Sveastäd

Din Städfirma i Falun.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort







  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Falun

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma Falun som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i hela Falun med omnejd. Vi fokuserar främst på att betjäna privatmarknaden med flyttstädning, veckostädning och byggstädning, samt erbjuder även kontorsstädning och andra tjänster för företag i regionen.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert – Vi återkommer till dig samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Ring oss gärna så hjälper vi dig direkt.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Falun

  Sveastäd i Falun

  Att återvända till ett välskött och rent hem är en av de mest tillfredsställande känslorna som finns. Men för många med en hektisk vardag eller barn kan städningen hemma lätt hamna i skymundan. Därför väljer många att anlita en städfirma för att avlasta med denna uppgift.

  Att anlita en städfirma i Falun behöver inte vara varken dyrt eller komplicerat, och många gör det regelbundet, oavsett om det är varje vecka, flera gånger i månaden eller vid behov. Vi är det rätta valet oavsett vilken typ av städning du behöver.

  För företag i Falun som letar efter pålitliga städtjänster är vi här för att samarbeta med er. Vi erbjuder ett brett spektrum av städtjänster, inklusive lokalvård och byggstädning, med lång erfarenhet och fokus på hög kvalitet och kundnöjdhet.

  Vår städfirma i Falun har arbetat med både privatpersoner och företag under många år. Vårt erfarna team använder säker utrustning och miljövänliga produkter för att säkerställa att varje städuppdrag utförs på bästa möjliga sätt.

  Vi erbjuder diverse städtjänster såsom flyttstädning, byggstädning och veckostädning för både privatpersoner och företag. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika typer av kunder, vilket gör oss till din komplett lösning för städning i Falun.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning med en städfirma i Falun. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Falun

  När det gäller att hålla ditt hem eller kontor skinande rent, är det viktigt att inte kompromissa. Kvalitet och pålitlighet är avgörande. Därför är vi på Sveastäd ditt självklara val när du söker en städfirma i Falun. Här är anledningen:

  Erfarenhet och kvalitet

  Med flera års erfarenhet i städbranschen, vet Sveastäd hur arbetet ska utföras på bästa sätt. Vårt team är både utbildat och erfaret, alltid redo att leverera en tjänst som överträffar förväntningarna. Varje kund är unik, och därför anpassar vi våra tjänster för att matcha just dina behov. Kort sagt, vi är en komplett städfirma.

  Effektivitet framför prispress

  På Sveastäd fokuserar vi inte på att sänka priserna. Istället satsar vi på att leverera högkvalitativa tjänster som du kommer att vara nöjd med. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket minskar både tiden och kostnaderna för dig som kund.

  Brett utbud av tjänster

  Oavsett om du behöver flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning eller städning av företagslokaler, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta olika behov. Du behöver inte leta efter mer än en städfirma i Falun för dina olika städuppdrag.

  Pålitlighet och förtroende

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Falun, kan du vara säker på att arbetet blir utfört med högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

  Kundfokus

  Hos oss är du mer än bara en kund, du är en partner. Vi lyssnar på dina behov och anpassar oss därefter. Vi är flexibla och kan skräddarsy lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du överväger vilken städfirma i Falun du ska välja, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få rådgivning av alla slag.

  Innan du väljer städfirma Falun

  Att anlita en städfirma i Falun är en bekvämlighet man definitivt bör unna sig, särskilt när tid och energi inte räcker till. Oavsett om det handlar om en flytt eller veckostädning kan det vara påfrestande både fysiskt och mentalt att sköta allt själv.

  Städtjänster behöver inte vara krångliga eller dyra, och ofta blir våra kunder förvånade över både priset och vad som ingår i en städning.

  Om du har specifika behov för din städning, är det inga problem att kontakta oss. Vanligtvis ingår ‘allt’ i de tjänster vi erbjuder som städfirma i Falun och närliggande områden. Det vi utför under en städning följer en standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor arbetar efter. Oavsett om det är en lägenhet eller ett hus, är uppgifterna i stort sett desamma. Vi arbetar sällan med tillägg eller extratjänster; vårt mål är alltid att leverera en komplett städtjänst till dig som kund.

  Naturligtvis finns det vissa saker som inte ingår i en vanlig städservice i Falun. Detta kan vara garage, förråd, putsning av takfönster eller en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika önskemål, meddela gärna detta när du begär en offert. Vi är din städfirma i Falun och närområdet, redo att hjälpa till med dina städbehov.

  Städfirma Falun

  Priset är bara en del av ekvationen

  På Sveastäd har vi en enkel men viktig regel: vi kompromissar aldrig med kvaliteten. När du söker en städfirma i Falun kan det vara lockande att endast fokusera på kostnaden. Självklart är priset en viktig faktor, och det är något alla är medvetna om.

  Att enbart jaga efter det lägsta priset kan dock vara riskfyllt. Precis som i andra servicebranscher, får man ofta vad man betalar för inom städning. Ett lågt pris kan verka attraktivt, men det kan också innebära lägre kvalitet eller dolda avgifter som dyker upp senare.

  På Sveastäd strävar vi efter att hitta en balans mellan pris och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka kostnaden. Alla delar som ingår i en komplett städservice är alltid med i våra tjänster, enligt gällande standarder och rekommendationer. Detta betyder inga oväntade eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvaliteten beror på vår effektivitet. Vårt team består av erfarna och pålitliga experter inom städtjänster i Falun.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning speglar även det värde vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om du inte är nöjd med städningen eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  När du överväger vilken städfirma i Falun du ska anlita för dina städtjänster, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i längden.

  Städfirma Falun

  Veckostädning Falun

  Regelbunden veckostädning i Falun till kanonpris!

