Sveastäd

Flyttstädning i Täby.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Täby

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Täby och dess omgivningar. Våra erfarna medarbetare har specialiserat sig på flyttstäd under många år, då det har varit vårt huvudfokus sedan starten. Oavsett om det gäller en liten studentlägenhet, ett stort hus eller ett kontor – vi fixar allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Täby

  Sveastäd i Täby

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Täby som täcker större delen av närområdet! Vi gör städningen enklare och bekvämare för dig med garanterade resultat. Vårt fokus är på flyttstädning och återkommande hemstädningar, men vi utför alla typer av städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt inför en ansträngande flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det krävande städarbetet åt dig så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, utbildade och skickliga medarbetare, både när det gäller själva städningen och kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla dina behov. Flyttstädning har varit vår specialitet i flera år, vilket gör oss väl förberedda för att hantera andra typer av städning som veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella förbrukningsmaterial för att se till att varje vrå av ditt hem eller din arbetsplats blir skinande ren. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Sveastäd, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Hos Sveastäd tror vi på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är här för att tillgodose dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss sköta det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Täby

  Sveastäd i Täby – Varför vi är det självklara valet för din nästa flyttstädning i Täby.

  Som specialister på flyttstädning Täby, kräver vårt arbete både lokal kännedom och gedigen erfarenhet.

  Lokal kunskap med bred erfarenhet

  Trots att Sveastäd är ett relativt ungt företag i Täby, grundat 2018, har vår personal och administration lång erfarenhet inom städbranschen, särskilt inom flyttstädning i Täby.

  Högsta kvalitet och service

  Vi överträffar våra kunders förväntningar genom att noggrant och systematiskt utföra varje uppdrag. För oss är flyttstädning Täby mer än bara en tjänst; det är en chans att skapa en smidig övergång för våra kunder.

  Flexibilitet för varje utmaning

  Täby är unikt, och varje flyttstädning Täby har sina egna specifika krav. Vi ser varje utmaning som en möjlighet att visa vår kompetens. Oavsett om det är en omfattande flyttstädning över hela Täby eller ett mindre uppdrag i staden, har vi de rätta verktygen och färdigheterna.

  Vi erbjuder också en helhetslösning som inkluderar allt från flyttstädning i Täby till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners och vårt systerbolag Atlas Flytt – Lokal Flyttfirma Täby.

  Sveastäd har etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning i Täby. När du väljer oss, får du lokal expertis, oöverträffad kvalitet och en tjänst som gör din flyttstädning problemfri.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för flyttstädning i Täby.

  Innan du  bokar flyttstäd Täby

  Att anlita en städfirma för flyttstäd Täby är en bekvämlighet du bör överväga om tid eller energi är en bristvara. De flesta är medvetna om hur stressande en flytt kan vara, både fysiskt och mentalt. Att avsluta hela flyttprocessen med den mest krävande och utmattande uppgiften är ofta det tuffaste av allt.

  Flyttstäd behöver inte vara komplicerat eller dyrt, och våra kunder blir ofta positivt överraskade över både priset och vad som ingår i en flyttstädning.

  Om du har specifika önskemål för ditt flyttstäd är det inga problem att kontakta oss. I våra flyttstäd Täby med omnejd ingår generellt sett ‘allt’. Vad som ingår i en flyttstädning är en standardlista med moment som de flesta städfirmor följer. Oavsett om du har en lägenhet eller en villa, så är dessa tjänster nästan identiska i vad som utförs. Vi brukar sällan arbeta med tillägg eller extra tjänster, utan fokuserar på att erbjuda en komplett flyttstädning för dig som kund.

  Det finns dock vissa moment som inte ingår i en standard flyttstädning i Täby, och dessa måste du fråga om specifikt. Exempel på sådana moment kan vara rengöring av garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Var noga med att nämna detta när du begär en offert. Vi arbetar med flyttstädning i Täby och närliggande områden.

  Flyttstäd Täby

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt.

  På Sveastäd håller vi fast vid en grundläggande princip: att aldrig kompromissa med kvaliteten, eftersom vi ser det som en långsiktig investering. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Täby kan det vara frestande att fokusera enbart på kostnaden. Självklart är priset en viktig faktor, vilket de flesta förstår.

