Sveastäd

Flyttstädning i Nässjö.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Nässjö

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är din lokala städfirma som erbjuder flyttstädning Nässjö och dess omgivningar. Våra erfarna teammedlemmar har specialiserat sig på flyttstädning under många år, vilket har varit vårt huvudfokus från allra första början. Oavsett om det är en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor, så fixar vi allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vi återkommer till dig samma dag eller nästkommande vardag. Om du har några frågor är du välkommen att ringa oss istället.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Nässjö

  Sveastäd i Nässjö

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga partner för städning i Nässjö och dess omgivningar! Vi gör städningen bekväm och problemfri för dig med garanterade resultat. Med fokus på flyttstädning och regelbunden hemstädning täcker vi alla dina städbehov, oavsett om du är privatperson eller företagare.

  Vi förstår att livet kan vara hektiskt och att städning kanske inte är det första du tänker på när du kommer hem, särskilt om du står inför en flytt. Därför tar vi gärna hand om det ansträngande städarbetet åt dig så att du kan fokusera på det viktigaste. Vårt team består av erfarna och välutbildade medarbetare som är skickliga både på städning och kundkommunikation.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, med flyttstädning som vår specialitet. Utöver det kan vi även ta hand om veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning. Vi använder högkvalitativ utrustning och miljövänliga rengöringsprodukter för att säkerställa att varje del av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren.

  På Sveastäd värnar vi om miljön och strävar efter att minimera vår påverkan genom att använda så miljövänliga produkter som möjligt. Vi tror på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Med konkurrenskraftiga priser och en passion för att tillfredsställa dina behov, är vi här för att göra din städupplevelse så smidig som möjligt. Kontakta oss idag för att planera din städning och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Nässjö

  Sveastäd i Nässjö – Varför vi är det bästa valet för din nästa Flyttstädning i Nässjö.

  Som specialister på flyttstädning i Nässjö, måste vi ha:

  Lokal förståelse med omfattande erfarenhet

  Även om Sveastäd kan betraktas som ett relativt ungt företag, sträcker sig vår bakgrund långt tillbaka. Trots att vi bara har funnits i Nässjö sedan 2018 har vi en personalstyrka och en administrativ grupp med många års erfarenhet av branschen, särskilt när det gäller flyttstädning här i Nässjö.

  Högsta kvalitet och service

  Vi går utöver det vanliga för våra kunder, vilket tydligt märks i hur metodiskt vi utför våra uppdrag och i den fåtal kunder som behöver utnyttja vår garanti. För oss är flyttstädning i Nässjö inte bara en tjänst; det är en möjlighet att göra en smidig övergång för våra kunder.

  Flexibilitet för varje utmaning

  Nässjö är unikt, och varje flyttstädning i Nässjö har sina egna specifika krav. Vi ser dock varje utmaning som ett tillfälle att visa vår kompetens. Oavsett om det handlar om en omfattande flyttstädning som sträcker sig över hela regionen eller ett mindre uppdrag i staden, har vi rätt utrustning och kompetens för uppgiften.

  Dessutom erbjuder vi en total lösning som omfattar allt från inledande flyttstädning i Nässjö till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners och systerföretag, Atlas Flytt – Lokal flyttfirma i Nässjö.

  I Nässjö har Sveastäd etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning i Nässjö. När du väljer oss, väljer du lokal expertis, enastående kvalitet och en tjänst som gör din flyttstädning till en smidig process.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för din flyttstädning i Nässjö.

  Innan du  bokar flyttstäd Nässjö

  Att anlita en städfirma för flyttstädning i Nässjö är verkligen en bekvämlighet som är värd att unna sig om tiden eller energin inte räcker till. Många känner redan på förhand hur utmattande en flytt kan vara för både kropp och själ, och avslutet av hela flyttprocessen med den mest utmanande och energikrävande delen är kanske det mest påfrestande.

  Att boka en flyttstädning behöver inte vara komplicerat eller dyrt, och våra kunder brukar ofta bli positivt överraskade av både priset och vad som inkluderas i tjänsten.

  Om du har specifika önskemål gällande din flyttstädning, är det inga problem att kontakta oss. Annars kan vi säga att i våra flyttstädningar i Nässjö med omnejd så ingår ‘allt’. Det som utförs under en flyttstädning följer vanligtvis en standardiserad lista med punkter som de flesta städfirmor följer. Oavsett om det är en lägenhet eller en villa som ska städas inför flytten är kraven nästan identiska på vad som ska och bör utföras. Vi tenderar att sällan erbjuda tillägg eller extra tjänster, utan siktar alltid på att erbjuda en komplett flyttstädning till våra kunder.

  Självklart finns det några punkter som inte ingår i en standard flyttstädning i Nässjö, och dessa bör du naturligtvis fråga om. Exempel på sådana punkter kan vara garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske spa-avdelningen i källaren. Berätta gärna för oss om sådana önskemål när du begär en offert. Vi utför flyttstädning i Nässjö med omnejd.

  Flyttstäd Nässjö

  Priset är inte det enda viktiga

  På Sveastäd är vår främsta regel att aldrig tumma på kvalitet, vilket vi ser som en viktig investering på sikt. När du tar beslutet att anlita en städfirma för din flyttstädning i Nässjö kan det vara frestande att bara fokusera på priset. Självklart är priset en viktig faktor att överväga.

