Sveastäd

Din Städfirma i Örebro.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Örebro

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma Örebro som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i och runt Örebro. Vårt huvudfokus ligger på att hjälpa privatpersoner med flyttstädning, regelbunden veckostädning, samt att utföra byggstädning. Vi har även erfarenhet av kontorsstädning och andra uppdrag åt företag över hela regionen.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert. Vi svarar så fort vi kan, oftast redan nästa arbetsdag. Har du några frågor? Ring oss gärna istället så hjälper vi dig.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Örebro

  Sveastäd i Örebro

  Att återvända till ett rent och välordnat hem är få saker som slår i tillfredsställelse. För de flesta med fullspäckade scheman, barn eller intensiva liv är hemstädning ofta det första som blir lidande. Därför väljer många att ta hjälp av professionella städtjänster för att underlätta vardagen.

  Att anlita en städfirma i Örebro behöver varken vara kostsamt eller krångligt, och många återkommer regelbundet för att säkerställa ett prydligt hem. Oavsett om det är veckostädning, flera gånger i veckan eller månatliga uppdrag, är vi det rätta valet för dig.

  För företag som söker pålitliga städtjänster i Örebro är vi en idealisk partner. Vi erbjuder omfattande städservice, lokalvård och byggstädning för företag över hela staden.

  Sveastäd har en lång historia av att betjäna både privatpersoner och företag. Vårt team består av erfarna städproffs som sätter kundnöjdhet och högkvalitativ service i centrum. Vi använder enbart säker utrustning och miljövänliga produkter för att säkerställa trygghet och effektivitet.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, inklusive flyttstädning, byggstädning och veckostädning för både privatpersoner och företag. Läs vidare för mer information om våra specialiserade tjänster.

  Vi har erfarenhet av att betjäna en mångfald kunder, från stora fastighetsägare och företag till studenter och pensionärer i deras hem eller hyreslägenheter. Vi är din fullservice städfirma i Örebro!

  Om du söker en pålitlig städfirma i Örebro, tveka inte att kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Örebro

  När det handlar om att upprätthålla ordning och reda i ditt hem eller kontor, är det ingen plats för kompromisser. Kvalitet och tillförlitlighet är av yttersta vikt. Därför är Sveastäd det självklara valet när du söker en städfirma i Örebro. Här är varför:

  Expertis och noggrannhet

  Med flera års erfarenhet i städbranschen kan vi på Sveastäd konsten att leverera ett jobb väl utfört. Vårt team är välutbildat och har den erfarenhet som krävs för att möta varje kunds unika behov. Vi är dedikerade till att vara din fullservice städfirma i Örebro.

  Effektivitet före prispress

  Vi satsar inte på att sänka priser utan fokuserar istället på att leverera högkvalitativa tjänster som överträffar förväntningar. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket i slutändan sparar både tid och pengar för dig som kund.

  Bredd och mångfald

  Oavsett om det är flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning eller städning åt företag, erbjuder vi en mångsidig portfölj av tjänster för att tillgodose olika behov. Hos oss behöver du inte söka efter flera städfirmor för olika typer av uppdrag.

  Pålitlighet och integritet

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Örebro kan du vara trygg med att arbetet utförs med högsta standard av pålitlighet och punktlighet. Vi strävar efter att du ska känna dig helt tillfreds med vårt arbete.

  Kundanpassning

  För oss är du inte bara en kund utan en värdefull partner. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr våra tjänster för att passa just dig. Vår flexibilitet gör oss till det självklara valet för din städning.

  Nästa gång du överväger vilken städfirma i Örebro du ska välja, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för personlig rådgivning.

  Innan du väljer städfirma Örebro

  Att ta hjälp av en städfirma i Örebro är verkligen en lyx man bör unna sig, särskilt när tiden eller energin inte räcker till. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning kan det vara påfrestande både fysiskt och mentalt att själv ta itu med det.

  Att anlita professionella städtjänster behöver varken vara komplicerat eller dyrt, och våra kunder blir ofta positivt överraskade av både kostnaden och omfattningen av våra tjänster.

  Om du behöver specifika städtjänster är det bara att kontakta oss. Vanligtvis inkluderar våra tjänster allt som behövs för att hålla ditt hem rent och prydligt. Oavsett om det är en lägenhet eller ett hus, följer vi en standardiserad checklista som de flesta städfirmor använder. Vi fokuserar på att erbjuda en komplett städtjänst utan extra kostnader eller tilläggstjänster.

  Det finns dock vissa tjänster som inte ingår i vår standardstädning i Örebro, till exempel garage, förråd, takfönsterputsning eller rengöring av spa-avdelningar i källaren. Om du har specifika önskemål är det viktigt att meddela oss när du begär en offert. Vi är här för att vara din pålitliga städfirma i Örebro och närliggande områden.

  Städfirma Örebro

  Priset är inte det enda viktiga

  På Sveastäd håller vi fast vid en grundläggande princip: vi kompromissar aldrig med kvaliteten. När du söker efter en städfirma i Örebro för dina behov kan det vara lockande att endast fokusera på priset. Visst är priset viktigt och det är något alla har i åtanke.

  Men att enbart välja den lägsta prislappen kan vara riskabelt. Inom städservice, precis som inom många andra servicebranscher, får man oftast vad man betalar för. Ett lågt pris kan verka attraktivt, men det kan också betyda lägre kvalitet eller dolda kostnader som uppenbarar sig senare.

