Sveastäd

Flyttstädning i Borlänge.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Borlänge

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Borlänge med omgivande områden. Våra erfarna medarbetare har specialiserat sig på flyttstädning i många år, eftersom det har varit vårt huvudsakliga fokus sedan vi startade. Oavsett om det handlar om en mindre studentlägenhet, ett stort hus eller ett kontor – vi tar hand om allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer samma dag eller senast nästa vardag. Har du frågor? Ring oss gärna istället!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Borlänge

  Sveastäd i Borlänge

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Borlänge som täcker större delen av närområdet! Vi gör städningen enklare och bekvämare för dig med garanterade resultat. Vi fokuserar på flyttstädning och återkommande hemstädningar, men erbjuder alla sorters städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt om du står inför en ansträngande flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det krävande städarbetet åt dig, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, utbildade och skickliga medarbetare, både när det gäller själva städningen och kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla dina behov. Flyttstädning har varit vår specialitet under flera år, vilket gör oss väl förberedda för att hantera andra typer av städning som veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionellt förbrukningsmaterial för att se till att varje vrå av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Sveastäd, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Hos Sveastäd tror vi på att göra städningen så lätt och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är här för att tillfredsställa dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss sköta det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Borlänge

  Sveastäd i Borlänge – Därför är vi det självklara valet för ditt nästa projekt inom flyttstädning Borlänge

  Som specialister på flyttstädning i Borlänge, behöver vi ha:

  Lokal kännedom och omfattande erfarenhet

  Även om Sveastäd kan ses som ett relativt ungt företag, är vår erfarenhet stor. Sedan vi etablerade oss i Borlänge 2018, har vi en personalstyrka och administrativ grupp med många års erfarenhet av branschen, särskilt inom flyttstädning i Borlänge.

  Högsta kvalitet och service

  Vi går utöver standarden för våra kunder, vilket tydligt syns i vår noggranna arbetsmetodik och de få kunder som behöver använda sin garanti. För oss är flyttstädning i Borlänge inte bara en tjänst; det är en möjlighet att skapa en smidig övergång för våra kunder.

  Flexibilitet i varje utmaning

  Borlänge är en unik plats, och varje flyttstädning här har sina egna specifika krav. Vi ser varje utmaning som en chans att visa vår skicklighet. Oavsett om det gäller en omfattande flyttstädning som täcker hela regionen eller ett mindre uppdrag inom staden, har vi rätt verktyg och kompetens.

  Dessutom levererar vi en helhetslösning som inkluderar allt från inledande flyttstädning i Borlänge till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners och systerbolag Atlas Flytt – Lokal Flyttfirma Borlänge.

  I Borlänge har Sveastäd etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa valet för flyttstädning. När du väljer oss, väljer du lokal expertis, oslagbar kvalitet och en tjänst som gör din flyttstädning till en smidig process.

  Välkommen till Sveastäd – det bästa valet för flyttstädning i Borlänge.

  Innan du  bokar flyttstäd Borlänge

  Att anlita en städfirma för flyttstäd i Borlänge är verkligen en lyx man bör unna sig om tiden eller energin inte räcker till. Många vet redan hur krävande en flytt kan vara både fysiskt och mentalt, och att avsluta flyttprocessen med den mest ansträngande uppgiften kan vara det svåraste av allt.

  Flyttstäd behöver inte vara komplicerat eller dyrt att anlita, och våra kunder blir ofta förvånade över både priset och vad som ingår i en flyttstädning.

  Om du söker specifika tjänster för ditt flyttstäd är det inga problem att kontakta oss. Annars brukar vi säga att våra flyttstäd i Borlänge med omnejd inkluderar ‘allt’. Vad som ingår i en flyttstädning är en ganska universell lista med punkter som de flesta städfirmor följer. Oavsett om du har en lägenhet eller villa som behöver flyttstädas, så är dessa två nästan identiska i vad som ska och bör göras. Vi jobbar sällan med tillägg eller extratjänster, utan siktar alltid på att boka en komplett flyttstädning för dig som kund.

  Det finns dock vissa punkter som inte ingår i en klassisk flyttstädning i Borlänge, och dessa behöver du fråga om. Exempel på sådana punkter kan vara garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske spa-avdelningen i källaren. Meddela oss gärna detta när du begär en offert. Vi arbetar med flyttstädning i Borlänge och omnejd.

  Flyttstäd Borlänge

  Priset är inte allt

  På Sveastäd sätter vi en grundläggande princip i främsta rummet: att aldrig kompromissa med kvaliteten, vilket vi anser vara en långsiktig investering. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Borlänge kan det vara lockande att bara titta på priset. Självklart är kostnaden viktig, vilket de flesta förstår.

  Men att bara fokusera på det lägsta priset kan vara riskabelt. Precis som i alla tjänstebranscher får man ofta den kvalitet man betalar för i städbranschen. Ett lågt pris kan verka attraktivt, men det kan också innebära bristande kvalitet eller dolda avgifter som dyker upp senare.

