Sveastäd

Din Städfirma i Enköping.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Enköping

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder en mängd olika städtjänster i hela Enköping med omnejd. Vi fokuserar främst på den privata marknaden med tjänster som flyttstädning, veckostädning och byggstädning. Vi erbjuder även kontorsstädning och andra tjänster för företag i hela regionen.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer samma eller nästkommande vardag. Har du några frågor? Tveka inte att ringa oss!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Enköping

  Sveastäd i Enköping

  Det finns få saker som ger sådan tillfredsställelse som att komma hem till ett rent och välordnat hem. Men för många med ett hektiskt schema, barn eller en allmänt upptagen vardag, blir städningen ofta eftersatt. Därför väljer många att anlita en städfirma för att underlätta detta.

  Att anlita en städfirma i Enköping behöver inte vara dyrt eller komplicerat, och många av våra kunder gör det regelbundet. Oavsett om det är varje vecka, flera gånger i veckan eller någon gång per månad – vi är rätt val för dig.

  Om du är ett företag som letar efter en pålitlig städfirma i Enköping, vill vi gärna arbeta med dig! Vi erbjuder alla typer av städtjänster, lokalvård och byggstädning för företag i Enköping.

  Sveastäd har lång erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Vår städfirma i Enköping är bemannad av ett erfaret team med lång erfarenhet av högkvalitativ städning och kundbemötande. Våra medarbetare använder säker och bra utrustning, miljövänliga produkter och har alltid trygghet och kundnöjdhet i fokus.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster. Några områden där vi utmärker oss är flyttstädning, byggstädning och veckostädning för både privatpersoner och företag. Nedan kan du läsa mer om dessa tjänster.

  Vi har arbetat för allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter, pensionärer och andra privatpersoner i deras bostäder eller hyresrätter. Därför kan vi kalla oss din kompletta städfirma i Enköping!

  Söker du en pålitlig städfirma i Enköping? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Enköping.

  När det handlar om att hålla ditt hem eller kontor rent och organiserat, är det avgörande att inte göra några kompromisser. Kvalitet och pålitlighet är grundläggande. Det är därför vi på Sveastäd är det självklara valet när du söker efter en städfirma i Enköping. Här är varför:

  Expertis och hög kvalitet

  Vi på Sveastäd har lång erfarenhet inom städbranschen och vet hur man utför arbetet på bästa sätt. Vårt team är välutbildat och erfaret, redo att leverera tjänster som överträffar förväntningarna. Vi anpassar våra tjänster för att passa varje kunds unika behov. Kort sagt, vi är din fullservice-städfirma.

  Fokus på effektivitet istället för prispress

  Vi strävar inte efter att pressa priser. Istället fokuserar vi på att leverera högkvalitativa tjänster som du kommer att vara nöjd med. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket minskar både tid och kostnader för dig som kund.

  Bredd i tjänsteutbudet

  Oavsett om du behöver flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller företagsstädning, så har vi lösningen för dig. Vi erbjuder olika tjänster för att tillgodose olika behov. Du behöver inte leta efter mer än en städfirma i Enköping för olika typer av städning.

  Pålitlighet och förtroende

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Enköping kan du vara trygg med att arbetet utförs med högsta möjliga standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig säker och nöjd med vårt arbete.

  Kundanpassad service

  För oss är du inte bara en kund utan en partner. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr våra lösningar efter dem. Vi är flexibla och kan anpassa oss för att passa just dig.

  Nästa gång du funderar över vilken städfirma i Enköping du ska välja, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för personlig rådgivning.

  Innan du väljer städfirma Enköping

  Att ta hjälp av en städfirma i Enköping är verkligen en praktisk lösning, särskilt när tiden eller energin inte räcker till. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning, kan det vara påfrestande att själv hålla hemmet rent.

  Städtjänster behöver varken vara krångliga eller dyra att boka, och många av våra kunder blir positivt överraskade av både pris och omfång när de väljer att anlita oss.

  Om du söker specifika städtjänster är det bara att kontakta oss. Vanligtvis inkluderar våra tjänster ‘allt’ som behövs för en komplett städning i Enköping och omkringliggande områden. Vårt mål är att leverera en standardiserad städservice som passar både lägenheter och hus utan att behöva lägga till extra tjänster. Vi fokuserar alltid på att ge dig som kund en helhetslösning.

  Visst finns det vissa saker som inte ingår i vår traditionella städservice med en städfirma i Enköping, till exempel garage, förråd, putsning av takfönster eller speciella spa-avdelningar i källaren. Om du har specifika behov är det bara att informera oss när du begär en offert. Vi är din pålitliga städfirma i Enköping och närområdet som finns här för att hjälpa dig.

  Städfirma Enköping

  Priset är inte allt

  På Sveastäd håller vi fast vid en grundläggande princip: att aldrig kompromissa med kvaliteten. När du söker efter en städfirma i Enköping för dina städtjänster kan det vara lockande att bara tänka på priset. Kostnaden är självklart viktig, men inom städtjänster, liksom i många andra branscher, får man oftast vad man betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande men kan också signalera sämre kvalitet eller dolda kostnader som dyker upp senare.

