Sveastäd

Flyttstädning i Linköping.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Linköping

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Linköping och dess omgivningar. Våra erfarna medarbetare är specialiserade på flyttstädning och har många års erfarenhet inom området. Oavsett om det är en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor, så fixar vi det!

  Kontakta oss idag för en gratis offert. Vi återkommer till dig samma eller nästkommande vardag. Har du några frågor? Tveka inte att ge oss en signal istället.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Linköping

  Sveastäd i Linköping

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Linköping och dess omgivningar! Vi förenklar städningen för dig och garanterar resultat. Flyttstädning och återkommande hemstädningar är vårt huvudfokus, men vi erbjuder även en mängd andra städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning oftast är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt vid en ansträngande flytt. Därför tar vi gärna hand om det krävande städarbetet åt dig, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt erfarna, utbildade och skickliga team är väl rustat för att möta dina behov och kommunicera effektivt med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att tillgodose alla dina behov. Med flera års erfarenhet inom flyttstädning är vi väl förberedda att hantera olika typer av städning, inklusive veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella rengöringsprodukter för att säkerställa att varje del av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Vi strävar också efter att minimera vår påverkan på miljön genom att använda miljövänliga rengöringsprodukter.

  Hos Sveastäd är vårt mål att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är här för att tillgodose dina städbehov på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Linköping

  Sveastäd i Linköping – Varför vi är det uppenbara valet för din nästa flyttstädning i Linköping.

  Som specialister på flyttstädning i Linköping är det avgörande för oss att ha:

  Lokal förankring med omfattande erfarenhet

  Trots att Sveastäd kan anses vara ett relativt nytt företag har vår bakgrund lång räckvidd. Sedan vi etablerade oss i Linköping år 2018 har vår personal och vårt administrativa team ackumulerat årtionden av erfarenhet inom branschen, särskilt när det gäller Flyttstädning i Linköping.

  Högsta kvalitet och service

  Vi sträcker oss utöver det vanliga för våra kunder, vilket tydligt avspeglas i vårt metodiska tillvägagångssätt och den låga andelen missnöjda kunder som behöver använda vår garanti. För oss är Flyttstädning i Linköping inte bara en tjänst; det är en möjlighet att underlätta övergången för våra kunder.

  Flexibilitet för alla utmaningar

  Linköping är en unik plats, och varje Flyttstädning i Linköping har sina egna specifika krav. Vi ser dock varje utmaning som en möjlighet att visa vår kompetens. Oavsett om det är en stor Flyttstädning som sträcker sig över hela regionen eller en mindre uppgift i staden har vi den rätta utrustningen och expertisen.

  Dessutom erbjuder vi en total lösning som omfattar allt från den initiala flyttstädningen i Linköping till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners och systerbolag Atlas Flytt – Lokal Flyttfirma i Linköping.

  I Linköping har Sveastäd etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för Flyttstädning. När du väljer oss får du lokal expertis, oöverträffad kvalitet och en tjänst som gör din Flyttstädning till en smidig process.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för flyttstädning i Linköping.

  Innan du  bokar flyttstäd Linköping

  Att ta hjälp av en städfirma för flyttstädning i Linköping kan vara en välförtjänt lyx om tiden eller energin inte räcker till. Många känner redan på förhand hur påfrestande en flytt kan vara både fysiskt och mentalt, och att avsluta processen med den mest krävande delen är ofta det mest utmanande.

  Flyttstädning behöver inte vara komplicerat eller dyrt att anlita, och våra kunder blir ofta förvånade över både priset och omfattningen av vad som ingår i en Flyttstädning.

  Om du letar efter specifika tjänster för din flyttstädning är det inga problem att kontakta oss. I våra Flyttstädningar i Linköping med omnejd ingår vanligtvis allt som behövs. Oavsett om det handlar om en lägenhet eller en villa är listan över uppgifter i stort sett densamma. Vi strävar vanligtvis efter att erbjuda en komplett flyttstädning utan extra tillägg eller extratjänster.

  Det finns naturligtvis några punkter som vanligtvis inte ingår i en standard Flyttstädning i Linköping, och om du har specifika önskemål kring detta är det bäst att fråga när du begär en offert. Till exempel kan det gälla garage, förråd, putsning av takfönster eller rengöring av spa-avdelningar i källaren. Vi är redo att hjälpa till med flyttstädning i Linköping med omnejd.

  Flyttstäd Linköping

  Priset är inte allt

  Vi på Sveastäd håller kvalitet som vår högsta prioritet och ser det som en långsiktig investering. När det gäller att välja en städfirma för din flyttstädning i Linköping kan det vara frestande att bara titta på priset.

  Visst, priset är viktigt för de flesta. Men att bara fokusera på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, liksom i andra tjänstebranscher, får du oftast det du betalar för. Ett lågt pris kan locka, men det kan också betyda att kvaliteten brister eller att det tillkommer dolda avgifter senare.

