Sveastäd

Flyttstädning i Jönköping.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Jönköping

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är ett lokalt städföretag som erbjuder flyttstädning Jönköping med omnejd. Våra erfarna teammedlemmar har lång erfarenhet inom flyttstädning och har varit dedikerade till detta sedan företagets start. Oavsett om det är en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor – vi klarar av allt!

  Kontakta oss idag för en gratis offert. Vi återkommer till dig inom samma eller nästkommande arbetsdag. Har du några frågor? Ring oss gärna så svarar vi.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Jönköping

  Sveastäd i Jönköping

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Jönköping och dess omgivningar! Vi gör städningen till en enklare och mer bekväm upplevelse för dig, med resultat som du kan lita på. Även om vårt huvudfokus ligger på flyttstädning och regelbunden hemservice, utför vi även andra typer av städuppdrag för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt om du står inför en stressig flytt. Därför tar vårt erfarna och välutbildade team hand om det tråkiga städarbetet åt dig, så att du kan ägna din tid åt det som verkligen betyder något.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella rengöringsprodukter för att säkerställa att varje del av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Dessutom är miljön viktig för oss, och vi strävar efter att minimera vår påverkan genom att använda miljövänliga rengöringsprodukter så långt det är möjligt.

  Hos Sveastäd är vår målsättning att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är här för att tillgodose dina unika städbehov på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Jönköping

  Sveastäd i Jönköping – Varför vi är det självklara valet för din nästa flyttstädning i Jönköping.

  Som experter inom flyttstädning i Jönköping, är det avgörande för oss att ha:

  Lokal kännedom och omfattande erfarenhet

  Visst, Sveastäd kan ses som ett relativt ungt företag, men våra rötter sträcker sig långt tillbaka. Trots att vi bara har varit verksamma i Jönköping sedan 2018, har vår personal och vårt administrativa team lång erfarenhet inom branschen, särskilt när det gäller Flyttstädning i Jönköping.

  Kvalitet och service i toppklass

  Vi strävar efter att gå utöver för våra kunder, vilket tydligt syns i den metodiska och noggranna service vi tillhandahåller och i det få antalet kunder som behöver åberopa vår garanti. För oss är Flyttstädning i Jönköping inte bara en tjänst; det är en möjlighet att underlätta övergången för våra kunder.

  Flexibilitet för varje utmaning

  Jönköping är unikt, och varje Flyttstädning i Jönköping har sina egna specifika krav. Vi ser varje utmaning som ett tillfälle att visa vår kompetens. Oavsett om det rör sig om en omfattande Flyttstädning som sträcker sig över hela regionen eller en mindre uppgift i staden, har vi den rätta expertisen och utrustningen för jobbet.

  Vi erbjuder en komplett lösning som omfattar allt från den inledande flyttstädningen i Jönköping till hjälp vid själva flytten i samarbete med våra pålitliga lokala partners, Atlas Flytt – en lokal flyttfirma i Jönköping.

  I Jönköping har Sveastäd etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning. När du väljer oss får du lokal expertis, oslagbar kvalitet och en smidig process för din Flyttstädning i Jönköping.

  Välkommen till Sveastäd – det självklara valet för din flyttstädning i Jönköping.

  Innan du  bokar flyttstäd Jönköping

  Att ta hjälp av en städfirma för Flyttstäd i Jönköping är verkligen en förmån om tiden eller energin inte räcker till. De flesta vet hur påfrestande en flytt kan vara både fysiskt och mentalt, och avslutningen av hela processen med den mest krävande delen, flyttstädningen, är oftast det mest utmanande.

  Flyttstädning behöver inte vara komplicerat eller dyrt, och våra kunder blir ofta förvånade över priset och vad som ingår i en Flyttstädning.

  Om du behöver specifika tjänster för din flyttstädning är det inga problem att kontakta oss. Annars ingår ‘allt’ i våra Flyttstädningar i Jönköping med omnejd. Vad som utförs under en flyttstädning följer en ganska standardiserad lista med punkter som de flesta städfirmor följer. Oavsett om du har en lägenhet eller villa som behöver flyttstäd, är de två nästan identiska i vad som ska göras. Vi fokuserar vanligtvis på att boka en komplett flyttstädning åt våra kunder och sällan erbjuder tillägg eller extra tjänster.

  Självklart finns det några punkter som inte ingår i en vanlig flyttstädning i Jönköping, och du bör självklart fråga om dessa. Några exempel på sådana punkter kan vara garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske spa-avdelningen i källaren. Var noga med att meddela detta när du begär en offert. Vi utför flyttstädning i Jönköping med omnejd.

  Flyttstäd Jönköping

  Priset är inte det enda viktiga

  Hos oss på Sveastäd är kvalitet vår ledstjärna. När det handlar om flyttstädning i Jönköping kan det vara lockande att bara tänka på priset. Visst, kostnaden är viktig, det förstår nog de flesta.

