Sveastäd

Din Städfirma i Vallentuna.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Vallentuna

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma Vallentuna som erbjuder alla typer av städtjänster i hela Vallentuna med omnejd. Vi fokuserar främst på privatkunder, med tjänster som flyttstädning, veckostädning och byggstädning, men vi tar även på oss kontorsstädning och andra företagsuppdrag i regionen.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – Vi svarar samma dag eller senast nästa arbetsdag. Har du några frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Vallentuna

  Sveastäd i Vallentuna

  Att återvända till ett rent och välorganiserat hem är en av livets små glädjeämnen. Men för de flesta med ett hektiskt schema, barn eller en intensiv livsstil, kan hemstädningen lätt bli en utmaning. Därför väljer många att ta hjälp av en städfirma för att underlätta vardagen.

  Att anlita en städfirma i Vallentuna behöver inte vara dyrt eller krångligt, och många gör det regelbundet för att hålla sitt hem i toppskick. Oavsett om du behöver städning varje vecka, flera gånger i veckan eller någon gång per månad, är vi det självklara valet för dig.

  För företag i Vallentuna som söker pålitliga städtjänster är vi beredda att samarbeta med er. Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster inklusive lokalvård och byggstädning, anpassade efter era behov och önskemål.

  Sveastäd har lång erfarenhet av att betjäna både privatpersoner och företag. Vår städfirma i Vallentuna drivs av ett erfaret team som prioriterar högkvalitativ städning och en serviceinriktad inställning. Vi arbetar med säker och effektiv utrustning, miljövänliga produkter och har alltid kundens trygghet och nöjdhet i fokus.

  Vi erbjuder ett brett spektrum av städtjänster, inklusive flyttstädning, byggstädning och regelbunden veckostädning både för privatpersoner och företag. Vår mångsidighet har gjort oss till Vallentunas föredragna städfirma, oavsett om det gäller att betjäna stora fastighetsägare, kommersiella verksamheter eller enskilda kunder i deras bostäder.

  För att boka din första städning, få rådgivning eller en kostnadsfri offert, är du varmt välkommen att kontakta oss idag.

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Vallentuna

  När det handlar om att hålla ditt hem eller kontor rent och organiserat, är det viktigt att inte kompromissa med kvaliteten. Hos Sveastäd prioriterar vi erfarenhet och professionalism för att säkerställa att varje uppdrag utförs till perfektion. Vi har lång erfarenhet inom städbranschen och vårt team är välutbildat för att kunna möta alla dina specifika behov. Vi strävar efter att erbjuda en service som går utöver det förväntade, och anpassar våra tjänster för att passa just dig.

  Vi på Sveastäd lägger inte fokus på att pressa priser. Istället satsar vi på att leverera högkvalitativa tjänster som garanterar din nöjdhet. Vår effektivitet hjälper oss att minimera både tid och kostnader för dig som kund, vilket gör att du kan lita på oss för en pålitlig och kostnadseffektiv lösning.

  Oavsett om du behöver flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstäd eller städning för ditt företag, så har vi rätt lösning för dig. Vårt breda utbud av tjänster är utformat för att möta olika behov, vilket innebär att du inte behöver söka efter flera olika städfirmor.

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Vallentuna kan du vara säker på att arbetet utförs med högsta möjliga standard. Vi är kända för vår tillförlitlighet, punktlighet och effektivitet, vilket ger dig trygghet och förtroende för vårt arbete.

  För oss är du inte bara en kund utan en partner. Vi värdesätter din åsikt och anpassar våra tjänster efter dina specifika önskemål och behov. Hos oss får du skräddarsydda lösningar som passar just dig och din situation.

  Nästa gång du behöver välja städfirma i Vallentuna, gör Sveastäd till ditt förstahandsval. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller ring oss för personlig rådgivning.

  Innan du väljer städfirma Vallentuna

  Att anlita en städfirma i Vallentuna är verkligen ett lyxigt bekvämlighetsval, särskilt när tiden eller energin inte räcker till. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning, kan det vara både fysiskt och mentalt påfrestande att ta itu med det själv.

