Sveastäd

Flyttstädning i Kristinehamn.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Kristinehamn

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Kristinehamn och dess omgivningar. Våra erfarna medarbetare har varit specialiserade på flyttstäd i många år, eftersom det har varit vårt huvudsakliga fokus sedan starten. Oavsett om det gäller en liten studentlägenhet, ett stort hus eller ett kontor – vi tar hand om allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – Vi återkommer till dig samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Kristinehamn

  Sveastäd i Kristinehamn

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Kristinehamn som täcker större delen av närområdet! Vi gör städningen enklare och mer bekväm för dig med garanterade resultat. Vårt fokus ligger på flyttstädning och återkommande hemstädningar, men vi erbjuder alla sorters städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt om du står inför en krävande flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det tunga städarbetet åt dig, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, utbildade och skickliga medarbetare, både när det gäller själva städningen och kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla dina behov. Flyttstädning har varit vår specialitet under flera år, vilket gör oss väl förberedda för att hantera andra typer av städning som veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella rengöringsprodukter för att se till att varje vrå av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Sveastäd, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Hos Sveastäd tror vi på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är här för att tillfredsställa dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss sköta det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Kristinehamn

  Sveastäd i Kristinehamn – Därför vi är ditt självklara val för flyttstädning i Kristinehamn.

  Som experter på flyttstädning i Kristinehamn krävs det att vi har:

  Lokal kännedom och omfattande erfarenhet

  Sveastäd må vara ett ungt företag, men vår erfarenhet är omfattande. Sedan vi etablerade oss i Kristinehamn 2018, har vårt team och vår administration samlat på sig många års erfarenhet inom branschen, särskilt när det gäller flyttstädning i Kristinehamn.

  Högsta kvalitet och service

  Vi överträffar våra kunders förväntningar, vilket märks i hur noggrant vi utför våra uppdrag och i den låga andelen kunder som behöver använda vår garanti. För oss är flyttstädning i Kristinehamn mer än bara en tjänst; det är en möjlighet att göra övergången smidig för våra kunder.

  Flexibilitet för alla utmaningar

  Kristinehamn är en unik plats, och varje flyttstädning här har sina egna specifika krav. Vi ser varje utmaning som en chans att visa vår kompetens. Oavsett om det gäller en stor flyttstädning i hela regionen eller ett mindre uppdrag i staden, har vi de rätta verktygen och kunskapen.

  Dessutom erbjuder vi en helhetslösning som inkluderar allt från initial flyttstädning i Kristinehamn till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners och systerbolag Atlas Flytt – Lokal flyttfirma Kristinehamn.

  I Kristinehamn har Sveastäd etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa valet för flyttstädning. När du väljer oss, får du lokal expertis, oslagbar kvalitet och en tjänst som gör din flyttstädning till en smidig process.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för flyttstädning i Kristinehamn.

  Innan du  bokar flyttstäd Kristinehamn

  Att anlita en städfirma för flyttstädning i Kristinehamn är verkligen en lyx värd att unna sig om tiden eller energin inte räcker till. De flesta är medvetna om hur påfrestande en flytt kan vara både fysiskt och mentalt, och att avsluta hela processen med den mest krävande uppgiften kan vara det tuffaste av allt.

  Flyttstädning behöver inte vara komplicerat eller dyrt, och våra kunder blir ofta förvånade över både priset och vad som ingår i en flyttstädning.

  Har du specifika önskemål för din flyttstädning är det bara att kontakta oss. Annars brukar vi säga att i våra flyttstädningar i Kristinehamn och närliggande områden ingår ‘allt’. Vad som utförs under en flyttstädning följer en standardiserad lista med punkter som de flesta städfirmor följer. Oavsett om du har en lägenhet eller villa som behöver flyttstädning, är arbetsmomenten i stort sett desamma. Vi arbetar sällan med tillägg eller extratjänster, utan fokuserar på att erbjuda en komplett flyttstädning.

  Naturligtvis finns det vissa moment som inte ingår i en vanlig flyttstädning i Kristinehamn, och dessa behöver du fråga om. Exempelvis kan detta vara garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Informera oss gärna om dessa när du begär en offert. Vi utför flyttstädningar i Kristinehamn med omnejd.

  Flyttstäd Kristinehamn

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt

  På Sveastäd har vi en grundläggande princip: att aldrig kompromissa med kvaliteten, vilket vi anser är en klok investering på lång sikt. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Kristinehamn kan det vara lockande att bara titta på kostnaden. Självklart är priset en viktig faktor, vilket de flesta förstår.

  Men att endast fokusera på det lägsta priset kan vara riskabelt. Inom städbranschen, precis som i alla tjänstebranscher, får man ofta den kvalitet man betalar för. Ett lågt pris kan verka attraktivt, men det kan också indikera kvalitetsbrister eller dolda avgifter som dyker upp senare.

