Sveastäd

Din Städfirma i Katrineholm.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Katrineholm

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma Katrineholm som erbjuder alla typer av städtjänster i hela Katrineholm med omnejd. Vårt huvudfokus ligger på den privata marknaden med tjänster som flyttstädning, veckostädning och byggstädning. Vi utför även kontorsstädning och andra uppdrag åt företag i hela regionen.

  Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert – vi svarar samma dag eller nästa vardag. Har du frågor? Tveka inte att ringa oss!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Katrineholm

  Sveastäd i Katrineholm

  Det finns få saker som ger sådan tillfredsställelse som att komma hem till ett skinande rent och välordnat hem. Men för de flesta med ett fullspäckat schema, barn eller en allmänt hektisk vardag kan städningen lätt bli eftersatt. Därför väljer många att anlita en städfirma för att avlasta detta moment.

  Att anlita en städfirma i Katrineholm behöver inte vara dyrt eller komplicerat, och många av våra kunder väljer att göra det regelbundet. Oavsett om det är varje vecka, flera gånger i veckan eller en gång i månaden, så är vi rätt val för dig.

  Om du representerar ett företag och behöver pålitliga städtjänster i Katrineholm, så är vi glada att samarbeta med er! Vi erbjuder alla typer av städtjänster, inklusive lokalvård och byggstädning för företag i regionen.

  Sveastäd har lång erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Vår städfirma i Katrineholm består av ett erfaret team som är specialister på högkvalitativ städning och kundservice. Våra medarbetare använder säker utrustning och miljövänliga produkter, alltid med kundnöjdhet i fokus.

  Vi erbjuder en rad olika städtjänster, inklusive flyttstädning, byggstädning och veckostädning för både privatpersoner och företag. Nedan kan du läsa mer om våra specifika tjänster.

  Vi har hjälpt allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter, pensionärer och andra privatpersoner med deras bostads- eller hyresrätter. Därför kan vi stolt kalla oss för din kompletta städfirma i Katrineholm!

  Letar du efter en pålitlig städfirma i Katrineholm? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Katrineholm

  När det gäller att hålla ditt hem eller kontor rent och välordnat, är kompromisser inte ett alternativ. Kvalitet och pålitlighet är av högsta betydelse. Därför är Sveastäd det självklara valet för dig när du söker en städfirma i Katrineholm. Här är varför:

  Erfarenhet och kvalitet

  Sveastäd har lång erfarenhet inom städbranschen. Vi vet hur man gör ett utmärkt jobb. Vårt team är både utbildat och erfaret, alltid redo att leverera tjänster som överträffar förväntningarna. Varje kund är unik, och därför anpassar vi våra tjänster efter just dina behov. Kort sagt, vi är en fullfjädrad städfirma.

  Effektivitet framför prispress

  På Sveastäd fokuserar vi inte på att erbjuda de lägsta priserna. Vi satsar istället på att leverera högkvalitativa tjänster som du kommer att vara nöjd med. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket i sin tur minskar både tid och kostnader för dig som kund.

  Mångsidiga tjänster

  Oavsett om du behöver flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller företagsstädning, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta olika behov. Du behöver inte leta efter olika städfirmor för olika typer av städning.

  Tillförlitlighet och förtroende

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Katrineholm, kan du vara säker på att arbetet blir utfört enligt högsta möjliga standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

  Kundorientering

  Hos oss är du inte bara en kund, du är en partner. Vi lyssnar på dina behov och anpassar våra tjänster efter dem. Vi är flexibla och kan skräddarsy lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du funderar över vilken städfirma i Katrineholm du ska välja, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för rådgivning av alla slag.

  Innan du väljer städfirma Katrineholm

  Att anlita en städfirma i Katrineholm är en bekvämlighet man bör unna sig, särskilt när tiden eller energin inte räcker till. Oavsett om du går igenom en flytt eller bara behöver veckostädning, kan det vara påfrestande för både kropp och sinne att ta hand om det själv.