  Städtjänster behöver inte vara krångliga eller dyra att anlita, och våra kunder blir ofta positivt överraskade av både prisnivån och det omfattande innehållet i våra städsessioner.

  Om du har specifika önskemål när det gäller din städning, är det bara att kontakta oss. Vanligtvis inkluderar våra tjänster “allt” som behövs för en omfattande städning i Vallentuna och närliggande områden. Vår arbetsmetod följer en standardiserad lista med uppgifter som de flesta städfirmor tillämpar, vilket säkerställer att både lägenheter och hus får den vård de förtjänar. Vi fokuserar sällan på tillägg eller extra tjänster; istället strävar vi alltid efter att leverera en heltäckande städservice som uppfyller dina behov.

  Självklart finns det vissa tjänster som inte ingår i vår traditionella städservice i Vallentuna, till exempel garage, förråd, takfönsterputsning eller kanske en spa-avdelning i källaren. Om du har specifika behov är det viktigt att informera oss när du begär en offert. Vi är här för att agera som din pålitliga städfirma i Vallentuna och dess omgivningar.

  Städfirma Vallentuna

  Priset är bara en del av ekvationen

  På Sveastäd prioriterar vi enkelheten och vikten av att aldrig kompromissa med kvaliteten. När du letar efter en städfirma i Vallentuna för att ta hand om dina städuppdrag kan det vara lockande att enbart stirra sig blind på priset. Visst är kostnaden viktig, vilket de flesta är medvetna om.

  Att bara gå efter det lägsta priset kan dock vara riskabelt. I städtjänstbranschen, liksom i många andra serviceområden, får man oftast vad man betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande men kan också indikera lägre kvalitet eller dolda kostnader som dyker upp senare.

  Vi på Sveastäd strävar efter en balans mellan pris och kvalitet. Vi gör aldrig avkall på kvaliteten för att pressa kostnaderna. Alla nödvändiga moment för en fullständig städservice är alltid inkluderade enligt högsta standard och rekommendationer. Det innebär inga överraskningar med dolda avgifter.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att kompromissa beror på vår effektivitet. Vårt team består av erfarna och pålitliga experter inom städtjänster i Vallentuna.

  Den konkurrenskraftiga prissättningen återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande städgaranti. Om städningen inte lever upp till dina förväntningar eller om det uppstår problem, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Så, när du överväger vilken städfirma i Vallentuna du ska välja för dina städuppdrag, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva på lång sikt.

  Städfirma Vallentuna

  Veckostädning Vallentuna

  Regelbunden veckostädning i Vallentuna till kanonpris!

  Den vanligaste tjänsten bland dem som söker efter en städfirma i Vallentuna är veckostädning. Att regelbundet få sitt hem städat, oavsett om det sker varje vecka eller mer sällan, är en stor lättnad i vardagen för många. För de som lever ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn, kan det vara svårt att själv hålla hemmet rent och prydligt. Det är här vi kommer in i bilden för att erbjuda vår hjälp med veckostädningen.

  Oavsett om du behöver regelbunden veckostädning eller mer sporadiskt, kan du lita på att vi levererar effektiv och pålitlig service som håller ditt hem fräscht och rent när du kommer hem från jobbet.

  Vi skräddarsyr våra städtjänster efter dina specifika behov och önskemål. Vårt team består av erfarna och vänliga medarbetare med god kommunikationsförmåga. Tillsammans med högkvalitativ utrustning och effektivt arbete garanterar vi att du alltid kommer hem till ett rent och välskött hem.

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till noggrann rengöring av badrum, kök och andra ytor. Vi använder också miljövänliga rengöringsprodukter som är skonsamma både för din familjs hälsa och för miljön.

  Att anlita oss för veckostädning är en investering i din tid och livskvalitet. Du behöver inte längre oroa dig för den stora städningen inför helgen varje vecka. Låt oss ta hand om det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Vallentuna och upplev skillnaden med ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Vallentuna

  Flyttstäd Vallentuna

  Högkvalitativ flyttstädning till bra pris

  Att flytta är sällan en enkel process. Trots att det oftast är för en positiv och spännande förändring, kan det vara både fysiskt och mentalt påfrestande. Att hinna med allt som behövs – städning, packning, sortering och slängning av saker – är en utmaning i sig. Och när allt är packat och klart väntar ännu den krävande uppgiften att utföra en grundlig flyttstädning. Den omfattande listan med nödvändiga rengöringsmoment kan verka övermäktig.

