Sveastäd

Din Städfirma i Västerås.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Städfirma i Västerås

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en etablerad städfirma Västerås och vi erbjuder ett brett spektrum av städtjänster för både privatpersoner och företag i regionen. Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa tjänster såsom flyttstädning, veckostädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert – Vi återkommer inom kort. Om du har några frågor är du välkommen att ringa oss direkt så hjälper vi dig gärna.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - givetvis är din offert alltid helt kostnadsfri och förutsättningslös. 

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din städning ska utföras och vid vilket eller vilka tillfällen. Vår arbetsledare som du kommer ha till din tjänst kommer givetvis kunna rådgiva om hur vi utför uppdraget på bästa och mest effektivt sätt för att du ska vara nöjd. 

  Pålitlig städfirma med full garanti

  Vi lämnar givetvis garanti på alla våra utförda jobb, oavsett hur stora eller små. Vi som Städfirma tycker detta är en självklarhet att vi kan visa vårt förtroende i vår egen kvalitet, men också som trygghet för dig som kund.

  Städfirma Västerås

  Sveastäd i Västerås

  Att komma hem till ett nystädat hem är en av livets små glädjeämnen. Men för de flesta med en hektisk vardag, barn eller andra åtaganden kan hemstädningen lätt bli nedprioriterad. Därför väljer många att anlita en städfirma i Västerås för att underlätta.

  Att ta hjälp av en städfirma i Västerås behöver inte vara krångligt eller kostsamt, och många gör det regelbundet, oavsett om det är varje vecka, några gånger i månaden eller vid behov. Vi erbjuder flexibla lösningar som passar just dina behov.

  För företag i Västerås som söker pålitliga städtjänster är vi ett självklart val. Vi utför allt från lokalvård till byggstädning med fokus på hög kvalitet och kundnöjdhet. Vårt erfarna team använder säker utrustning och miljövänliga produkter för att säkerställa ett rent resultat.

  Vi erbjuder ett brett spektrum av städtjänster inklusive flyttstädning, byggstädning och veckostädning för både privatpersoner och företag. Oavsett om det gäller stora fastighetsägare eller enskilda hushåll, är vi din pålitliga partner i Västerås.

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, rådgivning eller för att boka din första städning hos oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina städbehov!

  Därför ska du anlita Sveastäd som din städfirma i Västerås

  När det handlar om att hålla ditt hem eller arbetsplats prydligt och rent, är kompromisslös kvalitet och pålitlighet avgörande. Det är därför vi på Sveastäd är det självklara valet när du behöver en städfirma i Västerås. Här är varför:

  Erfarenhet och dedikation

  Med många års erfarenhet inom städbranschen kan vi på Sveastäd vår sak. Vårt team är välutbildat och erfaret, redo att leverera en service som överträffar förväntningarna. Varje kund är unik, och vi skräddarsyr våra tjänster för att passa just dina behov. Vi är helt enkelt din kompletta städlösning.

  Fokus på kvalitet, inte prispress

  Vi strävar inte efter att pressa priserna. Istället fokuserar vi på att leverera högkvalitativa tjänster som du kan lita på och vara nöjd med. Vår erfarenhet gör oss effektiva, vilket minskar både tidsåtgången och kostnaderna för dig som kund.

  Mångsidiga tjänster

  Oavsett om du behöver flyttstädning, regelbunden veckostädning, byggstädning eller städning för företag, så har vi lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att tillgodose olika behov, vilket innebär att du inte behöver leta efter fler än en städfirma i Västerås för dina olika städbehov.

  Pålitlighet och förtroende

  När du väljer Sveastäd som din städfirma i Västerås kan du vara säker på att arbetet utförs med högsta standard av pålitliga och effektiva medarbetare. Vi strävar efter att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete varje gång.

  Kundanpassade lösningar

  Vi ser dig inte bara som en kund utan som en partner. Dina behov är vår prioritet, och vi är flexibla nog att skräddarsy lösningar som passar just dig och din situation.

  Nästa gång du funderar på vilken städfirma i Västerås du ska välja, gör Sveastäd till ditt förstaval. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller för personlig rådgivning av alla slag.

  Innan du väljer städfirma Västerås

  Att anlita en städfirma i Västerås är verkligen ett bekvämt alternativ, speciellt när tiden eller energin inte räcker till. Oavsett om du står inför en flytt eller bara behöver regelbunden veckostädning kan det vara påfrestande att ta hand om det själv.

  Städtjänster behöver inte vara komplicerade eller kostsamma att anlita, och våra kunder blir ofta positivt överraskade av både prisnivån och omfattningen av våra städsessioner.

  Om du har specifika önskemål eller behov när det gäller städningen är det bara att kontakta oss. Vanligtvis inkluderar våra tjänster “allt” som förväntas av en städfirma i Västerås och närliggande områden. Vi följer en standardiserad lista med uppgifter under varje städsession, oavsett om det gäller en lägenhet eller ett hus. Vi fokuserar på att leverera en komplett städtjänst utan krångel eller extra kostnader.