  Städtjänster behöver inte vara komplicerade eller kostsamma att anlita, och ofta blir våra kunder förvånade över både priset och det som ingår i en städsession.

  Om du letar efter specifika tjänster för ditt städbehov, är det inga problem att kontakta oss. Vanligtvis ingår ‘allt’ i de tjänster vi erbjuder som städfirma i Katrineholm och närliggande områden. Det vi utför under en städsession är en ganska standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor följer. Oavsett om du har en lägenhet eller ett hus, så är de båda nästan identiska i vad som ska och bör göras. Vi arbetar sällan med tillägg eller andra typer av extratjänster; istället siktar vi alltid på att leverera en komplett städtjänst åt dig som kund.

  Självklart finns det vissa saker som inte ingår i en traditionell städservice i Katrineholm. Dessa kan inkludera garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika behov, meddela gärna detta när du begär en offert. Vi arbetar som din städfirma i Katrineholm och närområdet.

  Städfirma Katrineholm

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt

  På Sveastäd följer vi en enkel men viktig princip: att aldrig kompromissa med kvaliteten. När du söker en städfirma i Katrineholm för dina städtjänster kan det vara frestande att fokusera endast på priset. Naturligtvis är kostnaden en viktig faktor, vilket alla är medvetna om.

  Men att bara jaga efter det lägsta priset kan vara riskabelt. Inom städservice, liksom i många andra servicebranscher, får man ofta vad man betalar för. Ett lågt pris kan verka attraktivt men kan också indikera lägre kvalitet eller dolda avgifter som dyker upp senare.

  Sveastäd strävar efter att hitta en balans mellan pris och kvalitet, utan att någonsin tumma på kvaliteten för att sänka kostnaderna. Alla de moment som förväntas i en komplett städtjänst ingår alltid, enligt gällande standarder och rekommendationer. Detta innebär att du slipper överraskningar med dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att kompromissa med kvaliteten bygger på vår effektivitet. Vårt team består av erfarna och betrodda experter inom städtjänster i Katrineholm.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning speglar också det värde vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte uppfyller dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så när du överväger vilken städfirma i Katrineholm du ska anlita för dina städtjänster, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i längden.

  Städfirma Katrineholm

  Veckostädning Katrineholm

  Regelbunden veckostädning i Katrineholm till kanonpris!

  Den vanligaste tjänsten för de som söker en städfirma i Katrineholm är veckostädning. Det innebär regelbunden städning varje vecka, eller med annan frekvens som passar, för att underlätta vardagen för alla, från pensionärer i små lägenheter till barnfamiljer i stora hus.

  Att hålla sitt hem rent själv blir ofta något som hamnar längst ner på prioriteringslistan, skjuts upp eller inte blir av alls. Tiden och orken räcker ofta inte till, särskilt i ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Detta är vanligare än du kanske tror, och därför finns vi för att hjälpa dig med din veckostädning.

  När du söker en städfirma i Katrineholm för regelbunden eller sporadisk städning, erbjuder vi effektiv och pålitlig service för att hålla ditt hem rent och fräscht när du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Vår erfarna personal är trevlig, kompetent och bra på kommunikation. Med bra utrustning och effektivt arbete kan du räkna med att komma hem till ett rent och fint hem varje dag!

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till rengöring av badrum, kök och andra ytor. Vi använder även miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att skydda både din familjs hälsa och miljön runt oss.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering, både i tid och livskvalitet. Du behöver inte längre tänka på den där storstädningen inför helgen varje vecka. Låt oss ta hand om det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Katrineholm och upplev skillnaden i ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Katrineholm

  Flyttstäd Katrineholm

  Högkvalitativt flyttstäd till bra pris

  Tycker någon verkligen om att flytta? Det är ofta av en positiv och spännande anledning, men vi vet alla hur påfrestande det kan vara både mentalt och fysiskt. Att hinna med allt som behövs inför och efter en flytt kan kännas överväldigande. Man måste städa, packa, sortera, kasta bort saker, städa igen och åka till återvinningscentralen.

