Sveastäd

Din Städfirma i Nässjö.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Nässjö

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma Nässjö som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i hela Nässjö med omgivning. Vårt huvudfokus är på den privata marknaden, med tjänster som flyttstädning, veckostädning och byggstädning. Vi hanterar även kontorsstädning och andra företagsuppdrag i hela regionen.

  Kontakta oss gärna idag för en gratis offert – vi återkommer samma eller nästa vardag. Har du några frågor? Tveka inte att ringa oss!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Nässjö

  Sveastäd i Nässjö

  Det finns få saker som är så tillfredsställande som att komma hem till ett skinande rent och prydligt hem. Men för många med hektiska scheman, barn eller allmänt upptagna liv, blir ofta städningen något som lätt hamnar på efterkälken. Därför väljer många att anlita en städfirma för att underlätta vardagen.

  Att anlita en städfirma i Nässjö behöver inte vara dyrt eller krångligt, och många som gör det väljer att anlita oss regelbundet. Oavsett om det är varje vecka, flera gånger i veckan eller en gång per månad, så är vi rätt val för dina städbehov.

  Om du är ett företag i Nässjö som söker pålitliga städtjänster, vill vi gärna samarbeta med dig! Vi erbjuder alla typer av städtjänster, lokalvård och byggstädning för företag i Nässjö.

  Sveastäd har länge arbetat med både privatpersoner och företag. Vår städfirma i Nässjö har ett erfaret team med lång erfarenhet av kvalitetsstädning och utmärkt kundbemötande. Våra medarbetare använder säker och effektiv utrustning samt miljövänliga produkter, med fokus på trygghet och kundnöjdhet.

  Som städfirma i Nässjö erbjuder vi en rad olika städtjänster. Vår expertis inkluderar flyttstädning, byggstädning, veckostädning för privatpersoner, samt städning för företag. Läs mer nedan om de olika tjänsterna vi erbjuder.

  Vi har utfört städuppdrag för allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter, pensionärer och andra privatpersoner i deras bostäder eller hyresrätter. Därför kan vi med stolthet kalla oss din kompletta städfirma i Nässjö!

  Letar du efter en pålitlig städfirma i Nässjö? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Nässjö

  När det gäller att hålla ditt hem eller kontor skinande rent, är kompromisser inte ett alternativ. Kvalitet och tillförlitlighet är av största betydelse. Därför är Sveastäd det uppenbara valet när du söker en städfirma i Nässjö. Här är anledningarna:

  Erfarenhet och hög standard

  Sveastäd har många års erfarenhet inom städbranschen. Vi vet hur man utför arbetet med hög kvalitet. Vårt team är både utbildat och erfaret, alltid redo att leverera en tjänst som överträffar förväntningarna. Eftersom varje kund är unik, skräddarsyr vi våra tjänster för att passa just dina behov. Kort sagt, vi är en fullfjädrad städfirma.

  Effektivitet över prispress

  Hos Sveastäd fokuserar vi inte på att sänka priserna. Vi prioriterar istället att erbjuda högkvalitativa tjänster som du kommer att vara nöjd med. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket minskar både tiden det tar och kostnaderna för dig som kund.

  Brett utbud av tjänster

  Oavsett om du behöver flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning eller företagsstädning, har vi en lösning för dig. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att tillgodose olika behov. Du slipper leta efter fler än en städfirma i Nässjö för dina olika städuppdrag.

  Pålitlighet och förtroende

  När du anlitar Sveastäd som din städfirma i Nässjö, kan du vara trygg i att arbetet utförs med högsta kvalitet. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig säker och nöjd med vårt arbete.

  Kundfokus

  För oss är du mer än bara en kund; du är en partner. Vi lyssnar på dina behov och anpassar oss efter dem. Vi är flexibla och kan skräddarsy lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du funderar på vilken städfirma i Nässjö du ska välja, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring oss för rådgivning.

