Sveastäd

Din Städfirma i Södertälje.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Södertälje

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en etablerad städfirma Södertälje som erbjuder ett brett spektrum av städtjänster i hela Södertälje med omnejd. Vår huvudsakliga inriktning är mot privatmarknaden, inklusive flyttstädning, veckostädning, byggstädning samt kontorsstädning och andra företagsuppdrag i regionen.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert. Vi återkommer till dig inom kort, antingen samma dag eller nästkommande arbetsdag. Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss direkt per telefon.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Södertälje

  Sveastäd i Södertälje

  Att komma hem till ett välstädat hem är en av livets små lyxigheter. Men för många med ett hektiskt schema, barn eller ett upptaget liv kan hemstädning ofta vara en utmaning. Därför väljer många att anlita en städfirma i Södertälje för att underlätta i vardagen.

  Att ta hjälp av en städfirma i Södertälje behöver inte vara varken dyrt eller krångligt. Många väljer att regelbundet anlita oss för städning varje vecka, flera gånger i veckan eller månatligen – oavsett dina behov, är vi här för att hjälpa till.

  För företag som söker pålitliga städtjänster i Södertälje är vi det självklara valet. Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, inklusive lokalvård och byggstädning, skräddarsydda för företagets behov.

  Sveastäd har en lång historia av att betjäna både privatpersoner och företag i Södertälje. Vårt erfarna team levererar högkvalitativ städning med fokus på kundnöjdhet och säkerhet, använder miljövänliga produkter och modern utrustning.

  Vi erbjuder en mängd olika städtjänster, inklusive flyttstädning, byggstädning och veckostädning, både för privatpersoner och företag. Vi har erfarenhet av att arbeta med en bred kundkrets, från stora fastighetsägare och kommersiella företag till enskilda hyresgäster och pensionärer.

  Söker du en pålitlig städfirma i Södertälje? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Södertälje

  När det gäller att hålla ditt hem eller kontor rent och organiserat, är kompromisser inte något vi accepterar. Vi på Sveastäd är det självklara valet när du behöver en pålitlig städfirma i Södertälje. Här är varför:

  Erfarenhet och expertis

  Sveastäd har många års erfarenhet inom städbranschen och vet hur man levererar en högkvalitativ tjänst varje gång. Vårt team är välutbildat och har den erfarenhet som krävs för att möta dina specifika behov på bästa möjliga sätt.

  Effektivitet istället för prispress

  Vi fokuserar inte på att trycka ner priserna, utan på att leverera effektiva städtjänster som du kan vara nöjd med. Genom vår erfarenhet kan vi minimera både tid och kostnader för dig som kund.

  Bredd i tjänsteutbudet

  Oavsett om det är flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning eller företagsstädning du behöver, har vi lösningen för dig. Vi erbjuder mångsidiga tjänster som täcker alla dina städbehov, vilket gör det enkelt för dig att hantera all städning med en enda städfirma i Södertälje.

  Pålitlighet och professionalism

  När du väljer Sveastäd kan du lita på att arbetet utförs till högsta möjliga standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva för att säkerställa att du känner dig trygg och nöjd med resultatet.

  Kundanpassade lösningar

  Vi ser dig inte bara som en kund, utan som en partner. Vi lyssnar på dina önskemål och behov och skräddarsyr våra tjänster för att passa just dig och din situation.

  Nästa gång du behöver välja en städfirma i Södertälje, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller rådgivning, så ser vi till att du får den hjälp du behöver.

  Innan du väljer städfirma Södertälje

  Att anlita en städfirma i Södertälje är verkligen en lyx som kan göra livet lättare, särskilt när tiden eller energin inte räcker till. Vare sig det är i samband med en flytt eller för regelbunden veckostädning kan det kännas utmanande att själv hålla hemmet rent och snyggt.

  Städtjänster behöver varken vara krångliga eller dyra att anlita, och våra kunder blir ofta positivt överraskade av både priset och omfattningen av vad som ingår i våra städsessioner.

  Om du har specifika behov när det gäller städningen, är det inga problem att höra av sig till oss. Våra tjänster i Södertälje och omgivande områden inkluderar vanligtvis allt du kan förvänta dig av en professionell städfirma. Vi följer en standardiserad lista med uppgifter som täcker de flesta behov, oavsett om det gäller en lägenhet eller ett hus. Vi strävar alltid efter att ge dig en komplett städtjänst utan krångel eller extra kostnader.

  Självklart finns det vissa undantag från vår traditionella städservice i Södertälje, såsom garage, förråd, takfönster eller eventuella spa-avdelningar i källaren. Om du har specifika önskemål är det bara att berätta det när du begär en offert. Vi är här för att vara din pålitliga städfirma i Södertälje och närområdet.

  Städfirma Södertälje

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt

  På Sveastäd följer vi en viktig princip: vi kompromissar aldrig med kvaliteten. När du letar efter en städfirma i Södertälje kan det vara lockande att bara titta på priset. Visst är det viktigt, det förstår vi alla.

  Men att bara välja det billigaste alternativet kan vara riskabelt. Inom städservicen, liksom i många andra servicebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka bra till en början, men det kan också betyda att kvaliteten är lägre eller att det dyker upp dolda kostnader senare.