  Men att enbart stirra sig blind på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, precis som inom andra tjänstebranscher, får du oftast det du betalar för när det kommer till kvalitet. Ett lågt pris kan vara tilltalande, men det kan också indikera bristande kvalitet eller till och med dolda kostnader längre fram.

  På Sveastäd strävar vi efter att hitta en balans mellan kostnad och kvalitet, och vi gör aldrig avkall på kvaliteten för att pressa priserna. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en fullständig flyttstädning enligt branschens standarder och riktlinjer. Det innebär inga överraskande eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att bibehålla rimliga priser utan att kompromissa med kvaliteten beror på vår effektivitet. Våra medarbetare är erfarna och definitivt specialister på flyttstädning i Nässjö.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också värdet vi ger genom vår omfattande flyttstädsgaranti. Om flyttstädningen inte blir godkänd eller om du är missnöjd, löser vi eventuella problem utan extra kostnad.

  Så när du väljer vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Nässjö, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Nässjö

  Flyttstädning Nässjö Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att bestämma sig för att använda en professionell service för flyttstädning är för många ett smart drag. Om du aldrig tidigare har anlitat en städfirma eller en tjänst för flyttstädning, är en vanlig fråga: Vad kostar en flyttstädning i Nässjö?

  Här är några generella exempel på vad en flyttstädning kan kosta dig.

  Observera att detta endast är en riktlinje och inte en exakt offert. Om du vill ha ett exakt pris för din flyttstädning i Nässjö, är du välkommen att kontakta oss.

  Exempel på prissättning av flyttstädning:

  Priset för en flyttstädning varierar och kan bero på många faktorer, inklusive bostadens storlek och vilken tjänst du väljer. Här går vi igenom de mest grundläggande delarna av hur priset för flyttstädning fastställs.

  Pris per kvadratmeter

  Vanligtvis prissätts flyttstädning per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt sett kan man säga:

  Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel, om du har en lägenhet på 70 kvm, skulle priset för flyttstädning vara ungefär 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa av cirka 2 800 kr. Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning per timpenning

  Du kan också välja att prissätta flyttstädning per timme. Detta är användbart om din bostad redan är i gott skick och du förväntar dig att städningen ska vara snabb. Men var medveten om att kostnaden kan öka om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom arbetskostnaden utgör den största delen av priset kan nästan hela summan halveras med detta avdrag. En flyttstädning i Nässjö för en bostad på 100 kvm skulle utan RUT-avdrag kosta ungefär 8 000 kr, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Det kan till exempel inte användas av företag och dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning, inklusive en flyttstädning i Nässjö, inte bara spara tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning i Nässjö, är du välkommen att kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Nässjö

  Vad ingår i en Flyttstädning Nässjö

  Detta ingår i din flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan skifta, men det finns en allmän branschstandard som vanligtvis följs av fastighetsägare och hyresvärdar. Denna standard ger en bra uppfattning om den nivå på städning och de uppgifter som rimligtvis kan förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Nässjö med oss på Sveastäd, följer vi principen att ‘allt ingår’ i priset. Om din hyresvärd eller den nya ägaren har särskilda önskemål utöver det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Nässjö – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Nässjö.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Nässjö.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Nässjö

  Om RUT-avdraget för flyttstädning när du köper städtjänster

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Nässjö får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Nässjö, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Tips om du gör flyttstädningen själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Nässjö med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Nässjö

  Priser Flyttstädning Nässjö

  Fast eller rörligt pris?

  Det mest populära alternativet vi erbjuder för flyttstäd i Nässjö, och andra städtjänster, är med ett fast pris.

  Detta är något som vi verkligen uppskattar, då det ger både dig och oss en känsla av trygghet och ställer krav på oss när det gäller effektivitet och kvalitet.

  Här är några fördelar med att välja ett fast pris för din flyttstädning i Nässjö:

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du redan från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerhet kring eventuella dolda kostnader eller oväntade utgifter, som till exempel trafikstockningar eller bilproblem under flytten.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är förutbestämd kan du enklare planera och budgetera för din ekonomi i samband med flytten.

  Ingen stress: Ett fast pris minskar stressen genom att du inte behöver oroa dig för att tiden drar iväg och att kostnaderna stiger.

  Tydlig kommunikation: Ett fast pris följs ofta av en klar och tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och oss som tjänsteleverantör.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fastpris har vanligtvis en välplanerad och tidsmässigt effektiv strategi för att slutföra arbetet inom den överenskomna tidsramen.

  Förseningar eller missade deadlines är negativa för både oss som företag och för dig som kund.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Nässjö och dess omgivningar ser vi till att du känner dig nöjd och trygg före, under och efter din flytt.

  Flyttstädning Nässjö
  Städfirma i Nässjö

  Städfirmor i Nässjö

  Välj rätt städfirma i Nässjö

  Kanske har du varit riktigt aktiv och bestämt dig för att ta kontakt med flera städföretag i Nässjö. Det är fantastiskt att höra! Att jämföra olika alternativ innan du bestämmer dig är självklart klokt, och vi är övertygade om att våra erbjudanden och villkor håller måttet när de jämförs.

  Men vad är viktigt att tänka på när du tar emot offerter på flyttstäd i Nässjö från olika städföretag?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Nässjö du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Nässjö, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Nässjö?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Nässjö erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Nässjö och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Nässjö. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.