Sveastäd

Flyttstädning i Norrköping.

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Norrköping

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som erbjuder flyttstädning Norrköping med omnejd. Våra erfarna medarbetare har specialiserat sig på flyttstäd i många år, eftersom det har varit vårt huvudfokus sedan starten. Oavsett om det gäller en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor – vi fixar allt!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer samma eller nästkommande vardag. Har du frågor? Ring oss gärna!

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Norrköping

  Sveastäd i Norrköping

  Välkommen till Sveastäd, din pålitliga städpartner i Norrköping och omnejd! Vi gör städning enklare och mer bekväm för dig med garanterade resultat. Vårt fokus ligger på flyttstädning och regelbunden hemstädning, men vi utför också alla typer av städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet är hektiskt och att städning ofta är det sista du vill tänka på när du kommer hem, särskilt om du står inför en stressig flytt. Därför tar vi på Sveastäd gärna hand om det krävande städarbetet åt dig så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna, utbildade och skickliga medarbetare som både är bra på själva städningen och på kommunikationen med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att möta alla dina behov. Flyttstädning har varit vår specialitet under flera år, vilket gör oss väl förberedda för att hantera andra typer av städning som veckostädning, visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionellt förbrukningsmaterial för att se till att varje vrå av ditt hem eller arbetsplats blir skinande rent. Vi är stolta över att leverera städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch till alla våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Sveastäd, och vi strävar efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minimera vår påverkan på miljön.

  Hos Sveastäd tror vi på att göra städningen så lätt och bekymmersfri som möjligt för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och är här för att tillgodose dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss ta hand om det hårda arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Sveastäd till din flyttstädning Norrköping

  Sveastäd i Norrköping – Varför vi är det självklara valet för ditt nästa projekt inom flyttstädning Norrköping.

  Som experter på flyttstädning i Norrköping behöver vi:

  Lokal kunskap och gedigen erfarenhet

  Sveastäd kan vara ett relativt ungt företag, men vår expertis är gedigen. Trots att vi har verkat i Norrköping sedan 2018, har vi en personalstyrka och administrativ grupp med många års erfarenhet inom branschen, särskilt inom flyttstädning här i Norrköping.

  Högsta kvalitet och service

  Vi överträffar standarden för våra kunder, vilket syns tydligt i hur vi metodiskt utför våra uppdrag och i hur få kunder som behöver nyttja sin garanti. För oss är flyttstädning Norrköping inte bara en tjänst; det är en chans att göra en smidig övergång för våra kunder.

  Flexibilitet för varje utmaning

  Norrköping är en unik plats och varje flyttstädning har sina specifika krav. Vi ser varje utmaning som en möjlighet att visa vår kompetens. Oavsett om det är en omfattande flyttstädning över hela regionen eller ett mindre uppdrag i staden, har vi rätt verktyg och kunskap.

  Vi levererar även en helhetslösning som inkluderar allt från inledande flyttstädning till flytthjälp, i samarbete med våra pålitliga lokala partner och systerbolag Atlas Flytt – Lokal flyttfirma Norrköping.

  Sveastäd har etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och högkvalitativa alternativet för flyttstädning i Norrköping. När du väljer oss, väljer du lokal expertis, oslagbar kvalitet och en tjänst som gör din flyttstädning till en enkel process.

  Välkommen till Sveastäd – ditt bästa val för flyttstädning i Norrköping.

  Innan du  bokar flyttstäd Norrköping

  Att anlita en städfirma för flyttstädning i Norrköping är en lyx som kan vara väl värd om tiden eller orken inte räcker till. Många vet redan hur påfrestande en flytt kan vara för både kropp och sinne, och att avsluta hela flyttprocessen med den mest krävande delen kan vara det allra svåraste.

  Flyttstädning behöver inte vara komplicerat eller dyrt att anlita, och ofta blir våra kunder positivt överraskade över både priset och vad som ingår i tjänsten.

  Om du behöver specifika tjänster för din flyttstädning är det inga problem att kontakta oss. Vanligtvis säger vi att i våra flyttstädningar i Norrköping med omnejd så ingår allt. Det som utförs under en flyttstädning följer ofta en universell lista med uppgifter som de flesta städfirmor arbetar efter. Oavsett om du har en lägenhet eller en villa som behöver flyttstädas, är de grundläggande uppgifterna i stort sett desamma. Vi arbetar sällan med tillägg eller extratjänster, utan strävar alltid efter att boka en komplett flyttstädning för dig som kund.

  Naturligtvis finns det vissa saker som inte ingår i en klassisk flyttstädning i Norrköping, och dessa behöver du fråga om. Exempel på sådana kan vara garage, förråd, putsning av takfönster eller en spa-avdelning i källaren. Informera oss gärna om detta när du begär en offert. Vi arbetar med flyttstädning i Norrköping och dess omnejd.

  Flyttstäd Norrköping

  Låt inte priset vara den enda avgörande faktorn

  Hos Sveastäd är vår främsta princip att aldrig tumma på kvaliteten, då vi ser det som en långsiktig investering. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Norrköping kan det vara frestande att endast titta på kostnaden. Naturligtvis är priset en viktig faktor, vilket de flesta förstår.

