Sveastäd

Flyttstädning i Enköping.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Enköping

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Enköping och dess omgivningar. Våra erfarna medarbetare har specialiserat sig på flyttstädning i många år, eftersom det har varit vårt huvudområde sedan starten. Oavsett om det gäller en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor – vi hanterar allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – Vi återkommer samma dag eller nästa vardag. Har du frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Enköping

  Sveastäd i Enköping

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga partner för städning i Enköping och dess omgivningar! Vi gör städningen enklare och mer bekväm för dig genom att leverera garanterade resultat. Även om vårt fokus ligger på flyttstädning och regelbundna hemstädningar, erbjuder vi också en mängd andra städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning ofta hamnar längst ner på listan över prioriteringar, särskilt när du står inför en stressig flytt. Därför tar vi gärna hand om den krävande städningen åt dig, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, välutbildade och skickliga medarbetare som är dedikerade till att leverera både effektiv städning och en utmärkt kundservice.

  Vi erbjuder en bred variation av städtjänster för att tillgodose alla dina behov. Med flera års erfarenhet inom flyttstädning är vi väl rustade för att hantera allt från veckostädning och visningsstädning till byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder endast högkvalitativ utrustning och professionella rengöringsprodukter för att säkerställa att varje del av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Hos oss kan du förvänta dig städning av hög kvalitet med en personlig touch som passar just dina behov.

  Miljön är en viktig faktor för oss på Sveastäd, och vi strävar alltid efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda både din egendom och vår planet.

  Vi tror på att göra städningen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig. Med konkurrenskraftiga priser och en dedikerad inställning är vi här för att tillgodose dina städbehov på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Enköping

  Välkommen till Sveastäd i Enköping – ditt självklara val för flyttstädning i Enköping!

  Som specialister på flyttstädning i Enköping, krävs det att vi har lokal kunskap och omfattande erfarenhet. Trots att vi är ett relativt ungt företag, har vår personal och administration många års erfarenhet inom branschen, särskilt när det gäller flyttstädning här i Enköping.

  Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och service för våra kunder. Genom att gå utöver standarden och vara flexibla för varje utmaning, ser vi varje flyttstädning i Enköping som en möjlighet att göra en smidig övergång för våra kunder. Oavsett om det är en stor eller liten flyttstädning, har vi rätt redskap och kompetens för att klara av det.

  Vi erbjuder en total lösning som täcker allt från flyttstädning till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala samarbetspartners och systerbolag.

  Med vår pålitliga, effektiva och kvalitativa service har vi etablerat oss som det bästa valet för flyttstädning i Enköping. När du väljer oss, väljer du lokal expertis och en smidig städprocess. Välkommen till Sveastäd – din partner för flyttstädning i Enköping.

  Innan du  bokar flyttstäd Enköping

  Att anlita en städfirma för flyttstäd i Enköping är verkligen en förmån om tiden eller orken inte räcker till. Flytten kan vara påfrestande både fysiskt och mentalt, och att avsluta allt med den mest krävande delen är verkligen utmanande.

  Men att ordna en flyttstädning behöver inte vara varken komplicerat eller dyrt. Ofta överraskas våra kunder av både priset och vad som ingår.

  Om du behöver några specifika tjänster för din flyttstädning, är det inga problem att fråga oss. I vår flyttstädning i Enköping och omnejd inkluderas vanligtvis allt. Oavsett om du har en lägenhet eller villa som ska städas, så är kraven nästan identiska. Vi fokuserar på att erbjuda en komplett städning utan extra kostnader för dig som kund.

  Det finns dock några punkter som vanligtvis inte ingår i en klassisk flyttstädning i Enköping, såsom garage, förråd, putsning av takfönster eller spa-avdelningen i källaren. Om du behöver dessa tjänster, berätta gärna det när du begär en offert. Vi erbjuder flyttstädning i Enköping och omnejd.

  Flyttstäd Enköping

  Låt inte priset vara den enda avgörande faktorn

  Hos Sveastäd är vår huvudregel tydlig: vi tummar aldrig på kvaliteten, vilket vi ser som en långsiktig investering. När det gäller att välja en städfirma för din flyttstädning i Enköping kan det vara lockande att bara tänka på priset. Visst, kostnaden är viktig, det är något de flesta förstår.

  Men att bara fokusera på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, precis som i alla andra servicebranscher, får du oftast det du betalar för. Ett lågt pris kan verka attraktivt, men det kan också signalera bristande kvalitet eller till och med dolda kostnader som kan dyka upp senare.

