Sveastäd

Din Städfirma i Täby.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Täby

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokalt baserad städfirma Täby som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i hela Täby med omnejd. Vår främsta inriktning är att betjäna privatmarknaden med flyttstädning, veckostädning och byggstädning, samt att erbjuda kontorsstädning och andra företagsuppdrag i hela regionen.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – Vi återkommer inom samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Ring oss gärna istället så hjälper vi dig direkt.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Täby

  Sveastäd i Täby

  Att komma hem till ett välskött och städat hem är få saker som ger sådan tillfredsställelse. Men för de flesta med ett hektiskt schema, familjer eller ett generellt upptaget liv kan hemstädningen ofta bli lidande. Därför väljer många att anlita en städfirma i Täby för att göra tillvaron lite lättare.

  Att ta hjälp av en städfirma i Täby behöver inte vara varken dyrt eller krångligt, och många gör det regelbundet. Oavsett om det är varje vecka, flera gånger i månaden eller vid behov, så är vi det rätta valet för dig.

  För företag som söker pålitliga städtjänster i Täby, är vi redo att samarbeta med er! Vi erbjuder allt från lokalvård till byggstädning för företag i Täby med omnejd.

  Sveastäd har lång erfarenhet av att betjäna både privatpersoner och företag. Vårt team i Täby består av erfarna medarbetare med gedigen kunskap inom högkvalitativ städning och kundservice. Vi använder säker och effektiv utrustning samt miljövänliga produkter, med fokus på trygghet och kundnöjdhet.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster i Täby, inklusive flyttstädning, byggstädning, veckostädning för privatpersoner och företag. Nedan kan du läsa mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig.

  Vi har betjänat allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter, pensionärer och andra privatpersoner i deras hem eller hyresrätter. Därför är vi din fullservice städfirma i Täby!

  Om du söker en pålitlig städfirma i Täby, tveka inte att kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita sveastäd som din Städfirma i Täby

  När det gäller att hålla ditt hem eller kontor rent och prydligt, finns det ingen plats för kompromisser. Kvalitet och tillförlitlighet är av högsta betydelse. Det är därför vi på Sveastäd är det självklara valet när du letar efter en städfirma Täby. Här är varför:

  Erfarenhet och skicklighet

  Vi på Sveastäd har lång erfarenhet inom städbranschen. Vi vet hur man levererar en högkvalitativ städtjänst. Vårt team är välutbildat och erfaret, redo att överträffa dina förväntningar. Varje kund är unik, och vi skräddarsyr våra tjänster för att passa dina specifika behov. Vi strävar helt enkelt efter att vara din kompletta städfirma i Täby.

  Fokus på kvalitet, inte prispress

  Vi på Sveastäd lägger inte fokus på att pressa priser. Istället är vårt mål att leverera tjänster av hög kvalitet som du verkligen blir nöjd med. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket sparar både tid och kostnader för dig som kund.

  Varierade tjänster

  Oavsett om du behöver flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller städning för företag, har vi den perfekta lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose olika behov. Hos oss behöver du bara en städfirma i Täby till alla dina olika tjänster.

  Tillförlitlighet och förtroende

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Täby kan du vara säker på att arbetet utförs enligt högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

  Kundfokus

  För oss är du inte bara en kund, utan en partner. Vi lyssnar på dina behov och anpassar oss efter dem. Vi är flexibla och kan skräddarsy lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du funderar över vilken städfirma i Täby du ska välja, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring oss för rådgivning av alla slag.

  Innan du väljer städfirma Täby

  Att anlita en städfirma i Täby är verkligen en bekvämlighet som är värd att unna sig, särskilt när tiden eller energin är knapp. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning kan det vara påfrestande att ta hand om det själv.

  Städtjänster behöver inte vara komplicerade eller dyra att anlita, och många av våra kunder är förvånade över både priset och vad som ingår i våra städsessioner.

  Om du letar efter specifika tjänster för dina städbehov är det inga problem att kontakta oss. Våra tjänster i Täby och närliggande områden inkluderar oftast allt som behövs. Det vi utför under en städsession följer en standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor använder. Oavsett om du bor i lägenhet eller hus så är kraven på vad som ska göras nästan identiska. Vi erbjuder sällan tilläggstjänster eller extratjänster; istället strävar vi alltid efter att leverera en komplett städtjänst som uppfyller dina behov.

  Självklart finns det vissa saker som inte ingår i vår traditionella städservice i Täby, till exempel garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika önskemål, vänligen meddela oss vid förfrågan om offert. Vi är din pålitliga städfirma i Täby och närområdet.

  Städfirma Täby

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt

  På Sveastäd prioriterar vi alltid att hålla hög kvalitet som vår främsta princip. När du söker efter en städfirma i Täby, kan det vara lockande att enbart fokusera på priset. Visst, kostnaden är viktig för alla.

  Men att bara jaga det lägsta priset kan vara riskabelt. Inom städservicen, liksom i många andra branscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande, men kan också innebära kompromisser med kvaliteten eller dolda kostnader som dyker upp senare.

