Sveastäd

Din Städfirma i Uppsala.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Uppsala

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en städfirma Uppsala som erbjuder ett brett utbud av städtjänster i Uppsala med omnejd. Vårt huvudsakliga fokus är på den privata sektorn, där vi tillhandahåller flyttstädning, veckostädning och byggstädning. Vi utför även kontorsstädning och andra tjänster för företag i hela området.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer inom samma eller nästa arbetsdag. Om du har frågor, tveka inte att ringa oss!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Uppsala

  Sveastäd i Uppsala

  Det är få saker som slår känslan av att komma hem till ett rent och snyggt hem. Men för många med fullspäckade scheman, barn eller ett upptaget liv kan städningen hemma ofta bli lidande. Därför väljer många att anlita en städfirma för att underlätta.

  Att anlita en städfirma i Uppsala behöver inte vara dyrt eller krångligt, och många gör det regelbundet. Varje vecka, flera gånger i veckan eller någon gång i månaden – oavsett vilken typ av städning du behöver så är vi det rätta valet för dig.

  Om du är ett företag som söker en städfirma i Uppsala och behöver pålitliga städtjänster så vill vi gärna samarbeta med er! Vi erbjuder alla typer av städtjänster, lokalvård och byggstädning för företag i Uppsala.

  Sveastäd har under lång tid arbetat med både privatpersoner och företag. Vår städfirma i Uppsala består av ett erfaret team med lång erfarenhet av högkvalitativ städning och utmärkt kundservice. Våra medarbetare använder säker utrustning, miljövänliga produkter och har alltid kundens trygghet och nöjdhet i fokus.

  Som städfirma i Uppsala erbjuder vi många olika städtjänster. Bland våra specialiteter finns flyttstädning, byggstädning och veckostädning för både privatpersoner och företag. Nedan kan du läsa mer om dessa tjänster.

  Vi har erfarenhet av att arbeta med allt från stora fastighetsägare och kommersiella företag till studenter, pensionärer och andra privatpersoner i deras bostäder. Därför kan vi kalla oss din kompletta städfirma i Uppsala!

  Om du söker en pålitlig städfirma i Uppsala, kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Uppsala

  När det gäller att hålla ditt hem eller kontor rent och prydligt, är kompromisser inte ett alternativ. Kvalitet och tillförlitlighet är av största vikt. Därför är vi på Sveastäd ditt självklara val när du letar efter en städfirma i Uppsala. Här är varför:

  Expertis och kvalitet

  Med många års erfarenhet i städbranschen vet Sveastäd hur man levererar toppresultat. Vårt team är utbildat och erfaret, alltid redo att leverera en tjänst som överträffar dina förväntningar. Varje kund är unik, och vi skräddarsyr våra tjänster för att matcha just dina behov. Kort sagt, vi är en komplett städfirma.

  Ingen prispress – fokus på effektivitet

  Sveastäd fokuserar inte på att sänka priserna. Istället satsar vi på att leverera tjänster av hög kvalitet som du kommer att vara nöjd med. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket i sin tur minskar både tiden och kostnaderna för dig som kund.

  Breda tjänsteutbud

  Oavsett om du behöver flyttstädning, veckostädning, byggstädning eller företagsstädning, har vi den rätta lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta olika behov. Du behöver inte leta efter olika städfirmor för olika typer av städning.

  Pålitlighet och förtroende

  Genom att välja Sveastäd som din städfirma i Uppsala kan du vara säker på att arbetet utförs enligt högsta standard. Vi är pålitliga, punktliga och effektiva. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

  Kundfokus

  Hos oss är du mer än bara en kund, du är en partner. Vi lyssnar på dina behov och anpassar oss efter dem. Vi är flexibla och kan erbjuda lösningar som passar just dig.

  Nästa gång du överväger vilken städfirma i Uppsala du ska välja, tänk på Sveastäd först. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller ring för att få rådgivning.

