Sveastäd

Flyttstädning i Vallentuna.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Vallentuna

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en etablerad lokal städfirma som specialiserar oss på flyttstädning Vallentuna med omnejd. Vårt dedikerade team av erfarna medarbetare har lång erfarenhet inom branschen och fokuserar främst på att leverera högkvalitativa flyttstädtjänster. Oavsett om det är en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor, så tar vi hand om allt!

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert. Vi återkommer inom kort, oftast samma eller nästkommande vardag. Om du har några frågor är du välkommen att ringa oss direkt.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Vallentuna

  Sveastäd i Vallentuna

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Vallentuna täcker större delen av närområdet! Vi gör städning enklare och mer bekväm för dig med garanterade resultat. Vårt fokus ligger på flyttstädning och återkommande hemstädningar, men vi utför alla sorters städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara fullspäckat och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt om du står inför en ansträngande flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det krävande städarbetet åt dig så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, utbildade och skickliga medarbetare, både när det gäller själva städningen och kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla dina behov. Flyttstädning har varit vår specialitet under flera år, vilket gör oss väl förberedda för att hantera andra typer av städning som veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionellt förbrukningsmaterial för att se till att varje vrå av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Sveastäd, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Hos Sveastäd tror vi på att göra städningen så lätt och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är här för att tillfredsställa dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss sköta det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Vallentuna

  Sveastäd i Vallentuna – Varför vi är det självklara valet för din nästa flyttstädning i Vallentuna.

  Som specialister på flyttstädning i Vallentuna är lokal kunskap och omfattande erfarenhet avgörande för oss.

  Även om Sveastäd är relativt nytt i Vallentuna sedan 2018, har vår personal och administrativa team lång erfarenhet inom branschen, särskilt när det gäller Flyttstädning.

  Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och service, vilket avspeglas i vår metodiska arbetsprocess och den sällsynta användningen av vår garanti.

  Vi är flexibla inför varje utmaning som kommer med flyttstädning i Vallentuna och ser varje uppdrag som en möjlighet att visa vår expertis. Oavsett om det är en omfattande flyttstädning som täcker hela Vallentuna eller en mindre uppgift i staden, är vi välutrustade för att hantera det.

  Utöver själva flyttstädningen erbjuder vi en komplett lösning som inkluderar allt från första städningen till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners, Atlas Flytt – Lokal Flyttfirma Vallentuna.

  I Vallentuna har Sveastäd etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och högkvalitativa alternativet för flyttstädning. När du väljer oss, väljer du lokal expertis, oslagbar kvalitet och en smidig flyttstädning.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för din flyttstädning i Vallentuna.

  Innan du  bokar flyttstäd Vallentuna

  Att anlita en städfirma för flyttstädning i Vallentuna är verkligen en förmån om du känner att tiden eller energin inte räcker till. En flytt kan vara påfrestande både fysiskt och mentalt, och att avsluta processen med den krävande flyttstädningen är ofta den mest utmanande delen.

  Flyttstädning behöver inte vara varken komplicerat eller dyrt att boka, och våra kunder brukar bli positivt överraskade av både prisnivån och omfattningen av vår flyttstädning.

  Om du har specifika önskemål gällande din flyttstädning är det inga problem att ta kontakt med oss. I våra flyttstädningar i Vallentuna med omnejd ingår vanligtvis allt som behövs. Oavsett om det gäller en lägenhet eller en villa, är de grundläggande kraven nästan identiska. Vi strävar alltid efter att erbjuda en komplett flyttstädning utan extra tillägg eller extratjänster.

  Det finns naturligtvis några punkter som vanligtvis inte ingår i en standard flyttstädning i Vallentuna, såsom garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske rengöring av en spa-avdelning i källaren. Om sådana tjänster behövs, ber vi dig vänligen att informera oss när du begär en offert. Vi är experter på flyttstädning i Vallentuna med omnejd och är här för att hjälpa till.

  Flyttstäd Vallentuna

  Priset är inte det enda viktiga

  På Sveastäd är vår främsta princip att aldrig tumma på kvaliteten, vilket vi ser som en långsiktig investering. Vid val av städfirma för din flyttstädning i Vallentuna kan det vara lockande att bara fokusera på priset. Visst, priset är viktigt, det förstår de flesta.

  Men att enbart stirra sig blind på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, precis som i alla tjänstebranscher, får du oftast den kvalitet du betalar för. Ett lågt pris kan vara lockande, men det kan också indikera bristande kvalitet eller till och med dolda extraavgifter.

  Vi på Sveastäd strävar efter en balans mellan kostnad och kvalitet och kompromissar aldrig med den senare för att pressa priset. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en komplett flyttstädning enligt gällande standarder och riktlinjer, vilket betyder inga oväntade eller dolda kostnader.