  Innan du väljer städfirma Nässjö

  Att anlita en städfirma i Nässjö är en lyx man verkligen borde unna sig, särskilt när tiden eller energin inte riktigt räcker till. Oavsett om du är mitt uppe i en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning, kan det vara en stor lättnad att slippa sköta allt själv.

  Städtjänster behöver varken vara krångliga eller dyra att anlita, och ofta blir våra kunder överraskade av både priset och omfattningen av vad som ingår i en städning.

  Om du behöver specifika städtjänster, är det enkelt att kontakta oss. Vanligtvis ingår allt i de tjänster vi erbjuder som städfirma i Nässjö och dess omnejd. Vi följer en standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor använder. Oavsett om du bor i en lägenhet eller ett hus, är städbehoven nästan alltid desamma. Vi fokuserar på att leverera en fullständig städtjänst utan att behöva lägga till extratjänster.

  Självklart finns det vissa saker som inte ingår i en standardstädning i Nässjö. Dessa kan inkludera garage, förråd, rengöring av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika behov, meddela oss gärna när du begär en offert. Vi finns här som din städfirma i Nässjö och närliggande områden.

  Städfirma Nässjö

  Låt inte priset vara det enda viktiga

  På Sveastäd följer vi en enkel men avgörande princip: kvalitet får aldrig kompromissas. När du söker efter en städfirma i Nässjö för dina städtjänster, kan det vara frestande att endast fokusera på kostnaden. Visst är priset en viktig faktor, det är alla medvetna om.

  Men att bara jaga det lägsta priset kan vara riskabelt. Inom städservice, som i de flesta servicebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande men kan också innebära lägre kvalitet eller dolda kostnader som dyker upp senare.

  Sveastäd strävar efter att balansera pris och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka kostnaden. Alla delar som förväntas i en komplett städtjänst är alltid inkluderade, enligt gällande standarder och rekommendationer. Det innebär att du inte behöver oroa dig för oväntade eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvaliteten beror på vår effektivitet. Vårt team består av erfarna och betrodda experter inom städtjänster i Nässjö.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning speglar även värdet vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte uppfyller dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så, när du överväger vilken städfirma i Nässjö du ska anlita för dina städtjänster, kom ihåg att det billigaste valet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i längden.

  Städfirma Nässjö

  Veckostädning Nässjö

  Regelbunden veckostädning i Nässjö till kanonpris!

  Den mest efterfrågade tjänsten för dem som letar efter en städfirma i Nässjö är veckostädning. En regelbunden städning som sker varje vecka, oftare eller mer sällan, vilket gör vardagen enklare för alla, från pensionärer i små lägenheter till barnfamiljer i stora hus.

  Att hålla sitt hem rent själv är ofta något som skjuts upp eller glöms bort helt. Tiden och orken kanske inte räcker till, särskilt i ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Detta är mer vanligt än du tror, och just därför finns vi här för att hjälpa dig med din veckostädning.

  Om du söker en städfirma i Nässjö för regelbunden städning eller enstaka tillfällen, får du pålitlig och effektiv service för att hålla ditt hem rent och fräscht tills du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder anpassade städtjänster som matchar dina specifika behov och önskemål. Vår erfarna personal är vänlig, skicklig och kommunicerar väl. Med hjälp av bra utrustning och effektivt arbete kan du vara säker på att komma hem till ett skinande rent hem!

  Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till golvvård och rengöring av badrum, kök och andra ytor. Vi använder dessutom miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att skydda både din familjs hälsa och vår miljö.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering i både tid och livskvalitet. Du behöver inte längre tänka på den där storstädningen inför helgen varje vecka. Låt oss ta hand om det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Nässjö och upplev skillnaden med ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Nässjö

  Flyttstäd Nässjö

  Högkvalitativt flyttstäd till bra pris

  Tycker någon egentligen om att flytta? Visst är det ofta på grund av en positiv och spännande anledning, men som vi alla vet kan flyttprocessen vara påfrestande både mentalt och fysiskt. Det kan kännas stressigt att hinna med alla moment som ingår i en flytt: städa, packa, sortera, slänga, städa igen och besöka återvinningscentralen.