  Sveastäd strävar efter att balansera kostnad och kvalitet, och vi gör aldrig avkall på kvaliteten för att minska priset. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en komplett flyttstädning enligt gällande rekommendationer och riktlinjer, vilket innebär att du slipper oväntade eller dolda kostnader.

  Vi kan hålla våra priser låga utan att tumma på kvaliteten tack vare vår effektivitet. Vår personal är erfarna och klassade som experter på just flyttstädning i Kristinehamn.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar även det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte blir godkänd eller om du är missnöjd, korrigerar vi eventuella fel utan extra avgifter.

  Så när du funderar på vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Kristinehamn, tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Kristinehamn

  Flyttstädning Kristinehamn Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att anlita en professionell service för flyttstädning är ett klokt val för många. Om du aldrig har använt en städfirma eller flyttstädningstjänst tidigare, är en vanlig fråga: Vad kostar en flyttstädning i Kristinehamn?

  Här hittar du några generella exempel på vad en flyttstädning kan kosta dig.

  Observera att detta endast är riktlinjer och inte en exakt offert. För ett exakt pris på din flyttstädning i Kristinehamn, kontakta oss.

  Exempel på prissättning av flyttstädning

  Priset för en flyttstädning varierar beroende på flera faktorer. Det kan inkludera allt från bostadens storlek till vilken tjänst du väljer. Här går vi igenom de mest grundläggande delarna av hur priset för flyttstädning fastställs.

  Pris per kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt kan man säga:

  – Upp till 50 kvm: Ca 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Ca 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Ca 30 kr/kvm

  Om du exempelvis har en lägenhet på 70 kvm, skulle priset för en flyttstädning vara cirka 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa av cirka 2 800 kr. Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning på timpenning

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme. Detta är användbart om din bostad redan är i gott skick och du tror att städningen kommer att gå snabbt. Dock, var medveten om att det kan bli dyrare om städningen tar längre tid än du förväntat dig.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Större delen av flyttstädningskostnaden är arbetskostnad, vilket innebär att nästan hela summan kan halveras. En flyttstädning i Kristinehamn för en bostad på 100 kvm skulle utan RUT-avdrag kosta ungefär 8 000 kr, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Detta avdrag kan inte utnyttjas av företag och dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oförutsedda kostnader.

  Sammanfattningsvis kan anlita oss för din flyttstädning, inklusive en flyttstädning i Kristinehamn, inte bara spara dig tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning i Kristinehamn, kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Kristinehamn

  Vad ingår i en Flyttstädning Kristinehamn

  Detta ingår i din flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan variera, men det finns en allmänt accepterad standard som fastighetsägare och hyresvärdar följer. Denna standard ger en tydlig indikation på den städnivå och de arbetsuppgifter som en hyresgäst förväntas utföra vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Kristinehamn med omnejd genom oss på Sveastäd, följer vi principen att ‘allt ingår’ i priset. Om din hyresvärd eller den som köpt din bostad har särskilda krav utöver det vanliga, hanterar vi det utan extra kostnad för dig.

  Med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på själva flytten.

  Flyttstädning Kristinehamn – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Kristinehamn.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Kristinehamn.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Kristinehamn

  Om RUT-avdraget för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Kristinehamn får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Kristinehamn,  utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Kristinehamn med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Kristinehamn

  Priser Flyttstädning Kristinehamn

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest populära offerten vi skickar för flyttstäd i Kristinehamn, eller andra städtjänster, är med fast pris.

  Det ger både dig och oss en känsla av trygghet och sätter krav på effektivitet och kvalitet från vår sida som städfirma.

  Det finns flera fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Kristinehamn.

  Förutsägbarhet: Med fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, såsom trafikstockningar eller motorhaveri med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är klar i förväg kan du enkelt planera din ekonomi i samband med flytten.

  Ingen stress: Fast pris minskar stressen genom att du inte behöver oroa dig för att jobbet tar längre tid än förväntat och därmed blir dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris kommer oftast med en tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra arbetet inom den angivna tidsramen.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Kristinehamn och omnejd, ser vi till att du känner dig nöjd och trygg som kund före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Kristinehamn
  Städfirma i Kristinehamn

  Städfirmor i Kristinehamn

  Välj rätt städfirma i Kristinehamn

  Kanske har du varit aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städföretag i Kristinehamn nu. Det är bra! Att jämföra innan du bokar är viktigt, och vi är övertygade om att våra erbjudanden och villkor är värda att jämföra.

  Men vad bör du ha i åtanke när du tar emot offerter på flyttstäd i Kristinehamn från olika städföretag?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Kristinehamn du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Kristinehamn, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Kristinehamn?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Kristinehamn erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Kristinehamn och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Kristinehamn. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.