Sveastäd

Flyttstädning i Kalmar.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Kalmar

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som arbetar med flyttstädning Kalmar med omnejd. Våra kunniga medarbetare har lång erfarenhet inom flyttstädning, vilket har varit vårt fokus sedan företagets start. Oavsett om det handlar om en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor, klarar vi av allt!

  Kontakta oss idag för en gratis offert. Vi återkommer inom kort, oftast redan nästa arbetsdag. Om du har några frågor, tveka inte att ringa oss istället.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Kalmar

  Sveastäd i Kalmar

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Kalmar och omnejd! Vi strävar efter att göra städningen enklare och mer bekväm för dig med garanterade resultat. Med vår fokus på flyttstädning och regelbunden hemstädning, tar vi hand om alla typer av städuppdrag för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning inte alltid är högst upp på prioriteringslistan, särskilt vid en stressig flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det krävande städarbetet åt dig, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna och välutbildade medarbetare som är skickliga både i städning och kommunikation med dig som kund.

  Vi erbjuder en mångsidig lista av städtjänster för att tillgodose alla dina behov. Med lång erfarenhet inom flyttstädning är vi väl rustade för att även hantera andra typer av städning, såsom veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella rengöringsprodukter för att säkerställa att varje del av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Vi är stolta över att erbjuda städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Hos Sveastäd är miljön viktig för oss, och vi strävar efter att använda miljövänliga rengöringsprodukter för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Vi tror på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Med konkurrenskraftiga priser är vi här för att tillgodose dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Kalmar

  Välkommen till Sveastäd i Kalmar – varför vi är det självklara valet för din nästa flyttstädning i Kalmar.

  Som experter inom flyttstädning i Kalmar krävs det av oss att ha lokal kunskap och omfattande erfarenhet. Trots att vi är ett relativt ungt företag, grundat 2018, har vårt team lång erfarenhet inom branschen, speciellt när det gäller flyttstädning i Kalmar.

  Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och service för våra kunder. Vi går utöver standarden för att säkerställa att varje uppdrag utförs metodiskt och att våra kunder är nöjda med resultatet.

  Flexibilitet är nyckeln för att möta varje utmaning inom flyttstädning i Kalmar. Oavsett om det är en storstädning som sträcker sig över hela regionen eller ett mindre uppdrag i staden, har vi de rätta verktygen och kompetensen för att hantera det.

  Vi erbjuder en total lösning som täcker allt från start till mål, inklusive flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners. Hos Sveastäd har vi etablerat oss som det mest pålitliga och kvalitativa alternativet för flyttstädning i Kalmar.

  Välkommen till Sveastäd – ditt bästa val för flyttstädning i Kalmar.

  Innan du  bokar flyttstäd Kalmar

  Att ta hjälp av en städfirma för flyttstädning i Kalmar är verkligen något att unna sig om tiden eller orken inte räcker till. De flesta är medvetna om hur påfrestande en flytt kan vara, både fysiskt och mentalt. Att avsluta flyttprocessen med den mest utmanande och energikrävande punkten kan vara det svåraste.

  Att anlita professionell flyttstädning behöver inte vara komplicerat eller dyrt, och våra kunder brukar bli positivt överraskade av både priset och vad som ingår i tjänsten. Vi erbjuder en omfattande flyttstädning där ‘allt ingår’, vilket innebär att vi tar hand om alla nödvändiga åtgärder för att lämna ditt hem skinande rent inför överlämning.

  Om du har specifika önskemål eller behov när det gäller din flyttstädning är det inga problem att kontakta oss. Vi är flexibla och lyhörda för dina önskemål. Vanligtvis inkluderar vår flyttstädning en standardlista med punkter som täcker de flesta behov. Men om det finns extrautrymmen eller speciella önskemål, som till exempel garage, förråd eller takfönster, är det viktigt att du meddelar oss det när du begär en offert. Vi strävar alltid efter att erbjuda en komplett flyttstädning utan dolda kostnader för dig som kund.

  Flyttstäd Kalmar

  Tänk på priset – men låt det inte vara allt

  På Sveastäd har vi en grundläggande princip: vi tummar aldrig på kvalitet, vilket vi ser som en långsiktig investering. Vid val av städfirma för din flyttstädning i Kalmar kan det vara frestande att bara titta på priset. Visst, priset är viktigt, det förstår de flesta.

  Men att bara fokusera på det lägsta priset är riskabelt. I städbranschen, precis som i alla tjänstebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan vara lockande, men det kan också indikera brister i kvalitet eller till och med dolda avgifter som dyker upp senare.

