Sveastäd

Flyttstädning i Örebro.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Örebro

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Örebro med omnejd. Våra skickliga medarbetare har många års erfarenhet inom flyttstäd, vilket har varit vårt huvudsakliga fokus sedan starten. Oavsett om det gäller en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor – vi fixar allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer samma dag eller nästa vardag. Har du frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Örebro

  Sveastäd i Örebro

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Örebro och närområdet! Vi gör städning smidigare och bekvämare för dig med garanterade resultat. Vårt fokus ligger på flyttstädning och regelbunden hemstädning, men vi erbjuder alla typer av städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt om du står inför en krävande flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det omfattande städarbetet åt dig så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, utbildade och skickliga medarbetare, både när det gäller själva städningen och kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla dina behov. Flyttstädning har varit vår specialitet i flera år, vilket gör oss väl förberedda för att hantera andra typer av städning som veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionellt förbrukningsmaterial för att säkerställa att varje vrå av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Sveastäd, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Hos Sveastäd tror vi på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är här för att tillfredsställa dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Örebro

  Sveastäd i Örebro – Därför är vi ditt självklara val för nästa projekt inom Flyttstädning i Örebro.

  Som experter på flyttstädning i Örebro, krävs det av oss att ha:

  Lokal kunskap med bred erfarenhet

  Sveastäd må vara ett relativt nytt företag, men vår erfarenhet är gedigen. Trots att vi bara har funnits i Örebro sedan 2018, har vår personal och administrativa grupp många års erfarenhet inom branschen, särskilt när det gäller flyttstädning här i Örebro.

  Högsta kvalitet och service

  Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar, vilket märks i vårt noggranna utförande och det låga antalet missnöjda kunder som behöver utnyttja sin garanti. För oss är flyttstädning i Örebro mer än bara en tjänst; det är en möjlighet att säkerställa en smidig övergång för våra kunder.

  Flexibilitet för varje utmaning

  Örebro är en unik plats, och varje flyttstädning här har sina egna specifika krav. Vi ser varje utmaning som en chans att visa vår kompetens. Oavsett om det är en stor flyttstädning som täcker hela regionen eller ett mindre uppdrag i staden, har vi rätt verktyg och expertis.

  Vi erbjuder dessutom en komplett lösning som omfattar allt från initial flyttstädning till flytthjälp, i samarbete med våra pålitliga lokala partners och vårt systerbolag Atlas Flytt – Lokal Flyttfirma Örebro.

  Sveastäd har etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning i Örebro. När du väljer oss, får du lokal expertis, oslagbar kvalitet och en tjänst som gör din flyttstädning till en enkel process.

  Välkommen till Sveastäd – ditt bästa val för flyttstädning i Örebro.

  Innan du  bokar flyttstäd Örebro

  Att anlita en städfirma för flyttstäd Örebro är definitivt en lyx värd att unna sig när tiden eller energin inte räcker till. De flesta är medvetna om hur påfrestande en flytt kan vara både fysiskt och mentalt, och att avsluta flyttprocessen med den mest krävande delen kan vara det tuffaste av allt.

  Flyttstädning behöver inte vara komplicerat eller dyrt att anlita, och ofta blir våra kunder positivt överraskade över både priset och vad som ingår i en flyttstädning.

  Om du har specifika önskemål för din flyttstädning är det bara att kontakta oss. I våra Flyttstäd Örebro med omnejd ingår vanligtvis ‘allt’. Det som utförs under en flyttstädning följer en universell lista med uppgifter som de flesta städfirmor använder sig av. Oavsett om du har en lägenhet eller villa som behöver flyttstädas, är de grundläggande uppgifterna nästan identiska. Vi arbetar sällan med tillägg eller extratjänster, utan vi fokuserar på att erbjuda en komplett flyttstädning till dig som kund.

  Det finns dock några punkter som inte ingår i en standard flyttstädning i Örebro, och dessa måste du självklart fråga om. Exempelvis kan garage, förråd, putsning av takfönster eller spa-avdelningar i källaren vara sådana punkter. Informera oss gärna om detta när du begär en offert. Vi erbjuder flyttstädning i Örebro med omnejd.

  Flyttstäd Örebro

  Låt inte priset vara det enda viktiga

  Hos Sveastäd har vi en grundläggande princip: att aldrig kompromissa med kvaliteten, något vi ser som en långsiktig investering. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Örebro kan det vara lockande att bara titta på kostnaden. Naturligtvis är priset viktigt, det förstår vi.

  Men att enbart fokusera på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, precis som i alla andra tjänstebranscher, får du oftast den kvalitet du betalar för. Ett lågt pris kan verka tilltalande, men det kan också indikera brister i kvalitet eller dolda avgifter som dyker upp senare.

