Sveastäd

Din Städfirma i Jönköping.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Jönköping

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma Jönköping som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i hela Jönköping och närliggande områden. Vi fokuserar främst på privatmarknaden med tjänster som flyttstädning, veckostädning och byggstädning. Dessutom erbjuder vi kontorsstädning och andra städtjänster för företag i hela regionen.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer inom samma dag eller nästkommande arbetsdag. Har du frågor? Tveka inte att ringa oss!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Jönköping

  Sveastäd i Jönköping

  Det finns få saker som är så tillfredsställande som att komma hem till ett skinande rent hem. För många med ett hektiskt liv, barn eller fullt upp kan städningen hemma ofta bli lidande. Därför väljer många att anlita en städfirma för att underlätta vardagen.

  Att anlita en städfirma i Jönköping behöver inte vara dyrt eller krångligt, och många som gör det, gör det regelbundet. Varje vecka, flera gånger i veckan eller en gång i månaden – oavsett vad du behöver för städning är vi rätt val för dig.

  Om du är ett företag som söker en pålitlig städfirma i Jönköping, vill vi gärna samarbeta med dig! Vi utför alla typer av städtjänster, lokalvård och byggstädning för företag i Jönköping.

  Sveastäd har lång erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Vår städfirma i Jönköping består av ett erfaret team med stor kunskap om kvalitativ städning och kundservice. Våra medarbetare använder säker utrustning, miljövänliga produkter och fokuserar alltid på trygghet och kundnöjdhet.

  Som städfirma i Jönköping erbjuder vi en rad olika städtjänster. Några områden där vi har särskild expertis är flyttstädning, byggstädning, veckostädning för privatpersoner och företag. Här nedan kan du läsa mer om dessa tjänster.

  Vi har arbetat med allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter, pensionärer och andra privatpersoner i deras bostäder eller hyresrätter. Därför kan vi med stolthet kalla oss din kompletta städfirma i Jönköping!

  Om du söker en pålitlig städfirma i Jönköping, kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Jönköping

  När det gäller att hålla ditt hem eller kontor rent och organiserat, är kompromisser inget alternativ. Kvalitet och pålitlighet är absolut nödvändiga. Därför är Sveastäd ditt självklara val när du söker en städfirma i Jönköping. Här är anledningarna:

  Erfarenhet och hög standard

  Sveastäd har lång erfarenhet i städbranschen. Vi vet hur man levererar resultat av högsta kvalitet. Vårt team är välutbildat och har omfattande erfarenhet, alltid redo att erbjuda en tjänst som överträffar förväntningarna. Eftersom varje kund är unik, anpassar vi våra tjänster för att exakt möta dina behov. Vi är en komplett städfirma.

  Effektivitet framför prispress

  På Sveastäd är vårt fokus inte på att sänka priserna, utan på att leverera tjänster av högsta kvalitet som du blir nöjd med. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket i sin tur minskar både tid och kostnader för dig som kund.

  Brett tjänsteutbud

  Oavsett om du behöver flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller företagsstädning, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att möta olika behov. Du behöver inte söka efter olika städfirmor för olika typer av städning.

  Pålitlighet och tillit

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Jönköping, kan du vara trygg i vetskapen att arbetet utförs till högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

  Kundfokus

  För oss är du inte bara en kund, du är en partner. Vi lyssnar på dina behov och anpassar våra tjänster efter dem. Vi är flexibla och kan skräddarsy lösningar som passar dig perfekt.

  Nästa gång du funderar över vilken städfirma i Jönköping du ska välja, låt Sveastäd bli ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få rådgivning av alla slag.

  Innan du väljer städfirma

  Att anlita en städfirma i Jönköping är verkligen en lyx man bör unna sig, särskilt när man har ont om tid eller energi. Oavsett om det handlar om flyttstädning eller regelbunden veckostädning, kan det vara både fysiskt och mentalt krävande att sköta det själv.

