Sveastäd

Din Städfirma i Borlänge.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Borlänge

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma Borlänge som erbjuder en rad olika städtjänster i hela Borlänge med omnejd. Vi fokuserar främst på den privata marknaden med tjänster som flyttstädning, veckostädning och byggstädning, men vi tar även hand om kontorsstädning och andra företagsuppdrag i hela regionen.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – Vi återkommer till dig samma eller nästkommande vardag. Har du några frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Borlänge

  Sveastäd i Borlänge

  Det finns få saker som ger samma tillfredsställelse som att komma hem till ett rent och organiserat hem. För de flesta med ett hektiskt schema, barn eller generellt upptagen livsstil kan städningen dock ofta bli lidande. Därför väljer många att anlita en städfirma för att underlätta vardagen.

  Att anlita en städfirma i Borlänge behöver inte vara dyrt eller besvärligt, och många som väljer att göra det gör det regelbundet. Oavsett om det är varje vecka, flera gånger i veckan eller någon gång i månaden så är vi rätt val för dig.

  Är du ett företag som söker en pålitlig städfirma i Borlänge? Vi utför alla typer av städtjänster, lokalvård och byggstädning för företag i Borlänge.

  Sveastäd har lång erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Vår städfirma i Borlänge är bemannad av ett erfaret team med gedigen erfarenhet av högkvalitativ städning och utmärkt kundbemötande. Våra medarbetare arbetar med säker utrustning, miljövänliga produkter och med kundens nöjdhet i fokus.

  Vi erbjuder en mängd olika städtjänster, där vår expertis inkluderar flyttstädning, byggstädning och veckostädning för både privatpersoner och företag. Nedan kan du läsa mer om dessa tjänster.

  Vi har utfört arbeten åt stora fastighetsägare, kommersiella företag, studenter, pensionärer och andra privatpersoner i deras bostäder eller hyresrätter. Därför kan vi med stolthet kalla oss din kompletta städfirma i Borlänge!

  Om du söker en pålitlig städfirma i Borlänge, kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Borlänge.

  När det gäller att hålla ditt hem eller kontor rent och organiserat, bör du inte kompromissa med kvaliteten. Pålitlighet och hög standard är avgörande, vilket gör Sveastäd till det självklara valet när du söker en städfirma i Borlänge. Här är varför:

  Erfarenhet och kvalitet

  Med flera års erfarenhet i städbranschen vet Sveastäd hur man utför arbetet på bästa sätt. Vårt team är både utbildat och erfaret, alltid redo att leverera tjänster som överträffar dina förväntningar. Varje kund är unik, och därför anpassar vi våra tjänster för att möta just dina behov. Kort sagt, vi är en komplett städfirma.

  Effektivitet istället för prispress

  Hos Sveastäd fokuserar vi inte på att sänka priserna, utan på att erbjuda högkvalitativa tjänster som du blir nöjd med. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket minskar både tidsåtgången och kostnaderna för dig som kund.

  Mångsidiga tjänster

  Oavsett om du behöver flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller företagsstädning, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose olika behov. Du behöver inte leta efter olika städfirmor för olika typer av städning.

  Pålitlighet och förtroende

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Borlänge, kan du vara trygg med att arbetet utförs enligt högsta möjliga standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

  Kundorientering

  För oss är du inte bara en kund, du är en partner. Vi lyssnar på dina behov och anpassar oss efter dem. Vi är flexibla och kan skräddarsy lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du överväger vilken städfirma i Borlänge du ska anlita, välj Sveastäd som ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få rådgivning av alla slag.

  Innan du väljer städfirma Borlänge

  Att anlita en städfirma i Borlänge är verkligen en lyx man bör unna sig, särskilt när tid eller ork inte riktigt räcker till. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning, kan det vara påfrestande både fysiskt och mentalt att sköta allt själv.

