Sveastäd

Din Städfirma i Linköping.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Linköping

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma Linköping som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i hela Linköping med omnejd. Vårt fokus ligger främst på privatmarknaden, inklusive flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning samt kontorsstädning och andra företagsuppdrag i regionen.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert – Vi återkommer inom samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Tveka inte att ringa oss istället.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Linköping

  Sveastäd i Linköping

  Att återvända till ett välstädat hem är verkligen en av de mest tillfredsställande upplevelserna. Men för de flesta med en hektisk livsstil, barn eller allmänt fullspäckat schema är det lätt att städningen hemma hamnar i skymundan. Därför väljer många att anlita en städfirma för att underlätta vardagen.

  Att ta hjälp av en städfirma i Linköping behöver inte vara varken dyrt eller krångligt, och många väljer att göra det regelbundet – varje vecka, flera gånger i veckan eller månadsvis. Oavsett vilken typ av städning du behöver, så är vi rätt val för dig.

  För företag som söker pålitliga städtjänster i Linköping är vi här för att samarbeta med er! Vi erbjuder omfattande städtjänster, inklusive lokalvård och byggstädning, som är skräddarsydda för att möta era behov.

  Sveastäd har lång erfarenhet av att betjäna både privatpersoner och företag. Vår städfirma i Linköping drivs av ett erfaret team som prioriterar högkvalitativ städning och kundbemötande. Vi använder säker utrustning och miljövänliga produkter för att säkerställa trygghet och kundnöjdhet.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, inklusive flyttstädning, byggstädning och veckostädning för både privatpersoner och företag. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika typer av kunder, från stora fastighetsägare till studenter och pensionärer i deras hem eller hyreslägenheter.

  Söker du en pålitlig städfirma i Linköping? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Linköping

  När det handlar om att upprätthålla ordning och renlighet hemma eller på kontoret, är kvalitet och pålitlighet avgörande. Därför är vi på Sveastäd det självklara valet för dig när du letar efter en städfirma i Linköping. Här är varför:

  Erfarenhet och professionalism

  Vi på Sveastäd har lång erfarenhet inom städbranschen och vet hur man utför ett arbete på bästa möjliga sätt. Vårt team är välutbildat och erfaret, alltid redo att leverera en service som går ett steg längre. Varje kund är unik, och vi skräddarsyr våra tjänster för att passa dina specifika behov. Med andra ord, vi är din kompletta städfirma.

  Fokus på kvalitet, inte på prispress

  Vi på Sveastäd strävar inte efter att pressa priser. Istället lägger vi fokus på att leverera högkvalitativa tjänster som du kommer att vara mer än nöjd med. Vår långa erfarenhet gör oss effektiva, vilket i sin tur minskar både tiden det tar och kostnaderna för dig som kund.

  Bredd i tjänsteutbudet

  Oavsett om du behöver flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning eller städning av kontorslokaler, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder en mångfald av tjänster för att tillgodose olika behov, vilket innebär att du bara behöver en städfirma i Linköping för dina olika typer av jobb.

  Pålitlighet och förtroende

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Linköping kan du vara säker på att arbetet utförs med högsta möjliga standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete varje gång.

  Kundanpassade lösningar

  Hos oss är du inte bara en kund, utan en partner. Vi lyssnar på dina behov och anpassar våra tjänster efter dem. Vi är flexibla och kan skräddarsy lösningar som passar just dig och ditt hem eller kontor.

  Nästa gång du står inför valet av städfirma i Linköping, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få rådgivning av alla slag.

  Innan du väljer städfirma Linköping

  Att anlita en städfirma i Linköping kan verkligen vara ett lyxigt nöje, särskilt när tiden eller energin inte räcker till. Oavsett om du står inför en flytt eller bara vill ha regelbunden veckostädning, kan det vara påfrestande för både kropp och sinne att ta sig an det på egen hand.