  Innan du väljer städfirma Uppsala

  Att anlita en städfirma i Uppsala är en lyx som man bör unna sig, särskilt när tid och energi inte riktigt räcker till. Oavsett om du ska flytta eller bara behöver regelbunden städning, kan det vara påfrestande både fysiskt och mentalt att göra allt själv.

  Att hyra in städtjänster behöver inte vara svårt eller dyrt, och många av våra kunder blir förvånade över hur prisvärt och omfattande våra städtjänster är.

  Om du söker specifika städtjänster är det bara att kontakta oss. Vanligtvis ingår “allt” i de tjänster vi erbjuder som städfirma i Uppsala och omkringliggande områden. Det vi gör under en städsession följer en standardiserad lista över uppgifter som de flesta städfirmor använder. Oavsett om du bor i en lägenhet eller ett hus är listan över vad som behöver göras i stort sett densamma. Vi erbjuder sällan tillägg eller extratjänster eftersom vi strävar efter att alltid leverera en fullständig städtjänst till dig som kund.

  Naturligtvis finns det vissa saker som inte ingår i en traditionell städtjänst i Uppsala. Dessa kan inkludera städning av garage, förråd, takfönster eller en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika behov, vänligen meddela detta när du begär en offert. Vi är din städfirma i Uppsala och närliggande områden.

  Städfirma Uppsala

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt

  På Sveastäd följer vi en enkel men avgörande princip: vi kompromissar aldrig med kvaliteten. När du söker efter en städfirma i Uppsala för dina städtjänster kan det vara frestande att bara tänka på priset. Visst är kostnaden viktig, det är alla medvetna om.

  Men att enbart fokusera på det lägsta priset kan vara riskabelt. Inom städbranschen, likt många andra servicebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande, men det kan också innebära sämre kvalitet eller dolda avgifter som dyker upp senare.

  Sveastäd strävar efter en balans mellan pris och kvalitet, och vi gör aldrig avkall på kvaliteten för att sänka kostnaden. Alla moment som ingår i en komplett städservice är alltid inkluderade, enligt gällande standarder och rekommendationer. Det innebär inga överraskningar eller dolda kostnader.

  Vår förmåga att hålla nere kostnaderna utan att kompromissa med kvaliteten beror på vår effektivitet. Vårt team består av erfarna och pålitliga experter inom städtjänster i Uppsala.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så när du överväger vilken städfirma i Uppsala du ska anlita för dina städtjänster, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i längden.

  Städfirma Uppsala

  Veckostädning Uppsala

  Regelbunden veckostädning i Uppsala till kanonpris!

  Den mest efterfrågade tjänsten för de som söker en städfirma i Uppsala är veckostädning. Regelbunden städning som sker varje vecka, eller mer eller mindre ofta, och som underlättar vardagen för alla – från pensionärer i små lägenheter till barnfamiljer i stora hus.

  Men att hålla hemmet rent själv är ofta något som faller mellan stolarna, skjuts upp eller inte blir av alls. Kanske räcker inte tiden till, eller så saknas orken, särskilt i ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Detta är vanligare än du tror, och det är just därför vi finns – för att hjälpa dig med veckostädningen.

  Om du letar efter en städfirma i Uppsala för regelbunden veckostädning eller kanske för enstaka tillfällen, erbjuder vi effektiv och pålitlig städning för att hålla ditt hem rent och fräscht när du kommer hem från jobbet.

  Vi erbjuder anpassade städtjänster som matchar dina specifika behov och önskemål. Vår erfarna personal är trevlig, skicklig och har god kommunikationsförmåga. Med bra utrustning och effektivt arbete kan du vara säker på att du kommer hem till ett rent och fint hem efter jobbet!

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till rengöring av badrum, kök och andra ytor. Vi använder även miljövänliga och hållbara rengöringsprodukter för att skydda både din familjs hälsa och vår miljö.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering, både i tid och livskvalitet. Du behöver inte längre oroa dig för den där storstädningen inför helgen varje vecka. Låt oss ta hand om det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Uppsala och upplev skillnaden med ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Uppsala

  Flyttstäd Uppsala

  Flyttstäd av hög kvalitet till bra pris

  Finns det någon som verkligen gillar att flytta? Även om anledningen ofta är positiv och spännande, så kan vi alla hålla med om att det är en krävande tid både före och efter en flytt. Både psykiskt och fysiskt kan det kännas överväldigande att hinna med allt som måste göras. Städa, packa, sortera, slänga, städa igen och åka till återvinningscentralen.

