Sveastäd

Flyttstädning i Södertälje.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Södertälje

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Södertälje och dess omgivningar. Våra erfarna medarbetare har specialiserat sig på flyttstädning under många år, då det har varit vårt huvudsakliga fokus sedan starten. Oavsett om det gäller en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor, får vi det gjort!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Södertälje

  Sveastäd i Södertälje

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Södertälje som täcker större delen av närområdet! Vi gör städning enklare och bekvämare för dig med garanterade resultat. Vårt fokus ligger på flyttstädning och regelbunden hemstädning, men vi erbjuder alla typer av städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att livet kan vara hektiskt och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt under en stressig flytt. Därför tar Sveastäd gärna hand om det tunga städarbetet åt dig, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, utbildade och skickliga medarbetare, både inom själva städningen och i kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att tillgodose alla dina behov. Flyttstädning har varit vår specialitet i flera år, vilket gör oss väl rustade för att hantera andra typer av städning som veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella förbrukningsmaterial för att se till att varje vrå av ditt hem eller din arbetsplats blir skinande ren. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Sveastäd, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår miljöpåverkan.

  På Sveastäd tror vi på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är här för att tillgodose dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Södertälje

  Sveastäd i Södertälje – Det självklara valet för ditt nästa flyttstädningsprojekt i Södertälje

  Som specialister inom flyttstädning i Södertälje krävs det att vi har:

  Lokal kännedom och bred erfarenhet

  Även om Sveastäd kan betraktas som ett relativt ungt företag, har vi en djupgående erfarenhet. Sedan vår etablering i Södertälje 2018 har vi byggt upp en stark personalstyrka och ett kompetent administrativt team, som tillsammans har många års erfarenhet inom branschen, särskilt när det gäller flyttstädning i Södertälje.

  Oöverträffad kvalitet och service

  Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar, vilket tydligt framgår av vårt noggranna arbetssätt och det faktum att vi har väldigt få missnöjda kunder som behöver utnyttja vår garanti. För oss är flyttstädning i Södertälje inte bara en tjänst; det är en möjlighet att säkerställa en smidig övergång för våra kunder.

  Flexibilitet för alla utmaningar

  Södertälje är en unik plats, och varje flyttstädningsuppdrag här har sina egna specifika krav. Vi ser varje utmaning som en möjlighet att visa vår expertis. Oavsett om det gäller en omfattande flyttstädning i hela regionen eller ett mindre uppdrag inom staden, har vi de rätta verktygen och kunskapen.

  Vi erbjuder dessutom en komplett lösning som innefattar allt från den initiala flyttstädningen till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners och vårt systerbolag, Atlas Flytt – Lokal Flyttfirma i Södertälje.

  Sveastäd har etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitetsmedvetna alternativet för flyttstädning i Södertälje. När du väljer oss, får du lokal expertis, oslagbar kvalitet och en tjänst som gör din flyttstädning till en problemfri process.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för flyttstädning i Södertälje.

  Innan du  bokar flyttstäd Södertälje

  Att anlita en städfirma för flyttstäd Södertälje är en lyx som kan vara väl värd att unna sig om tiden eller orken inte räcker till. De flesta känner redan till hur påfrestande en flytt kan vara både fysiskt och mentalt, och att avsluta en flytt med den mest krävande uppgiften kan vara det svåraste av allt.

  Flyttstädning behöver inte vara krångligt eller dyrt att anlita, och ofta blir våra kunder positivt överraskade av både priset och vad som ingår i vår flyttstädning.

  Om du har specifika önskemål för din flyttstädning är det bara att kontakta oss. I våra flyttstäd Södertälje med omnejd ingår ‘allt’. Vad som utförs under en flyttstädning följer en standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor går efter. Oavsett om du har en lägenhet eller en villa, är uppgifterna i stort sett detsamma. Vi arbetar sällan med tillägg eller extra tjänster, utan vi siktar på att erbjuda en komplett flyttstädning för våra kunder.

  Det finns dock vissa uppgifter som inte ingår i en standard flyttstädning, och dessa måste du fråga om specifikt. Exempel på sådana uppgifter kan vara städning av garage, förråd, putsning av takfönster eller en eventuell spa-avdelning i källaren. Meddela gärna dessa behov när du begär en offert. Vi arbetar med flyttstädning i Södertälje och närliggande områden.

  Flyttstäd Södertälje

  Låt inte priset vara det enda viktiga

  Hos Sveastäd har vi en grundläggande princip: att aldrig kompromissa med kvaliteten. Detta ser vi som en god långsiktig investering. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Södertälje kan det vara frestande att endast titta på kostnaden. Självklart är priset en viktig faktor för de flesta.

