Sveastäd

Din Städfirma i Kalmar.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Kalmar

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma Kalmar som erbjuder alla typer av städtjänster i hela Kalmar med omnejd. Vårt huvudfokus ligger på den privata marknaden, där vi erbjuder flyttstädning, veckostädning och byggstädning. Vi tar också på oss kontorsstädning och andra uppdrag åt företag i hela regionen.

  Hör av dig till oss idag för en gratis offert – vi återkommer samma dag eller nästföljande vardag. Har du några frågor? Tveka inte att ringa oss!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Kalmar

  Sveastäd i Kalmar

  Att återvända till ett rent och välorganiserat hem är en av de mest tillfredsställande känslorna. Men för de flesta med en hektisk vardag, barn eller fullspäckat schema kan det vara svårt att hålla städningen i hemmet på rätt spår. Därför väljer många att anlita en städfirma för att underlätta detta.

  Att ta hjälp av en städfirma i Kalmar behöver inte vara varken kostsamt eller krångligt, och många gör det regelbundet. Oavsett om det är varje vecka, flera gånger i veckan eller månadsvis, så är vi det rätta valet för dig när det kommer till olika typer av städtjänster.

  För företag i Kalmar som söker pålitliga städtjänster är vi den idealiska samarbetspartnern. Vi utför allt från kontorsstädning till byggstädning med en gedigen erfarenhet och ett starkt fokus på hög kvalitet och kundnöjdhet.

  Sveastäd har lång erfarenhet av att betjäna både privatpersoner och företag. Vårt team i Kalmar består av erfarna medarbetare som använder säker utrustning och miljövänliga produkter för att säkerställa trygghet och hållbarhet i vårt arbete.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, inklusive flyttstädning, byggstädning och regelbunden veckostädning för både privatpersoner och företag. Vi har utfört arbeten för en mångfald av kunder, vilket gör oss till den fullständiga städfirman i Kalmar.

  Kontakta oss idag om du söker en pålitlig städfirma i Kalmar. Vi erbjuder kostnadsfria offerter, rådgivning och möjligheten att boka din första städning med oss.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Kalmar

  När det handlar om att hålla ditt hem eller kontor snyggt och prydligt, är kompromisslös kvalitet och tillförlitlighet avgörande. Därför är Sveastäd det självklara valet när du behöver en städfirma i Kalmar. Här är varför:

  Expertis och hög standard

  Vi på Sveastäd har lång erfarenhet inom städbranschen och vet hur man utför jobbet på ett professionellt sätt. Vårt team är välutbildat och erfaret, redo att leverera en service utöver det vanliga. Vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov och önskemål. Med oss får du en komplett lösning för alla dina städbehov.

  Kvalitet framför prispress

  Vi strävar inte efter att pressa priser utan fokuserar istället på att leverera högkvalitativa tjänster som garanterar din nöjdhet. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket både minskar den tid det tar och kostnaden för dig som kund.

  Bredd i tjänsteutbudet

  Oavsett om du behöver flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning eller företagsstädning så har vi den perfekta lösningen för dig. Vi erbjuder många olika tjänster för att tillgodose olika behov, vilket gör oss till din enda kontakt för alla städbehov.

  Pålitlighet och förtroende

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Kalmar kan du lita på att vi utför arbetet enligt högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva, med målet att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

  Kundfokus

  Vi ser dig inte bara som en kund utan som en partner. Vi lyssnar på dina önskemål och anpassar våra tjänster efter dina behov. Vår flexibilitet gör att vi kan skräddarsy lösningar som passar just dig och ditt schema.

  Nästa gång du står inför valet av städfirma i Kalmar, välj Sveastäd som din förstahandsleverantör. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller för att få rådgivning av högsta kvalitet.

  Innan du väljer städfirma Kalmar

  Att anlita en städfirma i Kalmar är verkligen något som kan göra livet enklare, särskilt när tid och energi är knappa resurser. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning, är det ofta både fysiskt och mentalt påfrestande att ta itu med det själv.