  Städtjänster behöver inte vara varken komplicerade eller dyra att anlita. Ofta blir våra kunder positivt överraskade över både priset och vad som ingår i en städning.

  Om du har specifika önskemål för din städning, är det inga problem att kontakta oss. Vanligtvis ingår ‘allt’ i de tjänster vi erbjuder som städfirma i Borlänge och omkringliggande områden. Det vi utför under en städsession följer en standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor använder. Oavsett om du har en lägenhet eller ett hus, är det nästan identiskt vad som ska och bör göras. Vi arbetar sällan med tillägg eller andra extratjänster; istället fokuserar vi på att leverera en komplett städtjänst för dig som kund.

  Naturligtvis finns det vissa saker som inte ingår i en traditionell städservice i Borlänge. Dessa kan vara garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika behov, meddela gärna detta när du begär en offert. Vi på Sveastäd är din städfirma i Borlänge och närområdet.

  Städfirma Borlänge

  Låt inte priset vara det enda viktiga

  På Sveastäd håller vi oss till en enkel men avgörande princip: att aldrig kompromissa med kvaliteten. När du söker en städfirma i Borlänge för dina städtjänster, kan det vara frestande att bara fokusera på priset. Kostnaden är självklart en viktig faktor, vilket alla förstår.

  Men att bara jaga det lägsta priset kan vara riskabelt. Inom städbranschen, liksom i många andra servicebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka attraktivt, men kan också indikera sämre kvalitet eller dolda avgifter som tillkommer senare.

  Sveastäd strävar efter en balans mellan pris och kvalitet, och vi gör aldrig avkall på kvaliteten för att sänka kostnaden. Alla moment som förväntas i en komplett städservice är alltid inkluderade enligt gällande standarder och rekommendationer. Det betyder inga överraskande eller dolda kostnader.

  Vi kan hålla våra kostnader nere utan att tumma på kvaliteten tack vare vår effektivitet. Vårt team består av erfarna och pålitliga experter inom städtjänster i Borlänge.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning speglar även det värde vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte uppfyller dina förväntningar eller om det finns problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så när du överväger vilken städfirma i Borlänge du ska anlita för dina städtjänster, tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva på lång sikt.

  Städfirma Borlänge

  Veckostädning Borlänge

  Regelbunden veckostädning i Borlänge till kanonpris!

  Den vanligaste tjänsten för dem som söker en städfirma i Borlänge är veckostädning. Regelbunden städning, som kan ske varje vecka, oftare eller mer sällan, gör vardagen enklare för alla – från pensionären i den lilla lägenheten till barnfamiljen i det stora huset.

  Att hålla sitt hem rent är något som ofta skjuts upp eller faller mellan stolarna. Kanske räcker inte tiden eller orken till, särskilt i ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Detta är en vanlig situation, och det är precis därför vi finns – för att hjälpa dig med veckostädningen.

  Om du söker en städfirma i Borlänge för veckostädning eller kanske för enstaka tillfällen, får du en effektiv och pålitlig städning som håller ditt hem rent och fräscht tills du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som passar dina specifika behov och önskemål. Vår erfarna personal är trevlig, kompetent och kommunicerar väl. Tillsammans med bra utrustning och effektivt arbete kan du räkna med att ditt hem är rent och fint när du kommer hem.

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till rengöring av badrum, kök och andra ytor. Vi använder dessutom miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att skydda både din familjs hälsa och miljön runtomkring oss.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering i både tid och livskvalitet. Du behöver inte längre tänka på storstädningen inför helgen varje vecka – låt oss sköta det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Borlänge och upplev skillnaden med ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Borlänge

  Flyttstäd Borlänge

  Flyttstäd av hög kvalitet till ett bra pris

  Tycker någon egentligen om att flytta? Det är oftast av en positiv och spännande anledning, men vi alla vet att det kan vara en utmanande tid både mentalt och fysiskt. Att hinna med allt som krävs inför och efter en flytt kan kännas stressande. Det handlar om att städa, packa, sortera, kasta, städa igen och åka till återvinningscentralen.

