Sveastäd

Din Städfirma i Stockholm.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Stockholm

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en etablerad städfirma Stockholm som erbjuder omfattande städtjänster i hela Stockholm med omnejd. Vår huvudsakliga inriktning är att betjäna både privatpersoner och företag med allt från flyttstädning och veckostädning till byggstädning och kontorsstädning.

  Kontakta oss idag för att begära en kostnadsfri offert. Vi strävar efter att återkomma till dig så snart som möjligt, vanligtvis samma eller nästkommande arbetsdag. Har du frågor eller önskar mer information? Ring oss gärna så svarar vi på alla dina frågor.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Stockholm

  Sveastäd i Stockholm

  Att återvända till ett prydligt och välskött hem är en av livets små njutningar. Men för de flesta människor med fullspäckade scheman, barn eller ett generellt hektiskt liv kan hemstädningen lätt bli en utmaning. Därför väljer många att anlita en städfirma i Stockholm för att få lite extra hjälp.

  Att ta hjälp av en städfirma i Stockholm behöver inte vara vare sig dyrt eller krångligt, och många ser det som en regelbunden investering i sitt välbefinnande. Oavsett om du behöver städning varje vecka, flera gånger i veckan eller sporadiskt en gång i månaden så är vi det rätta valet för dig.

  För företag som letar efter pålitliga städtjänster i Stockholm är vi en självklar partner. Vi utför allt från kontorsstädning till byggstädning med fokus på hög kvalitet och kundnöjdhet.

  Sveastäd har lång erfarenhet av att betjäna både privatpersoner och företag i Stockholm. Vårt team består av erfarna städexperter som arbetar med modern utrustning och miljövänliga produkter för att säkerställa både effektivitet och säkerhet.

  Vi erbjuder ett brett spektrum av städtjänster inklusive flyttstädning, byggstädning och veckostädning, skräddarsydda för både privatpersoner och företag. Vi har stolt levererat högkvalitativ service till alla typer av kunder, från stora fastighetsägare till enskilda hyresgäster och pensionärer.

  För att boka din första städning med en städfirma i Stockholm eller få mer information om våra tjänster, kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller rådgivning.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Stockholm

  När det gäller att hålla ditt hem eller kontor snyggt och rent är det viktigt att inte göra avkall på kvalitet och tillförlitlighet. Därför är vi på Sveastäd det självklara valet när du letar efter en Städfirma Stockholm. Här är varför:

  Expertis och dedikation

  Vi på Sveastäd har lång erfarenhet inom städbranschen. Vi vet hur man levererar en högkvalitativ tjänst. Vårt team består av välutbildade och erfarna städexperter som är dedikerade till att överträffa dina förväntningar. Varje kund är unik för oss, och vi skräddarsyr våra tjänster för att passa just dina behov. Kort sagt, vi är din fullservice städfirma.

  Kvalitet framför prispress

  Vi fokuserar inte på att pressa priserna. Istället lägger vi vikt vid att leverera tjänster av hög kvalitet som du kommer att vara mer än nöjd med. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket inte bara minskar den totala tiden och kostnaden för dig som kund utan också säkerställer ett överlägset resultat.

  Mångsidighet i tjänsteutbudet

  Oavsett om det är flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning eller företagsstädning du behöver, så har vi lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som är designade för att möta olika behov. Med oss behöver du bara en städfirma i Stockholm för dina olika städbehov.

  Pålitlighet och förtroende

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Stockholm kan du vara trygg med att arbetet utförs enligt högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva i varje steg av processen. Vårt mål är att du ska känna dig helt trygg och nöjd med resultatet av vårt arbete.

  Kundfokus

  För oss är du inte bara en kund utan en viktig partner. Vi lyssnar på dina önskemål och behov och anpassar våra tjänster därefter. Vår flexibilitet gör att vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar just dig och din situation.

  Nästa gång du överväger vilken städfirma i Stockholm du ska välja, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller för att få personlig rådgivning.

  Innan du väljer städfirma Stockholm

  Att anlita en städfirma i Stockholm är verkligen ett lyxigt bekvämlighetsval, särskilt när tiden eller energin inte räcker till. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning, kan det vara utmanande både fysiskt och mentalt att själv ta hand om detta.

  Städtjänster behöver inte vara komplicerade eller kostsamma att boka, och våra kunder blir ofta positivt överraskade av både pris och omfattning av våra tjänster.

  Om du söker specifika städtjänster, är det enkelt att kontakta oss. Normalt sett inkluderar våra tjänster “allt” som förväntas av en städfirma i Stockholm och närliggande områden. Vi följer en standardiserad checklista under varje städsession, oavsett om det gäller en lägenhet eller ett hus. Vi fokuserar sällan på tilläggstjänster eller extra kostnader; vårt mål är alltid att leverera en heltäckande städtjänst som du som kund kan lita på.

  Naturligtvis finns det vissa undantag från vår traditionella städservice i Stockholm, såsom garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika önskemål, är det viktigt att du informerar oss vid förfrågan om offert. Vi är här för att vara din pålitliga städfirma i Stockholm och dess omgivningar.

  Städfirma Stockholm

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt

  På Sveastäd håller vi fast vid en grundläggande princip: aldrig kompromissa med kvaliteten. När du söker efter en städfirma i Stockholm för dina städtjänster kan det vara lockande att endast fokusera på priset. Visst, kostnaden är viktig för alla.