  Men att enbart stirra sig blind på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, precis som i andra tjänstesektorer, får du oftast det du betalar för. Ett lågt pris kan verka attraktivt, men det kan också indikera brister i kvalitet eller till och med dolda avgifter som dyker upp senare.

  Vi på Sveastäd strävar efter att balansera kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med den senare för att pressa priset. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en fullständig flyttstädning enligt gällande standarder och riktlinjer. Det innebär inga överraskande eller gömda kostnader.

  Vår förmåga att hålla priserna nere utan att tumma på kvaliteten beror på vår effektivitet. Våra medarbetare är erfarna och räknas utan tvekan som experter på flyttstädning i Jönköping.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar även det värde vi erbjuder genom vår omfattande flyttstädsgaranti. Om flyttstädningen inte godkänns eller om du är missnöjd, åtgärdar vi eventuella brister utan extra kostnad.

  Så när du överväger vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Jönköping, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Jönköping

  Flyttstädning Jönköping Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att välja en professionell flyttstädning är för många ett smart drag. Om du aldrig tidigare har anlitat en städfirma för flyttstädning, är det vanligt att du undrar över kostnaden. Här ger vi dig några generella exempel på vad flyttstädning kan kosta.

  Observera att detta bara är en riktlinje och inte en exakt offert. Om du vill ha ett exakt pris för din flyttstädning i Jönköping, är du välkommen att kontakta oss.

  Exempel: Prissättning av flyttstädning

  Priset för flyttstädning varierar beroende på olika faktorer, inklusive bostadens storlek och vilken typ av tjänst du väljer. Här är de mest grundläggande delarna av hur priset fastställs.

  Kvadratmeterpris

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Priset per kvadratmeter kan variera beroende på storleken på bostaden. Generellt sett kan man säga:

  Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel skulle priset för en 70 kvm lägenhet vara cirka 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total kostnad på cirka 2 800 kr. Detta inkluderar redan RUT-avdraget!

  Timpris

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme, vilket är användbart om din bostad redan är i gott skick och städningen förväntas vara snabb. Men kom ihåg att det kan bli dyrare om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  I Sverige finns möjligheten till RUT-avdrag, där du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom arbete är den största delen av kostnaden för flyttstädning kan nästan hela summan halveras. En flyttstädning i Jönköping för en bostad på 100 kvm skulle till exempel kosta cirka 8 000 kr utan RUT-avdrag, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget, såsom för företag och dödsbon. Detta är viktigt att vara medveten om för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan anlitandet av oss för din flyttstädning, inklusive en flyttstädning i Jönköping, inte bara spara tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För en exakt offert för din flyttstädning i Jönköping, är du välkommen att kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Jönköping

  Vad ingår i en Flyttstädning Jönköping

  Detta ingår i en flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan variera, men det finns generellt accepterade standarder som följs av fastighetsägare och hyresvärdar. Dessa riktlinjer ger en bra uppfattning om den typ av städning och arbetsuppgifter som kan förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Jönköping med oss på Sveastäd, är vår policy att “allt ingår” i priset. Om din hyresvärd eller köpare av din bostad inte har specifika krav utöver det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Jönköping – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Jönköping.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Jönköping.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Jönköping

  Om RUT-avdraget för flyttstädning när du bokar med en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Jönköping får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Jönköping, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstädningstips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Jönköping med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Jönköping

  Priser Flyttstädning Jönköping

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest efterfrågade offerten vi skickar ut på flyttstädningar i Jönköping, eller andra städtjänster, är med ett fast pris.

  Detta är något vi välkomnar då det ger både er och oss en känsla av trygghet och sätter krav på effektivitet och kvalitet från vår sida som städfirma.

  Det finns flera fördelar med att välja ett fast pris för din flyttstädning i Jönköping.

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som till exempel trafikstockningar eller problem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är känd i förväg kan du enklare planera och budgetera för din flytt.

  Ingen stress: Ett fast pris minskar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att jobbet kan ta längre tid och därmed bli dyrare.

  Tydlig kommunikation: Ett fast pris kommer oftast med en tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och oss som tjänsteleverantör.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fasta priser har vanligtvis en välplanerad och effektiv strategi för att slutföra arbetet inom den överenskomna tidsramen.

  Att missa en deadline är då negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Jönköping och omkringliggande områden ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Jönköping
  Städfirma i Jönköping

  Städfirmor i Jönköping

  Välj rätt städfirma i Jönköping

  Kanske har du varit flitig och bestämt dig för att kontakta flera städföretag i Jönköping. Det är bra! Det är viktigt att jämföra innan du bokar, och vi är säkra på att våra erbjudanden och villkor håller måttet.

  Men vad bör du ha i åtanke när du får offerter från olika städföretag i Jönköping?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Jönköping du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Jönköping, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Jönköping?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Jönköping erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Jönköping och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Jönköping. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.