Sveastäd

Flyttstädning i Oskarshamn.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Oskarshamn

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Oskarshamn med omnejd. Våra skickliga medarbetare har lång erfarenhet av flyttstädning, vilket har varit vårt huvudsakliga fokus sedan starten. Oavsett om det gäller en liten studentlägenhet, ett stort hus eller ett kontor – vi tar hand om allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer samma dag eller senast nästa vardag. Har du frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Oskarshamn

  Sveastäd i Oskarshamn

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Oskarshamn och dess omnejd! Vi strävar efter att göra städningen enklare och mer bekväm för dig, med garanterade resultat. Med inriktning på flyttstädning och regelbunden hemservice täcker vi alla dina städbehov, oavsett om du är privatperson eller företagare.

  Vi förstår att dagens livspussel kan vara intensivt, och att städningen ofta hamnar längst ned på prioriteringslistan, särskilt vid en stressig flytt. Därför tar vi gärna på oss det ansträngande städarbetet så att du kan ägna din tid åt det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna och kompetenta medarbetare, både när det gäller städningen och kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att tillgodose dina behov. Med vår långa erfarenhet inom flyttstädning är vi väl rustade att hantera olika städutmaningar, från veckovis hemservice till visningsstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och miljövänliga rengöringsprodukter för att säkerställa att varje del av ditt hem eller kontor blir skinande ren. Vi är stolta över att kunna erbjuda städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  På Sveastäd är miljön viktig för oss, och vi strävar efter att minimera vår påverkan genom att använda miljövänliga produkter och metoder.

  Vi tror på att göra städningen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig. Med konkurrenskraftiga priser och en vilja att tillgodose dina behov på bästa sätt är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att planera din städning och låt oss ta hand om det tunga arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Oskarshamn

  Välkommen till Sveastäd i Oskarshamn – Varför vi är det självklara valet för din nästa flyttstädning i Oskarshamn.

  Som specialister på flyttstädning i Oskarshamn, är det viktigt för oss att ha lokal kunskap och omfattande erfarenhet. Även om Sveastäd är ett relativt ungt företag, har vår personal och administrativa grupp lång erfarenhet av branschen, särskilt när det gäller flyttstädning i Oskarshamn sedan 2018.

  Vi strävar alltid efter hög kvalitet och service för våra kunder. Vi går utöver det vanliga för att utföra våra uppdrag metodiskt och för att säkerställa hög kundnöjdhet och användning av vår garanti.

  Vi är flexibla för att möta varje utmaning som kommer vår väg. Oavsett om det är en stor eller liten flyttstädning i Oskarshamn, har vi rätt kompetens och utrustning för att ta itu med det.

  Vi erbjuder en total lösning som inkluderar allt från den första Flyttstädningen till Flytthjälp i samarbete med våra lokala partners och systerbolag, Atlas Flytt – din lokala flyttfirma i Oskarshamn.

  Sveastäd har etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning i Oskarshamn. När du väljer oss, väljer du lokal expertis, oslagbar kvalitet och en smidig process för din flyttstädning.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för din flyttstädning i Oskarshamn.

  Innan du  bokar flyttstäd Oskarshamn

  Att anlita Sveastäd för din flyttstäd i Oskarshamn är verkligen en bekvämlighet värd att unna sig om tiden eller energin inte räcker till. En flytt kan vara påfrestande både fysiskt och mentalt, och avslutet med den intensiva flyttstädningen är ofta den mest utmanande delen.

  Flyttstädning behöver inte vara krångligt eller dyrt att anlita, och våra kunder brukar bli positivt överraskade av både priset och vad som ingår i våra tjänster. Vi strävar efter att erbjuda en helhetslösning för din flyttstädning i Oskarshamn och dess omgivningar, där “allt” ingår som standard.

  Vi har en standardiserad lista över vad som utförs under en flyttstädning, oavsett om det är en lägenhet eller villa. Vi erbjuder vanligtvis inte tilläggstjänster, utan fokuserar på att ge dig en komplett flyttstädning.

  Naturligtvis finns det vissa punkter som inte ingår som standard i en flyttstädning, såsom garage, förråd, putsning av takfönster eller andra speciella områden. Om du har sådana behov är det viktigt att meddela oss när du begär en offert. Sveastäd är här för att ta hand om din flyttstädning i Oskarshamn med omnejd.

  Flyttstäd Oskarshamn

  Låt inte priset vara den enda faktorn

  På Sveastäd ser vi till att kvalitet alltid kommer först. Vid val av städfirma för din flyttstädning i Oskarshamn är det lätt att enbart fokusera på priset. Visst, priset är viktigt för de flesta.

  Men att bara stirra sig blind på det billigaste priset kan vara riskabelt. Inom städbranschen, liksom i andra servicebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan vara lockande, men det kan också signalera bristande kvalitet eller till och med dolda kostnader längre fram.

