Sveastäd

Flyttstädning i Falun.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Falun

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är ett lokalt städföretag som erbjuder flyttstädning Falun och dess omgivningar. Våra erfarna teammedlemmar är specialister inom flyttstädning och har arbetat inom området i många år. Oavsett om det handlar om en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor – vi kan ta hand om det!

  Kontakta oss idag för en gratis offert. Vi återkommer till dig inom samma eller nästkommande arbetsdag. Om du har frågor är du välkommen att ringa oss.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Falun

  Sveastäd i Falun

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga partner för städning i Falun med omnejd! Vi gör det enklare för dig genom att leverera pålitliga resultat och ta hand om städningen åt dig. Vårt huvudfokus ligger på flyttstädning och regelbunden hemstädning, men vi erbjuder även ett brett utbud av andra städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det kan vara stressigt att jonglera det moderna livets krav, och städning är ofta det sista du vill tänka på, särskilt när du står inför en flytt. Därför tar vi gärna hand om det krävande arbetet åt dig så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig. Vårt team består av erfarna och utbildade medarbetare som är skickliga både när det gäller städning och kommunikation med våra kunder.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och miljövänliga rengöringsprodukter för att se till att ditt hem eller arbetsplats blir skinande rent på ett hållbart sätt. Vi är stolta över att erbjuda städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  På Sveastäd är vi engagerade i att göra städningen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och strävar efter att tillgodose dina behov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning och låt oss ta hand om det tunga arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Falun

  Välkommen till Sveastäd i Falun – Varför vi är det självklara valet för din nästa flyttstädning!

  Som experter på flyttstädning i Falun, är det viktigt för oss att ha lokal kunskap och omfattande erfarenhet. Även om Sveastäd är ett relativt ungt företag i Falun sedan 2018, har vi en personalstyrka och administrativ grupp med många års erfarenhet av branschen, särskilt när det kommer till flyttstädning.

  Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och service för våra kunder. Vi går utöver standarden för att säkerställa att varje uppdrag utförs metodiskt och med få missnöjda kunder.

  Vi är flexibla och anpassar oss till varje utmaning som kommer vår väg. Oavsett om det är en stor eller liten flyttstädning i Falun, har vi rätt verktyg och kompetens för att leverera bästa möjliga resultat.

  Vår totala lösning inkluderar allt från den första flyttstädningen till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners, Atlas Flytt – en lokal flyttfirma i Falun.

  I Falun har Sveastäd etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning. När du väljer oss, väljer du lokal expertis och en smidig process för din flyttstädning.

  Välkommen till Sveastäd – ditt bästa val för flyttstädning i Falun.

  Innan du  bokar flyttstäd Falun

  Att anlita en städfirma för flyttstäd i Falun är verkligen ett lyxigt alternativ om tiden eller energin inte räcker till. Många är medvetna om hur utmanande en flytt kan vara för både kropp och sinne, och avslutningen av hela processen med den mest krävande punkten kan vara det svåraste.

  Flyttstädning behöver inte vara komplicerat eller dyrt att anlita, och våra kunder brukar ofta bli förvånade över både priset och omfattningen av en Flyttstädning.

  Om du söker efter specifika tjänster för din flyttstädning är det inga problem att kontakta oss. Generellt sett inkluderar våra Flyttstädningar i Falun och omnejd allt som behövs. Vad som utförs under en flyttstädning följer en standardiserad lista med punkter som de flesta städfirmor använder. Oavsett om det är en lägenhet eller villa som ska städas, är listan nästan identisk för båda. Vi brukar sällan lägga till extra tjänster utan siktar alltid på att erbjuda en komplett flyttstädning åt våra kunder.

  Naturligtvis finns det några punkter som inte ingår i en standard flyttstädning i Falun, och dessa måste du fråga om särskilt. Exempel på sådana punkter kan vara garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Var noga med att meddela oss om sådana önskemål när du begär en offert. Vi utför flyttstädning i Falun och omnejd.

  Flyttstäd Falun

  Priset är bara en del av ekvationen

  På Sveastäd är kvalitet vår främsta princip och vi ser det som en långsiktig investering. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Falun är det lätt att bara tänka på priset. Visst, priset är viktigt, det förstår de flesta.

  Men att bara fokusera på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, liksom i alla tjänstebranscher, får du oftast det du betalar för. Ett lågt pris kan locka, men det kan också betyda bristande kvalitet eller till och med dolda avgifter.