  Och som om det inte vore nog, ska man dessutom ha tid och energi kvar för att genomföra en grundlig och detaljerad flyttstädning. Den långa listan med städkrav kan kännas överväldigande.

  Att anlita en städfirma för att utföra flyttstädningen kan verkligen avlasta dig under din flytt.

  Vi på Sveastäd är en städfirma i Borlänge med lång erfarenhet av flyttstädning. Vår personal har utvecklat en erfarenhet och effektivitet som är svårslagen tack vare vår specialisering på just flyttstädningar. Detta innebär att du får ett fantastiskt resultat till ett konkurrenskraftigt pris.

  På Sveastäd arbetar vi vanligtvis med fasta priser för våra flyttstädningar. Detta innebär att du vet exakt vad du får och till vilken kostnad, utan några överraskningar eller extra avgifter efteråt.

  Om inte annat önskas av dig som kund, är vår flyttstädning alltid komplett. Det enda som kan behöva läggas till är eventuella ytor och utrymmen som inte ingår i ett vanligt hushåll, såsom garage eller extra våtutrymmen som ett spa eller hobbyrum. Självklart ingår också en av Borlänges bästa garantier i vårt erbjudande!

  RUT-Avdrag för Städfirma Borlänge

  Om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Borlänge.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Borlänge, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Borlänge,  vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd.

  Byggstädning Borlänge

  Ska du flyttstäda själv? Här kommer några tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Söker du en städfirma i Borlänge med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Borlänge

  Visningsstädning Borlänge

  Gör skillnad med en bra visningsstädning!

  När det är dags för visningsstädning inför en bostadsförsäljning, ser vi det som en form av “storstädning,” liknande en flyttstädning men med möblerna kvar i hemmet.

  Inför en visning vill man naturligtvis presentera sitt hem från sin bästa sida. Ett rent och fräscht hem gör ett gott intryck på potentiella köpare och kan öka chansen för att få bud. Om du har flera visningar kan det vara nödvändigt att städa mellan dessa, men en ordentlig städning inför den första visningen gör det ofta lättare att hålla efter, vilket minskar behovet av omfattande städning inför kommande visningar.

  En visningsstädning i Borlänge innebär att vi på Sveastäd utför en grundlig städning av hela huset eller lägenheten. Vi torkar alla ytor och skåp samt rengör grundligt i våtutrymmen och kök. Tänk på en visningsstädning som en mildare version av en flyttstädning. Praktiskt innebär det att vi städar och rengör alla ytor och utrymmen, samt vid behov även dammtorkar och dammsuger möbler och textilier. Detta ingår dock inte som standard, så det är viktigt att ta upp detta vid offertförfrågan.

  Efter en lyckad visning och förhoppningsvis en smidig försäljning kan du komplettera din visningsstädning med en flyttstädning från oss. Eftersom vi redan har utfört en grundlig städning kan vi ofta erbjuda ett rabatterat pris på den kommande flyttstädningen. Även om du kommer att använda bostaden fram tills utflyttning, kan det räcka med att du underhåller städningen eller anlitar oss för veckostädning under den sista perioden.

  Sveastäd, din städfirma i Borlänge, strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt, oavsett omfattningen av din visningsstädning. Kontakta oss med dina önskemål eller frågor!

  Städfirma Borlänge
  Städfirma i Borlänge

  Städfirmor i Borlänge

  Välj rätt städfirma i Borlänge

  Nu kanske du har varit väldigt aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Borlänge. Det tycker vi är smart! Du ska såklart jämföra innan du bokar, och vi har nog med självförtroende för att kunna säga att vi tåls att jämföras.

  Men vad ska du tänka på när du tar emot offerter och ska bestämma dig för vilken städfirma i Borlänge du ska anlita?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Borlänge du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Borlänge, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Borlänge erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.