Sveastäd

Flyttstädning i Eskilstuna.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Eskilstuna

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som specialiserar oss på flyttstädning i Eskilstuna och dess omgivningar. Våra erfarna medarbetare har arbetat med flyttstädning under många år och har gedigen erfarenhet. Oavsett om det är en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor, så fixar vi allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vi återkommer till dig inom samma eller nästkommande vardag. Har du några frågor? Tveka inte att ge oss en signal istället.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Eskilstuna

  Sveastäd i Eskilstuna

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Eskilstuna och dess omgivningar! Vi gör städningen smidigare och mer bekväm för dig med våra garanterade resultat. Även om vårt huvudfokus ligger på flyttstädning och regelbundna hemstädningar, så utför vi alla typer av städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt, och städning är ofta det sista du vill tänka på, särskilt vid en flytt. Därför tar vi gärna hand om det krävande städarbetet åt dig, så att du kan ägna dig åt det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna och välutbildade medarbetare som inte bara är skickliga på städning utan också på att kommunicera med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla dina behov. Med flera års erfarenhet av flyttstädning är vi väl rustade för att hantera andra städuppdrag som vecko-, visnings-, bygg- och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella rengöringsprodukter för att säkerställa att varje del av ditt hem eller arbetsplats blir skinande rent. Vi är stolta över att erbjuda städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss, och därför strävar vi efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Vi på Sveastäd tror på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Med konkurrenskraftiga priser är vi här för att tillgodose dina städbehov på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Eskilstuna

  Välkommen till Sveastäd i Eskilstuna – ditt självklara val för din nästa flyttstädning i Eskilstuna.

  Som specialister på flyttstädning i Eskilstuna krävs det av oss att ha lokal kunskap och omfattande erfarenhet. Trots att vi är ett relativt ungt företag sedan 2018 har vårt team lång erfarenhet inom branschen, vilket gör oss till pålitliga experter inom området.

  Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och service för våra kunder. Varje uppdrag utförs noggrant och metodiskt för att säkerställa kundens nöjdhet. Vi ser varje flyttstädning i Eskilstuna som en möjlighet att göra övergången smidig för våra kunder.

  Vi är flexibla och tar oss an varje utmaning med kompetens och professionalism. Oavsett om det handlar om en storstädning som omfattar hela regionen eller ett mindre uppdrag i staden, har vi rätt kunskap och verktyg för att leverera resultat.

  Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar allt från start till mål, inklusive Flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners, Atlas Flytt – din lokala flyttfirma i Eskilstuna.

  Sveastäd har etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning i Eskilstuna. När du väljer oss får du lokal expertis, enastående kvalitet och en smidig städprocess.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för din flyttstädning i Eskilstuna.

  Innan du  bokar flyttstäd Eskilstuna

  Att anlita en städfirma för flyttstäd i Eskilstuna är verkligen en lyx som kan vara värd att unna sig om tiden eller orken inte räcker till. Flyttprocessen i sig är känt för att vara påfrestande både för kroppen och själen, och att avsluta den med den mest krävande punkten, flyttstädningen, kan vara utmanande.

  Men att ordna en flyttstäd behöver inte vara varken krångligt eller dyrt, och många av våra kunder blir positivt överraskade av både priset och det omfattande innehållet i vår flyttstädning.

  Om du söker specifika tjänster för din flyttstäd är det inga problem att höra av dig till oss. Annars kan vi berätta att vår flyttstäd i Eskilstuna och omnejd inkluderar allt du behöver. Vanligtvis följer vi en standardiserad lista med punkter som de flesta städfirmor brukar eftersträva. Oavsett om det är en lägenhet eller villa som ska städas inför flytten, är kraven i stort sett desamma.

  Det finns dock några punkter som vanligtvis inte ingår i en standard flyttstäd i Eskilstuna, och om du har behov av sådana tjänster är det viktigt att du meddelar oss det vid förfrågan om offert. Till exempel kan det vara städning av garage, förråd, putsning av takfönster eller rengöring av en eventuell spa-avdelning i källaren. Vi är här för att tillgodose dina behov när det gäller flyttstädning i Eskilstuna med omnejd.

  Flyttstäd Eskilstuna

  Priset är inte det enda viktiga

  Vi på Sveastäd håller fast vid en grundläggande princip: att aldrig tumma på kvalitet, vilket vi ser som en långsiktig investering. Vid val av städfirma för din flyttstädning i Eskilstuna kan det vara lockande att bara titta på priset. Priset är förstås viktigt, det håller nog de flesta med om.

  Men att bara fokusera på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, liksom i andra tjänstesektorer, får man oftast den kvalitet man betalar för. Ett lågt pris kan vara lockande, men det kan också signalera bristande kvalitet eller till och med dolda avgifter som tillkommer senare.