  Vi strävar efter en balans mellan kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka priset. Vi inkluderar alltid allt som behövs för en fullständig flyttstädning enligt riktlinjer och standarder, utan överraskande eller dolda kostnader.

  Vi kan hålla våra priser nere utan att tumma på kvaliteten tack vare vår effektivitet och erfarna personal, som är experter på flyttstädning i Linköping.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi erbjuder genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte godkänns eller om du är missnöjd, åtgärdar vi eventuella fel utan extra kostnad.

  Så när du väljer vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Linköping, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Linköping

  Flyttstädning Linköping Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att välja en professionell städtjänst för din flyttstädning är ofta ett klokt val. För de som inte tidigare har anlitat en städfirma för detta ändamål kan den första frågan som uppstår vara: Vad kostar en flyttstädning i Linköping?

  Här är några allmänna exempel på priser för flyttstädning, även om det är viktigt att notera att detta endast är en grov riktlinje och inte en exakt offert. Om du vill ha ett exakt pris för din flyttstädning i Linköping, är det bäst att kontakta oss.

  Exempel på prissättning av flyttstäd

  Priset för flyttstädning varierar beroende på flera faktorer, inklusive bostadens storlek och vilken typ av tjänst du väljer. Nedan följer några grundläggande sätt att fastställa priset för flyttstädning.

  Pris per kvadratmeter

  Vanligtvis prissätts flyttstädning per kvadratmeter. Priset per kvadratmeter kan variera beroende på storleken på bostaden. Generellt sett kan du förvänta dig:

  Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel kan priset för en 70 kvm stor lägenhet uppgå till cirka 40 kr/kvm, vilket skulle motsvara en total kostnad på cirka 2 800 kr. Observera att detta pris redan inkluderar RUT-avdraget!

  Flyttstädning per timme

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme, vilket kan vara användbart om din bostad redan är i bra skick och du tror att städningen kommer att gå snabbt. Men var medveten om att kostnaden kan öka om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  I Sverige finns möjligheten till RUT-avdrag, där du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom den största delen av flyttstädningen består av arbete kan nästan hela summan halveras. Till exempel skulle kostnaden för en flyttstädning av en 100 kvm bostad vara ungefär 8 000 kr utan RUT-avdrag, men med avdraget kan priset sänkas till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Det är viktigt att notera att vissa undantag gäller för RUT-avdraget. Det kan inte användas av företag eller dödsbon. Det är bra att vara medveten om detta för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning, inklusive i Linköping, inte bara spara tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För en exakt offert för din flyttstädning i Linköping, är du välkommen att kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Linköping

  Vad ingår i en Flyttstädning Linköping

  Detta ingår i en flyttstädning

  Vad som inkluderas i en flyttstädning kan variera, men det finns generellt accepterade branschnormer som hyresvärdar brukar följa. Dessa normer ger en indikation på den standard och de arbetsuppgifter som förväntas av hyresgäster vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Linköping med oss på Sveastäd, följer vi principen att “allt ingår” i priset. Om din hyresvärd eller den nya ägaren har särskilda krav utöver det vanliga tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Så med oss behöver du inte bekymra dig om små detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Linköping – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Linköping.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Linköping.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Linköping

  Om RUT-avdrag för flyttstädning när du köper städtjänster

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Linköping får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Linköping, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Tips om du gör flyttstädningen själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Linköping med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Linköping

  Priser Flyttstädning Linköping

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest eftertraktade offerten vi erbjuder för flyttstäd i Linköping och andra städtjänster är med fast pris.

  Detta är något vi verkligen uppskattar eftersom det ger både dig och oss en trygghet och kräver effektivitet och kvalitet från vår sida som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Linköping:

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som till exempel trafikstockningar eller motorproblem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är förutbestämd kan du enklare planera och budgetera din ekonomi i samband med flytten.

  Ingen stress: Ett fast pris minskar stressen över att behöva övervaka tiden och oroa sig för att arbetet tar längre tid än planerat och blir dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris åtföljs vanligtvis av en tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har oftast en välplanerad och tidsbesparande strategi för att fullfölja arbetet inom den avtalade tidsramen.

  Att försena arbetet eller missa en deadline är då negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Linköping och dess omgivningar ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Linköping
  Städfirma i Linköping

  Städfirmor i Linköping

  Välj rätt städfirma i Linköping

  Kanske har du varit ivrig och bestämt dig för att nå ut till flera städfirmor i Linköping. Det är en fantastisk idé! Det är viktigt att jämföra innan du fattar beslut, och vi är övertygade om att våra erbjudanden och villkor håller måttet när de ställs mot andra.

  Men vad bör du ha i åtanke när du tar emot offerter på flyttstäd i Linköping från olika städfirmor?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Linköping du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Linköping, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Linköping?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Linköping erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Linköping och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Linköping. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.