Sveastäd

Flyttstädning i Växjö.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Växjö

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi på Sveastäd är din lokala expert på flyttstädning Växjö med omnejd. Med vårt fokus på flyttstädning har våra erfarna medarbetare specialiserat sig på allt från små studentlägenheter till stora hus och kontor.

  Ta kontakt med oss idag för en kostnadsfri offert – Vi återkommer redan samma eller nästkommande vardag. Om du har frågor är du välkommen att ringa oss direkt!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Växjö

  Sveastäd i Växjö

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Växjö med omnejd! Vi förenklar städningen för dig med garanterade resultat och erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar både privatpersoner och företag. Vårt fokus ligger på flyttstädning och regelbunden hemstädning, men vi tar oss an alla typer av städuppdrag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning ofta hamnar längst ned på prioriteringslistan, särskilt vid en flytt. Därför tar vårt erfarna team gärna hand om det krävande städarbetet åt dig så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella rengöringsprodukter för att säkerställa att ditt hem eller kontor blir skinande rent med en personlig touch.

  På Sveastäd värnar vi även om miljön och strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på naturen.

  Vi gör städningen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och en service som är skräddarsydd efter dina behov. Kontakta oss idag för att planera din städning – låt oss ta hand om det tunga arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Växjö

  Sveastäd i Växjö – Varför vi är det självklara valet för din nästa flyttstädning.

  Vi på Sveastäd är experter på flyttstädning i Växjö och står redo att leverera högsta kvalitet och service. Trots vårt relativt unga företag sedan 2018 har vi en lång erfarenhet inom branschen, speciellt när det gäller flyttstädning här i Växjö. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och säkerställer en sömlös övergång för alla våra kunder.

  Vårt team är flexibelt och väl rustat för att möta alla utmaningar som varje unik flyttstädning i Växjö kan innebära, oavsett om det är storskaligt eller småskaligt. Vi erbjuder en total lösning som inkluderar allt från den initiala flyttstädningen till samarbete med våra pålitliga lokala partners, inklusive Atlas Flytt – Lokal Flyttfirma Växjö.

  Sveastäd har etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för flyttstädning i Växjö. När du väljer oss, väljer du lokal expertis, oöverträffad kvalitet och en tjänst som gör din flyttstädning till en smidig process.

  Välkommen till Sveastäd – ditt bästa val för flyttstädning i Växjö.

  Innan du  bokar flyttstäd Växjö

  Att anlita en städfirma för flyttstäd Växjö är definitivt en lyx man bör unna sig om man känner att tiden eller orken inte räcker till. De flesta vet redan i förväg hur påfrestande en flytt kan vara för både kropp och sinne, och att avsluta en hel flyttprocess med den absolut svåraste och mest energikrävande punkten är nog kanske det tuffaste med det hela.

  Flyttstäd behöver absolut inte vara något komplicerat eller dyrt att anlita, och oftast blir våra kunder förvånade över både priset och vad som ingår i en flyttstädning.

  Söker du några specifika tjänster rörande ditt flyttstäd är det absolut inga problem att kontakta oss. Annars brukar vi säga att i våra flyttstäd Växjö med omnejd så ingår ‘allt’. Vad som utförs under en flyttstädning är en ganska universal lista med punkter som de flesta städfirmor går efter. Oavsett om du har en lägenhet eller villa som behöver flyttstäd, så är dessa två nästan identiska i vad som ska och bör utföras. Vi brukar sällan jobba med tillägg eller andra typer av extratjänster, utan vi siktar alltid på att boka en komplett flyttstädning åt dig som kund.

  Givetvis finns det ett par punkter som inte ingår en klassisk flyttstäd Växjö, och dessa måste du såklart fråga om. Några av dessa punkter kan t.ex. vara garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske spa-avdelningen i källaren. Meddela gärna detta när du begär en offert. Vi jobbar med flyttstädning Växjö med omnejd.

  Flyttstäd Växjö

  Priset är bara en del av ekvationen

  Hos Sveastäd är vår främsta prioritet att aldrig kompromissa med kvaliteten, vilket vi ser som en långsiktig investering. Vid val av städfirma för din flyttstädning i Växjö kan det vara lockande att bara fokusera på kostnaden. Priset är naturligtvis viktigt för de flesta.

  Men att bara stirra sig blind på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, liksom i alla tjänstebranscher, får man oftast vad man betalar för. Ett lågt pris kan vara attraktivt, men det kan också signalera bristande kvalitet eller tillkommande dolda kostnader.