  Utöver detta ska man även ha energi och tid att genomföra en grundlig och noggrann flyttstädning. Den långa listan över vad som måste städas kan kännas övermäktig.

  Att anlita en städfirma i Uppsala för att hantera flyttstädningen gör processen mycket lättare och avlastar dig betydligt under flytten.

  Vi på Sveastäd är en städfirma i Uppsala med gedigen erfarenhet av flyttstädning. Vår personal är specialiserad på just flyttstäd och har byggt upp en oslagbar kompetens och effektivitet. Detta innebär att du får ett fantastiskt resultat till ett fördelaktigt pris.

  På Sveastäd erbjuder vi alltid flyttstädning till fast pris, så du vet exakt vad du får och vad det kostar, utan oväntade tillägg eller tråkiga överraskningar i efterhand.

  Om inget annat önskas av dig som kund, är vår flyttstädning alltid komplett där “allt ingår”. Det enda som kan behöva läggas till är ytor och utrymmen som inte tillhör ett vanligt hushåll, som exempelvis garage eller extra våtutrymmen som ett spa eller hobbyrum. Och självklart ingår en av Uppsalas bästa garantier!

  RUT-Avdrag för Städfirma Uppsala

  Om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Uppsala.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Uppsala, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Uppsala, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Uppsala.

  Byggstädning Uppsala

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Uppsala med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Uppsala

  Visningsstädning Uppsala

  En bra visningsstädning gör skillnad

  När vi på Sveastäd förbereder en bostad inför en visning, klassar vi detta som en “storstädning”. Det liknar en flyttstädning, men med möblerna kvar i hemmet.

  Inför en visning är det viktigt att huset visas i sitt bästa skick, eftersom ett rent och välvårdat hem kan göra ett positivt intryck på potentiella köpare och därmed öka chanserna för ett bud. Vid flera visningar kan det behövas att man städar mellan visningarna, men en noggrann städning inför den första visningen gör det enklare att hålla ordning och minskar behovet av omfattande städning vid de följande visningarna.

  En visningsstädning i Uppsala innebär att vår städfirma genomför en grundlig storstädning av din bostad, inklusive torkning av alla ytor och skåp samt en fullständig städning av våtutrymmen och kök. Om du är bekant med flyttstädning, tänk på visningsstädning som en mildare version av detta. En visningsstädning inkluderar en omfattande rengöring av alla ytor och utrymmen, samt dammtorkning och dammsugning av möbler och textilier om du önskar detta. Dessa moment ingår dock inte som standard, så det är viktigt att du nämner detta när du begär en offert.

  Efter en framgångsrik visning och förhoppningsvis en smidig försäljning, kan vi även erbjuda en flyttstädning till ett reducerat pris eftersom vi redan utfört en stor del av arbetet vid visningsstädningen. Även om du kommer att använda ytorna fram till utflyttningen kan det räcka med att bara underhålla dem, eller att du anlitar oss för veckostädning den sista tiden innan flytten.

  Sveastäd, din städfirma i Uppsala, strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett omfattningen av din visningsstädning. Kontakta oss gärna med dina önskemål eller frågor!

  Städfirma Uppsala
  Städfirma i Uppsala

  Städfirmor i Uppsala

  Välj rätt städfirma i Uppsala

  Du kanske har varit flitig och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Uppsala. Det är något vi verkligen uppmuntrar! Det är viktigt att jämföra innan du bokar, och vi på Sveastäd är säkra på att våra offerter och villkor står sig i jämförelse.

  Men vad bör du ha i åtanke när du granskar olika offerter och ska välja städfirma i Uppsala?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Uppsala du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Uppsala, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Uppsala erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.