Sveastäd

Din Städfirma i Oskarshamn.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Oskarshamn

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma Oskarshamn som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i hela Oskarshamn med omnejd. Vi fokuserar främst på privatmarknaden med flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning samt kontorsstädning och andra företagstjänster i regionen.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert. Vi svarar vanligtvis samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Ring oss gärna så hjälper vi dig!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Oskarshamn

  Sveastäd i Oskarshamn

  Att återvända till ett rent och prydligt hem är en av de mest tillfredsställande känslorna. Men för de flesta med ett hektiskt schema, barn eller ett upptaget liv kan hemstädningen lätt hamna i kläm. Därför väljer många att anlita en städfirma i Oskarshamn för att få den hjälpen de behöver.

  Att ta hjälp från en städfirma i Oskarshamn behöver inte vara varken dyrt eller besvärligt, och många gör det regelbundet. Oavsett om det är varje vecka, flera gånger i veckan eller en gång i månaden så är vi här för att tillgodose dina behov.

  Om du driver ett företag och letar efter pålitliga städtjänster i Oskarshamn, så är vi det självklara valet för er! Vi erbjuder allt från lokalvård till byggstädning för företag i regionen.

  Sveastäd har lång erfarenhet av att betjäna både privatpersoner och företag. Vårt team är välutbildat och har gedigen erfarenhet av högkvalitativ städning och kundservice. Vi använder säker utrustning och miljövänliga produkter, alltid med fokus på trygghet och kundnöjdhet.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster i Oskarshamn, inklusive flyttstädning, byggstädning och veckostädning för både privatpersoner och företag. Vi har arbetat med allt från stora fastighetsägare och företag till studenter och pensionärer i deras bostäder.

  Oavsett om du behöver en pålitlig städfirma i Oskarshamn för privat eller företagsändamål, så är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Oskarshamn

  När det handlar om att hålla ditt hem eller kontor rent och snyggt, finns det inget utrymme för kompromisser. Kvalitet och pålitlighet är avgörande. Det är därför vi på Sveastäd är det självklara valet när du behöver en städfirma i Oskarshamn. Här är varför:

  Erfarenhet och dedikation

  Vi på Sveastäd har lång erfarenhet inom städbranschen och vet hur man levererar ett utmärkt resultat. Vårt team är välutbildat och redo att leverera tjänster som går utöver det förväntade. Varje kund är unik för oss, och vi skräddarsyr våra tjänster för att passa just dina behov. Vi är helt enkelt din kompletta städfirma Oskarshamn.

  Kvalitet framför prispress

  Vi strävar inte efter att pressa priserna, utan fokuserar istället på att leverera högkvalitativa tjänster som du kommer att vara nöjd med. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket minskar både tid och kostnader för dig som kund.

  Bredd i tjänsteutbudet

  Oavsett om det är flyttstädning, veckostädning, byggstäd eller företagsstädning du behöver, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder en mångfald av tjänster för att tillgodose olika behov. Hos oss behöver du bara en städfirma i Oskarshamn för dina olika städuppdrag.

  Pålitlighet och förtroende

  När du väljer Sveastäd kan du lita på att arbetet utförs med högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och helt nöjd med vårt arbete.

  Kundfokus

  För oss är du inte bara en kund, utan en partner. Vi lyssnar på dina önskemål och behov, och anpassar våra tjänster därefter. Vi är flexibla och kan skräddarsy lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du överväger vilken städfirma i Oskarshamn du ska välja, gör Sveastäd till ditt förstaval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för personlig rådgivning.

  Innan du väljer städfirma Oskarshamn

  Att anlita en städfirma i Oskarshamn är verkligen ett lyxigt och praktiskt val, speciellt när tiden eller energin inte räcker till för att hantera städningen själv. Oavsett om du står inför en flytt eller behöver regelbunden veckostädning kan det vara både fysiskt och mentalt påfrestande att ta itu med allt på egen hand.