  Att bara fokusera på det lägsta priset kan dock vara riskabelt. I städbranschen, precis som i andra tjänstebranscher, får du oftast den kvalitet du betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande, men det kan också innebära brister i kvaliteten eller dolda avgifter som tillkommer senare.

  Sveastäd strävar efter att balansera kostnad och kvalitet utan att kompromissa med den senare för att sänka priset. Vi inkluderar alltid allt som behövs för en komplett flyttstädning enligt gällande standarder och riktlinjer. Det innebär inga oväntade eller dolda kostnader.

  Vi kan hålla våra priser nere utan att kompromissa på kvaliteten tack vare vår effektivitet. Vår personal är erfarna och anses vara experter på flyttstädning i Norrköping.

  Vår konkurrenskraftiga prissättning reflekterar även det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte godkänns eller om du är missnöjd, åtgärdar vi eventuella fel utan extra kostnad.

  Så när du överväger vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Norrköping, tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Norrköping

  Flyttstädning Norrköping Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att anlita en professionell tjänst för flyttstädning är för många ett klokt beslut. Om du aldrig tidigare har anlitat en städfirma för flyttstädning, är en av de första frågorna som ofta uppstår: Vad kostar en flyttstädning i Norrköping?

  Här är några generella exempel på vad en flyttstädning kan kosta.

  Observera att detta endast är en riktlinje och inte en exakt offert. För att få ett exakt pris på din flyttstädning i Norrköping, kontakta oss.

  Exempel på prissättning av flyttstädning:

  Kostnaden för en flyttstädning kan variera beroende på flera faktorer, som bostadens storlek och vilken tjänst du väljer. Här går vi igenom de mest grundläggande delarna av hur priset för flyttstädning fastställs.

  Kvadratmeterpris

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt kan man säga:

  – Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Om du till exempel har en 70 kvm stor lägenhet, skulle priset för en flyttstädning vara omkring 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total kostnad på cirka 2 800 kr. Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget!

  Timpris

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme. Detta är användbart om din bostad redan är i bra skick och du tror att städningen kommer att gå snabbt. Men var medveten om att det kan bli dyrare om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50 % av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom större delen av kostnaden för flyttstädning är arbete, innebär det att nästan hela summan kan halveras. En flyttstädning i Norrköping för en bostad på 100 kvm skulle utan RUT-avdrag kosta cirka 8 000 kr, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Detta avdrag kan inte utnyttjas av företag och dödsbon. Var medveten om detta för att undvika oförutsedda kostnader.

  Sammanfattningsvis kan du genom att anlita oss för din flyttstädning i Norrköping inte bara spara tid och ansträngning, utan det kan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning i Norrköping, hör av dig direkt till oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Norrköping

  Vad ingår i en Flyttstädning Norrköping

  Detta ingår i en flyttstädning

  Vad som ingår i en flyttstädning kan variera, men det finns en etablerad branschstandard som fastighetsägare och hyresvärdar brukar följa. Denna standard ger en god uppfattning om den städnivå och de arbetsuppgifter som rimligen kan förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Norrköping och dess omgivningar genom oss på Sveastäd, är vår princip att “allt ingår” i priset. Om inte din hyresvärd eller den som köpt din bostad har specifika krav som går utöver det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Med oss behöver du alltså inte bekymra dig om små detaljer. Vi hanterar allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Norrköping – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Norrköping.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Norrköping.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Norrköping

  Om RUT-avdraget när du anlitar en städfirma för flyttstäd

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Sveastäd

  Om du anlitar Sveastäd för Flyttstäd Norrköping får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Sveastäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Sveastäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Norrköping, utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Sveastäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstädningstips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Sveastäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Norrköping med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Sveastäd.

  Flyttstädning Norrköping

  Priser Flyttstädning Norrköping

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest efterfrågade offerten vi skickar ut för flyttstäd i Norrköping och andra städtjänster är med fast pris.

  Detta är något vi välkomnar, eftersom det ger både dig och oss trygghet och ställer krav på effektivitet och kvalitet från vår sida.

  Här är några fördelar med att välja fast pris för din flyttstädning i Norrköping:

  Förutsägbarhet: Med fast pris vet du redan från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerhet kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som trafikproblem eller motorstopp med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är känd i förväg kan du enklare budgetera och planera din ekonomi inför flytten.

  Ingen stress: Fast pris minskar stressen av att behöva hålla koll på tiden och oroa sig för att arbetet kan dra ut på tiden och därmed bli dyrare.

  Transparent kommunikation: Ett fast pris kommer ofta med en klar och tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra jobbet inom den överenskomna tidsramen.

  Att försena arbetet eller missa en deadline är då negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser för flytt och flyttstädning i Norrköping med omnejd ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Norrköping
  Städfirma i Norrköping

  Städfirmor i Norrköping

  Välj rätt städfirma i Norrköping

  Nu kanske du har varit väldigt aktiv och bestämt dig för att kontakta flera städfirmor i Norrköping? Det tycker vi är ett smart beslut! Du ska såklart jämföra innan du bokar, och vi har nog med självförtroende för att tycka att vi tåls att jämföras!

  Men vad ska du tänka på när du tar emot offerter på flyttstäd i Norrköping från alla olika städfirmor?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Norrköping du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Norrköping, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Norrköping?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Norrköping erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Norrköping och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Norrköping. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.