  Städtjänster behöver inte vara krångliga eller kostsamma att anlita, och våra kunder blir ofta positivt överraskade av både priset och det omfattande innehållet i våra städsessioner.

  Om du behöver specifika tjänster för ditt städbehov, är det bara att kontakta oss. Våra tjänster i Linköping och omnejd inkluderar vanligtvis “allt” som behövs. Vårt arbete under en städsession följer en standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor använder. Oavsett om det är en lägenhet eller ett hus, är våra tjänster nästan identiska vad gäller vad som behöver göras. Vi fokuserar vanligtvis inte på tillägg eller extra tjänster utan strävar alltid efter att erbjuda en komplett städtjänst till våra kunder.

  Självklart finns det vissa undantag från vår traditionella städservice i Linköping. Det kan inkludera garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika önskemål, berätta gärna det när du begär en offert. Vi är här för att vara din pålitliga städfirma i Linköping och närområdet.

  Städfirma Linköping

  Priset är inte det enda viktiga

  På Sveastäd är vår grundläggande princip enkel men viktig: vi kompromissar aldrig med kvaliteten. När du söker efter en städfirma i Linköping för dina städtjänster är det frestande att bara tänka på priset. Visst är kostnaden viktig, det är väl känt.

  Men att bara jaga det lägsta priset kan vara riskabelt. Inom städtjänster, precis som i många andra branscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande men kan också indikera lägre kvalitet eller dolda kostnader som dyker upp senare.

  Vi på Sveastäd strävar efter en balans mellan pris och kvalitet, och vi offrar aldrig kvaliteten för att sänka kostnaden. Alla aspekter som förväntas i en fullständig städservice är alltid inkluderade enligt högt ställda standarder och rekommendationer. Det innebär att du aldrig behöver oroa dig för oanade eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvaliteten beror på vår effektivitet och vår erfarna personal, som är välrenommerade inom städtjänster i Linköping.

  Vårt konkurrenskraftiga prisåtagande återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så när du överväger vilken städfirma i Linköping du ska anlita för dina städtjänster, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva på lång sikt.

  Städfirma Linköping

  Veckostädning Linköping

  Regelbunden veckostädning i Linköping till kanonpris!

  En vanlig tjänst som många efterfrågar hos en städfirma i Linköping är veckostädning. Det är en regelbunden insats som kan utföras varje vecka eller med en annan frekvens som passar behoven, vilket underlättar för alla, oavsett om man bor i en liten lägenhet som pensionär eller i ett stort hus som barnfamilj.

  Att hålla hemmet rent själv är ofta något som hamnar längst ner på prioriteringslistan eller skjuts upp till sista minuten, eller så blir det inte av alls. Ibland räcker helt enkelt inte tiden till, eller energin, särskilt i en hektisk tillvaro med jobb och barn. Det här är en vanlig situation, och det är därför vi finns här för att erbjuda hjälp med veckostädningen.

  Oavsett om du behöver en städfirma i Linköping för regelbunden veckostädning eller sporadiska tillfällen, kan du förvänta dig en effektiv och pålitlig service som håller ditt hem rent och fräscht tills du kommer hem från jobbet.

  Vi skräddarsyr våra städtjänster efter dina specifika behov och önskemål. Vårt erfarna team är inte bara skickligt utan också vänligt och bra på att kommunicera. Med högkvalitativ utrustning och effektivt arbete kan du vara säker på att komma hem till ett rent och välskött hem efter arbetsdagen!

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till rengöring av badrum, kök och andra ytor. Vi använder också miljövänliga produkter som är skonsamma både för din familjs hälsa och för miljön.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering i både tid och livskvalitet. Du behöver inte längre oroa dig för att behöva ägna helgerna åt storstädning varje vecka. Låt oss ta hand om det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Linköping och upplev skillnaden med ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Linköping

  Flyttstäd Linköping

  Flyttstäd av hög kvalitet till bra pris

  Är det verkligen någon som älskar att flytta? Visst, det är oftast för en spännande orsak, men vi vet alla att det kan vara både mentalt och fysiskt påfrestande. Att hinna med allt som behövs vid en flytt kan vara riktigt stressigt – städa, packa, sortera, slänga och sedan städa igen, kanske till och med åka till återvinningscentralen.