  Städtjänster behöver inte vara komplicerade eller dyra att anlita, och många av våra kunder blir positivt överraskade av både priset och omfattningen av det som ingår i våra städsessioner.

  Om du har specifika önskemål när det gäller dina städbehov, är det inga problem att kontakta oss. I våra standardtjänster som städfirma i Kalmar och omgivande områden ingår vanligtvis “allt” som behövs för att hålla ditt hem rent och fräscht. Våra städsessioner följer en standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor använder. Oavsett om du bor i lägenhet eller hus, är kraven på städning nästan identiska.

  Vi fokuserar på att erbjuda en komplett städtjänst utan onödiga tillägg eller extratjänster. Om du har särskilda önskemål, som exempelvis städning av garage, förråd, putsning av takfönster eller rengöring av en spa-avdelning i källaren, är det något du kan informera oss om när du begär en offert.

  Vi är din pålitliga städfirma i Kalmar och vi strävar alltid efter att möta dina specifika behov och önskemål på bästa möjliga sätt.

  Städfirma Kalmar

  Priset är inte allt

  Vi på Sveastäd håller fast vid en grundläggande princip: vi kompromissar aldrig med kvaliteten. När du letar efter en städfirma i Kalmar för dina städuppdrag är det frestande att bara fokusera på priset. Visst är kostnaden viktig, vilket alla vet.

  Att bara jaga det lägsta priset kan dock vara riskabelt. I städservicen, liksom i många andra branscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande, men det kan också betyda lägre kvalitet eller dolda kostnader som dyker upp senare.

  Vi på Sveastäd strävar efter att balansera pris och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med den senare för att sänka kostnaden. Alla nödvändiga moment för en komplett städtjänst är alltid inkluderade enligt gällande standarder och rekommendationer. Det innebär inga överraskande eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla nere kostnaderna utan att kompromissa med kvaliteten beror på vår effektivitet. Vårt team består av erfarna och pålitliga experter inom städtjänster i Kalmar.

  Våra konkurrenskraftiga priser återspeglar också värdet vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så när du väljer städfirma i Kalmar för dina städuppdrag, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i längden.

  Städfirma Kalmar

  Veckostädning Kalmar

  Regelbunden veckostädning i Kalmar till kanonpris!

  En vanlig förfrågan bland de som letar efter en städfirma i Kalmar är veckostädning. Det är en regelbunden service som kan ske varje vecka eller mindre ofta, beroende på behov, och den underlättar vardagen för alla – från små lägenheter till stora familjehem.

  Att hålla sitt hem rent kan vara svårt att hinna med, särskilt i ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Det är här vi kommer in och kan avlasta med veckostädning eller sporadiska städtillfällen.

  Vår service erbjuder effektiv och pålitlig städning som håller ditt hem fräscht när du kommer hem från jobbet. Vi skräddarsyr tjänsterna efter dina behov och önskemål och vårt erfarna team är välutrustat för att leverera utmärkt resultat varje gång.

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till noggrann rengöring av badrum, kök och andra ytor med miljövänliga produkter som är skonsamma både för din familjs hälsa och vår omgivning.

  Att investera i vår veckostädning är ett sätt att höja livskvaliteten genom att slippa bekymra sig över storstädning varje vecka. Låt oss ta hand om det åt dig istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Kalmar och upplev skillnaden med ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Kalmar

  Flyttstäd Kalmar

  Flyttstäd av hög kvalitet till bra pris

  Tycker någon egentligen om att flytta? Även om det ofta är av positiva och spännande skäl, vet vi alla att det kan vara en utmanande period både före och efter flytten. Det kan vara stressigt att hinna med allt som behöver göras. Att städa, packa, sortera, slänga, städa igen och åka till återvinningscentralen kan vara överväldigande.