  På Sveastäd strävar vi efter en balans mellan kostnad och kvalitet, utan att tumma på den senare för att sänka priset. Vi inkluderar allt som krävs för en komplett flyttstädning, enligt branschens rekommendationer, utan överraskningar eller gömda kostnader.

  Vår effektivitet gör att vi kan hålla priserna konkurrenskraftiga utan att kompromissa med kvaliteten. Våra medarbetare är erfarna och ansedda som experter inom flyttstädning i Oskarshamn.

  Det värde vi erbjuder återspeglas också i vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte uppfyller förväntningarna eller om du inte är nöjd, rättar vi till eventuella fel utan extra kostnad.

  Så när du väljer städfirma för din flyttstädning i Oskarshamn, tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i längden. På Sveastäd får du kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

  Flyttstädning Oskarshamn

  Flyttstädning Oskarshamn Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att välja att anlita en professionell städtjänst för din flyttstädning är oftast ett klokt beslut. För de som är nya på att använda städfirmor är en vanlig fråga: Vad kostar en flyttstädning i Oskarshamn?

  Här är några generella exempel på prissättning för flyttstädning:

  Observera att detta bara är en översikt och inte en exakt prisuppgift. Om du vill ha ett exakt pris för din flyttstädning i Oskarshamn, är du välkommen att kontakta oss.

  Pris per kvadratmeter:

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Priset kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt sett kan man säga:

  Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Om du till exempel har en lägenhet på 70 kvm skulle priset för flyttstädning vara ungefär 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa av cirka 2 800 kr. Detta pris inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning per timme:

  Du kan också välja att prissätta flyttstädning per timme. Detta kan vara praktiskt om din bostad redan är i gott skick och du förväntar dig att städningen blir snabb. Men kom ihåg att priset kan bli högre om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige:

  En fördel med flyttstädning i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom det mesta av kostnaden för flyttstädning är arbete kan du nästan halvera summan. En flyttstädning för en bostad på 100 kvm skulle till exempel kosta cirka 8 000 kr utan RUT-avdrag, men med avdraget skulle priset sänkas till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag:

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget, till exempel för företag och dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning, inklusive i Oskarshamn, inte bara spara tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För en exakt offert för din flyttstädning i Oskarshamn är du välkommen att kontakta oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Oskarshamn

  Vad ingår i en Flyttstädning Oskarshamn

  Detta ingår i din flyttstädning

  När det gäller flyttstädning kan innehållet variera, men det finns vanligtvis en branschstandard som följs av fastighetsägare och hyresvärdar. Detta ger en bra uppfattning om den typ av städning och arbetsuppgifter som förväntas av hyresgäster vid utflyttning.

  När du väljer att boka flyttstädning i Oskarshamn med oss på Sveastäd, följer vi principen att “allt ingår” i priset. Om det inte finns några särskilda krav från din hyresvärd eller köpare som sträcker sig utöver det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Så med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Oskarshamn – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Oskarshamn.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Oskarshamn.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Oskarshamn

  Mer om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Oskarshamn får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Oskarshamn, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Oskarshamn med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Oskarshamn

  Priser Flyttstädning Oskarshamn

  Fast eller rörligt pris?

  En vanlig begäran som vi får är efter offertförfrågningar för flyttstäd i Oskarshamn, eller andra städtjänster, är med ett fast pris.

  Detta är något som vi ser positivt på, det ger både er och oss en känsla av trygghet och sätter en standard för effektivitet och kvalitet i vårt arbete som städfirma.

  Det finns flera fördelar med att välja ett fast pris för din flyttstädning i Oskarshamn.

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, såsom trafikstockningar eller problem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är fastställd på förhand blir det enklare att budgetera och planera din ekonomi inför flytten.

  Ingen stress: Ett fast pris minskar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att arbetet tar längre tid än förväntat, vilket i sin tur skulle öka kostnaderna.

  Tydlig kommunikation: Ett fast pris kommer oftast med en detaljerad beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig som kund och oss som tjänsteleverantör.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välordnad och tidsmedveten strategi för att slutföra arbetet inom den angivna tidsramen.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Oskarshamn med omnejd strävar vi efter att säkerställa att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Oskarshamn
  Städfirma i Oskarshamn

  Städfirmor i Oskarshamn

  Välj rätt städfirma i Oskarshamn

  Kanske har du varit aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städföretag i Oskarshamn. Det är fantastiskt att du tar initiativ! Det är viktigt att jämföra innan du tar ett beslut, och vi är övertygade om att våra erbjudanden och villkor håller måttet när de jämförs.

  Men vad är viktigt att tänka på när du tar emot offerter från olika städföretag i Oskarshamn?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Oskarshamn du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Oskarshamn, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Oskarshamn?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Oskarshamn erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Oskarshamn och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Oskarshamn. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.