Sveastäd

Flyttstädning i Mora.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Mora

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Mora och närliggande områden. Våra erfarna team-medlemmar är specialister på flyttstädning och har lång erfarenhet inom området. Oavsett om det handlar om en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor, så klarar vi av det!

  Kontakta oss idag för en gratis offert. Vi återkommer inom kort, oftast redan nästa vardag. Har du frågor? Ring oss gärna så hjälper vi dig!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Mora

  Sveastäd i Mora

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga partner för städning i Mora och dess omgivningar! Vi gör städningen enklare och mer bekväm för dig med våra garanterade resultat. Även om vi fokuserar på flyttstädning och regelbunden hemstädning, erbjuder vi också ett brett utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning oftast är det sista du vill tänka på, särskilt under en stressig flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det ansträngande städarbetet åt dig så att du kan ägna dig åt det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, utbildade och skickliga medarbetare som är dedikerade till både städningen och kommunikationen med dig som kund.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella rengöringsprodukter för att säkerställa att varje hörn av ditt hem eller arbetsplats blir skinande rent. Vi är stolta över att kunna erbjuda städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Sveastäd, och därför strävar vi efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Vi på Sveastäd tror på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och finns här för att tillgodose dina städbehov på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Mora

  Sveastäd i Mora – Varför vi är det självklara valet för ditt nästa flyttstädprojekt!

  Som specialister på flyttstädning i Mora, är vår erfarenhet och lokal kännedom avgörande för vårt arbete. Även om Sveastäd är ett relativt ungt företag i Mora, grundat 2018, har vi en personalstyrka och administrativ grupp med många års erfarenhet inom flyttstädning.

  Hög kvalitet och service

  Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att metodiskt utföra våra uppdrag. Vi är stolta över vår höga kundnöjdhet och garanti för vårt arbete. För oss är flyttstädning i Mora inte bara en tjänst; det är en möjlighet att underlätta övergången för våra kunder.

  Flexibilitet för varje utmaning

  Varje flyttstädning i Mora har sina unika krav, och vi ser varje utmaning som en möjlighet att visa vår kompetens. Oavsett om det är en storstädning som sträcker sig över hela regionen eller ett mindre uppdrag inom staden, har vi resurserna och expertisen för att hantera det.

  Total lösning

  Vi erbjuder en komplett lösning som inkluderar allt från den initiala flyttstädningen till eventuell flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners, inklusive Atlas Flytt – en lokal flyttfirma i Mora.

  Sveastäd har etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning i Mora. När du väljer oss, får du lokal expertis, oslagbar kvalitet och en smidig städprocess.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för din flyttstädning i Mora.

  Innan du  bokar flyttstäd Mora

  Att anlita en städfirma för flyttstäd i Mora är verkligen en förmån om tiden eller energin inte räcker till. En flytt kan vara påfrestande både fysiskt och mentalt, och avslutningen med flyttstädningen kan vara den tuffaste delen.

  Men att boka en flyttstäd behöver inte vara krångligt eller dyrt, och våra kunder blir ofta förvånade över både priset och vad som ingår.

  Om du behöver specifika tjänster för din flyttstädning är det inga problem att kontakta oss. Annars brukar vi säga att i våra Flyttstädningar i Mora och omnejd ingår allt som behövs. Oavsett om du bor i lägenhet eller villa, är våra tjänster nästan identiska i vad som utförs. Vi strävar alltid efter att erbjuda en komplett flyttstädning utan extra tilläggstjänster.

  Det finns några få punkter som vanligtvis inte ingår i en standard flyttstädning i Mora, som garage, förråd, takfönsterputsning eller till och med källarspa-avdelningen. Om du har särskilda önskemål, meddela oss gärna när du begär en offert. Vi är specialister på flyttstädning i Mora och omnejd.

  Flyttstäd Mora

  Priset är inte den enda viktiga faktorn

  På Sveastäd värderar vi kvalitet högt och ser det som en långsiktig investering. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Mora kan det vara frestande att bara tänka på priset. Priset är naturligtvis viktigt, men det lägsta priset är inte alltid det bästa alternativet. Ibland kan ett lågt pris signalera brister i kvalitet eller dolda kostnader.