  Städtjänster behöver varken vara krångliga eller dyra att anlita, och våra kunder blir ofta glatt överraskade av både priserna och vad som ingår i våra städsessioner.

  Om du har specifika önskemål för din städning är det bara att kontakta oss. Vanligtvis täcker våra tjänster allt som behövs i Oskarshamn och närliggande områden. Vi följer en standardiserad lista med uppgifter under varje städsession, oavsett om det är en lägenhet eller ett hus. Vår ambition är att alltid leverera en heltäckande städtjänst utan krångel med tillägg eller extra kostnader.

  Självklart finns det vissa saker som inte ingår i vår traditionella städservice i Oskarshamn, som garage, förråd, putsning av takfönster eller städning av en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika behov, berätta gärna det när du begär en offert. Vi är här för att vara din pålitliga städfirma i Oskarshamn och närområdet.

  Städfirma Oskarshamn

  Priset är bara en del av ekvationen

  På Sveastäd strävar vi efter att aldrig kompromissa med kvaliteten, vilket är vår grundläggande princip. När du söker efter en städfirma i Oskarshamn är det frestande att bara fokusera på priset. Visst är kostnaden viktig för alla, men att bara jaga det lägsta priset kan vara riskabelt. I städservicen, precis som i andra servicebranscher, får man oftast vad man betalar för. Ett lågt pris kan locka, men det kan också signalera lägre kvalitet eller dolda avgifter som kan dyka upp senare.

  Vi på Sveastäd strävar efter en balans mellan pris och kvalitet och vi kompromissar aldrig på kvaliteten för att sänka kostnaderna. Alla nödvändiga element för en komplett städservice ingår alltid, enligt högt ställda standarder och rekommendationer. Hos oss finns inga överraskningar med dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvaliteten beror på vår effektivitet och erfarenhet. Vårt team består av välrenommerade experter inom städtjänster i Oskarshamn.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, rättar vi till det utan extra kostnad.

  När du överväger vilken städfirma i Oskarshamn du ska anlita för dina städtjänster, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i det långa loppet.

  Städfirma Oskarshamn

  Veckostädning Oskarshamn

  Regelbunden veckostädning i Oskarshamn till kanonpris!

  Den vanligaste tjänsten bland dem som söker efter en städfirma i Oskarshamn är veckostädning. Det är en regelbunden återkommande service som kan ske varje vecka eller mindre frekvent, vilket underlättar vardagen för alla, oavsett om det är en pensionär i en liten lägenhet eller en barnfamilj i ett stort hus.

  För de flesta är det svårt att hålla hemmet rent på egen hand, särskilt med ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Tiden eller energin räcker ofta inte till, vilket gör att städningen hamnar på efterkälken eller helt uteblir. Det är här vi kommer in i bilden för att hjälpa till med veckostädningen.

  Oavsett om du behöver en städfirma i Oskarshamn för regelbunden veckostädning eller sporadiska tillfällen, kan du förvänta dig en effektiv och pålitlig service som håller ditt hem rent och fräscht när du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som är anpassade efter dina specifika behov och önskemål. Vårt team av erfarna medarbetare är trevliga, kompetenta och har bra kommunikationsförmåga. Tillsammans med högkvalitativ utrustning och effektivt arbete kan du vara säker på att komma hem till ett skinande rent hem varje gång.

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till noggrann rengöring av badrum, kök och andra ytor. Vi använder också miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att säkerställa både din familjs hälsa och miljöns välbefinnande.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering som inte bara sparar tid utan också förbättrar din livskvalitet. Du behöver inte längre oroa dig för den stora städningen inför varje helg – låt oss ta hand om det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Oskarshamn och upplev skillnaden med ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Oskarshamn

  Flyttstäd Oskarshamn

  Flyttstäd med hög kvalitet till ett bra pris

  Är det någon som verkligen uppskattar att flytta? Visst, det är ofta en positiv och spännande förändring, men vi vet alla att det kan vara utmanande både mentalt och fysiskt. Att hantera allt som krävs vid en flytt – städning, packning, sortering, slängning, städning igen och turer till återvinningscentralen – kan vara stressigt.