  Att överväga att anlita en städfirma i Vallentuna för att ta hand om flyttstädningen kan vara ett smart val. Det underlättar betydligt och minskar stressen under hela flytten.

  Vårt team på Sveastäd i Vallentuna har lång erfarenhet av att utföra flyttstädningar. Vi är specialiserade på detta område och vår personal är vältränad för att leverera hög effektivitet och noggrannhet, vilket säkerställer ett utmärkt resultat till ett konkurrenskraftigt pris.

  Vi tillämpar vanligtvis fast prissättning på våra flyttstädningar för att ge dig en tydlig överblick över kostnaden, utan obehagliga överraskningar i efterhand.

  Vår flyttstädning inkluderar vanligtvis alla nödvändiga moment för att lämna ditt hem i toppskick inför överlämnandet, så att du kan fokusera på andra aspekter av din flytt. Eventuella tillägg gäller endast för ytor och utrymmen som ligger utanför det vanliga hushållets standard, såsom garage eller extra våtutrymmen som ett spa eller hobbyrum. Dessutom erbjuder vi en av Vallentunas mest pålitliga garantier för att säkerställa din fulla tillfredsställelse.

  RUT-Avdrag för Städfirma Vallentuna

  Om RUT-avdraget när du köper städtjänster

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Vallentuna.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Vallentuna, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Vallentuna, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma i Vallentuna.

  Byggstädning Vallentuna

  Tips när du vill flyttstäda själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Letar du en städfirma i Vallentuna med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Vallentuna

  Visningsstädning Vallentuna

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Inför en försäljning av en bostad är det viktigt att städa ordentligt för att ge ett bra intryck på potentiella köpare. Det är här en visningsstädning kommer in, vilken vi på Sveastäd i Vallentuna ser som en form av “storstädning”, liknande en flyttstädning fast med möblerna kvar.

  Att ha ett rent och fräscht hem kan verkligen öka chanserna för ett lyckat försäljningsbud. Genom att göra en grundlig städning inför den första visningen blir det lättare att hålla ordning vid eventuella uppföljande visningar, vilket sparar tid och energi.

  Vår visningsstädning innebär att vi utför en noggrann rengöring av hela huset eller lägenheten i Vallentuna. Vi torkar alla ytor och skåp, och ser till att våtutrymmen och kök är skinande rena. Liksom vid en flyttstädning ingår en omfattande rengöring av alla ytor och utrymmen, med möjlighet till extra städning, dammtorkning och dammsugning av möbler och klädsel om det önskas – dock som tilläggstjänster som du kan diskutera vid offertförfrågan.

  Efter en lyckad visning och förhoppningsvis smidig försäljning kan du även komplettera med vår flyttstädning. Genom att vi redan har gjort det mest omfattande arbetet vid visningsstädningen kan vi erbjuda förmånligare priser på din nästa flyttstädning. Under tiden fram till utflyttningen kan vi också hjälpa till med underhållsstädning eller veckostädning för att hålla ditt hem i toppskick.

  Sveastäd, din städfirma i Vallentuna strävar efter att vara så flexibla och hjälpsamma som möjligt, oavsett omfattningen av ditt städbehov inför visningen. Kontakta oss gärna med dina önskemål eller frågor så hjälper vi dig vidare!

  Städfirma Vallentuna
  Städfirma i Vallentuna

  Städfirmor i Vallentuna

  Välj rätt städfirma i Vallentuna

  Kanske har du varit aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Vallentuna nu. Det är bra att jämföra innan du bestämmer dig för att boka, och vi är övertygade om att våra offerter och villkor står sig väl i jämförelse med andra.

  Men vad bör du fokusera på när du granskar offerter från olika städfirmor och ska bestämma dig för vilken städfirma i Vallentuna du ska anlita?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Vallentuna du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Vallentuna, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Vallentuna erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.