  Naturligtvis finns det vissa undantag från vår traditionella städservice i Västerås. Det kan vara sådant som garage, förråd, putsning av takfönster eller andra speciella utrymmen som en spa-avdelning i källaren. Om du har särskilda behov är det viktigt att du informerar oss när du begär en offert. Vi är här för att vara din pålitliga städfirma i Västerås och omnejd.

  Städfirma Västerås

  Tänk på priset – men låt det inte styra allt

  På Sveastäd värderar vi kvaliteten högst. När du letar efter en städfirma i Västerås är det lockande att enbart fokusera på priset. Visst är det en viktig faktor, men det lägsta priset kan ibland leda till lägre kvalitet eller dolda avgifter.

  Vi strävar efter en balans mellan pris och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med den senare för att sänka kostnaden. Vår fullständiga städservice inkluderar alltid alla nödvändiga element enligt branschstandarder, utan överraskningar.

  Vår förmåga att hålla kostnaderna nere utan att kompromissa beror på vår effektivitet och erfarenhet inom städtjänster i Västerås. Vi erbjuder konkurrenskraftig prissättning som återspeglar värdet av vår omfattande städgaranti. Om något inte lever upp till dina förväntningar, åtgärdar vi det utan extra kostnad.

  Nästa gång du överväger vilken städfirma i Västerås du ska välja, tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det mest kostnadseffektiva i längden.

  Städfirma Västerås

  Veckostädning Västerås

  Regelbunden veckostädning i Västerås till kanonpris!

  Veckostädning är den vanligaste tjänsten för dem som letar efter en städfirma i Västerås. Det är en regelbunden städning som kan ske varje vecka eller med olika intervaller, vilket underlättar vardagen för både pensionärer i små lägenheter och barnfamiljer i stora hus.

  Att hålla sitt hem rent kan lätt glömmas bort eller skjutas upp, särskilt i ett hektiskt liv med heltidsjobb och barn. Det är vanligare än man tror att tiden eller energin inte räcker till. Det är där vi kommer in för att underlätta med vår veckostädning i Västerås.

  Oavsett om du behöver regelbunden veckostädning eller enstaka tillfällen, erbjuder vi effektiva och pålitliga tjänster som håller ditt hem rent och fräscht när du kommer hem från jobbet.

  Vi skräddarsyr våra städtjänster efter dina specifika behov och önskemål. Vårt erfarna team är välutrustat och har en god kommunikation för att säkerställa att du alltid kommer hem till ett rent och välstädat hem.

  Vi tar hand om allt från dammsugning, dammtorkning och golvvård till rengöring av badrum, kök och andra ytor med miljövänliga produkter som är skonsamma mot både din familjs hälsa och miljön.

  Att investera i veckostädning är en investering i både tid och livskvalitet. Du behöver inte längre oroa dig för den stora städningen varje vecka inför helgen. Låt oss ta hand om det istället!

  Kontakta oss idag för att boka din första veckostädning med en städfirma i Västerås och upplev skillnaden i ett renare och fräschare hem.

  Flyttstäd Västerås

  Flyttstäd Västerås

  Flyttstäd med hög kvalitet till ett bra pris

  Är det verkligen någon som njuter av att flytta? Visst, oftast för en god och spännande orsak, men som vi alla vet kan det vara en krävande period både mentalt och fysiskt. Att hinna med allt som krävs vid en flytt kan vara riktigt stressigt: städa, packa, sortera, slänga och sedan städa igen, plus en tur till återvinningscentralen.

  Dessutom måste man ha tid och energi kvar för att göra en ordentlig och grundlig flyttstädning. Den långa listan över vad som måste städas kan kännas överväldigande.

  Att anlita en städfirma i Västerås för flyttstädningen är ett smart val som kan avlasta dig rejält under flytten.

  Vi är en etablerad städfirma i Västerås med lång erfarenhet av flyttstädningar. Vår specialisering och erfarenhet har gjort oss mycket effektiva, vilket innebär att du kan förvänta dig ett fantastiskt resultat till ett rimligt pris.

  På Sveastäd använder vi alltid fast pris för våra flyttstädningar, så du vet exakt vad du får och till vilken kostnad, utan obehagliga överraskningar eller tillägg i efterhand.

  Om du inte specifikt önskar något annat är vår flyttstädning alltid heltäckande, där “allt ingår”. Det enda som kan läggas till är eventuella extra utrymmen som inte är en del av ett vanligt hushåll, som garage eller extra våtrum som ett spa eller hobbyrum. Dessutom ger vi dig en av Västerås bästa garantier som en extra trygghet!

  RUT-Avdrag för Städfirma Västerås

  Om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma

  Använd RUT-avdrag när du bokar Sveastäd som städfirma Västerås.

  Om du anlitar Sveastäd för dina städrelaterade tjänster i Västerås, får du oftast möjlighet som privatperson att utnyttja RUT-avdraget, vilket minskar arbetskostnaden med 50%.

  Vad innebär RUT-avdraget?

  RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en form av skattereduktion som underlättar ekonomiskt för personer att anlita hushållsnära tjänster som till exempel städning och flytt.