  På Sveastäd strävar vi efter en balans mellan pris och kvalitet. Vi kompromissar aldrig på kvaliteten för att pressa priset. Alla element som förväntas i en komplett städtjänst är inkluderade enligt högsta standard och rekommendationer, utan oanade kostnader.

  Vi är stolta över vår effektivitet som gör att vi kan hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvaliteten. Vårt team är erfaret och välrenommerat inom städtjänster i Södertälje.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också värdet vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så när du väljer en städfirma i Södertälje för dina städtjänster, tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i det långa loppet.

  Städfirma Södertälje

  Veckostädning Södertälje

  Regelbunden veckostädning i Södertälje till kanonpris!

  En vanlig önskan hos många är att ha ett välstädat hem utan att behöva lägga tid och energi på det själva. Det kan vara en utmaning att hålla ordning i vardagen, särskilt för de med heltidsjobb och familj. Där kommer vi in i bilden för att erbjuda regelbunden veckostädning med en städfirma i Södertälje, skräddarsydd efter dina behov och önskemål.

  Oavsett om det handlar om enstaka tillfällen eller en veckobaserad rutin, så garanterar vi effektivitet och pålitlighet. Vår erfarna personal, utrustad med högkvalitativa rengöringsprodukter, tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till noggrann vård av golv och rengöring av kök och badrum. Det innebär att du kan luta dig tillbaka och njuta av ett rent och fräscht hem varje gång du kommer tillbaka från jobbet.

  Vi förstår att veckostädning inte bara är en praktisk lösning utan också en investering i din livskvalitet. Slipp bekymret med att planera stora städningar varje vecka och låt oss sköta det åt dig istället. Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Södertälje och upplev skillnaden i ett mer välkomnande hemmiljö.

  Flyttstäd Södertälje

  Flyttstäd Södertälje

  Flyttstäd med hög kvalitet till ett bra pris

  Flytt är sällan en enkel process, även om den vanligtvis markerar en ny och spännande början. Mentalt och fysiskt kan det vara utmanande att hantera allt som krävs vid en flytt: packning, sortering, städning, och återvinning. Att lägga till en noggrann flyttstädning i mixen kan kännas överväldigande och krävande.

  Att överväga att anlita en städfirma i Södertälje, som oss på Sveastäd för flyttstädningen kan vara ett klokt beslut som avlastar dig betydligt under flytten. Med vår långa erfarenhet och specialisering inom flyttstädningar kan vi garantera ett utmärkt resultat till ett konkurrenskraftigt pris.

  Vi på Sveastäd följer alltid en fast prisstruktur för våra flyttstädningar, vilket innebär att du som kund vet exakt vad du betalar för utan överraskningar i efterhand. Vår standard flyttstädning är komplett och inkluderar allt som behövs för ett vanligt hushåll. Eventuella tillägg för speciella ytor som garage eller extra våtutrymmen som ett spa hanteras smidigt, och självklart levererar vi en av Södertäljes bästa garantier med varje städning.

  Med Sveastäd kan du känna dig trygg och säkerställd att din flyttstädning hanteras professionellt och med omsorg om detaljerna, vilket ger dig tid och energi att fokusera på andra viktiga delar av din flytt.

  RUT-Avdrag för Städfirma Södertälje

  Om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Södertälje.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Södertälje, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Södertälje, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Södertälje.

  Byggstädning Södertälje

  Tips om du tänkt flyttstäda själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Behöver du en städfirma i Södertälje med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Södertälje

  Visningsstädning Södertälje

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Städförberedelser inför en bostadsvisning är som en storstädning där målet är att skapa det bästa möjliga intrycket för potentiella köpare. Ett rent och fräscht hem kan verkligen göra skillnad och öka chansen för att få ett bra bud. Även om flera visningar kan kräva mellanliggande städningar, så underlättar en ordentlig insats inför den första visningen ofta underhållet och sparar tid.

  En visningsstädning med en städfirma i Södertälje innebär att vi noggrant utför en omfattande städning av bostaden. Vi fokuserar på att torka alla ytor, skåp, och genomföra en grundlig rengöring av våtutrymmen och kök. Det är likt en flyttstädning, men med möblerna kvar. Utöver de standardiserade uppgifterna kan vi även erbjuda extra tjänster som dammtorkning och dammsugning av möbler och textilier efter behov, något som vi anpassar efter dina önskemål vid offertförfrågan.

  Efter en framgångsrik visning och en smidig försäljning kan du överväga att boka en flyttstädning hos oss för att slutföra processen. Genom att ha utfört den initiala städningen kan vi vanligtvis erbjuda dig en rabatt på vår flyttstädningstjänst. Under tiden fram till utflyttningen kan vi också bistå med veckostädning för att underhålla hemmet i toppskick.

  Sveastäd, din städfirma i Södertälje, är här för att göra hela processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Kontakta oss med dina önskemål och frågor så hjälper vi dig gärna!

  Städfirma Södertälje
  Städfirma i Södertälje

  Städfirmor i Södertälje

  Välj rätt städfirma i Södertälje

  Nu kanske du har varit väldigt aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Södertälje. Det tycker vi är utmärkt! Du ska givetvis jämföra innan du bokar, och vi har nog med förtroende i våra offerter och villkor att de tål att jämföras.

  Men vad ska du tänka på när du tar emot offerter och ska bestämma dig för vilken städfirma i Södertälje det ska bli?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Södertälje du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Södertälje, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Södertälje erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.