Sveastäd

Din Städfirma i Norrköping.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Norrköping

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma Norrköping som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i hela Norrköping med omnejd. Vår huvudinriktning är på den privata marknaden och inkluderar flyttstädning, veckostädning och byggstädning. Vi tar även hand om kontorsstädning och andra företagsuppdrag i hela regionen.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi svarar samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Norrköping

  Sveastäd i Norrköping

  Det finns få saker som ger samma tillfredsställelse som att komma hem till ett skinande rent hem. Men för många med hektiska scheman, barn eller allmänt upptagna liv kan hemstädningen ofta bli lidande. Därför väljer många att anlita en städfirma för att underlätta vardagen.

  Att anlita en städfirma i Norrköping behöver inte vara kostsamt eller krångligt, och många som gör det väljer att få regelbunden hjälp. Oavsett om det är varje vecka, flera gånger i veckan eller månadsvis, är vi den perfekta partnern för dina städbehov.

  Är du ett företag som letar efter pålitliga städtjänster i Norrköping? Vi på Sveastäd utför alla typer av städtjänster, inklusive lokalvård och byggstädning, för företag i regionen.

  Sveastäd har lång erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Vår städfirma i Norrköping har ett väl erfaret team som levererar högkvalitativ städning och utmärkt kundservice. Vi använder säker utrustning, miljövänliga produkter och har alltid kundens trygghet och nöjdhet i fokus.

  Som städfirma i Norrköping erbjuder vi ett brett utbud av städtjänster. Bland våra specialiteter finns flyttstädning, byggstädning, veckostädning för privatpersoner och företag. Nedan kan du läsa mer om dessa tjänster.

  Vi har arbetat med allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter, pensionärer och andra privatpersoner i deras bostäder eller hyresrätter. Därför ser vi oss som din kompletta städfirma i Norrköping!

  Om du söker en pålitlig städfirma i Norrköping, kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Norrköping

  När det gäller att hålla ditt hem eller kontor skinande rent, är det viktigt att inte kompromissa med kvaliteten. Sveastäd är ditt bästa val när du söker en städfirma i Norrköping. Här är varför:

  Erfarenhet och kompetens

  Med flera års erfarenhet inom städbranschen, vet Sveastäd hur man gör jobbet rätt. Vårt team är både välutbildat och erfaret, alltid redo att leverera tjänster av högsta kvalitet. Varje kund är unik, och vi skräddarsyr våra tjänster för att möta dina specifika behov. Kort sagt, vi erbjuder en komplett städlösning.

  Effektivitet framför prispress

  Sveastäd fokuserar inte på att erbjuda de lägsta priserna. Istället prioriterar vi att leverera tjänster av hög kvalitet som du kommer att vara nöjd med. Vår långa erfarenhet gör oss effektiva, vilket minskar både tid och kostnad för dig som kund.

  Brett utbud av tjänster

  Oavsett om du behöver hjälp med flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning eller företagsstädning, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att möta alla typer av städbehov. Du behöver inte söka efter flera städfirmor för olika typer av uppdrag.

  Tillförlitlighet och förtroende

  När du anlitar Sveastäd som din städfirma i Norrköping, kan du vara säker på att arbetet utförs till högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vår service.

  Kundfokus

  Hos oss är du inte bara en kund, utan en partner. Vi lyssnar på dina behov och anpassar våra tjänster efter dem. Vi är flexibla och kan skapa lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du överväger vilken städfirma i Norrköping du ska välja, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring oss för rådgivning av alla slag.

  Innan du väljer städfirma Norrköping

  Att anlita en städfirma i Norrköping är en bekvämlighet som man verkligen bör unna sig, särskilt när tiden eller energin inte räcker till. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning, kan det vara både fysiskt och mentalt krävande att sköta allt själv.

  Städtjänster behöver inte vara komplicerade eller dyra att anlita, och många av våra kunder blir överraskade av både priset och vad som ingår i en städning.

  Om du söker specifika tjänster för ditt städbehov, är du välkommen att kontakta oss. Vanligtvis inkluderar våra tjänster ‘allt’ som förväntas av en städfirma i Norrköping och kringliggande områden. Under en städsession följer vi en standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor utför. Oavsett om du bor i en lägenhet eller ett hus, är de nödvändiga uppgifterna i princip desamma. Vi jobbar sällan med tilläggstjänster eller andra extra tjänster; istället fokuserar vi på att erbjuda en komplett städtjänst till dig som kund.

  Naturligtvis finns det vissa uppgifter som inte ingår i en vanlig städservice i Norrköping. Dessa kan vara städning av garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika behov, låt oss veta när du begär en offert. Vi är din städfirma i Norrköping och närliggande områden.

  Städfirma Norrköping

  Låt inte priset vara det enda viktiga

  På Sveastäd följer vi en enkel men avgörande princip: vi gör aldrig avkall på kvaliteten. När du söker efter en städfirma i Norrköping kan det vara frestande att enbart fokusera på priset. Självklart är kostnaden en viktig faktor, vilket alla förstår.

  Men att bara jaga det lägsta priset kan vara riskabelt. Inom städbranschen, liksom i många andra servicebranscher, får man oftast vad man betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande, men det kan också signalera lägre kvalitet eller dolda kostnader som uppstår senare.

  Sveastäd strävar efter att balansera pris och kvalitet utan att kompromissa med den senare. Alla delar som förväntas av en komplett städservice ingår alltid, enligt aktuella standarder och rekommendationer. Det betyder inga oväntade eller dolda avgifter.

  Vi kan hålla nere kostnaderna utan att minska kvaliteten tack vare vår effektivitet. Vårt team består av erfarna och pålitliga experter inom städtjänster i Norrköping.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning speglar också värdet vi erbjuder genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så, när du funderar på vilken städfirma i Norrköping du ska anlita för dina städtjänster, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i längden.