  Hur RUT-avdraget appliceras på städtjänster

  När du anlitar oss på Sveastäd, görs RUT-avdraget direkt på din faktura. Det betyder att du slipper hantera ytterligare pappersarbete, vilket gör hela processen enklare.

  Hur mycket sparar du?

  För närvarande kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till en gräns av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis är 4000 kronor, kommer din faktura att minska med 2000 kronor tack vare RUT-avdraget. Observera att dessa belopp kan ändras och att det alltid är bra att kolla med Skatteverket för senaste informationen.

  Vem kan använda RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har rätt att använda RUT-avdraget. Det inkluderar dig, samt din make eller maka, eller sambo, om ni bor på samma adress. Förutsättningen är att du har en inkomst och betalar skatt.

  Vad ingår inte i RUT?

  Det är viktigt att veta vilka tjänster som inte berättigar till RUT-avdrag. Exempelvis:

  • Transportkostnader och avgifter för fordon
  • Körning till återvinningscentral
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av varor i butik

  Om du har frågor kring en specifik offert, kan det vara bra att rådgöra med Skatteverket. Var särskilt uppmärksam om en offert för dödsbo inkluderar RUT.

  Varför ska du välja Sveastäd?

  Vi tar vårt ansvar på största allvar. Vi strävar inte bara efter att vara din bästa städfirma Västerås, vi hanterar också hela RUT-processen för dig. Det betyder att du inte behöver göra någon separat RUT-ansökan – det ordnar vi!

  Välkommen till Sveastäd, din städfirma Västerås.

  Byggstädning Västerås

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Västerås med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Städfirma Västerås

  Visningsstädning Västerås

  En bra visningsstädning gör skillnad

  Inför en försäljning av bostaden betraktar vi städningen som en “storstädning”, liknande en flyttstädning men med möblerna kvar i bostaden.

  Målet är att presentera huset i toppskick inför visningen, då ett rent och fräscht hem kan göra ett betydande intryck på potentiella köpare och därmed öka chanserna för ett bud. Om det blir flera visningar kan det vara nödvändigt att städa emellanåt, men en noggrann städning inför den första visningen kan göra det enklare att underhålla och minska behovet av flera städningar.

  En visningsstädning med en städfirma i Västerås innebär att vi på Sveastäd genomför en omfattande storstädning av huset eller lägenheten, inklusive torkning av ytor och skåp samt en totalrengöring av badrum och kök. De flesta känner till vad en flyttstädning innebär, så vi ser visningsstädning som en mindre krävande version av detta. Det innefattar omfattande rengöring av alla ytor och utrymmen samt möjligheten att dammtorka och dammsuga möbler och klädsel, om så önskas. Detta är dock tillval som vi diskuterar vid offertförfrågan.

  Efter en lyckad visning och förhoppningsvis en smidig försäljning kan du också välja att komplettera med en flyttstädning hos oss. Eftersom vi redan gjort det grova arbetet kan vi ofta erbjuda en rabatt på den kommande flyttstädningen. Även om bostaden används fram till utflyttningen kan regelbunden underhållsstädning eller veckostädning under den sista perioden underlätta.

  Sveastäd, din städfirma i Västerås, strävar efter att vara så hjälpsamma som möjligt oavsett dina behov inför visningsstädningen. Kontakta oss gärna med dina önskemål eller frågor!

  Städfirma Västerås
  Städfirma i Västerås

  Städfirmor i Västerås

  Välj rätt städfirma i Västerås

  Kanske har du varit ivrig och beslutat dig för att kontakta flera städföretag i Västerås. Det är bra att vara proaktiv! Att jämföra offerter innan du bestämmer dig är självklart klokt, och vi är övertygade om att våra erbjudanden och villkor håller måttet när du gör din bedömning.

  Men vilka faktorer bör du överväga när du får in offerter från olika städföretag och ska välja städfirma i Västerås?

  1. Läs recensioner och prata med bekanta: Innan du tar ett beslut om vilken av de städfirmor i Västerås du vill anlita, rådgör med vänner eller familj som har använt liknande tjänster nyligen.

   Online-omdömen kan vara till hjälp för att förstå företagets rykte i Västerås, även om de inte alltid ger en helt komplett bild. På gott och ont.

  2. Jämför kostnader och villkor: Kontrollera att offerten täcker allt du behöver och inkluderar alla avgifter. Är RUT-avdraget medräknat? Om din bostad har särskilda förutsättningar, har det beaktats i prissättningen? Oavsett om det är en flyttstädning, veckostädning eller annat – se till att offerten är komplett så du jämför “äpplen med äpplen”.

  3. Undersök företaget: Se till att företaget uppfyller alla formella krav. Vilken organisation står bakom varumärket? Är F-skatt och eventuellt kollektivavtal i ordning? Detta kan vara en indikator på ett seriöst företag.

  4. Känn till helheten av tjänsterna: Vissa städfirmor i Västerås erbjuder bara grundläggande städning, medan andra kan inkludera tilläggstjänster som fönsterputsning. Var klar över dina förväntningar och se till att de matchar det som står i offerten. En flyttstädning bör alltid vara heltäckande och en veckostädning ska uppfylla dina önskemål vecka ut och vecka in.