Sveastäd

Din Städfirma i Eskilstuna.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Eskilstuna

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi på Sveastäd är din lokala städfirma Eskilstuna som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i hela Eskilstuna och dess omgivningar. Vi fokuserar främst på privatmarknaden, inklusive flyttstädning, regelbunden veckostädning, och byggstädning, samt erbjuder också kontorsstädning och andra tjänster för företag i regionen.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert. Vi svarar vanligtvis samma dag eller senast nästa arbetsdag. Om du har några frågor är du välkommen att ringa oss direkt så hjälper vi dig gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Eskilstuna

  Sveastäd i Eskilstuna

  Att återvända till ett rent och organiserat hem är en av livets små nöjen. Men för de flesta med ett hektiskt schema, familjeliv eller andra åtaganden, kan hemstädningen lätt hamna i skymundan. Därför väljer många att ta hjälp av en städfirma i Eskilstuna för att underlätta vardagen.

  Att anlita en städfirma i Eskilstuna behöver inte vara varken dyrt eller krångligt, och många väljer att göra det regelbundet, oavsett om det är varje vecka, flera gånger i månaden eller mer sällan.

  För företag som söker pålitliga städtjänster i Eskilstuna är vi det självklara valet! Vi erbjuder ett brett spektrum av städtjänster, inklusive lokalvård och byggstädning, med lång erfarenhet och fokus på högkvalitativ service och kundnöjdhet.

  Sveastäd har arbetat med både privatpersoner och företag under lång tid. Vårt erfarna team använder säker utrustning och miljövänliga produkter för att säkerställa att varje städuppdrag utförs med högsta standard.

  Vi erbjuder olika typer av städtjänster såsom flyttstädning, byggstädning och regelbunden veckostädning både för privatpersoner och företag. Vi har skött allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter och pensionärer, vilket gör oss till din kompletta städfirma i Eskilstuna!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning med en städfirma i Eskilstuna. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Eskilstuna

  När det handlar om att hålla ditt hem eller kontor snyggt och prydligt, är inga kompromisser att tänka på. Kvalitet och pålitlighet är av yttersta vikt. Därför är vi på Sveastäd det självklara valet för dig när du behöver en städfirma i Eskilstuna. Här är varför:

  Erfarenhet och dedikation

  Sveastäd har lång erfarenhet inom städbranschen. Vi har kunskapen och färdigheterna för att göra ett utmärkt jobb varje gång. Vårt team är välutbildat och erfaret, alltid redo att leverera en service som överträffar förväntningarna. Varje kund är unik för oss, och vi skräddarsyr våra tjänster för att passa dina specifika behov. Vi är helt enkelt din kompletta städfirma.

  Kvalitet framför priskrig

  Vi satsar på att leverera högkvalitativa tjänster istället för att pressa priser. Det gör oss effektiva, vilket både minskar den tid det tar och kostnaderna för dig som kund.

  Bredd och mångfald i tjänster

  Oavsett om du behöver flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller företagsstädning, har vi den lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose olika behov, vilket innebär att du inte behöver leta efter flera olika städföretag.

  Pålitlighet och förtroende

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Eskilstuna kan du lita på att arbetet utförs med högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

  Kundanpassade lösningar

  Vi ser dig inte bara som en kund utan som en partner. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr våra tjänster efter dem. Vår flexibilitet gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du överväger vilken städfirma i Eskilstuna du ska välja, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få rådgivning anpassad efter dina behov.

  Innan du väljer städfirma Eskilstuna

  Att anlita en städfirma i Eskilstuna är verkligen ett lyxigt nöje, speciellt när tiden eller energin inte räcker till. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning, kan det vara påfrestande för både kropp och sinne att ta itu med det själv.

  Städtjänster behöver inte vara krångliga eller kostsamma att anlita, och våra kunder blir ofta positivt överraskade av både pris och omfattning i våra städsessioner.

  Om du behöver specifika städtjänster, är det enkelt att nå oss. Vanligtvis täcker våra tjänster allt som behövs i Eskilstuna och dess omgivningar. Vi följer en standardiserad checklista för städsessioner, som passar både lägenheter och hus. Vi fokuserar sällan på tilläggstjänster; istället strävar vi alltid efter att leverera en heltäckande städtjänst till dig som kund.

  Självklart finns det vissa tjänster som inte ingår i vår standardstädservice i Eskilstuna, såsom garage, förråd, takfönsterputsning eller möjligen en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika behov, är det bäst att informera oss när du begär en offert. Vi är här för att vara din pålitliga städfirma i Eskilstuna och dess omgivningar.

  Städfirma Eskilstuna

  Låt inte priset vara det enda viktiga

  På Sveastäd håller vi fast vid en grundläggande princip: aldrig tumma på kvaliteten. När du väljer en städfirma i Eskilstuna för dina städtjänster kan det vara lockande att bara tänka på priset. Visst, kostnaden är viktig för alla.

  Men att bara jaga det lägsta priset kan vara riskabelt. I städservicen, precis som i många andra servicebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka attraktivt, men det kan också betyda lägre kvalitet eller överraskande avgifter senare.

  På Sveastäd strävar vi efter att hitta balansen mellan pris och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med den senare för att sänka kostnaderna. Alla element som förväntas i en fullständig städservice ingår alltid, enligt branschstandarder och rekommendationer. Det finns inga dolda kostnader eller överraskningar.

  Vi kan hålla kostnaderna nere tack vare vår effektivitet. Vårt team är erfaret och välrenommerat när du letar efter en städfirma i Eskilstuna.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så när du väljer en städfirma i Eskilstuna för dina behov, tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva på lång sikt.