  Sveastäd strävar efter en balans mellan kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka priset. Vi inkluderar alltid allt som ska ingå i en komplett flyttstädning, enligt de aktuella rekommendationerna och riktlinjerna. Detta innebär inga oväntade eller dolda kostnader.

  Vi kan hålla nere våra priser utan att tumma på kvaliteten tack vare vår effektivitet. Vår personal är erfarna och klassade som experter på just flyttstädning i Borlänge.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning speglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte blir godkänd eller om du är missnöjd, kommer vi att rätta till eventuella fel utan extra kostnader.

  Så när du funderar på vilken städfirma du ska välja för din flyttstädning i Borlänge, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Borlänge

  Flyttstädning Borlänge Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att anlita en professionell tjänst för flyttstädning är för många ett klokt beslut. Om du inte har använt en städfirma eller en flyttstädningstjänst tidigare, är en vanlig fråga: Vad kostar en flyttstädning i Borlänge?

  Här kan du få en översikt över vad en flyttstädning kan kosta.

  Observera att detta endast är en vägledning och inte en exakt offert. För att få ett exakt pris på din flyttstädning i Borlänge, kontakta oss direkt.

  Prissättning av Flyttstädning: Exempel

  Priset för en flyttstädning varierar och kan bero på många olika faktorer, såsom din bostads storlek och vilken tjänst du väljer. Här går vi igenom de grundläggande delarna av hur priset för flyttstädning fastställs.

  Pris per kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt sett gäller följande:

  Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel, om du har en lägenhet på 70 kvm, skulle priset för en flyttstädning vara omkring 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa av cirka 2 800 kr.
  Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning per timme

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme. Detta är användbart om din bostad redan är i bra skick och du tror att städningen kommer att gå snabbt. Dock bör du vara medveten om att det kan bli dyrare om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom större delen av flyttstädningens kostnad är arbetskostnad, innebär det att nästan hela summan kan halveras. En flyttstädning för en bostad på 100 kvm skulle utan RUT-avdrag kosta ungefär 8 000 kr, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Detta avdrag kan inte användas av företag och dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oförutsedda kostnader.

  Sammanfattningsvis kan det vara både tidsbesparande och ekonomiskt fördelaktigt att anlita oss för din flyttstädning, inklusive flyttstädning i Borlänge, särskilt med RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning i Borlänge, kontakta oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Borlänge

  Vad ingår i en Flyttstädning Borlänge

  Detta ingår i din flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan variera, men det finns en allmänt accepterad praxis som fastighetsägare och hyresvärdar brukar följa. Denna praxis ger en tydlig bild av vilken städnivå och vilka arbetsuppgifter som normalt kan förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Borlänge med omnejd genom Sveastäd, är vår princip att ‘allt ingår’ i priset. Om inte din hyresvärd eller köparen av din bostad har specifika krav som går utöver det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Med oss behöver du alltså inte oroa dig för små detaljer. Vi hanterar allt så att du kan fokusera på själva flytten.

  Flyttstädning Borlänge – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Borlänge.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Borlänge.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Borlänge

  Om RUT-avdrag för flyttstädning när du köper städtjänster

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Borlänge får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Borlänge, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Tips för att flyttstäda själv!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Borlänge med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Borlänge

  Priser Flyttstädning Borlänge

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest efterfrågade offerten vi skickar ut för flyttstäd i Borlänge, eller andra städtjänster, är baserad på fast pris.

  Detta föredrar vi också, eftersom det ger både oss och er en trygghet samt ställer krav på vår effektivitet och kvalitet som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja fast pris på din flyttstädning i Borlänge.

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du redan från början exakt vad det kommer att kosta. Det eliminerar osäkerhet kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som trafikstockningar eller motorproblem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När du känner till den totala kostnaden i förväg, blir det enklare att budgetera och planera din ekonomi inför flytten.

  Ingen stress: Ett fast pris minimerar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att jobbet kan dra ut på tiden och därmed bli dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris innebär ofta en klar och tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fasta priser har vanligtvis en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra arbetet inom den avtalade tidsramen. Att försena arbetet eller missa en deadline är då negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Borlänge med omnejd, ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Borlänge
  Städfirma i Borlänge

  Städfirmor i Borlänge

  Välj rätt städfirma i Borlänge

  Kanske har du redan varit flitig och valt att kontakta flera städföretag i Borlänge. Det tycker vi är fantastiskt! Självklart ska du jämföra innan du gör en bokning, och vi är säkra på att våra offerter och villkor tål granskning.

  Men vad bör du ha i åtanke när du tar emot offerter på flyttstädning i Borlänge från olika städfirmor?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Borlänge du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Borlänge, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Borlänge?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Borlänge erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Borlänge och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Borlänge. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.