  Städtjänster behöver inte vara komplicerade eller dyra, och många av våra kunder blir positivt överraskade över både kostnaden och vad som ingår i en städsession.

  Om du har specifika städbehov, är du alltid välkommen att kontakta oss. Generellt sett ingår ‘allt’ i de tjänster vi erbjuder som städfirma i Jönköping och omgivande områden. Under en städsession utför vi en standardiserad lista med uppgifter som är vanliga bland de flesta städfirmor. Oavsett om det gäller en lägenhet eller ett hus, är arbetsuppgifterna i stort sett desamma. Vi erbjuder sällan tilläggstjänster eller extratjänster; istället fokuserar vi på att leverera en fullständig städtjänst för dig som kund.

  Det finns självklart vissa områden som inte täcks av en traditionell städservice i Jönköping. Dessa kan vara garage, förråd, putsning av takfönster eller en spa-avdelning i källaren. Om du har särskilda önskemål, låt oss veta detta när du begär en offert. Vi är din städfirma i Jönköping och dess omnejd.

  Städfirma Jönköping

  Priset är bara en del av ekvationen

  På Sveastäd följer vi en enkel men avgörande regel: kvaliteten får aldrig kompromissas. När du söker en städfirma i Jönköping, kan det vara frestande att bara titta på priset. Visst är kostnaden viktig, det vet alla.

  Men att bara jaga det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, liksom i andra serviceyrken, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande, men kan också signalera lägre kvalitet eller dolda avgifter som dyker upp senare.

  Sveastäd strävar efter en balans mellan pris och kvalitet och vi sänker aldrig kvaliteten för att minska kostnaderna. Alla aspekter som förväntas i en komplett städtjänst är alltid inkluderade enligt gällande standarder och rekommendationer. Det innebär inga oväntade eller dolda kostnader.

  Vår förmåga att hålla priserna låga utan att kompromissa på kvaliteten bygger på vår effektivitet. Vårt team består av erfarna och pålitliga experter inom städtjänster i Jönköping.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning speglar även det värde vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte uppfyller dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så, när du överväger vilken städfirma i Jönköping du ska välja för dina städtjänster, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i längden.

  Städfirma Jönköping

  Veckostädning Jönköping

  Regelbunden veckostädning i Jönköping till kanonpris!

  Den vanligaste tjänsten för dem som söker en städfirma i Jönköping är veckostädning. Regelbunden städning, vare sig det är veckovis, oftare eller mer sällan, förenklar vardagen för alla, från pensionärer i små lägenheter till barnfamiljer i stora hus.

  Att själv hålla hemmet rent är ofta något som skjuts upp eller glöms bort. Tiden och orken räcker kanske inte till, speciellt i ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Detta är vanligare än du tror, och det är därför vi finns – för att hjälpa dig med veckostädningen.

  Om du behöver en städfirma i Jönköping för veckostädning eller enstaka städtillfällen, erbjuder vi effektiv och pålitlig städning för att hålla ditt hem rent och fräscht tills du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Vår erfarna personal är både trevlig och kompetent med god kommunikationsförmåga. Med bra utrustning och effektivt arbete kan du räkna med att komma hem till ett skinande rent hem!

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till rengöring av badrum, kök och andra ytor. Vi använder också miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att skydda både din familjs hälsa och miljön.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering i både tid och livskvalitet. Du behöver inte längre tänka på storstädningen inför helgen varje vecka. Låt oss ta hand om det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Jönköping och upplev skillnaden i ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Jönköping

  Flyttstäd Jönköping

  Flyttstäd med av kvalitet till ett bra pris

  Är det någon som verkligen tycker om att flytta? Vanligtvis sker det av en positiv och spännande anledning, men som vi alla vet kan det vara en utmanande tid både före och efter flytten. Det är en stressig period med mycket att hinna med. Städa, packa, sortera, slänga saker, städa igen och åka till återvinningscentralen.