  Men att enbart välja det billigaste alternativet kan vara riskabelt. I städservicen, liksom i många andra servicebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan vara tilltalande men kan också signalera lägre kvalitet eller dolda avgifter som kan dyka upp senare.

  Sveastäd strävar efter en balans mellan pris och kvalitet, utan att kompromissa på det senare. Vi inkluderar alltid alla nödvändiga element i våra städtjänster enligt gällande standarder och rekommendationer, vilket innebär att det inte finns några överraskande eller dolda kostnader.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att minska kvaliteten beror på vår effektivitet. Vårt team består av erfarna och pålitliga experter inom städtjänster i Stockholm.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också värdet vi erbjuder genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte uppfyller dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så, när du överväger vilken städfirma i Stockholm du ska välja för dina städtjänster, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i det långa loppet.

  Städfirma Stockholm

  Veckostädning Stockholm

  Regelbunden veckostädning i Stockholm till kanonpris!

  För den som söker efter professionell städhjälp i Stockholm är veckostädning den vanligaste tjänsten. Det är en regelbunden återkommande städning som passar alla, oavsett om du bor i en liten lägenhet eller i ett stort familjehus.

  Att hålla sitt hem rent kan lätt hamna på efterkälken i en hektisk vardag med heltidsjobb och barn. Tid och energi räcker ofta inte till, vilket gör att vi som städfirma finns här för att avlasta dig med veckostädningen.

  Oavsett om du behöver regelbunden veckostädning eller sporadiska tillfälliga insatser, kan du lita på att vi levererar effektiv och pålitlig service för att hålla ditt hem rent och fräscht när du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster som är anpassade efter dina specifika behov och önskemål. Vårt team av erfarna medarbetare är vänliga, skickliga och har en utmärkt kommunikation. Med högkvalitativ utrustning och effektivt arbete kan du vara säker på att komma hem till ett rent och välskött hem varje dag.

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och vård av golv till rengöring av badrum, kök och andra ytor. Dessutom använder vi miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att skydda både din familjs hälsa och miljön.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering som ger dig både mer tid och högre livskvalitet. Du slipper tänka på den stora städningen inför varje helg – låt oss ta hand om det åt dig istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Stockholm och upplev skillnaden med ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Stockholm

  Flyttstäd Stockholm

  Flyttstäd med hög kvalitet till bra pris

  Att flytta är oftast motiverat av spännande förändringar, men vi kan inte förneka att det är både mentalt och fysiskt påfrestande. Att hinna med allt som krävs – städa, packa, sortera och slänga – kan kännas överväldigande. Dessutom måste man lägga tid och energi på en noggrann flyttstädning, vilket kan verka som en omöjlighet.

  Att överlåta flyttstädningen till en erfaren städfirma i Stockholm underlättar enormt och avlastar dig betydligt under hela flytten.

  Vi på Sveastäd är specialiserade på flyttstädning med lång erfarenhet och hög effektivitet. Vi garanterar alltid ett imponerande resultat till ett konkurrenskraftigt pris, med fast pris utan dolda avgifter eller överraskningar i efterhand.

  Vår flyttstädning är alltid omfattande och inkluderar allt som förväntas, om inte annat önskas. Eventuella tillägg gäller för extra ytor som garage eller specifika våtutrymmen som spa eller hobbyrum. Dessutom lämnar vi en av Stockholms bästa garantier på varje städning.

  RUT-Avdrag för Städfirma Stockholm

  Mer om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Stockholm.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Stockholm, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Stockholm, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Stockholm.

  Byggstädning Stockholm

  Ska du flyttstäda själv? Här kommer några tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Letar du en städfirma Stockholm med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Stockholm

  Visningsstädning Stockholm

  Gör skillnad med en bra visningsstädning!

  Att byta bostad är vanligtvis en tid av förändringar och spänning, men det är också en utmanande uppgift både mentalt och fysiskt. Att hantera allt från att städa och packa till att sortera och slänga kan vara överväldigande. Dessutom krävs det tid och energi för att utföra en grundlig flyttstädning, vilket ibland kan kännas nästintill omöjligt.

  Att delegera flyttstädningen till en erfaren städfirma i Stockholm gör hela processen betydligt lättare och avlastar dig enormt.

  Vi på Sveastäd är specialiserade på flyttstädning med lång erfarenhet och hög effektivitet. Vi garanterar alltid ett imponerande resultat till ett konkurrenskraftigt pris, med fast pris utan dolda kostnader eller överraskningar i efterhand.

  Vår flyttstädning är noggrant planerad och inkluderar allt som förväntas, om inte annat önskas. Eventuella tillägg kan tillkomma för extra ytor som garage eller specifika våtutrymmen som spa eller hobbyrum. Dessutom erbjuder vi en av Stockholms mest omfattande garantier för varje städning.

  Städfirma Stockholm
  Städfirma i Stockholm

  Städfirmor i Stockholm

  Välj rätt städfirma i Stockholm

  Nu kanske du har varit väldigt aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Stockholm. Det tycker vi är utmärkt! Du ska givetvis jämföra innan du bokar, och vi har nog med förtroende i våra offerter och villkor att de tål att jämföras.

  Men vad ska du tänka på när du tar emot offerter från alla olika städfirmor och ska besluta dig för vilken städfirma i Stockholm du ska välja?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Stockholm du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Stockholm, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Stockholm erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.