  På Sveastäd strävar vi efter en balans mellan kostnad och kvalitet, utan att tumma på det senare. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en komplett flyttstädning, enligt gällande standarder och riktlinjer. Det innebär inga överraskande eller dolda kostnader.

  Vår förmåga att hålla priserna nere utan att kompromissa med kvaliteten beror på vår effektivitet. Våra medarbetare är erfarna och betraktas som experter på flyttstädning i Falun.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi erbjuder genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte godkänns eller om du är missnöjd, rättar vi till eventuella fel utan extra kostnad.

  Så när du överväger vilken städfirma du ska välja för din flyttstädning i Falun, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Falun

  Flyttstädning Falun Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att välja professionell hjälp för flyttstädning är ett smart drag för många. När det gäller priset för flyttstädning i Falun kan det vara en av de första frågorna som dyker upp om du inte tidigare har anlitat en städfirma för detta ändamål.

  Här är några allmänna exempel på vad en flyttstädning kan kosta:

  Observera att detta bara är en generell vägledning och inte en exakt offert. Om du vill ha ett exakt pris för din flyttstädning i Falun, är du välkommen att kontakta oss.

  Prissättning för Flyttstädning: Exempel

  Priset för flyttstädning varierar beroende på olika faktorer, inklusive bostadens storlek och vilken typ av tjänst du väljer. Här är de grundläggande delarna av hur priset för flyttstädning fastställs:

  Pris per kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på storleken på bostaden. Generellt sett kan man säga:

  – Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel, om din lägenhet är 70 kvm, skulle priset för flyttstädning vara cirka 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa av cirka 2 800 kr. Detta pris inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning på timbasis

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme, vilket kan vara användbart om din bostad redan är i gott skick och du förväntar dig att städningen blir snabb. Men kom ihåg att priset kan öka om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  I Sverige kan du dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädning genom RUT-avdraget. Eftersom arbetskostnaden är den största delen av flyttstädningens pris, kan nästan hela summan halveras. Till exempel skulle en flyttstädning i Falun för en bostad på 100 kvm kosta cirka 8 000 kr utan RUT-avdrag, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Notera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget, till exempel för företag och dödsbon. Det är viktigt att vara medveten om detta för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning i Falun, inklusive en Flyttstädning Falun, spara dig tid och ansträngning samtidigt som det kan vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För en exakt offert för din flyttstädning i Falun, är du välkommen att kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Falun

  Vad ingår i en Flyttstädning Falun

  Detta ingår i en flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan variera, men det finns vanligtvis en branschpraxis som fastighetsägare och hyresvärdar följer. Det ger en bra uppfattning om den standard och de uppgifter som förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Falun med oss på Sveastäd, följer vi principen att “allt ingår” i priset. Om inte din hyresvärd eller köparen av din bostad har specifika önskemål som går utöver det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Så med oss behöver du inte bekymra dig över små detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Falun – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Falun.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Falun.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Falun

  Mer om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Falun får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Falun, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Falun med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Falun

  Priser Flyttstädning Falun

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest efterfrågade typen av offert vi skickar ut för flyttstädning i Falun är med ett fast pris.

  Vi ser det som en fördel för både er och oss eftersom det skapar trygghet och sätter krav på vår effektivitet och kvalitet som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja ett fast pris för din flyttstädning i Falun:

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta. Det eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som till exempel trafikstockningar eller problem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är fastställd i förväg kan du enklare planera och budgetera för din flytt.

  Mindre stress: Ett fast pris minskar stressen genom att du inte behöver oroa dig för att jobbet tar längre tid än förväntat och blir dyrare.

  Tydlig kommunikation: Ett fast pris brukar komma med en klar och tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och oss som leverantör.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välsammanhållen strategi för att slutföra arbetet inom den avtalade tidsramen. Det är viktigt för både företaget och kunden att arbetet utförs effektivt och i tid.

  Genom att erbjuda fasta priser för flytt och flyttstädning i Falun och omnejd ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Falun
  Städfirma i Falun

  Städfirmor i Falun

  Välj rätt städfirma i Falun

  Du kanske redan har tagit dig tid att kontakta flera städfirmor i Falun, vilket är fantastiskt! Det är klokt att jämföra innan du fattar ett beslut, och vi är övertygade om att våra offerter och villkor håller måttet.

  Men vad bör du ha i åtanke när du får offerter på flyttstädning i Falun från olika städfirmor?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Falun du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Falun, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Falun?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Falun erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Falun och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Falun. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.