Sveastäd

Flyttstädning i Uppsala.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Uppsala

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Uppsala med omnejd. Våra erfarna medarbetare har specialiserat sig på flyttstädning i många år, då detta har varit vårt huvudfokus sedan starten. Oavsett om det handlar om en liten studentlägenhet, ett stort hus eller ett kontor – vi tar hand om allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Uppsala

  Sveastäd i Uppsala

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Uppsala med omnejd! Vi gör städningen enklare och mer bekväm för dig med garanterade resultat. Med fokus på flyttstädning och regelbundna hemstädningar, erbjuder vi även ett brett utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, speciellt under en ansträngande flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det krävande städarbetet åt dig så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, välutbildade och skickliga medarbetare, som inte bara levererar högkvalitativ städning utan också har en utmärkt kommunikation med dig som kund.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella rengöringsprodukter för att säkerställa att varje del av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Hos Sveastäd är vi stolta över att erbjuda städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är en viktig faktor för oss på Sveastäd, och vi strävar alltid efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Vi är här för att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Med konkurrenskraftiga priser och en stark vilja att tillfredsställa dina städbehov, är vi redo att ta hand om ditt hårda arbete. Kontakta oss idag för att planera din städning med Sveastäd!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Uppsala

  Sveastäd i Uppsala – Varför vi är det självklara valet för din nästa flyttstädning i Uppsala.

  Som specialister på flyttstädning i Uppsala, är det avgörande för oss att ha lokal kännedom och omfattande erfarenhet.

  Även om Sveastäd är ett relativt ungt företag, har vi en personalstyrka och administrativ grupp med många års erfarenhet inom branschen, särskilt när det gäller flyttstädning i Uppsala sedan vår etablering 2018.

  Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och service, och våra kunder kan lita på att vi går utöver standarden för att säkerställa deras nöjdhet. Vi ser varje flyttstädning i Uppsala som en möjlighet att göra övergången så smidig som möjligt för våra kunder.

  Uppsala är en unik plats med specifika krav för varje flyttstädning. Oavsett om det är en omfattande flyttstädning som sträcker sig över hela regionen eller ett mindre uppdrag i staden, så har vi både kompetensen och de rätta verktygen för att leverera.

  Vi erbjuder en komplett lösning som täcker allt från den initiala flyttstädningen i Uppsala till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners som Atlas Flytt – Lokal Flyttfirma Uppsala.

  Sveastäd har etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning i Uppsala. När du väljer oss får du lokal expertis, oslagbar kvalitet och en tjänst som gör din flyttstädning till en smidig process.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för din flyttstädning i Uppsala.

  Innan du  bokar flyttstäd Uppsala

  Att anlita en städfirma för flyttstädning i Uppsala är verkligen en lyx man bör unna sig om tiden eller orken inte räcker till. Flyttprocesser är kända för att vara både fysiskt och mentalt påfrestande, och avslutningen med en flyttstädning är ofta den mest utmanande delen.

  Att boka en flyttstädning behöver inte vara varken komplicerat eller dyrt, och många av våra kunder blir positivt överraskade av både priset och vad som ingår i våra tjänster.

  Om du har specifika önskemål eller behov när det gäller din flyttstädning i Uppsala är det inga problem att kontakta oss. Vi brukar säga att våra flyttstädningar i Uppsala med omnejd inkluderar allt som behövs för att lämna ditt hem skinande rent. Oavsett om det gäller en lägenhet eller villa, följer vi en standardiserad lista över vad som bör utföras. Vi strävar alltid efter att erbjuda en komplett flyttstädning utan att behöva ta till extra kostnader eller tilläggstjänster.

  När du begär en offert är det viktigt att specificera om det finns särskilda önskemål eller områden som behöver särskild uppmärksamhet, såsom garage, förråd, takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren, eftersom dessa punkter normalt inte ingår i en standard flyttstädning i Uppsala. Vi är här för att göra din flyttstädning i Uppsala och dess omnejd så smidig och bekymmersfri som möjligt.

  Flyttstäd Uppsala

  Priset är inte det enda viktiga

  Vi på Sveastäd prioriterar alltid hög kvalitet, vilket vi ser som en långsiktig investering. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Uppsala är det lätt att lockas av enbart priset. Visst, kostnaden är viktig, det förstår de flesta.

  Men att bara fokusera på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, liksom i andra tjänstebranscher, får man oftast den kvalitet man betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande, men det kan också betyda att det finns brister i kvaliteten eller till och med dolda avgifter som tillkommer senare.

  Vi på Sveastäd strävar efter att hitta en balans mellan kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka priset. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en komplett flyttstädning enligt branschens rekommendationer och riktlinjer, utan oväntade eller dolda kostnader.

