Sveastäd

Flyttstädning i Stockholm.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Stockholm

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Stockholm med omnejd. Våra erfarna medarbetare har specialiserat sig på flyttstäd i många år, då det har varit vårt huvudfokus sedan starten. Oavsett om du har en liten studentlägenhet, ett stort hus eller ett kontor – vi tar hand om allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Stockholm

  Sveastäd i Stockholm

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Stockholm och dess omnejd! Vi gör städningen enkel och bekväm för dig med garanterade resultat. Vårt fokus ligger främst på flyttstädning och regelbunden hemstädning, men vi erbjuder också ett brett utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt vid en stressig flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det omfattande städarbetet åt dig så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, utbildade och skickliga medarbetare, både när det gäller själva städningen och kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder en mängd olika städtjänster för att tillgodose alla dina behov. Flyttstädning har varit vår specialitet i många år, vilket gör oss väl förberedda för att hantera andra typer av städning som veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionellt förbrukningsmaterial för att se till att varje hörn av ditt hem eller arbetsplats blir skinande rent. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Sveastäd, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Hos Sveastäd är vårt mål att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och arbetar för att tillgodose dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss ta hand om det tunga arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Stockholm

  Välkommen till Sveastäd i Stockholm – din förstklassiga partner för flyttstädning i Stockholm.

  Vi är specialister på flyttstädning i Stockholm med en stark lokal närvaro och omfattande erfarenhet. Även om vi är ett relativt ungt företag i Stockholm sedan 2018, har vår personal och ledning lång erfarenhet inom branschen, särskilt inom flyttstädning.

  Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och service för våra kunder, vilket återspeglas i vår noggrannhet och det minimala behovet av garantier från missnöjda kunder.

  Vi är flexibla inför varje utmaning som Stockholm presenterar. Oavsett om det är en stor eller liten flyttstädning, har vi rätt kompetens och utrustning för jobbet. Vårt erbjudande omfattar allt från initial flyttstädning till samarbete med våra pålitliga lokala partners som Atlas Flytt – din lokala Flyttfirma i Stockholm.

  Sveastäd har etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa valet för Flyttstädning i Stockholm. När du väljer oss får du lokal expertis, oöverträffad kvalitet och en smidig städtjänst.

  Välkommen till Sveastäd – ditt bästa val för flyttstädning i Stockholm.

  Innan du  bokar flyttstäd Stockholm

  Att anlita en städfirma för flyttstädning i Stockholm är ett lyxigt steg för den som känner att tiden eller energin inte räcker till under en flytt. De flesta är medvetna om hur påfrestande en flytt kan vara för både kropp och sinne, och avslutningen av processen med den krävande flyttstädningen är ofta den mest utmanande delen.

  Flyttstädning behöver inte vara komplicerat eller dyrt att anlita, och många av våra kunder blir glatt överraskade av både priset och omfattningen av våra tjänster.

  Om du har specifika behov eller önskemål angående din flyttstädning är det inga problem att kontakta oss. I våra flyttstädningar i Stockholm och omnejd inkluderar vi vanligtvis allt som behövs. Oavsett om det gäller en lägenhet eller villa, följer vi en universell checklista som de flesta städfirmor använder. Vi fokuserar alltid på att erbjuda en komplett flyttstädning utan extra tillägg eller extratjänster, för att göra processen så smidig som möjligt för dig som kund.

  Vissa specifika punkter ingår inte i den vanliga flyttstädningen i Stockholm, till exempel garage, förråd, putsning av takfönster eller rengöring av spa-avdelningen i källaren. Om du har några sådana behov, är det bäst att meddela oss när du begär en offert. Vi är specialister på flyttstädning i Stockholm och omnejd och ser till att möta dina behov på bästa möjliga sätt.

  Flyttstäd Stockholm

  Priset är inte allt

  På Sveastäd är vår främsta princip att aldrig kompromissa med kvaliteten, vilket vi ser som en långsiktig investering. När det kommer till flyttstädning i Stockholm kan det vara lockande att bara fokusera på priset. Visst är kostnaden viktig, det förstår nog de flesta.

  Men att bara stirra sig blind på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, precis som i alla servicebranscher, får man oftast den kvalitet man betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande, men det kan också signalera brister i kvalitet eller till och med dolda avgifter som tillkommer senare.

  På Sveastäd strävar vi efter att balansera kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med den senare för att pressa ned priset. Vi inkluderar alltid allt som behövs för en komplett flyttstädning enligt gällande standarder och riktlinjer, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för oväntade eller dolda kostnader.