  Vi på Sveastäd strävar efter en balans mellan kostnad och kvalitet och kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka priset. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en komplett flyttstädning enligt gällande standarder, vilket innebär inga dolda kostnader.

  Vår effektivitet gör att vi kan hålla nere priserna utan att tumma på kvaliteten. Vår personal är erfaren och experter på flyttstädning i Mora. Dessutom speglar vår konkurrenskraftiga prissättning det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte blir godkänd eller om du är missnöjd, kommer vi att korrigera eventuella fel utan extra kostnader.

  När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Mora, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Mora

  Flyttstädning Mora Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att bestämma sig för att använda en professionell tjänst för flyttstädning är för många en klok åtgärd. Om du aldrig tidigare har anlitat en städfirma för flyttstädning, är en vanlig fråga: Vad kostar det egentligen? Här är några generella exempel på flyttstädningspriser, men kom ihåg att detta bara är riktlinjer och inte exakta priser. För att få ett exakt pris för din flyttstädning i Mora, kontakta oss direkt.

  Exempel på prissättning av flyttstäd

  Priset för flyttstädning varierar beroende på flera faktorer, inklusive bostadens storlek och val av tjänst. En vanlig metod för prissättning är per kvadratmeter:

  – Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel, om du har en 70 kvm stor lägenhet, skulle priset för flyttstädning vara ungefär 40 kr/kvm, vilket motsvarar cirka 2 800 kr totalt, inklusive RUT-avdraget.

  Flyttstädning kan också prissättas per timme, vilket är användbart om bostaden är i bra skick.

  I Sverige finns fördelen med RUT-avdrag, där du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Notera dock att det finns undantag för RUT-avdraget, så var medveten om det för att undvika oväntade kostnader.

  Att anlita oss för din flyttstädning i Mora kan inte bara spara tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget. För en exakt offert, kontakta oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Mora

  Vad ingår i en Flyttstädning Mora

  Detta ingår i en flyttstädning

  Vad som är inkluderat i en flyttstädning kan skifta, men det finns generellt accepterade standarder som fastighetsägare och hyresvärdar brukar följa. Dessa standarder ger en bra uppfattning om den rengöringsnivå och de uppgifter som vanligtvis förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Mora med oss på Sveastäd, följer vi principen att ‘allt ingår’ i priset. Om din hyresvärd eller den nya ägaren av din bostad inte har några specifika önskemål utöver det vanliga, så tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Så med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi ser till att allt hanteras så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Mora – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Mora.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Mora.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Mora

  Om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Mora får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Mora, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Mora med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Mora

  Priser Flyttstädning Mora

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest eftertraktade offerten vi erbjuder för flyttstädning i Mora, och andra städtjänster, är med ett fast pris.

  Detta är självklart något vi välkomnar då det ger både er och oss trygghet och sätter krav på effektivitet och kvalitet från vår sida som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Mora:

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som till exempel trafikstockningar eller mekaniska problem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är fastställd i förväg kan du enklare planera och budgetera din ekonomi i samband med flytten.

  Ingen stress: Ett fast pris minskar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att arbetet drar ut på tiden och därmed blir dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris följs ofta av en tydlig och detaljerad beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har oftast en välplanerad och tidsbesparande strategi för att slutföra arbetet inom den överenskomna tidsramen.

  Att försena arbetet eller missa en deadline är negativt både för företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser för flytt och flyttstädning i Mora och dess omgivningar ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Mora
  Städfirma i Mora

  Städfirmor i Mora

  Välj rätt städfirma i Mora

  Kanske har du varit ganska aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städföretag i Mora. Det är en bra strategi! Det är viktigt att jämföra innan du bestämmer dig för att boka, och vi är övertygade om att våra offerter och villkor kan stå sig i jämförelse.

  Men vad bör du ha i åtanke när du får offerter på flyttstäd i Mora från olika städfirmor?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Mora du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Mora, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Mora?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Mora erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Mora och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Mora. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.