  Att även ha tid och energi kvar för att göra en noggrann och detaljerad flyttstädning är ett krav som kan kännas överväldigande.

  Att anlita en städfirma i Oskarshamn för att ta hand om flyttstädningen kan avlasta dig betydligt under flytten.

  Vi på Sveastäd, din städfirma i Oskarshamn har lång erfarenhet av flyttstädningar och är specialister inom området. Vår personal har utvecklat en hög grad av erfarenhet och effektivitet över åren, vilket garanterar dig ett utmärkt resultat till ett rimligt pris.

  Vi tillämpar vanligtvis fast pris på våra flyttstädningar på Sveastäd, så du vet exakt vad det kommer att kosta dig, utan några obehagliga överraskningar i efterhand.

  Om du inte önskar något annat som kund så inkluderar vår flyttstädning alltid allt som behövs. Det enda som eventuellt kan läggas till är extra ytor som garage eller speciella våtutrymmen som ett spa eller hobbyrum. Dessutom erbjuder vi en av Oskarshamns bästa garantier som en extra trygghet för dig!

  RUT-Avdrag för Städfirma Oskarshamn

  Om RUT-avdraget när du köper städtjänster

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Oskarshamn.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Oskarshamn, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Oskarshamn, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Oskarshamn.

  Byggstädning Oskarshamn

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Söker du en städfirma i Oskarshamn med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Oskarshamn

  Visningsstädning Oskarshamn

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Inför försäljningen av en bostad är visningsstädning något vi på Sveastäd ser som en viktig åtgärd. Det liknar en storstädning och syftar till att ge huset sitt bästa möjliga skick medan möblerna fortfarande är på plats.

  Att presentera ett rent och fräscht hem inför visningar kan verkligen göra intryck på potentiella köpare och öka chanserna för en snabb affär. Om det blir flera visningar kan det vara nödvändigt att fräscha upp emellanåt, men en grundlig städning inför den första visningen kan ofta underlätta och minska behovet av upprepade insatser.

  När vi på Sveastäd utför en visningsstädning i Oskarshamn tar vi oss an en omfattande uppgift. Vi rengör alla ytor, skåp och utför en noggrann rengöring av kök och våtutrymmen. En visningsstädning är på sätt och vis en mildare variant av en flyttstädning, där vi kan inkludera dammtorkning och dammsugning av möbler och textilier om det önskas. Det är dock viktigt att tydligt specificera dina behov vid förfrågan om offert, då dessa tjänster inte ingår som standard.

  Efter en lyckad visning och förhoppningsvis smidig försäljning kan du också överväga att boka vår flyttstädning. Eftersom vi redan har gjort det tyngsta arbetet med visningsstädningen kan vi ofta erbjuda en rabatt på flyttstädningen. Det innebär att du kan fokusera på att underhålla hemmet fram till flytten eller anlita oss för veckostädning under den sista perioden innan utflyttningen.

  Sveastäd, din städfirma i Oskarshamn strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt, oavsett omfattningen på din visningsstädning. Kontakta oss gärna med dina önskemål eller frågor så hjälper vi dig att skapa en ren och inbjudande miljö för dina visningar.

  Städfirma Oskarshamn
  Städfirma i Oskarshamn

  Städfirmor i Oskarshamn

  Välj rätt städfirma i Oskarshamn

  Kanske har du varit aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städföretag i Oskarshamn. Det är bra att jämföra innan du tar ett beslut, och våra offerter och villkor är noggrant utformade för att hålla måttet när du gör din bedömning.

  Men vad är viktigt att överväga när du jämför offerter från olika städföretag och ska bestämma dig för vilken städfirma i Oskarshamn det blir?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Oskarshamn du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Oskarshamn, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Oskarshamn erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.