  Men att bara tänka på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, liksom i andra tjänstebranscher, får du ofta vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande, men det kan också innebära bristande kvalitet eller dolda avgifter som dyker upp senare.

  Sveastäd strävar efter att balansera kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka priset. Vi inkluderar alltid allt som behövs för en komplett flyttstädning, enligt de aktuella rekommendationerna och riktlinjerna. Det betyder inga oväntade eller dolda kostnader.

  Anledningen till att vi kan hålla nere våra priser utan att kompromissa med kvaliteten är vår effektivitet. Vår personal är erfarna och utan tvekan experter på just flyttstädning i Täby.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi erbjuder genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte blir godkänd eller om du är missnöjd, korrigerar vi eventuella fel utan extra kostnader.

  Så när du funderar på vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Täby, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i längden.

  Flyttstädning Täby

  Flyttstädning Täby Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att anlita en professionell tjänst för flyttstädning är ofta ett smart val. Om du aldrig har använt en städfirma för flyttstädning tidigare, är en av de första frågorna som ofta dyker upp: Vad kostar en flyttstädning i Täby?

  Här är några exempel på vad en flyttstädning kan kosta.

  Observera att detta är riktlinjer och inte exakta offerter. För ett exakt pris på just din flyttstädning i Täby, kontakta oss.

  Priset för en flyttstädning varierar och beror på flera faktorer, såsom bostadens storlek och vilken tjänst du väljer. Här är de grundläggande delarna av hur priset för flyttstädning fastställs.

  Pris per kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt kan man säga:

  – Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel, om du har en 70 kvm stor lägenhet, skulle priset för en flyttstädning vara omkring 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa av cirka 2 800 kr. Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning på timbasis

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme. Detta kan vara användbart om din bostad redan är i bra skick och du tror att städningen kommer att gå snabbt. Men var medveten om att det kan bli dyrare om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom största delen av kostnaden för flyttstädning är arbete, innebär detta att nästan hela summan kan halveras. En flyttstädning i Täby för en bostad på 100 kvm skulle utan RUT-avdrag kosta ungefär 8 000 kr, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Detta avdrag kan inte utnyttjas av företag och dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oförutsedda kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning i Täby inte bara spara dig tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning i Täby, kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Täby

  Vad ingår i en Flyttstädning Täby

  Detta ingår i din flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan variera, men det finns en allmänt accepterad standard som fastighetsägare och hyresvärdar brukar följa. Denna standard ger en tydlig bild av den städnivå och de uppgifter som rimligen kan förväntas vid en utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Täby med omnejd genom oss på Sveastäd, är vår filosofi att ‘allt ingår’ i priset. Om inte din hyresvärd eller den som köpt din bostad har specifika krav som går utöver det normala, så tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Så, med oss behöver du inte bekymra dig för små detaljer. Vi hanterar allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Täby – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Täby.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Täby.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Täby

  Om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Täby får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Täby, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Tips om du gör flyttstädningen själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Täby med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Täby

  Priser Flyttstädning Täby

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest efterfrågade offerten vi erbjuder för flyttstädning i Täby, liksom för andra städtjänster, är ett fast pris.

  Detta är något vi gärna tillhandahåller, då det skapar trygghet för både dig och oss och ställer krav på vår effektivitet och kvalitet som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Täby:

  Förutsägbarhet: Med fast pris vet du exakt vad kostnaden kommer att bli från början.

  Det eliminerar osäkerhet kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som till exempel trafikstockningar eller tekniska problem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är fastställd i förväg, blir det enklare att budgetera och planera din ekonomi i samband med flytten.

  Ingen stress: Fast pris minimerar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att jobbet kan dra ut på tiden och därmed bli dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris innebär ofta en tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra jobbet inom den avtalade tidsramen.

  Att försena arbetet eller missa en deadline är då negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Täby med omnejd, ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Täby
  Städfirma i Täby

  Städfirmor i Täby

  Välj rätt städfirma i Täby

  Kanske har du varit väldigt aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Täby. Det tycker vi är fantastiskt! Det är alltid en bra idé att jämföra innan du bokar, och vi har fullt förtroende för att våra offerter och villkor står sig i konkurrensen.

  Men vad bör du tänka på när du tar emot offerter från olika städfirmor i Täby?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Täby du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Täby, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Täby?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Täby erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Täby och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Täby. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.