  Vi på Sveastäd strävar efter en balans mellan kostnad och kvalitet. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka priset. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en komplett flyttstädning, enligt gällande standarder och riktlinjer. Det innebär inga överraskande eller dolda kostnader.

  Vi kan hålla våra priser nere utan att tumma på kvaliteten tack vare vår effektivitet. Vår personal är erfaren och definitivt kvalificerad som experter på flyttstädning i Enköping.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte godkänns eller om du är missnöjd, åtgärdar vi eventuella fel utan extra kostnader.

  Så när du funderar över vilken städfirma du ska välja för din flyttstädning i Enköping, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Enköping

  Flyttstädning Enköping Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att bestämma dig för att använda professionell hjälp för flyttstädning är en smart idé för många. Om du aldrig tidigare har anlitat en städfirma för flyttstädning är det vanligt att undra över kostnaden. Här nedan ger vi några generella exempel på vad en flyttstädning kan kosta dig.

  Observera att detta endast är en uppskattning och inte en exakt offert. Om du vill ha en exakt prisuppgift för din flyttstädning i Enköping, är du välkommen att kontakta oss.

  Prissättning av Flyttstädning: Exempel

  Priset för flyttstädning varierar beroende på olika faktorer, inklusive bostadens storlek och vilken typ av tjänst du väljer. Nedan går vi igenom de grundläggande delarna av hur priset sätts för flyttstädning.

  Pris per kvadratmeter

  Vanligtvis prissätts flyttstädning per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt sett kan man säga:

  – Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel skulle priset för flyttstädning av en 70 kvm lägenhet vara cirka 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa på cirka 2 800 kr. Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget.

  Flyttstädning per timme

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme, vilket är användbart om din bostad redan är i gott skick och städningen förväntas gå snabbt. Men var medveten om att kostnaden kan öka om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  I Sverige finns fördelen med RUT-avdraget, där du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom större delen av flyttstädningens kostnad är arbete kan nästan hela summan halveras med detta avdrag. Till exempel skulle en flyttstädning i Enköping för en bostad på 100 kvm kosta cirka 8 000 kr utan RUT-avdrag, men med avdraget minskar priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget, som att det inte kan användas av företag eller dödsbon.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning i Enköping, inklusive RUT-avdraget, inte bara spara tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt.

  För att få en exakt prisuppgift för din flyttstädning i Enköping, är du välkommen att kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Enköping

  Vad ingår i en Flyttstädning Enköping

  Detta ingår i en flyttstädning

  Inom flyttstädning kan innehållet variera, men det finns generellt accepterade standarder som följs av fastighetsägare och hyresvärdar. Dessa standarder ger en indikation på den typ av städning och arbete som förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Enköping med oss på Sveastäd, följer vi principen att “allt ingår” i priset. Om inte din hyresvärd eller köparen av din bostad har specifika önskemål utöver det vanliga, så tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Så med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Enköping – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Enköping.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Enköping.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Enköping

  Om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Enköping får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ flyttstädning Enköping,  utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Tips om du gör flyttstädningen själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Enköping med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Enköping

  Priser Flyttstädning Enköping

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest begärda offerten vi skickar ut för flyttstädning i Enköping, eller andra städtjänster, är med ett fast pris.

  Detta är naturligtvis något vi välkomnar, då det ger både er och oss en känsla av trygghet och ställer krav på effektivitet och kvalitet från vår sida som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja ett fast pris för din flyttstädning i Enköping.

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som till exempel trafikstockningar eller motorproblem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är klar i förväg kan du enklare planera och budgetera din ekonomi inför flytten.

  Ingen stress: Ett fast pris minskar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att arbetet kan dra ut på tiden och därmed bli dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris innebär vanligtvis en tydlig och klar beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har oftast en välordnad och tidsplanerad strategi för att slutföra arbetet inom den avtalade tidsramen.

  Att försena arbetet eller missa en deadline är negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Enköping och dess omgivningar ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Enköping
  Städfirma i Enköping

  Städfirmor i Enköping

  Välj rätt städfirma i Enköping

  Kanske har du varit riktigt flitig och bestämt dig för att ta kontakt med flera städfirmor i Enköping. Det är ett bra drag! Det är viktigt att jämföra innan du bestämmer dig, och vi är övertygade om att våra offerter och villkor håller måttet när det kommer till jämförelse.

  Men vad ska du ha i åtanke när du får offerter på flyttstädning i Enköping från olika städfirmor?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Enköping du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Enköping, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Enköping?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Enköping erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Enköping och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Enköping. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.