Sveastäd

Flyttstädning i Västerås.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Västerås

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Västerås med omnejd. Våra skickliga medarbetare har lång erfarenhet av flyttstädning, då detta har varit vårt huvudsakliga fokus sedan vi startade verksamheten. Från den lilla studentlägenheten till det stora huset eller kontoret – vi tar hand om allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer samma eller nästkommande vardag. Har du några frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Västerås

  Sveastäd i Västerås

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Västerås som täcker större delen av närområdet! Vi gör städning enklare och mer bekväm för dig med garanterade resultat. Vårt fokus ligger på flyttstädning och regelbunden hemstädning, men vi erbjuder även en mängd andra städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt om du står inför en stressig flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det krävande städarbetet åt dig så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, utbildade och skickliga medarbetare, både när det gäller själva städningen och kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla dina behov. Flyttstädning har varit vår specialitet i flera år, vilket gör oss väl förberedda för att hantera andra typer av städning som veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionellt förbrukningsmaterial för att se till att varje vrå av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Sveastäd, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Hos Sveastäd tror vi på att göra städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är här för att tillgodose dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss sköta det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Västerås

  Sveastäd i Västerås – Varför vi är det självklara valet för ditt nästa projekt inom flyttstädning Västerås.

  Som specialister på flyttstädning Västerås krävs det att vi har:

  Lokal kunskap med omfattande erfarenhet

  Sveastäd är visserligen ett relativt ungt företag, men vår bakgrund är allt annat än ny. Trots att vi endast varit verksamma i Västerås sedan 2018, har vi en personalstyrka och administrativ grupp med många års erfarenhet inom branschen, särskilt när det gäller flyttstädning i Västerås.

  Högsta kvalitet och service

  Vi går alltid ett steg längre för våra kunder, vilket tydligt framgår av hur metodiskt vi utför våra uppdrag och hur få missnöjda kunder som behöver nyttja sin garanti vi har. För oss är flyttstädning Västerås inte bara en tjänst; det är en möjlighet att skapa en smidig övergång för våra kunder.

  Flexibilitet för varje utmaning

  Västerås är en unik plats, och varje flyttstädning Västerås har sina egna specifika krav. Vi ser dock varje utmaning som en chans att demonstrera vår kompetens. Oavsett om det är en storskalig flyttstädning inom Västerås som täcker hela regionen eller ett mindre uppdrag inom staden, har vi de rätta redskapen och kunskapen.

  Dessutom levererar vi en helhetslösning som inkluderar allt från den inledande Flyttstädningen i Västerås till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala samarbetspartners och vårt systerbolag Atlas Flytt – Lokal Flyttfirma Västerås.

  I Västerås har Sveastäd etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning Västerås. När du väljer oss, väljer du lokal expertis, oslagbar kvalitet och en tjänst som gör din flyttstädning till en smidig process.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för flyttstädning Västerås.

  Innan du  bokar flyttstäd Västerås

  Att anlita en städfirma för flyttstäd Västerås är en lyx man bör unna sig, särskilt om man känner att tiden eller orken inte räcker till. De flesta vet redan i förväg hur påfrestande en flytt kan vara för både kropp och sinne, och att avsluta en hel flyttprocess med den absolut svåraste och mest energikrävande delen är nog det tuffaste med det hela.

  Flyttstäd behöver absolut inte vara något komplicerat eller dyrt att anlita, och oftast blir våra kunder förvånade över både priset och vad som ingår i en flyttstädning.

  Söker du några specifika tjänster rörande ditt flyttstäd är det inga problem att kontakta oss. Annars brukar vi säga att i våra flyttstäd Västerås med omnejd så ingår ‘allt’. Vad som utförs under en flyttstädning är en ganska universell lista med punkter som de flesta städfirmor går efter. Oavsett om du har en lägenhet eller villa som behöver flyttstäd, så är dessa två nästan identiska i vad som ska och bör utföras. Vi brukar sällan jobba med tillägg eller andra typer av extratjänster, utan vi siktar alltid på att boka en komplett flyttstädning åt dig som kund.

  Givetvis finns det ett par punkter som inte ingår i en klassisk flyttstädning Västerås, och dessa måste du såklart fråga om. Några av dessa punkter kan till exempel vara garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Meddela gärna detta när du begär en offert. Vi jobbar med flyttstädning Västerås med omnejd.

  Flyttstäd Västerås

  Priset är inte allt

  Hos Sveastäd är vår främsta prioritet att aldrig kompromissa med kvaliteten, eftersom vi ser det som en långsiktig investering. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Västerås kan det vara frestande att bara titta på priset. Självklart är kostnaden en viktig faktor, vilket de flesta förstår.

  Men att fokusera enbart på det lägsta priset kan vara riskabelt. Inom städbranschen, liksom i andra tjänstebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande, men det kan också signalera bristande kvalitet eller dolda avgifter som tillkommer senare.

