Sveastäd

Flyttstädning i Karlstad.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Karlstad

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Karlstad och närliggande områden. Våra erfarna medarbetare har specialiserat sig på flyttstädning i många år, eftersom det har varit vårt huvudfokus sedan starten. Oavsett om det gäller en liten studentlägenhet, ett stort hus eller ett kontor – vi tar hand om allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer samma eller nästföljande vardag. Har du frågor? Tveka inte att ringa oss!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Karlstad

  Sveastäd i Karlstad

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Karlstad som täcker större delen av närområdet! Vi gör städning enklare och bekvämare för dig med garanterade resultat. Vår specialitet är flyttstädning och återkommande hemstädningar, men vi erbjuder alla typer av städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt vid en ansträngande flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det krävande städarbetet åt dig, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, utbildade och skickliga medarbetare, både när det gäller själva städningen och kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla dina behov. Flyttstädning har varit vår specialitet under flera år, vilket gör oss väl förberedda för att hantera andra typer av städning som veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella förbrukningsmaterial för att se till att varje vrå av ditt hem eller arbetsplats blir skinande rent. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Sveastäd, och vi strävar efter att använda miljövänliga rengöringsprodukter för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Hos Sveastäd tror vi på att göra städningen så lätt och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är här för att tillfredsställa dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss sköta det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Karlstad

  Sveastäd i Karlstad – Varför vi är det självklara valet för ditt nästa projekt inom flyttstädning Karlstad.

  Som experter på flyttstädning i Karlstad, har vi:

  Lokal kunskap och gedigen erfarenhet

  Sveastäd är ett ungt företag på ytan, men vår erfarenhet sträcker sig långt tillbaka. Trots att vi har funnits i Karlstad sedan 2018, består vårt team av personal och administratörer med många års erfarenhet inom branschen, särskilt inom Flyttstädning här i Karlstad.

  Högsta kvalitet och service

  Vi överträffar standarden för våra kunder, vilket tydligt framgår av hur metodiskt vi utför våra uppdrag och hur få kunder som behöver använda vår garanti. För oss är Flyttstädning i Karlstad inte bara en tjänst; det är en möjlighet att skapa en smidig övergång för våra kunder.

  Flexibilitet för varje utmaning

  Karlstad är en unik plats, och varje Flyttstädning har sina specifika krav. Vi ser varje utmaning som en chans att visa vår kompetens. Oavsett om det handlar om en storskalig Flyttstädning som täcker hela regionen eller ett mindre uppdrag i staden, har vi de rätta verktygen och expertisen.

  Vi erbjuder dessutom en helhetslösning som inkluderar allt från den första flyttstädningen till flytthjälp, i samarbete med våra pålitliga lokala partners och vårt systerbolag Atlas Flytt – Lokal flyttfirma i Karlstad.

  I Karlstad har Sveastäd etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och högkvalitativa alternativet för Flyttstädning. När du väljer oss, väljer du lokal expertis, enastående kvalitet och en tjänst som gör din flyttstädning enkel och smidig.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för flyttstädning i Karlstad.

  Innan du  bokar flyttstäd Karlstad

  Att anlita en städfirma för flyttstädning i Karlstad är verkligen en lyx man bör unna sig om tiden eller orken inte räcker till. Många vet hur påfrestande en flytt kan vara, både fysiskt och mentalt. Att avsluta en flytt med den mest ansträngande och tidskrävande uppgiften kan vara det tuffaste av allt.

  Flyttstädning behöver inte vara komplicerat eller dyrt att anlita, och våra kunder blir ofta förvånade över både priset och omfattningen av våra tjänster.

  Om du har specifika önskemål för din flyttstädning är det inga problem att kontakta oss. I våra flyttstädningar i Karlstad med omnejd ingår allt som standard. De uppgifter som utförs under en flyttstädning följer en universell lista som de flesta städfirmor använder. Oavsett om du har en lägenhet eller villa, är de grundläggande städmomenten desamma. Vi brukar inte arbeta med tillägg eller extratjänster, utan siktar alltid på att erbjuda en komplett flyttstädning.

  Naturligtvis finns det några saker som inte ingår i en standard flyttstädning, och dessa behöver du fråga om. Exempel på sådana uppgifter kan vara städning av garage, förråd, putsning av takfönster eller spa-avdelningar i källaren. Meddela oss gärna detta när du begär en offert. Vi arbetar med flyttstädning i Karlstad och dess omnejd.

  Flyttstäd Karlstad

  Priset är inte det enda viktiga

  På Sveastäd följer vi en central princip: att aldrig kompromissa med kvaliteten, eftersom vi ser det som en långsiktig investering. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Karlstad kan det vara lockande att bara titta på priset. Naturligtvis är kostnaden viktig, det förstår nog de flesta.