  Vi på Sveastäd strävar efter en balans mellan kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka priset. Vi inkluderar alltid allt som behövs för en komplett flyttstädning enligt branschstandarderna. Det innebär inga överraskande eller dolda kostnader.

  Vår effektivitet gör att vi kan hålla nere priserna utan att tumma på kvaliteten. Vår personal är erfaren och anses vara experter på flyttstädning i Kalmar.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också värdet vi erbjuder genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte blir godkänd eller om du är missnöjd, rättar vi till eventuella fel utan extra kostnad.

  Så när du väljer vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Kalmar, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Kalmar

  Flyttstädning Kalmar Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  När man överväger att anlita en professionell service för flyttstädning, är det för många ett genomtänkt beslut. För de som aldrig tidigare anlitat en städfirma för flyttstädning är en av de första frågorna oftast: Vad kostar en flyttstädning i Kalmar?

  Här ger vi några generella exempel på kostnader för flyttstädning. Observera att detta bara är riktlinjer och inte exakta offerter. För att få ett exakt pris för din flyttstädning i Kalmar, är det bäst att kontakta oss direkt.

  Exempel på prissättning av flyttstädning

  Priset för flyttstädning varierar beroende på olika faktorer, inklusive bostadens storlek och vilken typ av tjänst du väljer. Här går vi igenom de mest grundläggande metoderna för att fastställa priset för flyttstädning.

  Pris per kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Priset per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt sett kan man säga:

  Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel skulle priset för en flyttstädning av en 70 kvm lägenhet vara ungefär 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa på cirka 2 800 kr. Detta pris inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning per timme

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme. Detta kan vara användbart om din bostad redan är i bra skick och du förväntar dig att städningen kommer att gå snabbt. Dock, var medveten om att det kan bli dyrare om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel med flyttstädning i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom arbetskostnaden utgör den största delen av priset kan nästan hela summan halveras med detta avdrag. Till exempel skulle priset för en flyttstädning av en 100 kvm bostad utan RUT-avdrag vara ungefär 8 000 kr, men med avdraget minskar priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Det kan inte utnyttjas av företag och dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning i Kalmar, inklusive RUT-avdraget, inte bara spara tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt. För en exakt offert för din flyttstädning i Kalmar, är du välkommen att kontakta oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Kalmar

  Vad ingår i en Flyttstädning Kalmar

  Detta ingår i en flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan skilja sig åt, men det finns generellt accepterade standarder som fastighetsägare och hyresvärdar följer. Dessa riktlinjer ger en bra uppfattning om vilken städstandard och vilka uppgifter som vanligtvis förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Kalmar med oss på Sveastäd, är vår policy att “allt ingår” i priset. Om inte din hyresvärd eller den som köpt din bostad har särskilda önskemål som går utöver det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Så med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Kalmar – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Kalmar.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Kalmar.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Kalmar

  Om RUT-avdraget när du köper städtjänster

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Kalmar får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Kalmar, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Kalmar med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Kalmar

  Priser Flyttstädning Kalmar

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest eftertraktade offerten vi erbjuder för flyttstädning i Kalmar, och andra städtjänster, är med ett fast pris.

  Det är definitivt något vi uppskattar, eftersom det ger både dig och oss en känsla av säkerhet och sätter en standard för effektivitet och kvalitet hos oss som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Kalmar.

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som till exempel trafikstockningar eller motorhaveri med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är fastställd på förhand kan du enklare planera och budgetera din ekonomi inför flytten.

  Ingen stress: Ett fast pris minskar stressen med att behöva övervaka tiden och oroa sig för att jobbet drar ut på tiden och blir dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris åtföljs vanligtvis av en tydlig och detaljerad beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fastpris har oftast en välplanerad och tidsbesparande strategi för att slutföra arbetet inom den överenskomna tidsramen.

  Att försena arbetet eller missa en deadline är negativt både för företaget och för dig som kund.

  Genom att erbjuda fasta priser för flytt och flyttstädning i Kalmar och dess omgivningar, ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Kalmar
  Städfirma i Kalmar

  Städfirmor i Kalmar

  Välj rätt Städfirma i Kalmar

  Kanske har du varit riktigt flitig och bestämt dig för att kontakta flera städföretag i Kalmar. Det är fantastiskt! Det är alltid klokt att göra en jämförelse innan du bokar, och vi är övertygade om att våra erbjudanden och villkor håller måttet när det kommer till jämförelse.

  Men vad är viktigt att tänka på när du får offerter på flyttstäd i Kalmar från olika städföretag?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Kalmar du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Kalmar, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Kalmar?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Kalmar erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Kalmar och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Kalmar. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.