Sveastäd

Flyttstädning i Nyköping.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Nyköping

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Nyköping och omgivande områden. Våra erfarna medarbetare har specialiserat sig på flyttstädning i många år, då det har varit vårt huvudfokus sedan starten. Oavsett om det gäller en liten studentlägenhet, ett stort hus eller ett kontor – vi tar hand om allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer inom samma eller nästa vardag. Har du frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Nyköping

  Sveastäd i Nyköping

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Nyköping och omnejd! Vi gör städningen enklare och bekvämare för dig med garanterade resultat. Vårt fokus ligger på flyttstädning och återkommande hemstädningar, men vi erbjuder alla sorters städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att livet kan vara hektiskt och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt vid en flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det krävande städarbetet åt dig så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, utbildade och skickliga medarbetare, både när det gäller städningen och kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla dina behov. Flyttstädning har varit vår specialitet i flera år, vilket gör oss väl förberedda för att hantera även andra typer av städning som veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella förbrukningsmaterial för att säkerställa att varje hörn av ditt hem eller din arbetsplats blir skinande rent. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Sveastäd, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Hos Sveastäd tror vi på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är här för att tillgodose dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Nyköping

  Sveastäd i Nyköping – Varför vi är det självklara valet för ditt nästa projekt inom flyttstädning Nyköping!

  Som specialister på flyttstädning Nyköping, är lokal kunskap med omfattande erfarenhet en nyckel för oss.

  Även om Sveastäd kan betraktas som relativt ungt, sträcker sig vår erfarenhet långt tillbaka. Trots att vi bara har varit verksamma i Nyköping sedan 2018 har vår personal och administrativa team många års erfarenhet, särskilt inom flyttstädning.

  Hög kvalitet och service

  Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna för våra kunder, vilket återspeglas i vårt metodiska tillvägagångssätt och den låga andelen missnöjda kunder som behöver använda vår garanti. För oss är Flyttstädning Nyköping mer än bara en tjänst; det är en möjlighet att säkerställa en smidig övergång för våra kunder.

  Flexibilitet för varje utmaning

  Varje flyttstädning i Nyköping har sina unika krav, och vi ser varje utmaning som en möjlighet att visa vår kompetens. Oavsett om det gäller en storstädning som täcker hela regionen eller ett mindre uppdrag i staden, är vi utrustade med rätt kunskap och verktyg för att leverera.

  Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar allt från den inledande flyttstädningen i Nyköping till flytthjälp, i samarbete med våra pålitliga lokala samarbetspartner och systerbolag Atlas Flytt – Lokal Flyttfirma i Nyköping.

  I Nyköping har Sveastäd etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning. När du väljer oss, väljer du lokal expertis, enastående kvalitet och en tjänst som gör din flyttstädning till en smidig process.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för flyttstädning i Nyköping.

  Innan du  bokar flyttstäd Nyköping

  Att anlita en städfirma för Flyttstäd i Nyköping är verkligen en förmån som kan underlätta om tiden eller energin inte räcker till. Att avsluta en flytt med den mest krävande delen kan vara en utmaning för både kropp och sinne.

  Flyttstäd behöver inte vara varken komplicerat eller dyrt att anlita, och många av våra kunder blir förvånade över både priset och vad som ingår i en Flyttstädning.

  Om du söker specifika tjänster för din flyttstädning är det inga problem att kontakta oss. Annars ingår det mesta i våra Flyttstäd i Nyköping med omnejd. Vi strävar alltid efter att erbjuda en komplett flyttstädning, oavsett om det gäller en lägenhet eller villa.

  Det finns dock några punkter som vanligtvis inte ingår i en klassisk flyttstädning i Nyköping, såsom garage, förråd, putsning av takfönster eller eventuella spa-avdelningar i källaren. Om du behöver dessa tjänster, var vänlig att meddela oss när du begär en offert. Vi utför flyttstädning i Nyköping med omnejd och är redo att hjälpa till.

  Flyttstäd Nyköping

  Priset är bara en del av ekvationen

  Vi på Sveastäd håller alltid kvaliteten i fokus, vilket vi ser som en långsiktig investering. Vid val av städfirma för din flyttstädning i Nyköping är det lätt att bara stirra sig blind på priset. Visst är det viktigt, det förstår de flesta.

  Men att enbart fokusera på det billigaste priset kan vara riskabelt. I städbranschen, liksom i andra tjänstebranscher, brukar man få vad man betalar för. Ett lågt pris kan locka, men det kan också innebära sämre kvalitet eller till och med dolda avgifter.

  Vi på Sveastäd strävar efter att hålla en balans mellan kostnad och kvalitet. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att pressa priset. Vi inkluderar alltid allt som behövs för en komplett flyttstädning, utan oväntade eller dolda kostnader.