  Städfirma Norrköping

  Veckostädning Norrköping

  Regelbunden veckostädning i Norrköping till kanonpris!

  Den mest efterfrågade tjänsten för dem som söker en städfirma i Norrköping är veckostädning. Detta innebär regelbunden städning som kan ske varje vecka, oftare eller mer sällan, vilket underlättar vardagen för alla, från pensionären i den lilla lägenheten till barnfamiljen i det stora huset.

  Att hålla sitt hem rent själv är ofta något som blir bortprioriterat, skjuts upp eller inte blir av alls. Tiden eller orken kanske inte räcker till, speciellt i ett stressigt liv med heltidsjobb och barn. Detta är mer vanligt än du kanske tror, och just därför finns vi för att hjälpa dig med veckostädningen.

  Om du letar efter en städfirma i Norrköping för regelbunden städning eller för enstaka tillfällen, får du en effektiv och pålitlig städning som håller ditt hem rent och fräscht när du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder anpassade städtjänster som matchar dina specifika behov och önskemål. Vår erfarna personal är vänlig, skicklig och kommunicerar väl. Med bra utrustning och effektivt arbete kan du lita på att ditt hem är rent och snyggt när du kommer hem!

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till rengöring av badrum, kök och andra ytor. Dessutom använder vi miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att skydda din familjs hälsa och vår miljö.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering i både tid och livskvalitet. Du behöver inte längre tänka på storstädningen varje helg. Låt oss ta hand om det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Norrköping och upplev skillnaden ett renare och fräschare hem kan göra.

  Flyttstäd Norrköping

  Flyttstäd Norrköping

  Flyttstäd av hög kvalitet till bra pris

  Tycker någon egentligen om att flytta? Vanligtvis är det för en bra och spännande anledning, men som vi alla vet kan flyttprocessen vara både mentalt och fysiskt krävande. Det kan kännas överväldigande att hinna med alla uppgifter som en flytt innebär. Städa, packa, sortera, kasta, städa igen och besöka återvinningscentralen.

  Och dessutom ska man ha ork och tid över för att utföra en noggrann och detaljerad flyttstädning. Den långa listan över vad som måste städas kan verka oöverstiglig.

  Att anlita en städfirma i Norrköping för flyttstädning gör hela processen betydligt lättare och avlastar dig under flytten.

  Vi är en städfirma i Norrköping med omfattande erfarenhet av flyttstädning. Vi har länge specialiserat oss på just flyttstäd, vilket innebär att vår personal har utvecklat en oöverträffad kompetens och effektivitet. Detta leder till ett fantastiskt resultat till ett bra pris.

  På Sveastäd erbjuder vi alltid fasta priser för våra flyttstädningar, så du vet exakt vad du får och vad det kostar, utan överraskningar eller extra avgifter efteråt.

  Om du inte har några speciella önskemål så ingår allt i vår flyttstädning. Det enda som kan behöva läggas till är extra utrymmen som inte är en del av ett vanligt hem, som till exempel garage eller extra våtutrymmen som en spa-avdelning eller hobbyrum. Och självklart ger vi en av Norrköpings bästa garantier på vår städning!

  RUT-Avdrag för Städfirma Norrköping

  Om RUT-avdraget när du köper städtjänster

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Norrköping.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Norrköping, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Norrköping, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Norrköping.

  Byggstädning Norrköping

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Norrköping med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Norrköping

  Visningsstädning Norrköping

  Gör skillnad med en bra visningsstädning

  När det är dags för visningsstädning inför en bostadsförsäljning, ser vi det som en “storstädning” som påminner om flyttstädning, men med möblerna kvar på plats.

  För att göra ett bra intryck på potentiella köpare och öka chansen för bud, är det viktigt att presentera hemmet i bästa möjliga skick. En grundlig städning inför den första visningen gör det mycket enklare att hålla ordning under eventuella kommande visningar, vilket sparar tid och ansträngning.

  En visningsstädning i Norrköping innebär att vi, som din städfirma, går in och gör en omfattande storstädning av bostaden. Vi rengör alla ytor och skåp, samt gör en noggrann städning av badrum och kök. Tänk på visningsstädning som en mildare variant av flyttstädning. I praktiken innebär det att vi städar alla ytor och utrymmen grundligt, och vi kan även städa, dammtorka och dammsuga möbler och klädsel om det önskas. Dessa tillägg ingår inte som standard, så kom ihåg att nämna dem vid offertförfrågan.

  Efter en lyckad visning och förhoppningsvis smidig försäljning kan du komplettera med en flyttstädning från oss. Eftersom vi redan gjort en stor del av arbetet, kan vi oftast erbjuda ett reducerat pris för flyttstädningen. Trots att du fortfarande använder bostaden fram tills utflyttning, kan det räcka med underhållsstädning eller att du anlitar oss för veckostädning den sista perioden innan flytten.

  Sveastäd, din städfirma i Norrköping, strävar efter att vara så tillmötesgående som möjligt oavsett omfattningen av din visningsstädning. Kontakta oss gärna med dina önskemål eller frågor!

  Städfirma Norrköping
  Städfirma i Norrköping

  Städfirmor i Norrköping

  Välj rätt städfirma i Norrköping

  Du kanske har varit flitig och valt att kontakta flera städfirmor i Norrköping. Det tycker vi är fantastiskt! Att jämföra innan du bestämmer dig är klokt, och vi är säkra på att våra offerter och villkor klarar av att jämföras.

  Men vad bör du tänka på när du tar emot offerter från olika städfirmor och ska bestämma dig för städfirma i Norrköping?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Norrköping du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Norrköping, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Norrköping erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.