  Den mest efterfrågade tjänsten för dem som letar efter en städfirma i Falun är veckostädning. Regelbunden städning, vare sig den sker varje vecka, oftare eller mer sällan, förenklar vardagen för alla – från pensionären i en liten lägenhet till barnfamiljen i ett stort hus.

  Att hålla sitt hem rent på egen hand är något som ofta glöms bort eller skjuts upp till sista stund, om det ens blir av. Tiden kanske inte räcker till, eller så saknas orken – särskilt i ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Detta är vanligare än man kan tro, och det är just därför vi finns för att hjälpa dig med veckostädningen.

  Om du behöver en städfirma i Falun för regelbunden städning eller för enstaka tillfällen, erbjuder vi en effektiv och pålitlig tjänst som håller ditt hem rent och fräscht när du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som matchar dina specifika behov och önskemål. Vår erfarna personal är vänlig, kompetent och har god kommunikationsförmåga. Med rätt utrustning och effektivt arbete kan du förvänta dig att komma hem till ett rent och fint hem efter arbetsdagen!

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till rengöring av badrum, kök och andra ytor. Dessutom använder vi miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att skydda både din familjs hälsa och vår miljö.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering, både i tid och livskvalitet. Du behöver inte längre bekymra dig över den stora städningen inför helgen varje vecka. Låt oss sköta det åt dig!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Falun och upplev skillnaden i ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Falun

  Flyttstäd Falun

  Flyttstäd av hög kvalitet till bra pris

  Är det någon som verkligen tycker om att flytta? Ofta sker det av positiva och spännande skäl, men vi vet alla att det kan vara en krävande period både före och efter en flytt. Det kan vara både mentalt och fysiskt ansträngande. Det är lätt att känna sig stressad över allt som behöver göras inför en flytt. Städa, packa, sortera, kasta bort saker, städa igen och åka till återvinningscentralen.

  Utöver allt detta ska man också ha ork och tid för en grundlig och detaljerad flyttstädning. Den långa listan över vad som måste rengöras kan kännas överväldigande.

  Att anlita en städfirma för flyttstädningen kan verkligen underlätta och avlasta dig under flytten.

  Vi är en städfirma i Falun med lång erfarenhet av flyttstädning. Vi har specialiserat oss på detta område under en längre tid, vilket gör att vår personal har utvecklat en oslagbar erfarenhet och effektivitet. Detta innebär att du kan få ett fantastiskt resultat till ett bra pris.

  På Sveastäd arbetar vi alltid med fast pris på våra flyttstädningar, så du vet exakt vad du får och till vilken kostnad, utan oväntade avgifter eller tråkiga överraskningar i efterhand.

  Om inget annat specificeras av dig som kund, erbjuder vi alltid en komplett flyttstädning där “allt ingår”. Det enda som kan behöva läggas till är ytor och utrymmen som inte ingår i ett vanligt hushåll, som garage eller extra våtutrymmen som till exempel ett spa eller hobbyrum. Självklart erbjuder vi också en av Faluns bästa garantier på köpet!

  RUT-Avdrag för Städfirma Falun

  Mer om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Falun.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Falun, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Falun,vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Falun.

  Byggstädning Falun

  Ska du flyttstäda själv? Här kommer några tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Falun med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Falun

  Visningsstädning Falun

  Visningsstädning – visa upp ditt hem från sin bästa sida

  Visningsstädning inför försäljning av en bostad ser vi som en form av “storstädning” och fungerar ungefär som en flyttstädning, men med möblerna kvar på plats.

  Inför en visning vill man naturligtvis visa bostaden i bästa möjliga skick, och ett rent och fräscht hem kan göra ett starkt intryck på potentiella köpare och därigenom öka chansen för ett bud. Om det blir flera visningar kan det behövas ytterligare städning, men en grundlig städning inför den första visningen gör det enklare att underhålla hemmet därefter, vilket sparar tid vid senare visningar.

  Vid en visningsstädning med en städfirma i Falun genomför vi på Sveastäd en grundlig storstädning av hela bostaden. Vi rengör alla ytor och skåp och gör en fullständig städning av våtutrymmen och kök. En visningsstädning kan liknas vid en något mildare variant av en flyttstädning. Den innebär en noggrann rengöring av alla ytor och utrymmen, och vi erbjuder även städning, dammtorkning och dammsugning av möbler och klädsel om så önskas. Detta ingår dock inte som standard, så det är viktigt att nämna det vid offertförfrågan.

  Efter en framgångsrik visning och förhoppningsvis en smidig försäljning kan du komplettera din visningsstädning med en flyttstädning från oss. Eftersom vi redan har gjort det mesta av städjobbet kan vi ofta erbjuda en reducerad pris för den kommande flyttstädningen. Även om bostaden kommer att användas fram till utflyttning kan det räcka med att underhålla, eller att anlita oss för veckostädning under den sista perioden.

  Sveastäd, din städfirma i Falun, strävar alltid efter att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett vilken omfattning du behöver för din visningsstädning – kontakta oss gärna med dina önskemål eller frågor!

  Städfirma Falun
  Städfirma i Falun

  Städfirmor i Falun

  Välj rätt städfirma i Falun

  Kanske har du nu varit mycket flitig och valt att kontakta flera städfirmor i Falun. Vi tycker att det är en utmärkt idé! Det är alltid bra att jämföra innan du bestämmer dig, och vi är säkra på att våra offerter och villkor står sig väl i en jämförelse.

  Men vad bör du tänka på när du får in offerter och ska bestämma dig för vilken städfirma i Falun du ska välja?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Falun du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Falun, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Falun erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.