  På Sveastäd strävar vi efter att hitta en balans mellan pris och kvalitet, och vi sänker aldrig kvalitetsnivån för att erbjuda ett lägre pris. Vi inkluderar alltid alla moment som ingår i en komplett flyttstädning, enligt gällande rekommendationer och riktlinjer. Det innebär att du inte behöver oroa dig för oväntade eller dolda kostnader.

  Anledningen till att vi kan hålla våra priser låga utan att tumma på kvaliteten är vår effektivitet. Vår personal har lång erfarenhet och är utan tvekan experter på flyttstädning i Västerås.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte blir godkänd eller om du är missnöjd, åtgärdar vi eventuella fel utan extra kostnader.

  Så när du funderar på vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Västerås, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Västerås

  Flyttstädning Västerås Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att anlita en professionell service för flyttstädning är för många ett smart val. Om du aldrig tidigare har anlitat en städfirma eller tjänst för flyttstädning, är en av de första frågorna som ofta dyker upp: Vad kostar en flyttstädning i Västerås?

  Här är några generella exempel på vad en flyttstädning kan kosta dig. Observera att detta bara är riktlinjer och inte en exakt offert. För ett exakt pris på just din flyttstädning i Västerås, kontakta oss.

  Priset för en flyttstädning varierar beroende på många olika faktorer, inklusive din bostads storlek och vilken tjänst du väljer. Här är en översikt över de mest grundläggande delarna av hur priset för flyttstädning fastställs.

  Pris per kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på hur stor bostaden är. Generellt kan man säga:

  – Upp till 50 kvm: Ca 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Ca 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Ca 30 kr/kvm

  Om du till exempel har en 70 kvm stor lägenhet, skulle priset för en flyttstädning vara omkring 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa av cirka 2 800 kr. Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning på timbasis

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme. Detta är användbart om din bostad redan är i gott skick och du tror att städningen kommer att gå snabbt. Var dock medveten om att det kan bli dyrare om städningen tar längre tid än du förväntat dig.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Större delen av flyttstädningens kostnad är arbete, vilket innebär att nästan hela summan kan halveras. En flyttstädning i Västerås för en bostad på 100 kvm skulle utan RUT-avdrag kosta ungefär 8 000 kr, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Notera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Detta avdrag kan inte utnyttjas av företag och dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oförutsedda kostnader.

  Sammanfattningsvis kan anlita oss för din flyttstädning, inklusive flyttstädning i Västerås, inte bara spara dig tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning i Västerås, hör av dig direkt till oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Västerås

  Vad ingår i en Flyttstädning Västerås

  Detta ingår i en flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan variera, men det finns en allmänt accepterad branschpraxis som fastighetsägare och hyresvärdar följer. Denna praxis ger en god uppfattning om städnivån och de arbetsuppgifter som rimligen kan förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Västerås med omnejd genom oss på Sveastäd, är vår policy att ‘allt ingår’ i priset. Om din hyresvärd eller den som köpt din bostad inte har några särskilda krav som går utöver det vanliga, så tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi sköter allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Västerås – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Västerås.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Västerås.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Västerås

  Om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Västerås får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Västerås, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Ska du flyttstäda själv? Här kommer några tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Västerås med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Västerås

  Priser Flyttstädning Västerås

  Fast eller rörligt pris?

  Den vanligaste offerten vi skickar ut för flyttstäd i Västerås, eller andra städtjänster, är baserad på ett fast pris.

  Detta är något vi välkomnar, då det ger både er och oss en trygghet samt ställer krav på effektivitet och kvalitet från vår sida som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja fast pris på din flyttstädning i Västerås:

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du redan från början exakt vad kostnaden kommer att bli.

  Det eliminerar osäkerhet kring potentiella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som trafikproblem eller bilhaveri.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är känd i förväg, blir det enklare att budgetera och planera din ekonomi i samband med flytten.

  Ingen stress: Ett fast pris minskar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att jobbet kan dra ut på tiden och därmed bli dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris kommer ofta med en tydlig och detaljerad beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och oss som leverantör.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra jobbet inom den avtalade tidsramen.

  Att försena arbetet eller missa en deadline är då negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Västerås med omnejd, ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Västerås
  Städfirma i Västerås

  Städfirmor i Västerås

  Välj rätt städfirma i Västerås

  Kanske har du varit flitig och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Västerås. Det tycker vi är fantastiskt! Det är viktigt att jämföra innan du bokar, och vi på Sveastäd har fullt förtroende för att våra offerter och villkor tål att jämföras.

  Men vad bör du tänka på när du tar emot offerter från olika städfirmor i Västerås?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Västerås du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Västerås, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Västerås?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Västerås erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Västerås och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Västerås. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.