  Städfirma Eskilstuna

  Veckostädning Eskilstuna

  Regelbunden veckostädning i Eskilstuna till kanonpris!

  En vanlig önskan bland de som letar efter städtjänster i Eskilstuna är veckostädning. Att ha regelbunden städning som sker varje vecka eller efter behov underlättar för alla, oavsett om det är en pensionär i en liten lägenhet eller en barnfamilj i ett stort hus.

  Att hålla sitt hem rent själv kan ofta bli svårt att hinna med, särskilt i ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Det är här vi kommer in för att hjälpa till med veckostädningen, så att du kan komma hem till ett rent och fräscht hem utan att behöva lägga energi på det.

  Oavsett om du behöver regelbunden veckostädning eller enstaka tillfällen, erbjuder vi skräddarsydda städtjänster som passar dina specifika behov och önskemål. Vårt team av erfarna och vänliga medarbetare använder effektiv utrustning och miljövänliga produkter för att säkerställa både din och miljöns hälsa.

  Från dammsugning, dammtorkning och golvvård till rengöring av badrum, kök och övriga ytor – vi tar hand om allt för att du ska kunna njuta av ett rent och välskött hem. Att anlita oss för veckostädning är inte bara en praktisk lösning utan också en investering i din livskvalitet, där du slipper tänka på storstädning varje vecka.

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Eskilstuna och upplev skillnaden med ett hem som är både renare och fräschare.

  Flyttstäd Eskilstuna

  Flyttstäd Eskilstuna

  Flyttstäd av hög kvalitet till ett bra pris

  Är det någon som verkligen älskar att flytta? Visst, det är oftast för en god och spännande anledning, men vi vet alla att det kan vara en krävande tid både mentalt och fysiskt. Att hinna med allt från att städa, packa, sortera, slänga och sedan städa igen, plus besök på återvinningscentralen – det är mycket som ska göras.

  Som om inte det vore nog måste man också ha energi kvar för att utföra en grundlig och detaljerad flyttstädning. Den långa listan över vad som måste göras kan kännas överväldigande.

  Att anlita en städfirma i Eskilstuna för att ta hand om flyttstädningen är ett smart drag som kommer att avlasta dig betydligt under flytten.

  Vi på Sveastäd i Eskilstuna har lång erfarenhet av flyttstädning och har specialiserat oss på detta under många år. Vår personal har byggt upp en kunskap och effektivitet som är svår att överträffa, vilket garanterar dig ett fantastiskt resultat till ett rimligt pris.

  Vi erbjuder alltid fasta priser på våra flyttstädningar, så du vet exakt vad du får och till vilken kostnad – inga överraskningar eller extra kostnader i efterhand.

  Om du inte önskar något annat som kund, så inkluderar vår flyttstädning allt som behövs, där “allt redan ingår”. Eventuella tillägg kan behövas för utrymmen som inte är vanliga i ett hushåll, som garage eller extra våtutrymmen som ett spa eller hobbyrum. Dessutom erbjuder vi en av Eskilstunas bästa garantier för din trygghet!

  RUT-Avdrag för Städfirma Eskilstuna

  Om RUT-avdraget när du köper städtjänster

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Eskilstuna.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Eskilstuna, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

   Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Eskilstuna, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Eskilstuna.

  Byggstädning Eskilstuna

  Tips om du tänkt flyttstäda själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Letar du en städfirma i Eskilstuna med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Eskilstuna

  Visningsstädning Eskilstuna

  Gör skillnad med en bra visningsstädning

  Visningsstädning inför försäljning av en bostad betraktas hos oss som en “storstädning”, liknande en flyttstädning men med möbler kvar i bostaden.

  Inför visningen är målet att presentera huset i toppskick, vilket kan ge ett positivt intryck på potentiella köpare och öka chanserna för ett snabbt bud. Att göra en ordentlig städning inför första visningen underlättar att hålla efter senare och minskar behovet av upprepade städsessioner.

  Vår visningsstädning i Eskilstuna innebär en genomgående storstädning av huset eller lägenheten, inklusive torkning av ytor och skåp samt noggrann rengöring av våtutrymmen och kök. Liknande en flyttstädning omfattar den omfattande rengöring av alla ytor och rum, inklusive dammtorkning och dammsugning av möbler och textilier vid behov. Detta är dock tillval som du bör diskutera vid offertförfrågan eftersom det inte ingår som standard.

  Efter en lyckad visning och förhoppningsvis smidig försäljning kan du komplettera med en flyttstädning hos oss. Eftersom vi redan har gjort det mesta av arbetet kan vi vanligtvis erbjuda ett förmånligt pris för nästkommande flyttstädning. Under tiden fram till utflyttning kan vi även hjälpa till med underhållsstädning eller veckostädning för att hålla hemmet i gott skick.

  Sveastäd, din städfirma Eskilstuna strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett dina behov för visningsstädningen. Kontakta oss gärna med dina önskemål eller frågor!

  Städfirma Eskilstuna
  Städfirma i Eskilstuna

  Städfirmor i Eskilstuna

  Välj rätt städfirma i Eskilstuna

  Kanske har du varit riktigt aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städföretag i Eskilstuna. Det är bra att jämföra innan du bestämmer dig, och vi är säkra på att våra offerter och villkor håller måttet när du gör din bedömning.

  Men vad bör du ha i åtanke när du får offerter och ska välja vilken städfirma i Eskilstuna?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Eskilstuna du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Eskilstuna, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Eskilstuna erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.