  Utöver allt detta ska man även ha energi kvar för att genomföra en noggrann och omfattande flyttstädning. Den långa listan över vad som behöver städas kan kännas övermäktig.

  Att anlita en städfirma i Kalmar för flyttstädning kan avlasta dig betydligt under flytten.

  Vi är en städfirma i Kalmar med gedigen erfarenhet av flyttstädning. Vi har under lång tid specialiserat oss på just flyttstäd och vår personal har utvecklat en skicklighet och effektivitet som är svår att överträffa. Detta innebär att du får ett fantastiskt resultat till ett rimligt pris.

  På Sveastäd arbetar vi alltid med fasta priser på våra flyttstädningar, så du vet exakt vad du får och till vilket pris, utan några oväntade avgifter eller tråkiga överraskningar.

  Om inte annat specificeras av dig som kund, är vår flyttstädning alltid komplett, där “allt ingår”. Det enda som kan behöva tilläggas är specifika ytor och utrymmen som inte ingår i ett normalt hushåll, såsom garage eller extra våtutrymmen som till exempel ett spa eller hobbyrum. Och självklart erbjuder vi även en av Kalmars bästa garantier som en del av vårt paket!

  RUT-Avdrag för Städfirma Kalmar

  Om RUT-avdraget när du köper städtjänster

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Kalmar.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Kalmar, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Kalmar, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Kalmar.

  Byggstädning Kalmar

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Letar du efter en städfirma i Kalmar med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Kalmar

  Visningsstädning Kalmar

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Att förbereda en bostad inför försäljning genom en visningsstädning är något vi klassar som en “storstädning”, liknande en flyttstädning, men med möblerna kvar.

  Inför en visning vill man naturligtvis visa bostaden i bästa möjliga skick. Ett rent och välordnat hem kan göra ett positivt intryck på potentiella köpare och därmed öka chansen för ett bud. Vid flera visningar kan det vara nödvändigt att städa mellan visningarna, men en grundlig städning inför den första visningen gör det enklare att underhålla hemmet och minskar behovet av omfattande städning inför de kommande visningarna.

  En visningsstädning med en städfirma i Kalmar innebär att vårt städteam utför en omfattande storstädning av hela bostaden. Vi rengör alla ytor och skåp, samt ger våtutrymmen och kök en ordentlig genomgång. Många är bekanta med vad en flyttstädning innebär, tänk dig en visningsstädning som en något lättare version av detta. I praktiken innebär det att vi noggrant städar alla ytor och utrymmen, och vid behov även dammtorkar och dammsuger möbler och textilier. Det är viktigt att notera att städning av möbler och klädsel inte ingår som standard, så detta bör diskuteras vid offertförfrågan.

  Efter en framgångsrik visning och en smidig försäljning kan du komplettera din visningsstädning med en flyttstädning från oss. Eftersom vi redan har genomfört den mest krävande delen av arbetet kan vi ofta erbjuda ett reducerat pris på den kommande flyttstädningen. Även om bostaden kommer att användas fram till utflyttning, kan det räcka med enklare underhåll eller att anlita oss för veckostädning under den sista perioden innan flytten.

  Sveastäd, din städfirma i Kalmar, strävar efter att vara så tillmötesgående som möjligt oavsett omfattningen av din visningsstädning. Kontakta oss gärna med dina önskemål eller frågor!

  Städfirma Kalmar
  Städfirma i Kalmar

  Städfirmor i Kalmar

  Välj rätt städfirma i Kalmar

  Kanske har du varit flitig och valt att kontakta flera städfirmor i Kalmar. Det tycker vi är fantastiskt! Det är självklart viktigt att jämföra innan du bestämmer dig, och vi är övertygade om att våra offerter och villkor står sig väl i konkurrensen.

  Men vad bör du tänka på när du får offerter från olika städfirmor och ska bestämma dig för vilken städfirma i Kalmar du ska välja?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Kalmar du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Kalmar, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Kalmar erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.