  Vi upprätthåller konkurrenskraftiga priser genom vår höga effektivitet och våra erfarna medarbetare, som är specialister inom flyttstädning i Stockholm. Dessutom reflekterar vår prissättning det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om du inte är nöjd med resultatet kommer vi att åtgärda eventuella brister utan extra kostnad.

  När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Stockholm, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet. Hos Sveastäd får du både hög kvalitet och transparent prissättning som säkerställer att du får valuta för pengarna.

  Flyttstädning Stockholm

  Flyttstädning Stockholm Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att välja att anlita professionell flyttstädning är ett klokt beslut för många. Om du inte tidigare har haft erfarenhet av att anlita en städfirma för flyttstädning, är det vanligt att undra över kostnaden.

  Här är några generella exempel på vad en flyttstädning i Stockholm kan kosta.

  Observera att dessa priser endast är riktlinjer och inte exakta offerter. För att få ett exakt pris för din flyttstädning i Stockholm, är det bäst att kontakta oss direkt.

  Priset för flyttstädning varierar beroende på flera faktorer, inklusive storleken på bostaden och vilken typ av tjänst du väljer.

  Pris per kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera:

  Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel, för en lägenhet på 70 kvm skulle priset vara ungefär 40 kr/kvm, vilket ger en total kostnad på cirka 2 800 kr. RUT-avdraget är inkluderat i detta pris.

  Flyttstädning på timpenning

  Du kan också välja att prissätta flyttstädning per timme. Detta kan vara fördelaktigt om din bostad redan är i gott skick och du förväntar dig att städningen kommer att vara snabb. Var dock medveten om att priset kan bli högre om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel med flyttstädning i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag, där du kan dra av 50% av arbetskostnaden. Detta kan markant minska totalkostnaden för flyttstädning. Till exempel kan kostnaden för en flyttstädning i Stockholm för en bostad på 100 kvm utan RUT-avdrag vara cirka 8 000 kr, men med avdraget kan priset sänkas till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget, till exempel för företag och dödsbon. Det är viktigt att vara medveten om detta för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning i Stockholm inte bara spara tid och energi, utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med hjälp av RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning i Stockholm, är du välkommen att kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Stockholm

  Vad ingår i en Flyttstädning Stockholm

  Detta ingår i din flyttstädning

  Vid bokning av flyttstädning i Stockholm med omnejd hos oss på Sveastäd följer vi en etablerad branschstandard som fastighetsägare och hyresvärdar vanligtvis följer. Det innebär att vi erbjuder en omfattande städning där “allt ingår” i priset.

  Om det inte finns särskilda krav från din hyresvärd eller den nya ägaren av din bostad som överstiger det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig. Du behöver inte oroa dig för små detaljer när du anlitar oss. Vi ser till att allt är ordnat så att du kan fokusera på din flytt utan bekymmer.

  Flyttstädning Stockholm – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Stockholm.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Stockholm.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Stockholm

  Mer om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Stockholm får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Stockholm, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Tips när du vill flyttstäda själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Stockholm med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Stockholm

  Priser Flyttstädning Stockholm

  Fast eller rörligt pris?

  Vi uppskattar den största efterfrågan på våra erbjudanden för flyttstädning i Stockholm med ett fast pris.

  Det är något vi helt ställer oss bakom då det ger både er och oss en känsla av trygghet och sätter en hög standard för effektivitet och kvalitet som städfirma.

  Det finns flera fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Stockholm.

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt vad det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som till exempel trafikstockningar eller problem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är fastställd på förhand kan du enklare planera och budgetera dina ekonomiska resurser i samband med flytten.

  Ingen stress: Ett fast pris minimerar stressen genom att du slipper oroa dig för att arbetet drar ut på tiden och blir dyrare.

  Tydlig kommunikation: Ett fast pris innebär oftast en tydlig och konkret beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och städfirman.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välplanerad och effektiv strategi för att slutföra arbetet inom den överenskomna tidsramen.

  Att hålla tidplanen är viktigt för både företaget och kundens tillfredsställelse.

  Genom att erbjuda fasta priser på flyttstädning och flytthjälp i Stockholm och närliggande områden ser vi till att du som kund känner dig trygg och nöjd före, under och efter din flytt.

  Flyttstädning Stockholm
  Städfirma i Stockholm

  Städfirmor i Stockholm

  Välj rätt städfirma i Stockholm

  Kanske har du varit flitig och bestämt dig för att kontakta flera städföretag i Stockholm. Det är bra att jämföra innan du tar ett beslut, och vi är övertygade om att våra erbjudanden och villkor håller måttet när det gäller jämförelse.

  Men vad bör du överväga när du får offerter från olika städföretag i Stockholm?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Stockholm du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Stockholm, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Stockholm?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Stockholm erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Stockholm och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Stockholm. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.