  Och som om inte det vore nog, måste man också ha energi kvar för att göra en grundlig och detaljerad flyttstädning. Listan med krav kan kännas som en omöjlighet att bocka av på egen hand.

  Att anlita en städfirma i Linköping för flyttstädningen är ett smart drag som verkligen underlättar och avlastar dig under hela flytten.

  Vi är en etablerad städfirma i Linköping med gedigen erfarenhet av flyttstädningar. Vi har specialiserat oss på detta under lång tid, vilket har gett vår personal en unik expertis och effektivitet. Detta säkerställer att du får ett enastående resultat till ett rimligt pris.

  På Sveastäd jobbar vi alltid med fasta priser för våra flyttstädningar, så du vet exakt vad du får och till vilken kostnad, utan överraskningar i efterhand.

  Om du inte önskar annorlunda så är vår flyttstäd alltid komplett, där allt redan ingår. Det enda som kan tillkomma är ytor och utrymmen som inte är standard i ett hem, som garage eller extra våtutrymmen som ett spa eller hobbyrum. Dessutom erbjuder vi en av Linköpings bästa garantier – det är vår trygghet till dig som kund!

  RUT-Avdrag för Städfirma Linköping

  Om RUT-avdraget när du köper städtjänster

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Linköping.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Linköping, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Linköping, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Linköping.

  Byggstädning Linköping

  Tips om du tänkt flyttstäda själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Letar du efter en städfirma i Linköping med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Linköping

  Visningsstädning Linköping

  Gör skillnad med en bra visningsstädning

  Förberedelser inför försäljning av en bostad innebär ofta en omfattande städning, liknande en flyttstädning men med möbler kvar i bostaden.

  Det är viktigt att visa huset från sin bästa sida inför visningarna, eftersom ett rent och välskött hem kan göra ett positivt intryck på potentiella köpare och öka chansen för en snabb försäljning. Att göra en noggrann städning inför den första visningen kan förenkla underhållet och minska behovet av upprepade städningar mellan visningarna.

  Vid en visningsstädning i Linköping utför vår städfirma en grundlig rengöring av hela huset eller lägenheten, inklusive torkning av ytor och skåp samt en totalrengöring av badrum och kök. Visningsstädningen liknar i viss mån en flyttstädning men är mer anpassad för att visa bostaden i sitt bästa ljus. Vi kan också erbjuda extra tjänster som dammtorkning och dammsugning av möbler och textilier efter önskemål, något som vi tar upp vid offertförfrågan eftersom det inte ingår som standard.

  Efter en lyckad visning och förhoppningsvis en smidig försäljning kan du komplettera med en flyttstädning hos oss. Eftersom vi redan har utfört det grova arbetet kan vi vanligtvis erbjuda ett förmånligare pris för den kommande flyttstädningen. Under tiden fram till utflyttningen kan vi även erbjuda veckostädning eller underhållsstädning för att hålla det rent och prydligt.

  Sveastäd, din städfirma i Linköping strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt, oavsett omfattningen av ditt behov av visningsstädning. Kontakta oss gärna med dina önskemål eller frågor!

  Städfirma Linköping
  Städfirma i Linköping

  Städfirmor i Linköping

  Välj rätt städfirma i Linköping

  Kanske har du varit aktiv och tagit steget att kontakta flera städfirmor i Linköping. Det är ett bra val att jämföra innan du bestämmer dig, och vi är övertygade om att våra offerter och villkor håller hög standard.

  Men när du får offerter från olika städfirmor och ska bestämma dig för vilken städfirma i Linköping du ska välja, vad bör du egentligen ha i åtanke?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Linköping du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Linköping, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Linköping erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.