  Vår förmåga att hålla priserna nere utan att tumma på kvaliteten beror på vår effektivitet. Vår personal är erfaren och erkänd som experter inom flyttstädning i Vallentuna.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning speglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte uppfyller dina förväntningar eller om du är missnöjd, åtgärdar vi eventuella fel utan extra kostnader.

  Så när du väljer vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Vallentuna, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska på lång sikt.

  Flyttstädning Vallentuna

  Flyttstädning Vallentuna Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att välja en professionell flyttstädning är ofta ett klokt beslut för många. Om du inte tidigare har anlitat en städfirma för flyttstädning, är en av de första frågorna som vanligtvis dyker upp: Vad kostar det egentligen för en flyttstädning i Vallentuna?

  Här är några generella exempel på vad en flyttstädning kan kosta.

  Observera att dessa priser endast är riktlinjer och inte exakta offertpriser. För att få en exakt prisuppgift för din specifika flyttstädning i Vallentuna, är det bäst att kontakta oss direkt.

  Kostnaden för en flyttstädning kan variera beroende på flera faktorer, inklusive storleken på din bostad och vilken typ av tjänst du väljer att använda. Nedan följer de grundläggande principerna för hur priset bestäms.

  Kvadratmeterpris

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden kan variera beroende på storleken på bostaden:

  Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel, om din lägenhet är 70 kvm stor skulle kostnaden för flyttstädning vara ungefär 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa på cirka 2 800 kr. Detta pris inkluderar redan det förmånliga RUT-avdraget!

  Timpris

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme. Detta är praktiskt om din bostad redan är väl underhållen och du förväntar dig att städningen blir snabb. Var dock medveten om att kostnaden kan öka om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  I Sverige erbjuds RUT-avdrag, vilket innebär att du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom arbetskostnaden utgör den största delen av flyttstädningens kostnad kan avdraget betyda betydande besparingar. Till exempel skulle en flyttstädning av en 100 kvm bostad kosta ungefär 8 000 kr utan RUT-avdrag, men med avdraget minskar priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Notera att vissa undantag gäller för RUT-avdraget. Det kan inte användas av företag eller dödsbon. Det är viktigt att vara medveten om detta för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning, inklusive en Flyttstädning Vallentuna, inte bara spara tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning i Vallentuna, är du välkommen att kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Vallentuna

  Vad ingår i en Flyttstädning Vallentuna

  Detta ingår i en flyttstädning

  När det gäller flyttstädning kan innehållet variera, men det finns generellt accepterade branschstandarder som fastighetsägare och hyresvärdar brukar följa. Dessa riktlinjer ger en tydlig bild av den nivå av städning och de uppgifter som förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Vallentuna med oss på Sveastäd, är vår policy att inkludera allt i priset. Om din hyresvärd eller köpare av din bostad inte har specifika önskemål utöver det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi tar hand om hela processen så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Vallentuna – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Vallentuna.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Vallentuna.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Vallentuna

  Mer om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Vallentuna får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Vallentuna, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Tips om du gör flyttstädningen själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Vallentuna med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Vallentuna

  Priser Flyttstädning Vallentuna

  Fast eller rörligt pris?

  Vi får ofta förfrågningar om fastpris på flyttstäd i Vallentuna och andra städtjänster, vilket är något vi värdesätter. Det ger både dig och oss en säkerhet samtidigt som det ställer höga krav på vår effektivitet och kvalitet som städfirma.

  Fördelarna med att välja fast pris för din flyttstädning i Vallentuna är många:

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt vad kostnaden kommer att bli.

  Inga överraskningar: Du slipper osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som till exempel problem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: Genom att ha den totala kostnaden klart definierad på förhand kan du enklare planera din ekonomi i samband med flytten.

  Stressfritt: Ett fast pris minskar stressen genom att du inte behöver oroa dig för att städningen tar längre tid än planerat och blir dyrare.

  Tydlig kommunikation: Fastprisavtalet inkluderar vanligtvis en klar och tydlig beskrivning av vilka tjänster som ingår, vilket minimerar risken för missförstånd.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har oftast en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra arbetet inom den avtalade tidsramen.

  Vi strävar efter att göra flytten och flyttstädningen i Vallentuna så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig som kund, vilket bidrar till din nöjdhet och trygghet före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Vallentuna
  Städfirma i Vallentuna

  Städfirmor i Vallentuna

  Välj rätt städfirma i Vallentuna

  Kanske har du varit aktiv och tagit steget att kontakta flera städfirmor i Vallentuna. Det är bra! Att jämföra offerter är viktigt innan du bokar, och vi är övertygade om att våra erbjudanden och villkor håller måttet när du gör din bedömning.

  Men vad bör du ha i åtanke när du får offerter från olika städfirmor i Vallentuna?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Vallentuna du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Vallentuna, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Vallentuna?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Vallentuna erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Vallentuna och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Vallentuna. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.