  Vi på Sveastäd strävar efter en balans mellan pris och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med den senare för att sänka kostnaderna. Vi inkluderar alltid alla element som förväntas i en fullständig städtjänst, enligt branschstandarder och rekommendationer. Det innebär inga överraskande eller dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att tumma på kvaliteten beror på vår effektivitet och erfarenhet. Vårt team består av experter inom städtjänster i Täby, som är välkända och betrodda.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så, när du överväger vilken städfirma i Täby du ska anlita för dina städtjänster, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva på lång sikt.

  Städfirma Täby

  Veckostädning Täby

  Regelbunden veckostädning i Täby till kanonpris!

  För många som söker efter en städfirma i Täby är veckostädning den mest efterfrågade tjänsten. Att regelbundet få sitt hem städat, oavsett om det är varje vecka eller mer sporadiskt, är en lättnad i vardagen. Det är vanligt att man inte hinner med att hålla hemmet rent på egen hand, särskilt i ett hektiskt liv med jobb och familj.

  Om du behöver hjälp med veckostädning eller enstaka tillfällen, erbjuder vi pålitliga och effektiva städtjänster som håller ditt hem rent och fräscht när du kommer hem från jobbet. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål och vårt erfarna team är både trevligt och skickligt.

  Vi tar hand om allt från dammsugning och golvvård till noggrann rengöring av badrum, kök och andra ytor. Våra miljövänliga rengöringsprodukter skyddar din familjs hälsa och miljön.

  Att anlita en städfirma i Täby för veckostädning är en investering i både tid och livskvalitet. Slipp oron över storstädningen varje vecka – låt oss ta hand om det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning i Täby och upplev skillnaden med ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Täby

  Flyttstäd Täby

  Högkvalitativ flyttstädning till bra pris

  Att flytta är vanligtvis en händelse med positiva förändringar, men det är också känt att det kan vara utmanande både mentalt och fysiskt. Det är lätt att känna sig överväldigad av allt som behöver göras: packa, sortera, slänga och inte minst göra en noggrann flyttstädning.

  Att överlåta flyttstädningen till en erfaren städfirma i Täby är ett smart drag som kan avlasta dig avsevärt under hela flytten.

  Vi på Sveastäd i Täby har gedigen erfarenhet av flyttstädningar och har specialiserat oss på detta under lång tid. Vår personal är välutbildad och effektiv, vilket garanterar ett utmärkt resultat till ett rimligt pris.

  Vi tillämpar alltid fast pris på våra flyttstädningar så att du som kund vet exakt vad du betalar för, utan överraskningar i efterhand.

  Vår standardflyttstädning inkluderar allt som förväntas i ett vanligt hem. För särskilda ytor som garage eller extra våtutrymmen som spa eller hobbyrum tillkommer en extra kostnad. Dessutom erbjuder vi en av Täbys bästa garantier som en trygghet för dig som kund.

  RUT-Avdrag för Städfirma Täby

  Om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Täby.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Täby, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Täby, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Täby.

  Byggstädning Täby

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Letar du en städfirma i Täby med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Täby

  Visningsstädning Täby

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Förberedelser inför försäljning av en bostad liknar en storstädning, fast med möbler kvar i hemmet. Att skapa ett rent och välkomnande intryck är avgörande för att locka potentiella köpare och öka chanserna till försäljning. En ordentlig visningsstädning gör det också lättare att upprätthålla renligheten mellan olika visningar utan att det tar för mycket tid.

  Vid en visningsstädning med en städfirma i Täby utför vi en noggrann storstädning av hela bostaden, inklusive alla ytor, skåp, våtutrymmen och kök. Det är en mildare variant av en flyttstädning, där vi också kan erbjuda dammtorkning och dammsugning av möbler och klädsel efter önskemål, vilket är extra tjänster som inte ingår som standard men kan erbjudas vid förfrågan.

  Efter en framgångsrik visning och förhoppningsvis en snabb försäljning kan du komplettera med en flyttstädning hos oss. Eftersom vi redan har gjort det grövsta arbetet vid visningsstädningen kan vi vanligtvis erbjuda förmånliga priser för flyttstädningen. Du kan också välja att underhålla hemmet med veckostädning fram tills utflyttningen för att hålla det i bra skick.

  Sveastäd i Täby strävar efter att vara så flexibla som möjligt, oavsett om det gäller en omfattande visningsstädning eller andra städtjänster. Kontakta oss gärna med dina önskemål eller frågor!

  Städfirma Täby
  Städfirma i Täby

  Städfirmor i Täby

  Välj rätt städfirma i Täby

  Kanske har du varit aktiv och beslutat dig för att kontakta flera städfirmor i Täby. Det är bra att jämföra innan du bokar, och vi är säkra på att våra offerter och villkor håller måttet när de ställs mot andra.

  Men vad bör du överväga när du får offerter från olika städfirmor och ska välja städfirma i Täby?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Täby du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Täby, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Täby erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.