  Men att endast fokusera på det lägsta priset kan vara riskabelt. Inom städbranschen, liksom i andra tjänstebranscher, får du ofta den kvalitet du betalar för. Ett lågt pris kan verka attraktivt, men det kan också innebära kvalitetsbrister eller dolda avgifter som dyker upp senare.

  Sveastäd strävar efter en balans mellan kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med den senare för att sänka priset. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en fullständig flyttstädning, enligt gällande rekommendationer och riktlinjer. Det betyder inga oväntade eller dolda kostnader.

  Anledningen till att vi kan hålla våra priser låga utan att tumma på kvaliteten är vår effektivitet. Vår personal är erfarna och betraktas som experter på flyttstädning i Karlstad.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning speglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om städningen inte godkänns eller om du är missnöjd, korrigerar vi eventuella fel utan extra avgifter.

  Så när du funderar på vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Karlstad, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Karlstad

  Flyttstädning Karlstad Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att anlita en professionell tjänst för flyttstädning är för många ett klokt val. Om du aldrig har anlitat en städfirma tidigare är en av de första frågorna ofta: Vad kostar en flyttstädning i Karlstad?

  Här är några generella exempel på vad en flyttstädning kan kosta dig.

  Observera att detta är riktlinjer och inte en exakt offert. För ett exakt pris på din flyttstädning i Karlstad, kontakta oss.

  Exempel på prissättning av flyttstädning

  Priset för en flyttstädning varierar och beror på flera faktorer. Dessa kan inkludera allt från din bostads storlek till vilken specifik tjänst du väljer. Här är de grundläggande delarna av hur priset för flyttstädning fastställs.

  Kvadratmeterpris

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt kan man säga:

  Upp till 50 kvm: Ca 50 kr/kvm
  51-100 kvm: Ca 40 kr/kvm
  Över 100 kvm: Ca 30 kr/kvm

  Om du exempelvis har en 70 kvm stor lägenhet, skulle priset för en flyttstädning vara cirka 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total kostnad på cirka 2 800 kr. Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget!

  Timpris

  Du kan också välja att få flyttstädning prissatt per timme. Detta kan vara bra om din bostad redan är i gott skick och du tror att städningen kommer att gå snabbt. Men var medveten om att det kan bli dyrare om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En stor fördel i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom större delen av flyttstädningens kostnad är arbete, kan nästan hela summan halveras. En flyttstädning i Karlstad för en bostad på 100 kvm skulle utan RUT-avdrag kosta ungefär 8 000 kr, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Notera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Detta avdrag kan inte användas av företag och dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan anlita oss för din flyttstädning i Karlstad inte bara spara dig tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning i Karlstad, kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Karlstad

  Vad ingår i en Flyttstädning Karlstad

  Detta ingår i din flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan variera, men det finns en allmänt accepterad praxis som fastighetsägare och hyresvärdar brukar följa. Denna praxis ger en tydlig bild av städnivån och de arbetsuppgifter som rimligen kan förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Karlstad med omnejd genom Sveastäd, är vår filosofi att ‘allt ingår’ i priset. Om din hyresvärd eller den nya ägaren av bostaden har särskilda krav som går utöver det normala, hanterar vi det utan extra kostnad för dig.

  Så, med oss behöver du inte bekymra dig om smådetaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Karlstad – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Karlstad.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Karlstad.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Karlstad

  Om RUT-avdrag för flyttstädning när du köper städtjänster

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Karlstad får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Karlstad, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstäda själv? Här kommer några tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Karlstad med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Karlstad

  Priser Flyttstädning Karlstad

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest efterfrågade offerten vi skickar ut för flyttstädning i Karlstad, eller andra städtjänster, är med fast pris.

  Detta är något vi välkomnar eftersom det ger både er och oss en trygghet och ställer krav på effektivitet och kvalitet hos oss som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Karlstad:

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du exakt hur mycket det kommer att kosta från början.

  Det eliminerar osäkerhet kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som trafikstockningar eller problem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är känd i förväg kan du lättare budgetera och planera din ekonomi inför flytten.

  Ingen stress: Fast pris minskar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att jobbet ska dra ut på tiden och bli dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris innebär ofta en tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har oftast en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra arbetet inom den avtalade tidsramen.

  Att försena arbetet eller missa en deadline är då negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Karlstad och omnejd ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Karlstad
  Städfirma i Karlstad

  Städfirmor i Karlstad

  Välj rätt städfirma i Karlstad

  Kanske har du varit mycket aktiv och beslutat att kontakta flera städfirmor i Karlstad. Det tycker vi är fantastiskt! Självklart bör du jämföra innan du bokar, och vi är säkra på att våra offerter och villkor står sig väl i konkurrensen.

  Men vad bör du tänka på när du får offerter på flyttstäd Karlstad från olika städfirmor?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Karlstad du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Karlstad, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Karlstad?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Karlstad erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Karlstad och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Karlstad. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.