  Vi strävar efter att balansera kostnad och kvalitet på Sveastäd och kompromissar aldrig med den senare för att pressa priset. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en komplett flyttstädning, enligt gällande standarder och riktlinjer. Det innebär inga överraskande eller dolda kostnader.

  Vår effektivitet gör att vi kan hålla våra priser nere utan att kompromissa med kvaliteten. Vår personal är erfarna och betraktas utan tvekan som experter på flyttstädning i Eskilstuna.

  Vårt konkurrenskraftiga pris återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte godkänns eller om du är missnöjd, åtgärdar vi eventuella fel utan extra kostnad.

  Så när du väljer vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Eskilstuna, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Eskilstuna

  Flyttstädning Eskilstuna Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att välja professionell hjälp för din flyttstädning i Eskilstuna är ofta ett klokt val. Om du inte tidigare har anlitat en städfirma för detta ändamål, är en vanlig fråga som uppstår: Vad kostar det för en flyttstädning i Eskilstuna?

  Här är några allmänna exempel på priser för flyttstädning:

  Observera att detta bara är riktlinjer och inte exakta offerter. Om du vill ha en exakt prisuppgift för din flyttstädning i Eskilstuna, är du välkommen att kontakta oss.

  Prissättning för flyttstädning: Exempel

  Priset för flyttstädning varierar beroende på olika faktorer, inklusive bostadens storlek och vilken typ av tjänst du väljer. Här är några vanliga sätt att fastställa pris:

  Pris per kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden kan variera beroende på storleken på bostaden. Generellt sett:

  – Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel, om din lägenhet är 70 kvm, skulle priset vara cirka 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa på cirka 2 800 kr. Detta inkluderar redan RUT-avdraget.

  Timbaserad prissättning

  Du kan också få priset för flyttstädning baserat på timmar. Detta är användbart om din bostad redan är i gott skick och du förväntar dig att städningen blir snabb. Var dock medveten om att priset kan bli högre om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  I Sverige finns fördelen med RUT-avdraget, där du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom arbetskostnaden är den största delen av flyttstädningen kan detta sänka kostnaden avsevärt. Observera att vissa undantag gäller, till exempel för företag och dödsbon som inte kan nyttja RUT-avdrag.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning i Eskilstuna vara både tidsbesparande och ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget. Kontakta oss direkt för en exakt offert för din flyttstädning i Eskilstuna.

  Flyttstädning Eskilstuna

  Vad ingår i en Flyttstädning Eskilstuna

  Detta ingår i din flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan skilja sig åt, men det finns en branschpraxis som ger en bra uppfattning om vad som förväntas av en hyresgäst vid utflyttning. Hos oss på Sveastäd i Eskilstuna och omnejd, är vår policy att inkludera allt i priset.

  Om det inte finns några specifika krav från din hyresvärd eller köpare, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig. Så med oss kan du slappna av och fokusera på din flytt utan att oroa dig för små detaljer.

  Flyttstädning Eskilstuna – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Eskilstuna.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Eskilstuna.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Eskilstuna

  Om RUT-avdrag för flyttstädning när du köper städtjänster

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Eskilstuna får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Eskilstuna, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstädtips när du flyttstädar själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Eskilstuna med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Eskilstuna

  Priser Flyttstädning Eskilstuna

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest populära offerten vi skickar för flyttstädning i Eskilstuna och andra städtjänster är med ett fast pris. Detta är något vi ser positivt på, eftersom det ger både dig och oss trygghet och kräver effektivitet och kvalitet från vår sida.

  Här är några fördelar med att välja ett fast pris för din flyttstädning i Eskilstuna:

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Inga överraskningar: Det eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som till exempel trafikstockning eller motorproblem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När du vet den totala kostnaden på förhand kan du enklare planera och budgetera för din flytt.

  Mindre stress: Ett fast pris minskar stressen genom att du inte behöver oroa dig för att jobbet tar längre tid än förväntat och därmed blir dyrare.

  Tydlig kommunikation: Ett fast pris brukar komma med en klar och tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och oss.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra jobbet inom den angivna tidsramen. Det är negativt både för oss och för dig som kund om arbetet försenas eller en deadline missas.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Eskilstuna med omnejd strävar vi efter att du som kund ska känna dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Eskilstuna
  Städfirma i Eskilstuna

  Städfirmor i Eskilstuna

  Välj rätt städfirma i Eskilstuna

  Kanske har du varit flitig och bestämt dig för att nå ut till flera städföretag i Eskilstuna. Det är en bra idé! Jämförelse är viktigt innan du tar ett beslut, och vi är övertygade om att våra erbjudanden och villkor håller hög standard och är värda att överväga.

  Men när du tar emot offerter på flyttstäd i Eskilstuna från olika städfirmor, vad är viktigt att tänka på då?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Eskilstuna du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Eskilstuna, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Eskilstuna?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Eskilstuna erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Eskilstuna och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Eskilstuna. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.