  Vi på Sveastäd strävar efter en balans mellan pris och kvalitet och vi kompromissar aldrig med den senare för att sänka kostnaden. Vi inkluderar alltid alla element som förväntas i en komplett städtjänst enligt branschstandard och rekommendationer, utan några överraskande eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att försämra kvaliteten är resultatet av vår effektivitet och erfarenhet. Vårt team består av välutbildade experter inom städtjänster i Enköping.

  Vårt konkurrenskraftiga prisstruktur återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så, när du överväger vilken städfirma i Enköping du ska anlita för dina städtjänster, tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva på lång sikt.

  Städfirma Enköping

  Veckostädning Enköping

  Regelbunden veckostädning i Enköping till kanonpris!

  Den vanligaste tjänsten för de som söker efter en städfirma i Enköping är veckostädning. Det är en regelbunden service som kan anpassas efter behov och sker antingen varje vecka eller vid andra utvalda tillfällen. För många är det en lättnad i vardagen, oavsett om det handlar om en liten lägenhet för en pensionär eller ett stort hus för en barnfamilj.

  Att hålla hemmet rent själv kan ofta bli lidande när tid och energi inte räcker till, särskilt i ett hektiskt liv med jobb och barn. Det är här vi kommer in för att erbjuda hjälp med veckostädningen. Vårt mål är att ge dig en pålitlig och effektiv städservice som håller ditt hem fräscht när du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som är anpassade efter dina specifika behov och önskemål. Vår erfarna personal är vänlig, kompetent och har god kommunikation. Med högkvalitativ utrustning och effektiva metoder ser vi till att du alltid kommer hem till ett rent och fint hem.

  Vårt arbete omfattar allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till noggrann rengöring av badrum, kök och andra ytor. Vi använder också miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att säkerställa både din familjs hälsa och vår miljö.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering i både tid och livskvalitet. Du behöver inte längre bekymra dig över den stora städningen inför helgen varje vecka. Låt oss ta hand om det åt dig istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Enköping och upplev skillnaden med ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Enköping

  Flyttstäd Enköping

  Högkvalitativ flyttstädning till kanonpris!

  Är det verkligen någon som tycker om att flytta? Visst, det är oftast för en god och spännande anledning, men som vi alla vet kan det vara både mentalt och fysiskt påfrestande. Det är mycket att hinna med inför och efter en flytt: städning, packning, sortering, slängning, och sedan börja om med städningen och åka till återvinningscentralen.

  Dessutom krävs det tid och energi för att göra en grundlig och detaljerad flyttstädning, vilket kan kännas överväldigande med den långa listan av krav.

  Att anlita en städfirma i Enköping för att ta hand om flyttstädningen kan verkligen underlätta och avlasta dig under flytten.

  Vi på Sveastäd i Enköping har lång erfarenhet av flyttstädningar och är specialiserade på att leverera hög effektivitet och erfarenhet. Detta säkerställer ett utmärkt resultat till ett rimligt pris.

  Vi erbjuder alltid fast pris på våra flyttstädningar på Sveastäd, så att du vet exakt vad du får och till vilken kostnad, utan överraskningar eller tillägg i efterhand.

  Vår flyttstädning är vanligtvis komplett och inkluderar allt som behövs för ett vanligt hushåll. Om det behövs extra städning av ytor som garage eller speciella våtutrymmen som ett spa eller hobbyrum kan det läggas till. Vi garanterar också en av de bästa garantier av en städfirma i Enköping som en del av vår service!

  RUT-Avdrag för Städfirma Enköping

  Om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Enköping.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Enköping, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

   Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Enköping, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd.

  Byggstädning Enköping

  Tips om du vill flyttstäda själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Enköping med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Enköping

  Visningsstädning Enköping

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Inför en försäljning av din bostad är det viktigt att lägga tid på att få den i bästa möjliga skick. En visningsstädning i Enköping, som vi på Sveastäd specialiserar oss på, kan liknas vid en omfattande storstädning. Vi fokuserar på att göra hemmet rent och fräscht, vilket kan göra ett betydande intryck på potentiella köpare och öka chanserna för ett framgångsrikt bud.

  Efter den första visningen är det ofta enklare att hålla hemmet i skick genom att underhålla det mellan visningarna. Vår visningsstädning inkluderar grundlig rengöring av alla ytor, inklusive kök och våtutrymmen. Det är en mindre intensiv version av en flyttstädning, men kan anpassas efter dina specifika behov, såsom dammtorkning och dammsugning av möbler och klädsel, om det önskas.

  Efter en framgångsrik visning kan du även välja att komplettera med vår flyttstädningstjänst. Genom att vi redan har städat inför visningen kan vi erbjuda förmånliga priser för den kommande flyttstädningen. Vi strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt, oavsett omfattningen av ditt behov. Kontakta Sveastäd i Enköping för mer information eller för att diskutera dina önskemål inför din visningsstädning!

  Städfirma Enköping
  Städfirma i Enköping

  Städfirmor i Enköping

  Välj rätt städfirma i Enköping

  Nu kanske du har varit väldigt aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Enköping. Det tycker vi är utmärkt! Du ska givetvis jämföra innan du bokar, och vi har nog med självförtroende i våra offerter och villkor att de tål att jämföras.

  Men vad ska du tänka på när du tar emot offerter och ska bestämma dig för vilken städfirma i Enköping du ska välja?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Enköping du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Enköping, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Enköping erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.