  Sveastäd siktar på att balansera kostnad och kvalitet, och vi gör aldrig avkall på kvaliteten för att minska priset. Vi inkluderar alltid allt som behövs för en komplett flyttstädning, enligt aktuella rekommendationer och riktlinjer. Det betyder att det inte tillkommer några oväntade eller dolda kostnader.

  Vi kan hålla våra priser nere utan att kompromissa med kvaliteten tack vare vår effektivitet. Vår personal är erfaren och definitivt experter på flyttstädning i Örebro.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning speglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om städningen inte blir godkänd eller om du inte är nöjd, kommer vi att rätta till eventuella brister utan extra kostnad.

  Så när du funderar på vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Örebro, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i längden.

  Flyttstädning Örebro

  Flyttstädning Örebro Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att anlita en professionell tjänst för flyttstädning är ett smart val för många. Om du aldrig tidigare har anlitat en städfirma för flyttstädning, undrar du kanske: Vad kostar en flyttstädning i Örebro?

  Här är några generella exempel på vad en flyttstädning kan kosta.

  Observera att detta endast är riktlinjer och inte exakta priser. Vill du ha en exakt offert för just din flyttstädning i Örebro, kontakta oss gärna.

  Kostnaden för en flyttstädning varierar beroende på flera faktorer, såsom bostadens storlek och den specifika tjänst du väljer. Här är en grundläggande översikt över hur priser för flyttstädning kan fastställas.

  Flyttstädning per kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Priset per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt kan man säga:

  – Upp till 50 kvm: Ca 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Ca 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Ca 30 kr/kvm

  Om du till exempel har en lägenhet på 70 kvm, skulle priset för flyttstädningen vara omkring 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total kostnad på cirka 2 800 kr. Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning på timpris

  Du kan också välja att få flyttstädningen prissatt per timme. Detta är användbart om din bostad redan är i bra skick och du tror att städningen kommer att gå snabbt. Men var medveten om att det kan bli dyrare om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En stor fördel i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom större delen av kostnaden för flyttstädning är arbete, kan nästan hela summan halveras. En flyttstädning i Örebro för en bostad på 100 kvm skulle utan RUT-avdrag kosta ungefär 8 000 kr, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Tänk på att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Detta avdrag kan inte användas av företag och dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan anlita oss för din flyttstädning, inklusive flyttstädning i Örebro, inte bara spara dig tid och ansträngning utan även vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning i Örebro, hör av dig direkt till oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Örebro

  Vad ingår i en Flyttstädning Örebro

  Detta ingår i din flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan variera, men det finns en standardiserad branschpraxis som fastighetsägare och hyresvärdar oftast följer. Denna praxis ger en tydlig bild av den städnivå och de uppgifter som förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Örebro och omnejd genom oss på Sveastäd, är vår policy att ‘allt ingår’ i priset. Om din hyresvärd eller köparen av din bostad inte har specifika krav som går utöver det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Så, med oss behöver du inte bekymra dig för små detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Örebro – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Örebro.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Örebro.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Örebro

  Mer om RUT-avdraget för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Örebro får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Örebro,  utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Örebro med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Örebro

  Priser Flyttstädning Örebro

  Fast eller rörligt pris?

  Den vanligaste offerten vi skickar ut för flyttstäd i Örebro och andra städtjänster är med fast pris.

  Detta är något vi gärna erbjuder, eftersom det ger både dig och oss trygghet och ställer krav på vår effektivitet och kvalitet som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Örebro:

  Förutsägbarhet: Med fast pris vet du redan från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerhet kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som trafikstockningar eller bilproblem under flytten.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är känd i förväg, kan du lättare budgetera och planera din ekonomi i samband med flytten.

  Ingen stress: Fast pris minimerar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att arbetet drar ut på tiden och därmed blir dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris kommer ofta med en tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och leverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra jobbet inom den avtalade tidsramen.

  Förseningar eller missade deadlines är då negativa för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser för flytt och flyttstädning i Örebro med omnejd ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Örebro
  Städfirma i Örebro

  Städfirmor i Örebro

  Välj rätt städfirma i Örebro

  Kanske har du varit flitig och kontaktat flera städfirmor i Örebro. Det tycker vi är fantastiskt! Det är självklart viktigt att jämföra innan du bestämmer dig, och vi är trygga med att våra offerter och villkor tål granskning.

  Men vad bör du tänka på när du får offerter från olika städfirmor i Örebro?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Örebro du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Örebro, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Örebro?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Örebro erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Örebro och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Örebro. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.