  Vår effektivitet gör att vi kan hålla nere priserna utan att tumma på kvaliteten. Våra erfarna medarbetare är experter inom flyttstädning i Uppsala.

  Våra konkurrenskraftiga priser återspeglar det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om du inte är nöjd med resultatet kommer vi att rätta till det utan extra kostnad.

  När du väljer vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Uppsala, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Uppsala

  Flyttstädning Uppsala Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att överväga att anlita professionell hjälp för flyttstädning är ofta ett klokt beslut. Om du inte tidigare har erfarenhet av att anlita städtjänster för flyttstädning, är en av de första frågorna som vanligtvis dyker upp: Vad kostar det att få en flyttstädning utförd i Uppsala?

  Här är några exempel på generella priser för flyttstädning:

  Observera att detta är bara riktlinjer och inte exakta priser. För att få en exakt offert för din flyttstädning i Uppsala, kontakta oss direkt.

  Pris per kvadratmeter

  Priset för flyttstädning brukar oftast baseras på storleken på bostaden, vanligtvis per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på storleken på bostaden. Här är några vanliga riktpriser:

  – Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel, för en lägenhet på 70 kvm skulle priset för flyttstädning vara ungefär 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total kostnad på cirka 2 800 kr. Detta pris inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning per timme

  En annan metod för prissättning är per timme. Det kan vara fördelaktigt om din bostad redan är i god skick och du förväntar dig att städningen kommer att gå snabbt. Men kom ihåg att kostnaden kan öka om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  I Sverige finns möjlighet till RUT-avdrag, vilket innebär att du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom arbetskostnaden utgör en stor del av totalkostnaden för flyttstädning, kan RUT-avdraget halvera kostnaden betydligt. Till exempel, en flyttstädning för en 100 kvm bostad skulle kosta ungefär 8 000 kr utan RUT-avdrag, men med avdraget blir kostnaden cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget, till exempel kan det inte nyttjas av företag eller dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oönskade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning i Uppsala inte bara spara dig tid och energi, utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med hjälp av RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning i Uppsala, kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Uppsala

  Vad ingår i en Flyttstädning Uppsala

  Detta ingår i din flyttstädning

  När det kommer till flyttstädning kan det variera vad som ingår, men det finns vanligtvis en branschstandard som hyresvärdar och fastighetsägare följer. Denna standard ger en tydlig bild av vilken nivå på städning och vilka uppgifter som förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Uppsala med oss på Sveastäd, inkluderar vi allt i priset. Om din hyresvärd eller köpare har särskilda krav utöver det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Du behöver inte oroa dig för små detaljer med oss. Vi tar hand om allting så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Uppsala – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Uppsala.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Uppsala.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Uppsala

  Om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Uppsala får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Uppsala, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Tips om du gör flyttstädningen själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Uppsala med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Uppsala

  Priser Flyttstädning Uppsala

  Fast eller rörligt pris?

  En av de mest efterfrågade alternativen vi erbjuder för flyttstädning i Uppsala, samt andra städtjänster, är med fast pris.

  Detta är något som vi ser positivt på eftersom det ger både er och oss en trygghet och ställer höga krav på vår effektivitet och kvalitet som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Uppsala:

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Eliminerar osäkerhet kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som exempelvis trafikstockningar eller problem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är fastställd i förväg, kan du enklare planera och budgetera din ekonomi i samband med flytten.

  Minimerar stress: Ett fast pris minskar stressen över att behöva övervaka tiden och oroa sig för att jobbet kan ta längre tid än förväntat och därmed bli dyrare.

  Tydlig kommunikation: Ett fast pris innebär oftast en klar och tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och städtjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välplanerad och tidsbesparande strategi för att slutföra jobbet inom den avtalade tidsramen.

  Att hålla deadlines är avgörande för både företaget och kundens tillfredsställelse.

  Genom att erbjuda fasta priser för flytt och flyttstädning i Uppsala och dess omgivningar, ser vi till att du som kund känner dig trygg och nöjd både före, under och efter din flytt.

  Flyttstädning Uppsala
  Städfirma i Uppsala

  Städfirmor i Uppsala

  Välj rätt städfirma i Uppsala

  Du kanske har varit aktiv och tagit steget att kontakta flera städfirmor i Uppsala, vilket är ett bra beslut! Att jämföra olika alternativ innan du bokar är klokt, och vi är övertygade om att våra offerter och villkor håller hög standard och är värda att överväga.

  Men när du tar emot offerter från olika städfirmor i Uppsala, finns det några viktiga saker att ha i åtanke?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Uppsala du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Uppsala, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Uppsala?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Uppsala erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Uppsala och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Uppsala. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.