Sveastäd

Flyttstädning i Katrineholm.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Katrineholm

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är din lokala städfirma som tar hand om flyttstädning Katrineholm med omnejd. Våra erfarna teammedlemmar är experter på flyttstädning och har många års erfarenhet inom området. Från små studentlägenheter till stora hus och kontor – vi löser alla typer av uppdrag!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vi svarar samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Ring oss gärna istället så hjälper vi dig.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Katrineholm

  Sveastäd i Katrineholm

  Välkommen till oss på Sveastäd Katrineholm, din pålitliga partner för städning i Katrineholm och dess omgivningar! Vi strävar efter att göra din städning enklare och mer bekväm genom att leverera pålitliga resultat. Även om vi specialiserar oss på flyttstädning och regelbunden hemservice, utför vi också ett brett utbud av andra städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att livet kan vara hektiskt, och städning är ofta det sista du vill oroa dig för, särskilt inför en flytt. Därför tar vi gärna hand om den krävande städningen så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Vårt team består av erfarna och välutbildade medarbetare som är skickliga både på städning och kommunikation med dig som kund.

  Vi erbjuder högkvalitativa städtjänster för att möta alla dina behov. Flyttstädning är vår specialitet, men vi är även beredda att ta oss an andra typer av städning såsom veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder professionell utrustning och material av hög kvalitet för att säkerställa att varje del av ditt hem eller kontor blir noggrant rengjort. Vi är stolta över att erbjuda städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  På Städfirman Katrineholm är miljön viktig för oss, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minska vår påverkan på miljön.

  Vi tror på att göra städningen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och finns här för att tillgodose dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning och låt oss ta hand om det tunga arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Katrineholm

  Välkommen till oss på Sveastäd Katrineholm – Ditt bästa val för flyttstädning i Katrineholm!

  Som experter på flyttstädning i Katrineholm krävs det att vi har både lokal kunskap och omfattande erfarenhet. Även om vi är ett relativt ungt företag här i Katrineholm, grundat 2018, har vår personal och administrativa team många års erfarenhet inom branschen, särskilt när det gäller flyttstädning.

  Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och service till våra kunder. Vi går utöver standarden för att säkerställa att varje uppdrag utförs metodiskt och att våra kunder är nöjda. För oss är flyttstädning i Katrineholm inte bara en tjänst utan en möjlighet att göra övergången så smidig som möjligt för våra kunder.

  Vi är flexibla och tar oss an varje utmaning med kompetens och engagemang. Oavsett om det är en stor eller liten flyttstädning i Katrineholm har vi rätt verktyg och kunskap för att hantera det. Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar allt från den initiala flyttstädningen till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners.

  I Katrineholm har Sveastäd etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning. När du väljer oss får du lokal expertis, oslagbar kvalitet och en smidig process för din flyttstädning i Katrineholm.

  Välkommen till Sveastäd Katrineholm – ditt bästa val för flyttstädning i Katrineholm!

  Innan du  bokar flyttstäd Katrineholm

  Att anlita en städfirma för Flyttstäd i Katrineholm är verkligen en lyx som kan underlätta om tiden eller energin inte räcker till. Att avsluta en flytt med den utmanande flyttstädningen kan vara det mest påfrestande steget.

  Flyttstädning behöver inte vara komplicerat eller dyrt att ordna, och många av våra kunder blir positivt överraskade av både priset och vad som ingår i vår flyttstädning.

  Om du behöver några specifika tjänster för din flyttstädning är det inga problem att kontakta oss. I våra Flyttstädningar i Katrineholm och omnejd inkluderas vanligtvis allt som behövs. Vi strävar alltid efter att erbjuda en komplett flyttstädning utan extra tilläggstjänster.

  Några punkter, såsom garage, förråd eller putsning av takfönster, kanske inte ingår som standard i vår klassiska flyttstädning. Om du har sådana önskemål är det bäst att meddela oss när du begär en offert. Vi är experter på flyttstädning i Katrineholm och omnejd och strävar alltid efter att tillgodose våra kunders behov.

  Flyttstäd Katrineholm

  Priset är bara en del av ekvationen

  På Sveastäd värderar vi kvalitet högt och ser det som en långsiktig investering. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Katrineholm är det frestande att bara titta på priset. Priset är naturligtvis viktigt, men att bara fokusera på det lägsta priset kan vara riskabelt.