  Vår effektivitet gör att vi kan hålla priserna nere utan att tumma på kvaliteten. Vår personal är erfaren och räknas utan tvekan som experter inom flyttstädning i Nyköping.

  Den konkurrenskraftiga prissättningen återspeglar också värdet vi erbjuder genom vår omfattande flyttstädsgaranti. Om flyttstädningen inte godkänns eller om du är missnöjd, rättar vi till eventuella fel utan extra kostnader.

  Så när du väljer vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Nyköping, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i längden.

  Flyttstädning Nyköping

  Flyttstädning Nyköping Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att välja att anlita professionell hjälp för flyttstädning är ett klokt val för många. För de som aldrig tidigare anlitat en städfirma eller en flyttstädningstjänst, är det vanligt att undra över priset för en flyttstädning i Nyköping.

  Här ger vi dig några generella exempel på kostnader för flyttstädning. Observera att detta är enbart riktlinjer och inte exakta offerter. Om du vill ha ett exakt pris för din flyttstädning i Nyköping, är du välkommen att kontakta oss.

  Priset för flyttstädning kan variera beroende på flera faktorer, inklusive bostadens storlek och vilken typ av tjänst du väljer. Nedan följer några grundläggande riktlinjer för hur priset för flyttstädning fastställs.

  Pris per kvadratmeter

  Vanligtvis prissätts flyttstädning per kvadratmeter. Priset per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt sett kan man säga:

  – Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Exempelvis skulle priset för en flyttstädning av en 70 kvm stor lägenhet vara cirka 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total kostnad på cirka 2 800 kr. Detta pris inkluderar redan RUT-avdraget.

  Flyttstädning per timme

  Det är också möjligt att prissätta flyttstädning per timme. Detta är användbart om din bostad redan är i bra skick och du förväntar dig att städningen blir snabb. Dock kan det bli dyrare om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel med flyttstädning i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom arbetskostnaden utgör den största delen av priset för flyttstädning, kan nästan halva summan dras av. Till exempel skulle priset för en flyttstädning av en bostad på 100 kvm vara cirka 8 000 kr utan RUT-avdrag, men med avdraget minskas priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdraget

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Det kan inte användas av företag eller dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan anlitandet av oss för din flyttstädning, inklusive en flyttstädning i Nyköping, spara tid och ansträngning samtidigt som det kan vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  Kontakta oss direkt på Sveastäd för att få en exakt offert för din flyttstädning i Nyköping.

  Flyttstädning Nyköping

  Vad ingår i en Flyttstädning Nyköping

  Detta ingår i din flyttstädning

  I en flyttstädning kan det skilja sig vad som ingår, men det finns en allmän branschstandard som fastighetsägare och hyresvärdar vanligtvis följer. Detta ger en bra uppfattning om vilken nivå på städningen och vilka uppgifter som rimligen förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Nyköping med oss på Sveastäd, inkluderar vi allt i priset. Om din hyresvärd eller den nya ägaren har särskilda önskemål utöver det vanliga, hanterar vi det utan extra kostnad för dig.

  Med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Nyköping – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Nyköping.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Nyköping.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Nyköping

  Om RUT-avdraget när du köper städtjänster

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Nyköping får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Nyköping, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstäda själv? Tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Nyköping med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Nyköping

  Priser Flyttstädning Nyköping

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest populära offerten vi erbjuder för flyttstädning i Nyköping, samt andra städtjänster, är med ett fast pris.

  Detta är något vi verkligen uppskattar, då det ger både dig och oss en känsla av trygghet och sätter en standard för effektivitet och kvalitet hos vår städfirma.

  Här är några fördelar med att välja ett fast pris för din flyttstädning i Nyköping:

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, såsom trafikstockningar eller problem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är känd i förväg, kan du enklare planera och budgetera din ekonomi inför flytten.

  Ingen stress: Ett fast pris minskar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att jobbet kan ta längre tid och därmed bli dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris åtföljs vanligtvis av en tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast prissättning har vanligtvis en välplanerad och tidsbesparande strategi för att slutföra arbetet inom den överenskomna tidsramen.

  Att försena arbetet eller missa en deadline är då negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt- och flyttstädningstjänster i Nyköping och dess omnejd ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Nyköping
  Städfirma i Nyköping

  Städfirmor i Nyköping

  Välj rätt städfirma i Nyköping

  Kanske har du varit riktigt flitig och bestämt dig för att kontakta flera städföretag i Nyköping. Det är bra att vara aktiv! Det är viktigt att jämföra innan du bestämmer dig, och vi är övertygade om att våra erbjudanden och villkor håller måttet när de ställs mot andra.

  Men när du får offerter från olika städföretag i Nyköping, vad ska du tänka på då?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Nyköping du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Nyköping, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Nyköping?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Nyköping erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Nyköping och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Nyköping. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.