  Sveastäd strävar efter en balans mellan pris och kvalitet, och vi gör aldrig avkall på kvaliteten för att sänka kostnaden. Alla element som förväntas ingå i en omfattande städservice är alltid inkluderade, enligt branschstandard och rekommendationer. Det innebär inga överraskande extra kostnader.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att kompromissa beror på vår effektivitet. Vårt team består av erfarna och pålitliga experter inom städtjänster i Örebro.

  Vårt konkurrenskraftiga pris reflekterar också det värde vi levererar genom vår omfattande städguranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, rättar vi till det utan extra kostnad.

  Så, när du väljer vilken städfirma i Örebro att anlita för dina städtjänster, tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiskt fördelaktiga i det långa loppet.

  Städfirma Örebro

  Veckostädning Örebro

  Regelbunden veckostädning i Örebro till kanonpris!

  En populär tjänst hos många som letar efter städfirma i Örebro är regelbunden veckostädning. Oavsett om det är en veckostädning eller något mer sällan, kan det göra vardagen enklare för alla – från den äldre i en mindre lägenhet till den stora barnfamiljen i sitt hus.

  Att hålla sitt hem rent kan lätt hamna längst ned på prioriteringslistan, särskilt i ett hektiskt liv med jobb och barn. Det är här vi kommer in i bilden, redo att underlätta med vår pålitliga veckostädning.

  Vår städfirma i Örebro erbjuder skräddarsydda städtjänster som passar just dina behov. Vårt vänliga och erfarna team säkerställer att ditt hem hålls rent och fräscht med effektivitet och god kommunikation. Vi använder miljövänliga produkter för att skydda både din hälsa och miljön.

  Med våra tjänster behöver du inte längre oroa dig för att hinna med städningen efter jobbet varje vecka. Låt oss ta hand om det åt dig – det är en investering i både tid och livskvalitet.

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Örebro och upplev skillnaden med ett rent och fräscht hem.

  Flyttstäd Örebro

  Flyttstäd Örebro

  Högkvalitativt flyttstäd till bra priser

  Är flyttning verkligen något man ser fram emot? Visst, oftast för en spännande ny start, men det kan också vara en enormt krävande tid både fysiskt och mentalt. Att packa, sortera, städa och göra sig av med saker kan kännas överväldigande nog. Att sedan behöva utföra en noggrann och detaljerad flyttstädning kan kännas som en omöjlig uppgift.

  Att ta hjälp av en erfaren städfirma för flyttstädning kan avsevärt underlätta och ta bort en stor börda från dina axlar under flytten.

  Vi på Sveastäd har lång erfarenhet av att utföra flyttstädningar. Vår personal är välutbildad och effektiv, vilket gör att vi kan leverera enastående resultat till ett rimligt pris.

  Vi tillämpar alltid fasta priser för våra flyttstädningar på Sveastäd, så du vet exakt vad du får och vad det kommer att kosta, utan överraskningar eller extra kostnader i efterhand.

  Vår standard för flyttstädning inkluderar vanligtvis allt som behövs för att lämna ditt hem i toppskick inför nästa ägare eller hyresgäst. Endast eventuella extrautrymmen såsom garage eller särskilda våtrum, som ett spa eller hobbyrum, kan kräva extra insatser. Vi erbjuder också en av Örebros bästa garantier som en extra trygghet för våra kunder.

  RUT-Avdrag för Städfirma Örebro

  Om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Örebro.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Örebro, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Örebro, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Örebro.

  Byggstädning Örebro

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Söker du en städfirma i Örebro med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Örebro

  Visningsstädning Örebro

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Inför en visningsstädning inför försäljning av en bostad kategoriserar vi det som en omfattande städning, liknande en flyttstädning, men med möbler kvar i hemmet.

  Att presentera huset i bästa möjliga skick inför visning är avgörande för att göra ett bra intryck på potentiella köpare och öka chanserna för ett snabbt bud. Genom att göra en grundlig städning inför den första visningen blir det enklare att underhålla mellan eventuella följande visningar, vilket sparar tid och energi.

  Visningsstädning i Örebro innebär att vår städfirma utför en noggrann genomgång av hela bostaden, inklusive rengöring av alla ytor och skåp samt våtutrymmen och kök. Det liknar en flyttstädning men är anpassad för att bibehålla det estetiska intrycket. Vi kan även erbjuda dammtorkning och dammsugning av möbler och klädsel om så önskas, även om detta inte ingår som standard och bör diskuteras vid offertförfrågan.

  Efter en lyckad visning och förhoppningsvis försäljning kan du också komplettera med en flyttstädning hos oss. Genom att redan ha gjort det grova arbetet kan vi ofta erbjuda rabatterade priser för nästkommande flyttstädning. Under tiden fram till utflyttning kan vi också hjälpa till med veckostädning eller underhållsstädning för att hålla hemmet i gott skick.

  Sveastäd, din städfirma i Örebro strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta dina behov inför visningsstädning eller andra städtjänster. Kontakta oss gärna med dina specifika önskemål eller frågor!

  Städfirma Örebro
  Städfirma i Örebro

  Städfirmor i Örebro

  Välj rätt städfirma i Örebro

  Du kanske har varit aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Örebro nu. Det är bra att jämföra innan du bestämmer dig, och vi är säkra på att våra offerter och villkor håller hög standard och tål att jämföras med andra.

  Men vad bör du ha i åtanke när du får offerter från olika håll och ska välja städfirma i Örebro?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Örebro du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Örebro, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Örebro erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.