  Vi på Sveastäd strävar efter att hitta en balans mellan kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med den senare för att pressa priserna. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en komplett flyttstädning enligt branschstandard. Det innebär inga oväntade eller dolda extraavgifter.

  Vår förmåga att hålla nere priserna utan att tumma på kvaliteten beror på vår effektivitet. Vår personal är erfaren och betraktas som experter inom flyttstädning i Växjö.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte godkänns eller om du är missnöjd, åtgärdar vi eventuella brister utan extra kostnad.

  Så när du väljer vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Växjö, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Växjö

  Flyttstädning Växjö Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att välja att använda professionell flyttstädning är ofta ett klokt beslut. Om du är ny på att anlita städtjänster, är en vanlig fråga: Vad kostar en flyttstädning i Växjö?

  Här är några exempel på generella kostnader för flyttstädning:

  Kostnaden för flyttstädning varierar beroende på flera faktorer såsom bostadens storlek och vilken typ av tjänst du väljer. Här är några grundläggande principer för prissättning:

  Pris per kvadratmeter

  Vanligtvis prissätts flyttstädning per kvadratmeter. Priset kan variera:

  • Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  • 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  • Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Exempelvis, för en lägenhet på 70 kvm skulle priset för flyttstädning vara ungefär 40 kr/kvm, vilket motsvarar cirka 2 800 kr totalt. Detta pris inkluderar redan RUT-avdraget.

  Flyttstädning på timbasis

  Flyttstädning kan också prissättas per timme, vilket är användbart om bostaden redan är i bra skick. Men var medveten om att kostnaden kan öka om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  I Sverige kan du dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädning genom RUT-avdraget. Detta gör att en flyttstädning för en 100 kvm bostad som kostar 8 000 kr utan avdrag, kan sänkas till cirka 4 000 kr med avdraget.

  Undantag för RUT-avdrag

  Observera att vissa undantag gäller för RUT-avdraget, såsom för företag och dödsbon. Det är viktigt att vara medveten om detta för att undvika oväntade kostnader.

  Sammanfattningsvis, att anlita Sveastäd för din flyttstädning i Växjö kan spara tid och ansträngning samtidigt som det kan vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget. För en exakt offert för din flyttstädning i Växjö, kontakta oss direkt på Sveastäd.

  Flyttstädning Växjö

  Vad ingår i en Flyttstädning Växjö

  Detta ingår i din flyttstädning

  När det gäller flyttstädning finns det en etablerad branschstandard som vanligtvis följs av fastighetsägare och hyresvärdar. Denna standard ger en tydlig indikation på den typ av städning och de uppgifter som förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Växjö med Sveastäd följer vi principen att “allt ingår” i priset. Om inte din hyresvärd eller köpare av bostaden har specifika krav som går utöver det vanliga, tar vi hand om allt utan extra kostnad för dig.

  Så med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi sköter allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Växjö – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Växjö.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Växjö.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Växjö

  Mer om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Växjö får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Växjö, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Växjö med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Växjö

  Priser Flyttstädning Växjö

  Fast eller rörligt pris?

  Vi på Sveastäd ser att den mest efterfrågade offerten för flyttstäd i Växjö, och andra städtjänster, är med ett fast pris.

  Det ger både dig och oss en känsla av trygghet och sätter höga krav på effektivitet och kvalitet hos oss som städfirma.

  Några fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Växjö inkluderar:

  Förutsägbarhet: Du vet redan från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Inga överraskningar: Fast pris eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oplanerade kostnader, som till exempel trafikstockningar eller problem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: Med en förutbestämd kostnad kan du enkelt budgetera och planera din ekonomi i samband med flytten.

  Minimal stress: Ett fast pris minskar stressen av att behöva övervaka tiden och oroa sig för att kostnaderna ska skena iväg.

  Tydlig kommunikation: Fast pris innebär oftast en detaljerad beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och oss som leverantör.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en noggrant planerad och tidseffektiv strategi för att slutföra arbetet inom överenskommen tidsram.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Växjö med omnejd ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter din flytt.

  Flyttstädning Växjö
  Städfirma i Växjö

  Städfirmor i Växjö

  Välj rätt städfirma i Växjö

  Du kanske har varit aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städföretag i Växjö. Det är fantastiskt att du jämför innan du bokar tjänsterna, och vi är övertygade om att våra offerter och villkor står sig väl i jämförelse.

  Men vad bör du ha i åtanke när du får offerter från olika städfirmor i Växjö?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Växjö du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Växjö, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Växjö?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Växjö erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Växjö och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Växjö. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.