Om oss 

Sveastäd – Din kompletta, rikstäckande städfirma.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vår historia

  Sveastäd grundades år 2018 och är ett varumärke som tillhör LFS Lokala Flytt & Städ AB. Grundtanken var att erbjuda alla typer av städtjänster för lokala privatpersoner och företag, men vi blev snabbt omtalade på orten för våra insatser på flyttstädningar och detta led till att vi skiftade fokus. Efter ett par år av att jobba tillsammans med privatpersoner och företag med flyttstädningar, större kontorsstädningar och dödsbon, insåg vi att vi saknade den löpande kundkontakten och samarbetet med privatpersoner och företag likaså. Där tog vi beslutet att återgå till en helhetsbild av städtjänster och erbjuder nu de flesta städrelaterade tjänster på både privata marknaden men också för företagen.

  Vår grundläggande expertis har alltid varit inom flyttstädningar, vilket är en lite mer teknisk och kompetenskrävande typ av städning. Detta har gjort att vår personal är väl utrustade för de flesta typer av utmaningar och alla typer av städrelaterade tjänster. Vi skulle kalla oss själv för en helt komplett flyttfirma.

  Sedan 2020 har vi även börjat hantera flytthjälp, så vi kan tillhandahålla en helhetslösning till dig som kund. En kontaktperson och en faktura! Enklare blir det inte.

  Detta gör oss till ditt trygga val när du väljer Städfirma & Flyttfirma, och som grädde på moset gör vår erfarenhet och effektivitet att vi ligger på ett riktigt bra pris.

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Kundkontakt

  Expertis

  Effektivitet

  Våra Ledord.

  Nöjda Kunder

  0+
  Norrstäd