  Utöver detta ska man även ha energi kvar för att utföra en noggrann flyttstädning. Den långa listan med krav på vad som måste städas kan kännas övermäktig.

  Att anlita en städfirma i Katrineholm för flyttstädningen underlättar enormt och avlastar dig under din flytt.

  Vi på Sveastäd i Katrineholm har lång erfarenhet av flyttstädning. Vi är specialiserade på just flyttstädning, och vår personal har byggt upp en erfarenhet och effektivitet som är svår att slå. Detta innebär att du får ett fantastiskt resultat till ett bra pris.

  På Sveastäd arbetar vi nästan alltid med fasta priser för våra flyttstäd, så du vet exakt vad du får och vad det kostar, utan några överraskningar, tillägg eller annat tråkigt i efterhand.

  Om inget annat önskas av dig som kund, är vår flyttstädning alltid komplett, där “allt ingår”. Det enda som kan behöva läggas till är områden och utrymmen som inte ingår i ett vanligt hushåll, såsom garage eller extra våtutrymmen som ett spa eller hobbyrum. Dessutom erbjuder vi en av Katrineholms bästa garantier på köpet!

  RUT-Avdrag för Städfirma Katrineholm

  Om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Katrineholm.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Katrineholm, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Katrineholm,  vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Katrineholm.

  Byggstädning Katrineholm

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Letar du en städfirma i Katrineholm med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Katrineholm

  Visningsstädning Katrineholm

  Gör skillnad med en bra visningsstädning

  Inför en bostadsförsäljning brukar vi klassa en visningsstädning som en “storstädning”, liknande en flyttstädning men med möblerna kvar i hemmet.

  Inför en visning vill man naturligtvis att huset ska framstå i sitt bästa skick. Ett rent och fräscht hem kan göra ett starkt intryck på potentiella köpare och därigenom öka chansen för ett anbud. Om man har flera visningar kan det behövas städning mellan dem, men en ordentlig städning inför den första visningen gör det oftast lättare att hålla efter, utan att behöva lägga mycket tid på ytterligare städning.

  En visningsstädning i Katrineholm innebär att vi som städfirma går in och gör en omfattande städning av bostaden. Vi torkar av alla ytor och skåp samt utför en grundlig rengöring av våtutrymmen och kök. Tänk på visningsstädning som en mildare variant av flyttstädning. Praktiskt taget innebär visningsstädning att alla ytor och utrymmen rengörs noggrant, inklusive dammtorkning och dammsugning av möbler och textilier om så önskas. Detta ingår dock inte som standard, så det är viktigt att nämna detta vid offertförfrågan.

  Efter en lyckad visning och förhoppningsvis smidig försäljning, kan du komplettera din visningsstädning med en flyttstädning från oss. Eftersom vi redan gjort det mesta av arbetet kan vi ofta erbjuda ett lägre pris för den kommande flyttstädningen. Trots att bostaden används fram till utflyttningen kan det räcka med att underhålla, eller så kan du anlita oss för veckostädning under den sista perioden innan du flyttar ut.

  Sveastäd, din städfirma i Katrineholm, strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett vilken omfattning du behöver på din visningsstädning. Kontakta oss med dina önskemål eller frågor!

  Städfirma Katrineholm
  Städfirma i Katrineholm

  Städfirmor i Katrineholm

  Välj rätt städfirma i Katrineholm

  Kanske har du varit väldigt engagerad och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Katrineholm. Det är en klok strategi! Att jämföra offerter är viktigt innan du tar ett beslut, och vi är säkra på att våra erbjudanden och villkor står sig väl i konkurrensen.

  Men när du får offerter från olika städfirmor och ska bestämma dig för vilken städfirma i Katrineholm du ska välja, vad bör du egentligen ha i åtanke?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Katrineholm du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Katrineholm, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Katrineholm erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.