Sveastäd

Din Städfirma i Mora.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Mora

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokalt etablerad städfirma Mora som erbjuder ett brett spektrum av städtjänster i hela Mora med omnejd. Vår främsta inriktning är mot privatmarknaden, inklusive flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning samt kontorsstädning och andra företagstjänster i hela regionen.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert. Vi återkommer till dig redan samma eller nästkommande vardag. Om du har några frågor är du varmt välkommen att ringa oss istället för att få svar direkt.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Mora

  Sveastäd i Mora

  Att komma hem till ett välskött och välstädat hem är en av livets stora njutningar. Men för många som lever ett hektiskt liv med barn och fullspäckade scheman är det lätt att städningen hemma hamnar på efterkälken. Därför väljer många att anlita en städfirma för att få den nödvändiga avlastningen.

  Att ta hjälp av en städfirma i Mora behöver inte vara varken dyrt eller krångligt, och många gör det till och med regelbundet – varje vecka, flera gånger i månaden eller vid behov. Oavsett vilken typ av städning du behöver, så är vi det självklara valet för dig.

  Är du ett företag som letar efter pålitliga städtjänster i Mora? Vi är här för att samarbeta med er! Vårt erfarna team på Sveastäd har gedigen kunskap och erfarenhet inom högkvalitativ städning och kundservice. Vi använder oss av säker utrustning och miljövänliga produkter med fokus på trygghet och kundnöjdhet.

  Vi erbjuder ett brett spektrum av städtjänster, inklusive flyttstädning, byggstädning och regelbunden veckostädning både för privatpersoner och företag i Mora med omnejd. Vi har skött allt från stora fastigheter till mindre bostäder och kan med stolthet kalla oss er kompletta städfirma i Mora!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, för rådgivning eller för att boka din första städning med en städfirma Mora av oss. Vi är här för att göra din tillvaro enklare och ditt hem renare och mer trivsamt.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Mora

  När det gäller att hålla ditt hem eller kontor i toppskick är kompromisslösning inte ett alternativ. Kvalitet och pålitlighet är avgörande. Därför är vi på Sveastäd det självklara valet när du letar efter en städfirma i Mora. Här är varför:

  Erfarenhet och skicklighet

  Vi på Sveastäd har gedigen erfarenhet inom städbranschen. Vi vet vad som krävs för att göra ett bra jobb. Vårt team är välutbildat och erfaret, redo att leverera service som överträffar förväntningarna. Varje kund är unik, och vi skräddarsyr våra tjänster för att passa just dina behov. På kort tid har vi etablerat oss som en komplett städfirma i Mora.

  Ingen prispresstaktik – fokus på effektivitet

  Vi strävar inte efter att pressa priser på bekostnad av kvaliteten. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket minskar både tidsåtgången och kostnaderna för dig som kund, samtidigt som vi levererar högkvalitativa tjänster som du kan vara nöjd med.

  Bredd i tjänsteutbudet

  Oavsett om du behöver flyttstädning, veckostädning, byggstäd eller företagsstädning så har vi den perfekta lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att tillgodose olika behov, vilket innebär att du inte behöver vända dig till flera olika städföretag.

  Pålitlighet och förtroende

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Mora kan du vara säker på att arbetet utförs med högsta möjliga standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

  Kundfokus

  För oss är du inte bara en kund, utan en partner. Vi lyssnar på dina behov och skapar skräddarsydda lösningar som passar just dig. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina önskemål.

  Nästa gång du funderar över vilken städfirma i Mora du ska välja, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få personlig rådgivning.

  Innan du väljer städfirma Mora

  Att anlita en städfirma i Mora är verkligen en förmån, särskilt när livet är hektiskt och energin är knapp. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning kan det vara påfrestande att ta hand om det själv.

  Städtjänster behöver varken vara krångliga eller dyra att anlita, och våra kunder blir ofta positivt överraskade av både priset och vad som ingår i våra städsessioner.

  Om du har specifika önskemål när det gäller din städning är det inga problem att kontakta oss. Normalt sett inkluderar vi “allt” i våra tjänster som städfirma i Mora och dess omgivningar. Vår städsession omfattar en standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor följer, oavsett om det är en lägenhet eller ett hus. Vi fokuserar vanligtvis inte på tilläggstjänster eller extra kostnader; istället strävar vi alltid efter att ge dig en heltäckande städtjänst.

  Det är viktigt att notera att vissa tjänster inte ingår i vår traditionella städservice i Mora, såsom garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika behov är det bara att meddela oss när du begär en offert. Vi är här för att vara din pålitliga städfirma i Mora och närområdet.

  Städfirma Mora

  Priset är bara en del av ekvationen

  Vi på Sveastäd håller fast vid en viktig princip: att aldrig kompromissa med kvaliteten. När du väljer en städfirma i Mora för dina behov kan det vara frestande att bara tänka på priset. Visst är kostnaden viktig för alla.

  Men att bara jaga det lägsta priset kan vara riskabelt. I städservicen, liksom i många andra branscher, får man oftast vad man betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande men kan också innebära sämre kvalitet eller dolda kostnader som kommer senare.