  Vi på Sveastäd strävar efter att balansera kostnad och kvalitet och vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka priset. Vi inkluderar alltid allt som behövs för en komplett flyttstädning enligt branschstandarderna, vilket eliminerar risken för oväntade eller dolda kostnader.

  Vår effektivitet gör att vi kan hålla priserna nere utan att tumma på kvaliteten. Vår personal är erfaren och kvalificerad inom flyttstädning i Katrineholm.

  Vi erbjuder också en omfattande flyttstädgaranti som speglar det värde vi levererar. Om flyttstädningen inte blir godkänd eller om du är missnöjd, korrigera vi eventuella fel utan extra kostnad.

  Så när du väljer en städfirma för din flyttstädning i Katrineholm, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Katrineholm

  Flyttstädning Katrineholm Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  När det gäller flyttstädning är det många som ser värdet av att anlita proffs. För att ge en uppfattning om kostnaden för en flyttstädning i Katrineholm, kan vi erbjuda generella exempel.

  Observera att dessa exempel endast är riktlinjer och inte exakta priser. För en personlig offert, kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Exempel på prissättning av flyttstäd

  Priset för flyttstädning varierar beroende på olika faktorer, som bostadens storlek och val av tjänst. Här är några basala sätt att fastställa priset:

  Pris per kvadratmeter:

  – Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel, för en lägenhet på 70 kvm skulle priset vara cirka 40 kr/kvm, vilket motsvarar ungefär 2 800 kr. Detta inkluderar RUT-avdraget.

  Timbaserad flyttstädning:

  Städning kan också prissättas per timme, vilket passar om bostaden är i gott skick. Var medveten om att priset kan öka om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige:

  Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädning genom RUT-avdraget. Detta kan vara fördelaktigt, sänka priset avsevärt. Undantag gäller för företag och dödsbon som inte kan nyttja RUT-avdraget.

  Att anlita oss för din flyttstädning i Katrineholm kan spara både tid och pengar, särskilt med RUT-avdraget. För en exakt offert, kontakta oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Katrineholm

  Vad ingår i en Flyttstädning Katrineholm

  Detta ingår i din flyttstädning

  I en flyttstädning kan innehållet variera, men det finns vanligtvis branschpraxis som ger riktlinjer för vad som förväntas. När du bokar flyttstädning hos oss på Sveastäd i Katrineholm inkluderar vi allt i priset. Om inte din hyresvärd eller köpare har specifika krav utöver det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Så med oss slipper du bekymra dig över små detaljer och kan istället fokusera på din flytt!

  Flyttstädning Katrineholm – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Katrineholm.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Katrineholm.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Katrineholm

  Om RUT-avdrag för flyttstädning när du köper städtjänster

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Katrineholm får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Katrineholm, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Katrineholm med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Katrineholm

  Priser Flyttstädning Katrineholm

  Fast eller rörligt pris?

  Våra mest efterfrågade offerter för flyttstädningar i Katrineholm och andra städtjänster är baserade på fast pris. Detta är något som vi ser positivt på, då det ger både dig som kund och oss som städföretag en känsla av trygghet och sätter krav på vår effektivitet och kvalitet.

  Här är några fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Katrineholm:

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta, vilket eliminerar osäkerhet kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader.

  Budgetvänligt: När du har en förutbestämd total kostnad kan du enklare planera och budgetera för din flytt.

  Ingen stress: Ett fast pris minskar stressen över att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för förseningar som kan leda till ökade kostnader.

  Transparent kommunikation: Fast pris erbjuder oftast en tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra arbetet inom den avtalade tidsramen, vilket är fördelaktigt både för företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Katrineholm och dess omnejd strävar vi efter att du som kund känner dig nöjd och trygg genom hela flyttprocessen.

  Flyttstädning Katrineholm
  Städfirma i Katrineholm

  Städfirmor i Katrineholm

  Välj rätt städfirma i Katrineholm

  Du kanske redan har varit flitig och bestämt dig för att kontakta flera städföretag i Katrineholm. Det är bra! Det är viktigt att jämföra innan du bestämmer dig, och vi är övertygade om att våra offerter och villkor håller hög kvalitet och kan stå emot jämförelse.

  Men vad bör du tänka på när du får offerter på flyttstäd i Katrineholm från olika städföretag?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Katrineholm du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Katrineholm, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Katrineholm?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Katrineholm erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Katrineholm och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Katrineholm. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.