  Men att fokusera enbart på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, precis som i andra tjänstebranscher, får du ofta vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka attraktivt, men det kan också innebära sämre kvalitet eller dolda avgifter som tillkommer senare.

  Sveastäd strävar efter att hitta en balans mellan kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka priset. Vi inkluderar alltid allt som behövs för en komplett flyttstädning enligt gällande rekommendationer och riktlinjer. Detta innebär inga oväntade eller dolda kostnader.

  Vi kan hålla nere våra priser utan att tumma på kvaliteten tack vare vår effektivitet. Vår personal är erfarna och anses vara experter på flyttstädning i Södertälje.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning speglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte blir godkänd eller om du är missnöjd, kommer vi att åtgärda eventuella fel utan extra kostnad.

  Så när du funderar på vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Södertälje, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Södertälje

  Flyttstädning Södertälje Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att välja en professionell tjänst för flyttstädning är ofta ett klokt beslut. För dem som inte tidigare har anlitat en städfirma för flyttstädning är en av de vanligaste frågorna: Vad kostar en flyttstädning i Södertälje?

  Här är några exempel på vad en flyttstädning kan kosta:

  Observera att detta endast är riktlinjer och inte en exakt offert. För att få ett exakt pris på din flyttstädning i Södertälje, kontakta oss.

  Priset för en flyttstädning kan variera beroende på flera faktorer, såsom bostadens storlek och vilken typ av tjänst du väljer. Här är en översikt över hur priset för flyttstädning brukar fastställas.

  Pris per kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt sett kan man säga:

  – Upp till 50 kvm: Ca 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Ca 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Ca 30 kr/kvm

  Till exempel, om du har en lägenhet på 70 kvm, skulle priset för flyttstädning vara cirka 40 kr/kvm, vilket ger en total kostnad på cirka 2 800 kr. Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning på timbasis

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme. Detta kan vara fördelaktigt om din bostad redan är i bra skick och du tror att städningen kommer att gå snabbt. Dock, var medveten om att det kan bli dyrare om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom större delen av flyttstädningskostnaden är arbete, kan nästan hela summan halveras. En flyttstädning i Södertälje för en bostad på 100 kvm skulle utan RUT-avdrag kosta ungefär 8 000 kr, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Notera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Detta avdrag kan inte utnyttjas av företag och dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan du genom att anlita oss för din flyttstädning i Södertälje inte bara spara tid och ansträngning utan också göra det ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning i Södertälje, kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Södertälje

  Vad ingår i en Flyttstädning Södertälje

  Detta ingår i en flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan variera, men det finns en allmänt accepterad praxis inom branschen som fastighetsägare och hyresvärdar brukar följa. Denna praxis ger en tydlig bild av den städstandard och de arbetsuppgifter som rimligen kan förväntas vid en utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Södertälje med omnejd genom oss på Sveastäd, är vår filosofi att ‘allt ingår’ i priset. Om din hyresvärd eller den som köpt din bostad inte har några specifika krav utöver det normala, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Södertälje – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Södertälje.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Södertälje.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Södertälje

  Om RUT-avdraget när du köper städtjänster

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Södertälje får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Södertälje, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Ska du flyttstäda själv? Här kommer några tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Södertälje med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Södertälje

  Priser Flyttstädning Södertälje

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest efterfrågade offerten vi skickar ut för flyttstädning i Södertälje, eller andra städtjänster, är med fast pris.

  Detta är något vi verkligen uppskattar, eftersom det ger både dig och oss trygghet samt ställer krav på effektivitet och kvalitet på oss som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Södertälje:

  Förutsägbarhet: Med fast pris vet du redan från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerhet kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som trafikstockningar eller motorproblem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är känd i förväg, kan du enklare budgetera och planera din ekonomi inför flytten.

  Ingen stress: Fast pris minimerar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att jobbet kan dra ut på tiden och därmed bli dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris kommer ofta med en klar och tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra jobbet inom den avtalade tidsramen.

  Att försena arbetet eller missa en deadline är negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser för flytt och flyttstädning i Södertälje med omnejd ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Södertälje
  Städfirma i Södertälje

  Städfirmor i Södertälje

  Välj rätt städfirma i Södertälje

  Nu kanske du har varit väldigt aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Södertälje. Det tycker vi är utmärkt! Du ska givetvis jämföra innan du bokar, och vi har nog med förtroende i våra offerter och villkor att de tål att jämföras.

  Men vad ska du tänka på när du tar emot offerter från alla städfirmor i Södertälje?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Södertälje du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Södertälje, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Södertälje?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Södertälje erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Södertälje och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Södertälje. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.