  Vi på Sveastäd strävar efter en balans mellan pris och kvalitet och gör aldrig avkall på den senare för att pressa kostnaderna. Alla element som krävs för en fullständig städservice ingår alltid, i enlighet med branschens standarder och rekommendationer. Det innebär inga överraskande eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att kompromissa med kvaliteten beror på vår effektivitet och erfarenhet. Vårt team består av välrenommerade experter inom städtjänster i Mora.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också värdet vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så när du överväger vilken städfirma i Mora du ska anlita för dina städtjänster, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i det långa loppet.

  Städfirma Mora

  Veckostädning Mora

  Regelbunden veckostädning i Mora till kanonpris!

  Den vanligaste tjänsten för de som letar efter en städfirma i Mora är veckostädning. Det är en regelbunden insats som kan ske varje vecka eller med längre mellanrum, beroende på behovet hos varje hushåll. För många, oavsett om det är en pensionär i en liten lägenhet eller en barnfamilj i ett stort hus, är det svårt att hålla hemmet rent på egen hand. Livet med heltidsjobb och barn kan göra att städningen hamnar i andra prioriteringar.

  Om du behöver hjälp med veckostädning eller sporadiska tillfällen, erbjuder vi på Sveastäd effektiv och pålitlig service för att hålla ditt hem fräscht när du kommer hem från jobbet. Våra städtjänster är skräddarsydda efter dina specifika önskemål och behov. Vårt erfarna team är inte bara skickligt utan också välutrustat med miljövänliga produkter för att säkerställa både din familjs hälsa och miljöns välbefinnande.

  Med oss är veckostädning en investering i din livskvalitet. Släpp tankarna på storstädning inför varje helg och låt oss ta hand om det åt dig. Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Mora och upplev skillnaden med ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Mora

  Flyttstäd Mora

  Högkvalitativt flyttstäd till bra priser

  Är det verkligen någon som älskar att flytta? Visst, det kan vara för en spännande ny start, men vi vet alla att det är en utmanande tid både mentalt och fysiskt. Att hinna med allt – städning, packning, sortering, slängning och återvinning – kan vara överväldigande.

  Och som kronan på verket måste man också ha energi kvar för att göra en noggrann flyttstädning. Kraven på vad som måste rengöras kan kännas som en oöverstiglig lista.

  Att anlita en städfirma i Mora för flyttstädningen kan vara ett enormt avlastande steg under flytten.

  Vi på Sveastäd i Mora har lång erfarenhet av flyttstädningar och har specialiserat oss på att leverera hög kvalitet och effektivitet. Vi erbjuder fast pris för våra flyttstädningar så att du vet exakt vad du får och till vilken kostnad, utan några överraskningar i efterhand.

  Vår standard flyttstädning är alltid komplett och inkluderar allt som behövs för ett vanligt hushåll. Eventuella tillägg gäller endast för särskilda utrymmen som garage eller spa-områden. Dessutom erbjuder vi en av de bästa garantierna i Mora för att säkerställa din trygghet och nöjdhet.

  RUT-Avdrag för Städfirma Mora

  Om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Mora.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Mora, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Mora, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Mora.

  Byggstädning Mora

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Mora med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Mora

  Visningsstädning Mora

  Visningsstädning – visa upp ditt hem från sin bästa sida

  För att maximera chanserna inför en bostadsförsäljning är det viktigt att hemmet är välstädat och i toppskick. En visningsstädning med en städfirma i Mora liknar i princip en flyttstädning, fast med möblerna kvar. Det handlar om att ge ett förstklassigt intryck på potentiella köpare från första stund, vilket kan minska behovet av återkommande städningar mellan visningarna.

  Vid en visningsstädning i Mora tar vi på Sveastäd hand om en grundlig rengöring av hela huset eller lägenheten. Det inkluderar dammtorkning, dammsugning av möbler och klädsel om så önskas, samt en totalstädning av kök och våtutrymmen. Tänk på det som en mildare version av en flyttstädning, anpassad för att förbättra husets intryck utan att avlägsna möblerna.

  Efter en framgångsrik visning och en förhoppningsvis smidig försäljning kan du komplettera med en flyttstädning hos oss. Genom att vi redan gjort det grövsta arbetet vid visningsstädningen kan vi oftast erbjuda en rabatt på den kommande flyttstädningen. Det är ett sätt att säkerställa att ditt hem förblir välstädat och attraktivt fram till utflyttningen.

  Sveastäd i Mora strävar efter att vara så behjälpliga som möjligt, oavsett omfattningen av din visningsstädning. Kontakta oss gärna med dina specifika önskemål eller frågor!

  Städfirma Mora
  Städfirma i Mora

  Städfirmor i Mora

  Välj rätt städfirma i Mora

  Kanske har du varit flitig och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Mora. Det är ett klokt val! Det är viktigt att jämföra offerter innan du bestämmer dig, och vi är övertygade om att våra offerter och villkor håller måttet när du gör din bedömning.

  Men vad bör du ha i åtanke när du jämför offerter och ska välja städfirma i Mora?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Mora du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Mora, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Mora erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.