  Utöver allt detta måste man också ha energi kvar för att utföra en noggrann och detaljerad flyttstädning. Den omfattande listan på vad som måste städas kan verka överväldigande.

  Att anlita en städfirma i Nässjö för att ta hand om flyttstädningen gör det hela mycket enklare och minskar stressen betydligt under din flytt.

  Vi är en städfirma i Nässjö med lång erfarenhet av flyttstädning. Genom åren har vi specialiserat oss på just denna tjänst, och vår personal har byggt upp en erfarenhet och effektivitet som är svår att slå. Detta innebär att du kan förvänta dig ett fantastiskt resultat till ett rimligt pris.

  På Sveastäd arbetar vi alltid med fasta priser på våra flyttstädningar, så du vet exakt vad du får och till vilket pris, utan några oväntade tillägg eller dolda kostnader.

  Om du inte har några specifika önskemål erbjuder vi en komplett flyttstädning där “allt ingår”. Det enda som kan behöva läggas till är städning av utrymmen som inte ingår i ett vanligt hushåll, som garage eller extra våtutrymmen som exempelvis ett spa eller hobbyrum. Och självklart lämnar vi en av Nässjös bästa garantier på vårt arbete!

  RUT-Avdrag för Städfirma Nässjö

  Om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Nässjö.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Nässjö, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Nässjö, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Nässjö.

  Byggstädning Nässjö

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Nässjö med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Nässjö

  Visningsstädning Nässjö

  Visningsstädning – visa upp ditt hem från sin bästa sida

  Visningsstädning inför en bostadsförsäljning ses av oss som en “storstädning” och fungerar på ett liknande sätt som en flyttstädning, men med möblerna kvar i bostaden.

  Inför visningen vill man naturligtvis att huset ska se så bra ut som möjligt. Ett rent och snyggt hem gör ett positivt intryck på potentiella köpare och ökar chansen för att få ett bud. Har man flera visningar kan det behövas städning mellan tillfällena, men en grundlig städning inför den första visningen gör det lättare att hålla rent därefter, och kräver mindre tid för ytterligare visningsstädningar.

  En visningsstädning i Nässjö innebär att vi som städfirma genomför en ordentlig storstädning av din bostad, där vi torkar alla ytor och skåp samt rengör våtutrymmen och kök. En visningsstädning kan liknas vid en mildare flyttstädning. I praktiken innebär detta en grundlig rengöring av alla ytor och utrymmen, samt dammtorkning och dammsugning av möbler och klädsel om så önskas. Detta ingår dock inte som standard och är något som bör nämnas vid offertförfrågan.

  Efter en framgångsrik visning och förhoppningsvis en snabb försäljning, kan du också komplettera din visningsstädning med en flyttstädning från oss. Eftersom vi redan har gjort det största jobbet, kan vi ofta erbjuda en reducerad kostnad för den efterföljande flyttstädningen. Även om ytorna kommer användas fram till utflyttningen, kan det räcka med att man bara underhåller eller anlitar oss för veckostädning den sista tiden innan utflyttning.

  Sveastäd, din städfirma i Nässjö, strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett omfattningen på din visningsstädning. Kontakta oss med dina önskemål eller frågor!

  Städfirma Nässjö
  Städfirma i Nässjö

  Städfirmor i Nässjö

  Välj rätt städfirma i Nässjö

  Har du varit ivrig och tagit steget att kontakta flera städfirmor i Nässjö? Det är verkligen ett klokt beslut! Att jämföra offerter är en viktig del av processen innan du bokar. Vi är övertygade om att våra offerter och villkor håller hög standard och kan mäta sig väl med andra.

  Men vad bör du ha i åtanke när du granskar offerter från olika håll och ska bestämma dig för vilken städfirma i Nässjö det ska bli?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Nässjö du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Nässjö, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Nässjö erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.