  Som om det inte vore nog, ska man också ha tid och energi kvar för att utföra en grundlig och noggrann flyttstädning. Den omfattande listan över vad som måste städas kan kännas överväldigande.

  Att anlita en städfirma i Jönköping för att ta hand om flyttstädningen kan avsevärt underlätta för dig och avlasta dig under flytten.

  Vi på Sveastäd är en städfirma i Jönköping med lång erfarenhet av flyttstädning. Vi har specialiserat oss på flyttstäd under lång tid, vilket har gjort att vår personal har utvecklat en oslagbar erfarenhet och effektivitet. Detta innebär att du kan få ett fantastiskt resultat till ett konkurrenskraftigt pris.

  På Sveastäd arbetar vi alltid med fasta priser på våra flyttstädningar. Du vet exakt vad du får och till vilken kostnad, utan oväntade överraskningar eller extra avgifter i efterhand.

  Om inget annat önskas av dig som kund är vår flyttstädning alltid komplett, där allt redan ingår. Det enda som kan behöva läggas till är ytor och utrymmen som inte är en del av ett vanligt hushåll, såsom garage eller extra våtutrymmen som till exempel ett spa eller hobbyrum. Naturligtvis erbjuder vi också en av Jönköpings bästa garantier på köpet!

  RUT-Avdrag för Städfirma Jönköping

  Om RUT-avdraget när du köper städtjänster

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Jönköping.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Jönköping, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Jönköping, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd.

  Byggstädning Jönköping

  Tips om du vill flyttstäda själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Jönköping med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Jönköping

  Visningsstädning Jönköping

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Visningsstädning inför försäljning av en bostad betraktar vi som en “storstädning” och liknar en flyttstädning, men med möblerna kvar i hemmet.

  Inför en visning vill man självklart visa upp huset i bästa möjliga skick, och ett rent och fräscht hem kan göra ett positivt intryck på potentiella köpare, vilket kan öka chansen för ett bud. Om du har flera visningar kan det behövas att städa mellan dem, men att göra en ordentlig städning inför den första visningen gör det ofta lättare att underhålla och minskar behovet av omfattande städningar vid varje tillfälle.

  En visningsstädning med en städfirma i Jönköping innebär att vi som städfirma utför en noggrann storstädning av huset eller lägenheten, torkar alla ytor och skåp, samt genomför en grundlig rengöring av badrum och kök. De flesta är bekanta med vad en flyttstädning innebär, så tänk på visningsstädning som en mildare variant av detta. I praktiken innebär visningsstädning en omfattande rengöring av alla ytor och utrymmen, samt städning, dammtorkning och dammsugning av möbler och klädsel om du önskar detta. Detta ingår dock inte som standard, vilket är viktigt att ta upp vid offertförfrågan.

  Efter din framgångsrika visning och förhoppningsvis smidiga försäljning, kan du komplettera visningsstädningen med en flyttstädning hos oss. Eftersom vi redan har gjort det grundläggande arbetet, kan vi oftast erbjuda ett lägre pris på den kommande flyttstädningen. Även om du självklart kommer att använda ytorna fram till utflyttning, kan det räcka med att du bara underhåller, eller anlitar oss för veckostädning under den sista perioden innan du flyttar ut!

  Sveastäd, din städfirma i Jönköping, strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett omfattningen av din visningsstädning – kontakta oss med dina önskemål eller frågor!

  Städfirma Jönköping
  Städfirma i Jönköping

  Städfirmor i Jönköping

  Välj rätt städfirma i Jönköping

  Kanske har du varit flitig och bestämt dig för att kontakta flera städföretag i Jönköping. Det tycker vi är ett klokt beslut! Självklart ska du jämföra innan du bokar, och vi är övertygade om att våra offerter och villkor står sig väl i jämförelsen.

  Men vad bör du tänka på när du tar emot offerter och ska bestämma dig för vilken städfirma i Jönköping du ska välja?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Jönköping du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Jönköping, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Jönköping erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.